Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina G, 1. kolo
16.09.2021 18:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Vitesse překvapení nepřipustilo a Muře dalo dvě branky

Slovinská Mura si na úvod svého putování Konferenční ligou žádné body nepřipíše. Nizozemské Vitesse totiž žádné překvapení nedopustilo a po zásluze vyhrálo. O góly se v jeho dresu postarali Tronstad s Doekhi.

Vitesse nastoupilo ve Slovinsku i s českým obráncem Hájkem a od prvních chvil dávalo jasně najevo, kdo že tu dnes bude mít hlavní slovo. Wittekovu ránu musel brankář Obradović likvidovat s vypětím všech sil a Tannaneho průnik na poslední chvíli hasili obránci před ním. Na opačné straně se k hlavičce prodral obránce Jan Gorenc, který mířil nad.

Ve třicáté minutě jsme se už ale dočkali první branky utkání. A zcela zaslouženě ji měl na svědomí aktivnější klub z Eredivisie. Matúš Bero sklepl míč pro Sondreho Tronstada, jehož první rána napálila spíš komicky právě Bera. Od něj se ale míč odrazil šťastně opět k Tronstadovi, který už napodruhé pálil přesně - 1:0.

První poločas uzavřela akce Tannaneho, který pálil velmi dobře a sledoval, jak se Obradović při likvidaci jeho šance zapotil. Obradović měl plné ruce práce i po změně stran, kdy mu s hlavičkou Frederiksena pomáhala jeho tyč. Brankovou konstrukci o chvíli později rozezvučel také Tannane, tentokrát břevno.

Hosté o výsledku utkání definitivně rozhodli dvacet minut před koncem, když si na rohový kop od Witteka naběhl Danilo Doekhi a zasadil Muře rozhodující úder - 2:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
berliner

Jedeme Arnhem Tip 0:2

Reagovat
Largo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele