27. kolo
06.03.2005 17:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Real Betis - Getafe CF 2:2

Čtyři branky viděli diváci na Betisu, s remízou svého celku s Getafe však být spokojeni nemohli. První gól padl po čtvrthodině hry, když si Vivar Dorado zpracoval míč na hranici pokutového území a levačkou prostřelil Doblase. Betis brzo srovnal, když gólman Aragoneses špatně odvrátil Joaquínův trestný kop a Rivas snadno doklepl míč do branky. Otěže zápasu pěvně svíral Betis, Edúův chytrý lob skvěle vyrazil Aragoneses, stejně jako Assuncaův trestný kop, Juanitova střela šla vedle. Krátce po změně stran šli hosté opět do vedení a tento gól by mohl kandidovat i v anketě "gól roku". Po rohovém kopu se do rány opřel Pernía a Doblas asi viděl míč až v síti. Betis opět záhy vyrovnal a opět chyboval Aragoneses, když si do vlastní sítě srazil trestný kop Assuncao, který mířil do zámezí. Domácí měli ještě tři šance, skóre se však už nezměnilo. Melli hlavičkoval nepřesně, Assuncao trefil břevno, Luis Fernández tyč.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele