Jurečka: Gólů mohlo být ještě víc, ale musím zůstat skromný

Václava Jurečku mrzelo, že jeden z jeho gólů proti Bohemians 1905 neplatil kvůli ofsajdu, čtyři branky do sítě "Klokanů" při výhře 6:0 mu ale podle vlastních slov stačily. Osmadvacetiletý útočník měl radost i z toho, že na straně soupeře tomu přihlížel trenér Jaroslav Veselý, proti němuž má po společném působení v tehdy druholigovém Kolíně motivaci navíc.

Jurečka: Jsem rád, že jsem opět se svým miminkem

Slávista Václav Jurečka byl nadšený, že se mu jako jedinému povedlo obhájit zisk domácího poháru. Před rokem ve finále ještě v dresu Slovácka porazil se svým týmem Spartu 3:1 a stejného soupeře zdolal i tentokrát v pražském derby.

Jurečka znovu skóroval. Nastartoval mě gól proti Olomouci, řekl

Slávista Václav Jurečka děkoval svým bývalým spoluhráčům ze Slovácka, že v odpoledním utkání obrali po remíze 1:1 o body Spartu a na dálku pomohli "červenobílým" k návratu do čela ligové tabulky. Osmadvacetiletý útočník je rád, že jeho tým má po vítězství 3:0 nad Bohemians 1905 ve šlágru 28. kola před závěrem základní části situaci znovu ve svých rukách. Jurečku zároveň těší jeho aktuální střelecká forma a věří, že si ji udrží co nejdéle.

Vedení jsme si měli pohlídat, z výkonu si ale hodně vezmeme, prohlásil Jurečka

Slávisté si měli podle ofenzivního univerzála Václava Jurečky pohlídat na hřišti Sparty vedení a ve šlágru 27. kola první ligy na Letné zvítězit. Vršovičtí vedli 2:0 a 3:2, nakonec ale 305. derby skončilo výsledkem 3:3. Jurečka, který se na remíze podílel gólem a asistencí, si myslí, že Slavie si z výkonu hodně vezme, a pokud bude v podobné hře pokračovat, dotáhne sezonu do úspěšného konce.

Jurečka brankou odčinil zahozené šance a věří, že dá Spartě ve finále znovu gól

Útočník Václav Jurečka byl rád, že po několika neproměněných šancích se nakonec prosadil a vítězným gólem ve 109. minutě zajistil Slavii výhru 3:2 po prodloužení v semifinále domácího poháru proti Bohemians 1905. Osmadvacetiletý ofenzivní univerzál by si rád zopakoval gól ve finále proti Spartě, proti níž skóroval už před rokem při triumfu v MOL Cupu ještě v dresu Slovácka.

Brzký gól pro mě bude psychickou vzpruhou, řekl Jurečka

Václav Jurečka si pochvaloval, že se hned ve druhém soutěžním utkání za Slavii dočkal premiérového gólu. Osmadvacetiletý útočník odčinil neproměněnou šanci z úvodního venkovního duelu před týdnem a brankou a asistencí u vedoucí trefy přispěl k drtivé domácí výhře 7:0 v odvetě 2. předkola Evropské konferenční ligy proti gibraltarskému outsiderovi St Joseph's...

Slavia získala druhého nejlepšího ligového střelce Jurečku ze Slovácka

Slavia získala útočníka Václava Jurečku ze Slovácka. S druhým nejlepším střelcem uplynulého ročníku první ligy podepsala smlouvu na tři roky. Český vicemistr o tom informoval na svém webu.

Jurečka po prvním hattricku vzhlíží k finále poháru, bere ho jako vrchol kariéry

Útočník Václav Jurečka premiérovým ligovým hattrickem pomohl fotbalistům Slovácka k výhře 3:1 nad Ostravou ve druhém kole nadstavbové skupiny o titul. Tým z Uherského Hradiště si zajistil konečné čtvrté místo v tabulce a výborně se naladil na finále domácího poháru. Středeční duel s pražskou Spartou aktuálně nejlepší ligový střelec Jurečka označil za dosavadní vrchol své kariéry.

Jurečka v pozvánku doufal, věří, že by mohl nastoupit ve Walesu

Vzhledem k tomu, že má v této sezoně životní formu, doufal Václav Jurečka v koutku duše, že by se mohl dočkat premiérové pozvánky do reprezentačního "áčka". Sedmadvacetiletý útočník Slovácka si už týden užívá svůj první sraz českého národního týmu a pochvaluje si, jak ho spoluhráči přijali. Věří, že by mohl nastoupit k úternímu přípravnému utkání ve Walesu...

Z nominace vypadli Schick a Pavlenka, povoláni byli Jurečka a Heča

Z nominace české reprezentace na čtvrteční semifinále play off o mistrovství světa proti domácímu Švédsku podle očekávání vypadl klíčový útočník Patrik Schick, který nestihl doléčit zranění. Ze zdravotních důvodů se omluvil také brankář Jiří Pavlenka. Dodatečnou pozvánku dostali nováčci útočník Václav Jurečka ze Slovácka a sparťanský gólman Milan Heča.

Jurečku mrzely po Teplicích nevyužité šance, hlavní ale byla výhra

Útočníka Václava Jurečku po ligovém utkání s Teplicemi mrzelo, že nepřidal v dresu Slovácka další gól, díky němuž by se osamostatnil v čele tabulky střelců. Hlavní ale pro něj byla výhra 1:0, kterou zařídil v 55. minutě jeho spoluhráč Rigino Cicilia. Jurečka, jenž má v tomto ročníku na kontě 12 branek, mohl v duelu 24. kola přidat další dvě, poprvé jej ale vychytal gólman Tomáš Grigar a následně rozhodčí jeho trefu neuznali kvůli ofsajdu...

Opavu posílil Sus, Jurečka byl přeřazen do rezervy

Opavu posílil obránce Martin Sus. Devětadvacetiletý hráč, který naposledy působil ve slovenské Seredi, podepsal se Slezany roční smlouvu s opcí. Naopak do divizní rezervy byl přeřazen záložník či útočník Václav Jurečka.

Kouč Kopecký i čtyřicetiletý Zavadil prodloužili smlouvy v Opavě

Trenér Ivan Kopecký prodloužil s Opavou smlouvu o dva roky. Nové víceleté kontrakty podepsalo i šest hráčů slezského mužstva včetně čtyřicetiletého záložníka Pavla Zavadila. Prvoligový nováček o tom informoval na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele