7. kolo
17.10.2004 21:00 CET
1 : 2
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Sevilla FC 1:2

Valencia doma podlehla Seville a dopřála tak Barce na čele tabulky už pětibodový náskok. První půle mnoho zajímavého nepřinesla, Sevilla šikovně kombinovala, držela míč a Valencia se nemohla dostat do tlaku. Renatův trestný kop a největší šanci Sevilly zlikvidoval skvělým zákrokem Canizares, na druhé straně gólman Esteban dalekonosnou střelu baraji jen vyrazil, ale dorážející Corradi zamířil zblízka jen do spojnice tyče a břevna. Valencia měla problémy ve středu obrany, zejména při chytávání rychlého Arandy do ofsajdové pasti, což se příliš nedařilo.

V druhé půli získal zápas na zajímavosti. Nejprve prolomil po zaváhání domácí obrany ofsajd systém po Renatově skvělém pasu Aranda, ale své šance se zalekl a nakonec jen vystřelil do dobře vybíhajícího Canizarese. U druhé branky zase riskantně rozehrával akci hostí brankář Esteban, ale klička Corradimu mu vyšla. Po hodině hry se Valencia dostala šťastně do vedení, když si Corradiho centr zprava srazil do vlastní sítě Aitor Ocio. Slibný brejk pokazil domácím DiVaio, když si příliš předkopl míč a vybíhající Esteban ho do zakončení nepustil. Udeřilo na druhé straně. Nejprve se Baptista zastřeloval trestným kopem, který ale Canizares kryl, poté už však využil nedůrazu obrany Valencie Aranda, efektně prodloužil na Baptistu, ten pronikl kolem Morettiho a s přehledem zavěsil. Domácí kouč Ranieri reagoval nasazením snad už definitivně zdravého Aimara, ale šance Valencie hned vzápětí poklesly poté, co byl po přísné druhé žluté kartě za faul na Daniela Alvese vyloučen Baraja.

Zanedlouho se ale síly na hřišti vyrovnaly, když ve vápně filmoval faul právě Alves, Canizares mu šel vynadat a popostrčil ho. Marchena chtěl horkokrevného Brazilce odnést z místa sporu, ale ten do něj v afektu strčil a šel také předčasně pod sprchu. Do dalšího brejku se hnal Aranda, sudí nepostřehl, že si míč zpracoval rukou, ale jeho oblouček stihl vracející se Canizares vytlačit na roh. Sevillští ale následný roh zvládli skvěle. Sergío Ramos míč na přední tyči jen lehce hlavou tečoval a na zadní tyči volný Aranda dostal s mírnou tečí Canizarese míč do sítě. O chvíli později Arandu chytily křeče, byl odnesen za postraní čáru, vystřídán, ale sám si toho nevšiml a vběhl po chvíly zpět do hřiště. Za to viděl od rozhodčího červenou kartu. Poslední možnost Valencie na korigování výsledku byl trestný kop Aimara, ale Argentinec zamířil jen do zdi.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*marek

1:1

Reagovat
HOST*mara

no tak kurva tipujte

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Ups, jsem se trochu sekl.

Reagovat
HOST*jiri- fcb

Valencie mi zkurv.ila tiket. Jsou to volové.

Jestli za týden nevyhrají na Realu, tak definitivně ztrácí mojí důvěru.

Takže: netopíři do toho!!!

Reagovat
HOST*yarda

netopýr s tvrdým

Reagovat
HOST*jiri - fcb

sakra, sorry. Teď budu chodit kanálama. No jo, už je to nějakej pátek, co jsem ze školy venku

Reagovat
HOST*muttu.cz

Valencia:Inter 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele