Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina F, 5. kolo
25.11.2021 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V Bratislavě gól nepadl a Slovan čeká v Dánsku těžká šichta

Remíza 0:0 byla k vidění ve slovenské metropoli, kam zavítal PAOK Soluň. Ani jeden tým si nesměl dovolit prohrát a tak trochu dle očekávání dospěl duel do remízového konce.

Slovan Bratislava přivítal PAOK na prázdném stadionu, kde mohlo být maximálně 200 diváků a v prvním poločase sehrál nepříliš pohlednou partii. PAOK sice dostal už v šesté minutě možnost rozehrávat volný přímý kop z dobré pozice a Jasmin Kurtić svou střelou prověřil Chovana. Střelecky to zkoušel i Slovan, ale pokus Greena nevyšel a snaha vymodlit si pokutový kop také ne. Ve 31. minutě měli Řekové obrovskou šanci na vedení. Po pohledné akci střílel ve vápně úplně osamocený Biseswar nad. I domácí Slovan zahodil slušnou příležitost, když před koncem poslal křižnou ránu těsně vedle tyče Jurij Medveděv. První poločas víceméně potvrdil, že jde o hodně. Oba celky k tomu přistoupily hodně opatrně a nikdo nechtěl udělat chybu.

O přestávce sáhl ke změně pouze PAOK a v 57. minutě měli příležitost "Belasí". Po centru od rohového praporku hlavičkoval Agbo mimo branku. O chvíli později pak v ještě lepší pozici hlavičkoval z malého vápna Green a Paschalakis schoval balón do náruče.

Remíza více vyhovovala Řekům, i když to znamenalo, že po pěti kolech budou až na třetím místě. Slovan skutečně na obranu PAOKu recept nenašel a remizoval s ním 0:0. O druhém postupujícím tak musí rozhodnout poslední kolo a v něm Slovan Bratislava cestuje na dánskou půdu do Kodaně, kdežto PAOK se utká s Lincolnem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
EverlastD

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
penepi

2:1

Reagovat
capaccio

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:0 Zmrhal dvěma góly přiblíží Slovan k postupu

Reagovat
Elmas

0-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele