16. kolo
17.12.2005 20:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Real Betis 2:0

Bilbao pokračuje ve vzestupu pod novým koučem Clementem a po výhře nad Betisem rázně vykročilo ze sestupových vod. Andalusané jsou naopak poslední. Výhra mohla být i vyšší, Betis byl jen stínem celku, jenž se kvalifikoval do LM. První gól padl po dvaceti minutách. Akci založil Etxeberría, který hrál za klub svůj zápas číslo 400, Yeste nacentroval a Urzáiz přesnou hlavičkou zakončoval. O sedm minut později zvýšil 19letý mladíček Daňobeitia, když se trefil střelou zdálky na bližší tyč Doblasovy branky. Na straně hostí zlobil nejvíce Joaquín, těsně před přestávkou zmařili velké šance domácí Urzáiz a Yeste. I v druhé půli byl Athletic lepší, jeho akce táhl Etxeberría, Betisu nepomohl ani příchod dalších útočníků Xisca a Daniho. V závěru byl za kopnutí do Tikova obličeje vyloučen hostující Oscar López.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tatohle uz je na vymenu trenera

Reagovat
HOST*Valll

nebo celýho týmu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele