26. kolo
02.03.2005 20:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Villarreal CF - RCD Mallorca 2:1

Villarreal otočil duel s Mallorcou a propracoval se na třetí místo v tabulce. Po krátkém úvodním oťukávání šli překvapivě do vedení hosté, i když zásluhou vlastního gólu Javi Venty. Luis García nebezpečně centroval a obránce Villarrealu si míč nešťastně srazil podél vybíhajícího Reiny do vlastní branky. Vyrovnat mohl Forlán, jeho střelu tečoval obránce Iuliano a Moyá musel předvést perfektní reflex, aby zabránil nejhoršímu. Zvýšit vedení hostí mohl Arango, ale vystřelil jen do bránícího hráče. Villarreal však nakonec prokázal svou kvalitu. Střídající Lucho přízemní střelou vyrovnal, pět minut před koncem vystřelil domácích tři body Forlán. Santi Cazorla pronikl po pravém křídle, nacentroval na Forlána a ten svým 16 gólem v sezoně rozhodl.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele