Coufal se stal první letní posilou Slavie

Vladimír Coufal přestoupil z Liberce do Slavie a stal se první letní posilou pražského celku. Pětadvacetiletý reprezentační obránce podepsal v Edenu smlouvu na tři roky a v pátek začne s úřadujícím ligovým vicemistrem přípravu.

Coufal připustil, že má blíže k přestupu do Slavie

Reprezentant Vladimír Coufal potvrdil, že je na odchodu z Liberce. Pětadvacetiletý pravý obránce či stoper jednal se Spartou, ale nyní má blíže do Slavie. Přestup by měl být uzavřen, až se vrátí z rakouského soustředění národního týmu.

Coufal: Na tréninku jsme jak Real a v zápase jak Horní Dolní

Liberečtí po dnešní prohře 0:2 v podještědském derby v Jablonci protáhli sérii bez vstřelené branky už na 304 minut a jejich kapitán Vladimír Coufal neskrýval velkou frustraci. Nechápal, že na trénincích jeho tým vypadá jako Real Madrid a v zápasech je ve finální fázi neškodný.

Coufal: Červená karta jasná, ale pod sprchy mohl jít i Hromada

Jelikož liberečtí hráči dohrávali dnešní šlágr 25. ligového kola se Slavií v oslabení bez vyloučeného Matěje Pulkrab, bral kapitán Vladimír Coufal bod za bezbrankovou remízu jako zlatý. Pětadvacetiletý pravý obránce uznal, že červená karta byla jasná, ale předčasně do sprch podle něj mohl jít i hostující Jakub Hromada.

Musíme si sednout zpátky na zadek, zlobil se po prohře Coufal

Kapitán Liberce Vladimír Coufal neskrýval velké rozladění z nečekané domácí ligové porážky 1:2 s Teplicemi. Slovan podle něj po sérii pěti kol bez prohry zřejmě podlehl uspokojení a stihl ho za to trest. Pětadvacetiletý pravý obránce věří, že si Severočeši sednou zpátky na zadek a vrátí se k poctivé a běhavé hře.

Coufala mrzel promrhaný první poločas na Spartě

Kapitána libereckých fotbalistů Vladimíra Coufala naštvalo, jak se spoluhráči promrhal první poločas utkání na Spartě. Hosté se sice po přestávce zlepšili, ale porážku v úvodním kole jarní části první ligy už neodvrátili. Na Letné podlehli 0:2.

Coufal byl krok od přestupu, nakonec je rád, že v Liberci zůstal

V zimě byl krok od přestupu do tureckého Sivassporu, spekulovalo se i o zájmu pražské Slavie, ale nakonec Vladimír Coufal zůstal v Liberci. Pětadvacetiletý kapitán Slovanu věří, že Severočeši navzdory odchodům opor z obrany nemají slabší tým než na podzim a že i v silné konkurenci udrží čtvrté místo v tabulce.

Liberec začal přípravu s Holoubkem, nechyběli Kolář s Coufalem

Fotbalisté Liberce zahájili zimní přípravu na jarní část sezony s novým realizačním týmem v čele s Davidem Holoubkem, nástupcem Jindřicha Trpišovského, který odešel do Slavie. Nový kouč Slovanu už neměl na prvním tréninku záložníka Jiřího Kulhánka, jehož si stáhla zpět z hostování Sparta. Naopak nechyběli brankář Ondřej Kolář a kapitán Vladimír Coufal, o jejichž možném odchodu se spekuluje.

Coufal dal opět vítězný gól, viděly ho i kluby z Turecka

Liberecký fotbalista Vladimír Coufal dal v dnešním utkání 16. kola s Olomoucí teprve svůj třetí gól v první lize a potřetí šlo o vítěznou trefu. Kapitán Slovanu zajistil Severočechům výhru 1:0 a přezimování na pohárové čtvrté pozici v tabulce. Branku věnoval manželce, s kterou je přesně půl roku.

Bylo to jako proti katarské Barceloně, řekl debutant Coufal

Reprezentační premiéru si liberecký obránce Vladimír Coufal představoval snazší. Katarští fotbalisté ho překvapili svou kvalitou a přirovnal jejich hru k Barceloně. Připustil, že v utkání mu začaly docházet síly a nechápal, že soupeř nebyl v parnu vůbec zpocený. Díky výhře 1:0 však považuje debut za ideální.

Coufal byl z pozvánky tak nervózní, že málem naboural

O pravém obránci Vladimíru Coufalovi se v souvislosti s reprezentací mluvilo už delší dobu, několikrát byl mezi náhradníky, ale do nominace národního celku se dostal až nyní před přípravným turnajem v Kataru. Pětadvacetiletý liberecký fotbalista byl z dodatečné první pozvánky tak nervózní, že při pondělní cestě za týmem do Prahy málem naboural.

Zraněné Řezníka se Zmrhalem nahradil Falta s Coufalem

Z české reprezentace před přípravnými zápasy s Islandem a Katarem na turnaji v Dauhá vypadli Bořek Dočkal, Matěj Vydra a po dnešním tréninku také Radim Řezník s Jaromírem Zmrhalem. Do nominace naopak trenér Karel Jarolím doplnil hned osm nových jmen.

Nemůžeme si vyskakovat na Slavii a Spartu, řekl liberecký Coufal

Hráči Liberce jsou tradičním účastníkem evropských pohárů, podle kapitána Vladimíra Coufala se jich ale v nadcházející sezoně zřejmě boj o nejvyšší příčky týkat nebude. Slovan totiž nedokázal nahradit odchody opor a podle Coufala může jen těžko konkurovat Spartě a Slavii, které investovaly obrovské sumy do letních posil.

Liberci bude kvůli problémům s kolenem chybět kapitán Coufal

Hráči Liberce se v nejbližších zápasech musejí obejít bez kapitána Vladimíra Coufala. Čtyřiadvacetiletý obránce podstoupil artroskopii kolena a třináctému týmu prvoligové tabulky může chybět až několik týdnů.

Liberec prodloužil smlouvu s kapitánem Coufalem do roku 2020

Vedení Liberce si pojistilo služby kapitána Vladimíra Coufala. Čtyřiadvacetiletý obránce prodloužil v klubu smlouvu do léta 2020, původní kontrakt měl vypršet příští rok. Slovan o tom informoval na svých internetových stránkách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele