19. kolo
11.01.2004 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Racing Santander 1:1

V první příležitosti byl Tristán, ale v dobré pozici střelou na bližší tyč minul branku. Do šance mu přihrál Luque, který se probil po levé straně. Luque zařídil i další šanci Deporu, když skvěle rozehrál trestný kop, ale Capdevilův pokus zblokoval vedle jeho spoluhráč Valeron. O minutu později trefil obránce Santanderu Ayoze jen tyč Molinovy brány. Konstrukce zachránila Depor od inkasovaného gólu i napodruhé, při perfektním pokusu o přehození Moliny Javi Guerrerem. Hosté byli při chuti, Javiho Guerrera zablokoval při další šanci na poslední chvíli Jorge Andrade. Těsně před přestávkou střílel z trestného kopu výborný Luque a míč se od břevna odrazil za Ricardova záda. V druhé půli trefil nejprve Luque břevno, poté po pěkné kombinaci s Valeronem připravil šanci pro Tristána, ale ten nedal. A tak přišel trest. Javi Guerrero nejprve hlavičkoval nad, o pár minut později si zpracoval dlouhý míč a tváří v tvář Molinovi zachoval pevné nervy a přehodil ho.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele