21.12.2002 21:30 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (14)

Přidat komentář
Josifek

Depor vyhraje!!!

Reagovat
antimadrista

Barca vyhraje, protože je už pěkně nasraná! Navíc fanoušci Barci chtěj, aby padali hlavy konkr. Gasparta a van Gaala, proti Seville nejdřív vypískali van Gaala a hráče a nakonec na Gasparta tisícovky fanoušků mávali bílím šátkem což znamená, že po něm požadujou demisi. Ale já s nim soucítim. Je to dobrý prezident, vždyť přivedl Saviolu, Riquelmeho, Mendietu, Overmarse a další. A navíc je to pravověrný katálánec, který nenávidí Madrid stějně jeko já. Doufám, že ustane tenhle nepříjemný tlak a že bude prezidentem stejně tak dlouho jako Nuňěz. A co se týče van Gaala tak je to jediný trenér na světě, který když něco slíbí tak to i splní. Konkrétně že vyhraje LM a v La lize skončí na takovém místě, které ji právem náleží. GENT DEL BARCA a FORCA BARCA !!!

Reagovat
Josifek

No,tak to van Gaal neni jedinej.Třeba Hector Cúper,ten taky všechno splní.Nebo Sir Bobby Robssten nebo jak se to píše,z Newcastlu.Doufam,že Barca zase prohraje a odvolaj Gasparta a van Gaala!!!

Reagovat
antimadrista

ha ha

Reagovat
antimadrista

Podle madristickýho sportovního deníku Marca, pokud Barca prohraje, tak van Gaal odejde, nahradit by ho měl argentinec Carlos Bianchi. GENT DEL BARCA a FORCA BARCA !!

Reagovat
antimadrista

Mallorca - Barca, na telemadrid sat/ la otra nebo na canal+blauw.

Reagovat
antimadrista

Barca hrála fakt skvěle, toto vítězství podrží vedení a to hráčům prospěje k dalším výhrám. Kluivert a Motta se včera fakt vyznamenali. GENT DEL BARCA !!

Reagovat
Josifek

Kluivert ¨je o hodně lepší než Saviola!!!

Reagovat
antimadrista

Kluivert má o hodně víc zkušeností než Saviola, ale lepší neni. Saviola hraje v Evropě teprve 2 sezonu a tak samozřejmě nemůže bejt tak rozkoukanej. Saviola bude za 3 roky nejlepší fotbalista planety. FORCA BARCA !!

Reagovat
Josifek

Nebude...TAkovej RAúl bude vždycky lepší nebo Owen,Crespo a určitě se nějaká hvězda ještě zlepší.A třeba Pablo Aimar je asi lepší než Saviola.

Reagovat
antimadrista

Aimara chce Barca, protože chce mít nejtalentovanější tým na světě. Aimar je spíš záložník, Javier je útočník a jak jsem řekl do 3 let je nejlepší fotbalista planety, čeká ho stejný osud jako měl Maradona, který přešel do Barci taky jako talent a za rok byl nejlepší hráč na světě. FORCA BARCA !!

Reagovat
Josifek

Maradona byl o dost lepší než Saviola.Nebude nebude prostě nebude nejlepší!!!

Reagovat
antimadrista

Proč mluvíš v budoucím čase?, on už je nejlepší. GENT DEL BARCA !!

Reagovat
Josifek

Saviola a nejlepší hráč???Hahahaahahachacha...To bylo dobrý!!!JE o dost lepších fotbalistů např:Raúl,Figo,Zidane, Mendieta,Owen,Kluivert,Henry,Del Piero,GAbriel Omar Batistuta,Ariel Ortega...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele