Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina G, 3. kolo
21.10.2021 18:45 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

Radost hráčů Vitesse (© AFP)

Vitesse skolilo Tottenham. Rozhodl Maximilian Wittek

O velké překvapení se v rámci Konferenční ligy postaral nizozemský Vitesse Arnhem, který doma jedinou brankou přemohl Tottenham. Londýňané vyrukovali s pozměněnou jedenáctkou a volba, kterou zvolil Nuno Espírito Santo, se hrubě nevyplatila. Jedinou branku domácích vstřelil v 78. minutě Maximilian Wittek.

Pro Tottenham už je to druhá ztráta v rámci skupiny Konferenční ligy a nepříjemná komplikace. Dle očekávání nechal Nuno Espírito Santo odpočívat největší hvězdy, avšak náhradníci, kteří vyběhli na trávník svého trenéra zklamali. Tottenham si nevytvářel šance a vlastně si celý zápas s obranou Vitesse nevěděl rady.

První poločas nabídl tuhou bitvu ve středu hřiště. Ani jeden tým si nedokázal vytvořit gólovou šanci a tak není divu, že první půle skončila nezáživnou remízou 0:0. Tottenham se přes dobře organizovanou obranu Vitesse těžko dostával a složité to měl i po změně stran.

Všechno mohlo být jinak, kdyby ve 48. minutě využil první velkou gólovku Gil. Jeho rána totiž orazítkovala břevno! Po hříchu to byla jediná pořádná možnost Spurs v zápase. Následně to byla ze strany Holanďanů opět skvělá defenziva a v 78. minutě přichystali "Kohoutům" pořádný šok. Dasa na pravé straně odcentroval a Maximilian Wittek rovnou z první uklidil skákavý balón neomylně k tyči. Zdálo se, že se diváci v Gelredome gólu nedočkají a najednou bylo Vitesse hodně blízko vítězství.

Tottenham měl na vyrovnání čtvrthodinu, ale ani během ní nedokázal skvělou obranu Vitesse překonat. Nuno Espírito Santo sáhl jen k jednomu střídání v 75. minutě, jinak na nepříznivý vývoj nepochopitelně nereagoval. Tottenham klesl v tabulce na třetí místo, první je Stade Rennes, druhé Vitesse.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, uefa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Gollini - Tanganga, Davinson, Rodon, Davies - Hojbjerg, Winks - Lo Celso, Bryan, Bergwijn - Kane

Poďme za tri body, udržme víťaznú formu.

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
Elmas

1:3

Reagovat
Cobra

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšie zbytočné minúty života strávené sledovaním zbytočných hráčov a nič netušiaceho trénera. Gil by mal ešte hrať za žiakov, dávno som nevidel tak naivné kľučky. Alli, Davinson, Davies a Winks musia preč. Okamžite. Akože zakázať vstup do šatne. NES sa musí spamať, si myslel že s tou sebrankou tam niečo uhraje? Hanba.

Bazoer si s nimi vytrel riť. Aj sám by tam stačil hrať, ani kolegov z obrany nepotreboval.

Reagovat
Cobra

První, kdo by si měl sbalit je NES. I s tímto týmem by měl vyhrát.

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Zbytečné ty poháry hrát, na to se nedá koukat. (nepočítám LM)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele