Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina A, 2. kolo
30.09.2021 18:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

LASK si pouze rozdělil body s Maccabi Tel-Aviv

Rakouský LASK se sice rychle ujal vedení, ale žádnou další branku nepřidal a dvě minuty před koncem šokoval Linzer Stadion Eden Shamir. Jeho vyrovnávací branka byla v zápase poslední, takže zařídila izraelskému Tel-Avivu cenný bod.

Linz si v prvním zápase přivezl tři body z Helsinek a na výsledek chtěl před vlastním publikem navázat. A do utkání také vykročil tou správnou nohou a v 11. minutě už vedl. Goiginger se položil do přihrávky na malém vápně a trefil tyčku, naštěstí pro domácí ale rychle dorážel do prázdné Sascha Horvath.

Branková konstrukce sehrála svojí roli i v dalších akci Linzu. Tentokrát střílel Schmidt, zatímco Dan Glazer pálil těsně vedle. Maccabi pak zastavilo nápor domácích svojí šancí, ale Schlager nemusel po střele Pericy zasahovat. Neujala se ani hlavička Filipoviće, a tak LASK nadále vedl nejtěsnějším výsledkem.

LASK potřeboval ve druhém poločase přidat ještě jednu branku, která by ho posunula blíže ke třem bodům, jenomže to se nedařilo. V 62. minutě hlavičkoval do brankáře Peretze Goiginger a naděje Tel-Avivu stále žily. Izraelcům čas rychle utíkal a Linz se v závěru rozhodl hubené vedení ukopat za každou cenu. Výhře byl blízko, ovšem dvě minuty před koncem usměrnil střílený centr do branky Eden Shamir a Tel-Aviv získal v Rakousku bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele