Další články

Musíme hrát jako ve druhé půli, tak můžeme uspět, uvedl Coufal po zápase s Burnley

Obránce Vladimír Coufal si nedovedl vysvětlit výkon hráčů West Hamu v nedělním 28. kole anglické ligy s Burnley. První poločas označil za naprosto katastrofální, po přestávce ale podle něj "Kladiváři" hráli přesně tak, jak by měli. V rozhovoru pro klubovou televizi také ocenil střídající spoluhráče Michaila Antonia a Dannyho Ingse.

Coufal za sebou má rozhovor s Haškem. Je to uzavřené, vrací se k listopadové aféře

Nový kouč reprezentace Ivan Hašek udělal podle všeho za minulostí tlustou čáru. A trojici hráčů Vladimír Coufal (31), Jan Kuchta (27) a Jakub Brabec (31), kteří navštívili před rozhodujícím zápasem kvalifikace na mistrovství Evropy proti Moldavsku noční klub v Olomouci a byli následně s okamžitou platností vyřazeni z národního týmu, omilostní.

Doufám, že už takovou porážku nezažiju, pronesl Coufal po Arsenalu

Vladimír Coufal, obránce West Hamu, si nedovedl vysvětlit nedělní domácí debakl 0:6 v londýnském derby s Arsenalem ve 24. kole anglické ligy. V rozhovoru pro klubovou televizi označil porážku za trapnou a doufá, že už ji znovu nezažije. Fanouškům se za nepovedený výkon omluvil.

West Ham prý uplatnil opci na Coufala, český obránce by chtěl lepší smlouvu

West Ham podle listu The Sun uplatnil opci na služby obránce Vladimíra Coufala a prodloužil s ním smlouvu do léta 2025. Český fotbalový reprezentant s tím však prý není ani trochu spokojen, protože by chtěl delší a lepší kontrakt.

Fantasy Boost: Pedro s Garnachem vedli OFK, De Bruyne je blízko návratu

Zázračné uzdravení nejlepšího střelce soutěže Erlinga Haalanda se sice nekonalo, ale Peteru Švecovi, šampionovi vloženého 19. kola ve Fantasy minilize na našem webu, to vadit nemuselo. Precizně zvolená obrana v kombinaci s produktivní dvojicí João Pedro - Alejandro Garnacho ke skalpu dalších 759 stratégů stačila. O víkendu se oči FPL manažerů upnou pravděpodobně do Manchesteru, kde obhájci titulu vyzvou poslední Sheffield.

Coufal nespáchal zločin, trest nechápu. McAvennie se zastal českého obránce

Omluvil se a vyjádřil lítost nad tím, co provedl. Český reprezentant Vladimír Coufal, který byl z národního týmu vyloučen kvůli porušení interních pravidel před závěrečným utkáním proti Moldavsku v kvalifikaci o postup na Euro, teď našel na Ostrovech nečekaného zastánce. "Nespáchal žádný zločin, nechápu, proč byl z týmu vyhozen," uvedl pro Football Insider bývalý útočník West Hamu Frank McAvennie.

Další omluva: Coufal si návštěvu diskotéky bude do konce života vyčítat

Také obránce Vladimír Coufal se veřejně omluvil za víkendovou návštěvu nočního podniku v Olomouci, kvůli které byl spolu s bekem Jakubem Brabcem a útočníkem Janem Kuchtou vyřazen z fotbalové reprezentace. Na svém instagramovém účtu uvedl, že si tuto chybu bude vyčítat do konce života.

O reprezentačním osudu trojice olomouckých provinilců rozhodne nový trenér

O budoucnosti Jakuba Brabce, Vladimíra Coufala a Jana Kuchty, kteří byli po návštěvě nočního podniku vyřazeni před pondělním závěrečným zápasem evropské kvalifikace proti Moldavsku z české reprezentace, rozhodne nový trenér. Předseda FAČR Petr Fousek na tiskové konferenci uvedl, že výkonný výbor trojici opor z národního mužstva rozhodně navždy nevyřadil. Výbor zároveň vyzval svého člena Tomáše Neumanna, aby zvážil důsledky toho, že byl v klubu po boků hráčů.

Brabec i Kuchta se omluvili. Návštěvu diskotéky označili za obrovský zkrat a chybu

Obránce Jakub Brabec se veřejně omluvil za víkendovou návštěvu nočního podniku v Olomouci, kvůli které byl spolu s bekem Vladimírem Coufalem a útočníkem Janem Kuchtou vyřazen z české fotbalové reprezentace. Jednatřicetiletý zadák Arisu Soluň v prohlášení zaslaném ČTK označil své chování za obrovskou chybu a slíbil, že podobný zkrat už nikdy nebude opakovat. V podobném duchu se už včera kál i hráč pražské Sparty Kuchta, jenž se omluvil na sociálních sítích.

Interní porušení pravidel: Brabec, Coufal a Kuchta byli vyřazeni z reprezentace

Obránci Jakub Brabec s Vladimírem Coufalem a útočník Jan Kuchta v noci zásadním způsobem porušili interní pravidla české fotbalové reprezentace a před pondělním závěrečným zápasem kvalifikační skupiny o postup na mistrovství Evropy proti Moldavsku v Olomouci museli opustit mužstvo. Národní tým o tom informoval na sociální síti X.

Watkins, "the Korean guy" a (ne)VAR: 7. kolo Premier League v kostce

Zdá se, že Ollie Watkins je zpět ve skvělé formě z loňského ročníku. Po rozhodujícím gólu do sítě Chelsea (1:0) se útočník Aston Villy obsadil do hlavní role také v bláznivém utkání s Brightonem (6:1), v němž zazářil hattrickem. Nedařilo se naopak Erlingu Haalandovi a jeho Manchesteru City, který kousal první porážku v sezoně, konkrétně 1:2 ve Wolverhamptonu. Šlágr mezi Tottenhamem a Liverpoolem (2:1) s sebou i nadále nese pachuť kontroverze.

Zkomplikovali jsme si to, ale na Euro musíme postoupit, vyhlásil Coufal

Podle obránce Vladimíra Coufala čeští reprezentanti ze skupiny kvalifikace o mistrovství Evropy musejí postoupit. Jednatřicetiletý pravý bek West Hamu nepochybuje o tom, reprezentanti zvládnou nadcházející klíčový zápas v Albánii i následný druhý říjnový duel proti Faerským ostrovům. V rozhovoru na webu FAČR uvedl, že chápe kritiku, po domácí remíze 1:1 s Albánií už ale podle něj byla za hranou.

Fantasy Boost: Misfits se blýskli ziskem 109 bodů, bude Morris "differentialem"?

I bez osmnáctibodového Kierana Trippiera v sestavě se králem 6. kola v minilize Fantasy Premier League stal Adrián Biskup, jehož tým Misfits pokořil magickou stovku a díky 109 bodům nechal 716 soupeřů na našem webu za sebou.

Česko do Maďarska bez Coufala, kvůli zranění se vrací do Londýna

Od české reprezentace se před nedělním přípravným utkáním v Maďarsku kvůli lehčímu zranění odpojil obránce Vladimír Coufal. Trenér národního mužstva Jaroslav Šilhavý místo pravého beka West Hamu nikoho dalšího nepovolal, do Budapešti tak vpodvečer odletí 22 hráčů. Vedení reprezentace o tom informovalo na webu FAČR.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele