Jurečka svůj trest zatím nezná, rozhodne se až za týden. Má zastavenou činnost

15.02., 21:03
Aktuality
Červená karta (© AFP)

Slávistický útočník Václav Jurečka má za vyloučení po úderu loktem ve středeční dohrávce 17. kola první ligy ve Zlíně automaticky zastavenou činnost. O výši trestu rozhodne disciplinární komise Ligové fotbalové asociace až za týden. Ta o tom informovala v komuniké po čtvrtečním zasedání.

Jurečka v 80. minutě v situaci bez míče ve zlínském pokutovém území trefil loktem domácího zadáka Josse Didibu. Sudí Ondřej Pechanec vyloučil jednoho ze dvou nejlepších střelců této sezony nejvyšší soutěže až po upozornění od videorozhodčího a kontrole u monitoru. Jurečka dostal červenou kartu podruhé v ligové kariéře. Slávisté ve Zlíně nečekaně jen remizovali 1:1 a z druhého místa tabulky ztrácejí čtyři body na vedoucí tým tabulky Spartu.

Jurečka má zatím podle řádů za vyloučení automaticky zastavenou činnost na víkendové utkání v Karviné a o výši trestu bude disciplinárka rozhodovat až příští čtvrtek. Na konci srpna za podobný prohřešek dostal sparťan Adam Karabec trest na tři soutěžní utkání, který ho vyřadil mimo jiné i z derby proti Slavii.

Pokud by komise v případě Jurečky rozhodla stejně, zmeškal by čtvrtfinále domácího poháru, v němž červenobílí na konci února nastoupí proti Spartě. Mezitím vedle zápasu v Karviné ještě Vršovičtí přivítají Pardubice. Hned po pohárovém derby navíc čeká slávisty ligový souboj se Spartou na Letné.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Rizek

Dostane 3

Reagovat
Sigma Olomouc

3 zápasy, bude se to počítat i ten zápas v Karviné?

Reagovat
Coutinho10

jj, má pozastavenou činnost

Reagovat
Bakary3

Ať dostane kolik chce, tak tohle je prostě fraška.

Komise je líná se sejít v týdnu, tvl.

Když to tak řeknu, i v době teamsu atd., to je profesionalita jak hovado

Reagovat
romeo351

Nedivil bych se kdyby online sezení brali jako něco podřadnýho

Reagovat
bobis21

scházet se bez chlebíčků je pod jejich úroveň

Reagovat
romeo351

Mi stačilo, jak tam jezdil Uličný za 4k

Reagovat
romeo351

btw scházet se bez chlebíčků je i pod mou úroveň

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
John Obi Mikel

Taky myslim, že dostane tři zápasy, respektive tenhle + dva

Reagovat
Axelrose

Tak ono se to tak dělá, ne?

Protože máš jeden automaticky, asi čekají, koho ještě vyhodí o víkendu a pak to sjedou najednou - ušetří tím za chlebíčky a cestovné.

Zrovna tohle mě vadí asi nejmíň, stejně musí jeden sedět.

Reagovat
wyqinac

stejne tvl ve zline jen 2 kamery nebo co vsechno ve vapne zkoumali jen z tyhle 1 kamery v brane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele