Další články

Jurečka přivedl Slavii k výhře na Slovácku, jemuž dal za dvě sezony už sedm gólů

Dvěma brankami do sítě klubu, odkud do Slavie přišel, se v zápase na Slovácku blýskl Václav Jurečka. Jeho dalekonosná střela a proměněná penalta jej vynesly do čela tabulky střelců s 15 trefami a také k pozoruhodné bilanci.

Jurečka pochválil po výhře nad Libercem brankáře Staňka. Klobouk dolů před ním, říkal

Útočník Slavie Václav Jurečka rozhodl utkání 25. kola proti Liberci dvěma góly, na pozápasové tiskové konferenci ale chválil především své spoluhráče. Devětadvacetiletý kanonýr ocenil výkon brankáře Jindřicha Staňka i kolegy z útoku Mojmíra Chytila, který se proti Severočechům rovněž střelecky prosadil.

Jurečka přijde o pohárové derby, disciplinárka ho potrestala třemi zápasy

Václav Jurečka dostal za vyloučení po úderu loktem v dohrávce 17. kola první ligy ve Zlíně trest na tři soutěžní zápasy, z nichž jeden si už odpykal. Reprezentační útočník tak přijde o nedělní ligový zápas Slavie s Pardubicemi a středeční čtvrtfinále domácího poháru s městským rivalem Spartou. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace (LFA) o trestu informovala v komuniké.

Jurečka svůj trest zatím nezná, rozhodne se až za týden. Má zastavenou činnost

Slávistický útočník Václav Jurečka má za vyloučení po úderu loktem ve středeční dohrávce 17. kola první ligy ve Zlíně automaticky zastavenou činnost. O výši trestu rozhodne disciplinární komise Ligové fotbalové asociace až za týden. Ta o tom informovala v komuniké po čtvrtečním zasedání.

Kdybych nevěřil, gól nedám, uvedl Jurečka po výhře nad Jabloncem

Útočník Václav Jurečka si hodně oddychl, že Slavia hned v úvodu jarní části sezony nakonec dokázala odvrátit hrozící bodovou ztrátu a jeho brankou v sedmé minutě nastavení udolala Jablonec doma 4:3. Devětadvacetiletý český reprezentant věří, že Pražany vydřené vítězství povzbudí do dalšího průběhu soutěže a boje o titul se Spartou.

Gól patičkou byl trochu i dílem náhody, připustil útočník Slavie Jurečka

Slavistický útočník Václav Jurečka připustil, že jeho povedený gól patičkou v utkání pátého kola skupiny Evropské ligy v Tiraspolu byl i dílem náhody. Devětadvacetiletý útočník skóroval ve čtvrtém soutěžním zápase po sobě a je rád, že se dostává do střelecké formy.

Jsem rád, že jsem si otevřel střelecký účet v Evropě, těšilo Jurečku

Útočník Václav Jurečka bude na gól, jímž nasměroval Slavii k domácí výhře 2:0 nad AS Řím v utkání skupiny Evropské ligy, vzpomínat do konce života. Devětadvacetiletý útočník byl rád, že si otevřel svůj střelecký účet v hlavní fázi pohárů. Nejlepší kanonýr minulé sezony nejvyšší soutěže zároveň ocenil výkon celého mužstva.

Jurečka: Pro mě osobně hodně zvláštní derby, rozhodčí nenastavil ideální metr

Velmi zvláštní derby se Spartou prožil podle svých slov slávistický útočník Václav Jurečka. Rozhodčí Ladislav Szikszay podle něj nenastavil metr odpovídající takovému zápasu. Mrzelo ho, že Vršovičtí si v nastavení nechali vzít vedení a po remíze 1:1 svému soupeři po devátém ligovém kole bodově neodskočili. Jurečka na tiskové konferenci uvedl, že se jeho tým nepoučil ze závěru minulé sezony, kdy proti Spartě podobně dvakrát chyboval.

Jurečka po Maďarsku: První gól v reprezentaci má příjemnou příchuť

Václav Jurečka pomohl premiérovou brankou v reprezentaci k remíze českého týmu v Maďarsku 1:1 a i díky skvělé kulise na přípravný zápas v Budapešti asi nikdy nezapomene. Devětadvacetiletý útočník připsal půl gólu spoluhráči ze Slavie Mojmíru Chytilovi, který mu po povedené akci asistoval...

Konečně jsem to protrhl, ulevil si Jurečka po první trefě v sezoně

Útočník Václav Jurečka prožíval úlevu poté, co vyrovnávacím gólem pomohl fotbalistům Slavie k remíze 1:1 s Dniprem v odvetě 3. předkola Evropské ligy a k postupu a v šestém soutěžním zápase sezony poprvé skóroval.

Kanonýr Jurečka si užil svatbu, v reprezentaci chce navázat na střeleckou formu

Slávistický útočník Václav Jurečka zažívá jedno z nejlepších období. Osmadvacetiletý forvard se díky drtivému závěru nedávno skončeného prvoligového ročníku stal nejlepším střelcem soutěže a dosažením 20 branek si splnil jeden z předsezonních cílů. V minulém týdnu si pak v Beskydech užil svatbu.

Hráčem měsíce v lize je Jurečka, mezi trenéry uspěl Priske

Hráčem měsíce v první lize se poprvé stal útočník Slavie Václav Jurečka. Mezi trenéry v květnu uspěl Brian Priske z mistrovské Sparty, jenž navázal na nedávné ocenění pro kouče sezony. Výsledky fanouškovské ankety zveřejnil oficiální web soutěže.

Souboj o nejlepšího střelce jsem v hlavě měl, přiznal Jurečka

Útočník pražské Slavie Václav Jurečka v závěrečném pátém kole nadstavbové skupiny o titul nasázel při výhře 4:0 nad Slováckem všechny góly a s 20 trefami se dostal do čela ligové tabulky kanonýrů. Osmadvacetiletý útočník po zápase přiznal, že koruna krále střelců pro něj byla v závěru sezony motivací. Nyní musí doufat, že brněnský Jakub Řezníček neskóruje v nedělním záchranářském duelu se Zlínem.

Jurečka po výhře nad Plzní: Předvádím asi nejlepší fotbal, co jsem ve Slavii

Útočník pražské Slavie Václav Jurečka po dvougólovém představení v utkání třetího kola ligové nadstavbové skupiny o titul proti Plzni (2:1) připustil, že v současné době prožívá své nejlepší období po letním přestupu ze Slovácka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele