Další články

Dýchá se nám líp, ale cesta k záchraně je dlouhá, řekl Pilík po výhře ve Zlíně

Záložník Tomáš Pilík jako nejzkušenější hráč Příbrami v utkání 27. ligového kola ve Zlíně zařídil výhru 1:0 proměněnou penaltou. Dvaatřicetiletý středopolař věří, že první vítězství po dlouhých 15 zápasech dodá Středočechům sebevědomí v boji o záchranu a bude se jim dýchat lépe.

Jablonec získal do zálohy zkušeného Pilíka

Také Jablonec v posledním dnu přestupů posílil kádr a domluvil se na roční smlouvě se zkušeným Tomášem Pilíkem. Třicetiletý záložník naposledy působil v Honvédu Budapešť, kde v lednu skončil.

Příbram zahájila přípravu i s navrátilcem Pilíkem

Hráči Příbrami dnes vstoupili do zimní přípravy i s Tomášem Jablonským a Tomášem Pilíkem. Oba zkušení rutinéři budou s týmem trénovat, o jejich případném angažmá se rozhodne později.

Češi v zahraničí: Novák pokořil Fenerbahce, poprvé ve Španělsku se trefil Pekhart

Na velkém vítězství 2:1 nad Fenerbahce se o víkendu gólem podílel obránce Trabzonsporu Filip Novák. Svůj první gól za španělské Las Palmas si připsal Tomáš Pekhart a branku ve druhé anglické lize vstřelil Jiří Skalák, ale sebrala mu ho teč spoluhráče. Podívejte se na jejich trefy a projděte si i ostatní evropské ligové soutěže, kde působí čeští fotbalisté.

Češi v zahraničí: Víkend plný asistencí. Kraloval Kadeřábek

Čeští fotbalisté tentokrát v zahraničních ligách především přihrávali. Dvě gólové nahrávky si zapsal obránce Hoffenheimu Pavel Kadeřábek. Brankové asistenci však zapsali do statistiky také Martin Pospíšil v Polsku, či reprezentant David Pavelka v Turecku. Zápas na půdě Barcelony má za sebou brankář Tomáš Vaclík ze Sevilly.

Češi v zahraničí: Trefil se Novák v Turecku, Vaclík vede se Sevillou ligu

Gólově úrodný víkend mají za sebou čeští fotbalisté v zahraničí. Skórovat se podařilo v turecké lize Filipu Novákovi, v Polsku Michalu Papadopulosovi, či na slovensku obránci Filipu Kašovi. Brankář Tomáš Vaclík vede se Sevillou španělskou LaLigu a totéž navzdory první porážce v sezóně platí pro Zdeňka Zlámala a jeho Hearts ve Skotsku...

Češi v zahraničí: Ondrášek i Papadopulos skórovali v Polsku, Jedlička dostal kuriózní gól

Dva čeští útočníci se prosadili v polské lize. Zdeněk Ondrášek se drží na čele tabulky střelců a Wisle Krakov pomohl k výhře ve šlágru s Lechií Gdaňsk. Prosadil se také další český hroťák Michal Papadopulos z Gliwic. Bláznivý gól dostal na Slovensku český brankář Martin Jedlička ve šlágru, který jeho Dunajská Streda prohrála v Bratislavě se Slovanem.

Češi v zahraničí: Ondrášek dál řádí, další kosila zranění

Zdeněk Ondrášek přidal v Polsku šestý gól v sezóně a drží vedení v tabulce střelců. Bořek Dočkal v Americe sice přidal další asistenci, ale pak musel střídat a přijde o reprezentační sraz. Stejně jako brankář Jiří Pavlenka z Brém, který po srážce se soupeřem dokonce skončil v nemocnici. A jak se vedlo ostatním Čechům za hranicemi?

Češi v zahraničí: Ondrášek dál pálí, trefil se i Gebre Selassie

Útočník Zdeněk Ondrášek vede tabulku střelců polské ligy. O víkendu dal už svou pátou branku v sezóně v šestém utkání. V úvodním kole bundesligy zařídil remízu Brém s Hannoverem obránce Theo Gebre Selassie. Trefil se i Filip Novák za turecký Trabzonspor. A dařilo se také českým brankářům v elitních ligách...

Češi v zahraničí: Skórovali útočníci v Polsku i "Ital" Jankto

Jakub Jankto rozhodl utkání Sampdorie Janov v italském poháru jedinou brankou. Střelecky se prosadili i útočníci Zdeněk Ondrášek a Michal Papadopulos v polské lize a že to byly krásné branky. Velký duel chytal brankář Zdeněk Zlámal ve Skotsku, stejně jako Tomáš Vaclík ze španělské Sevilly.

Češi v zahraničí: Zazářil Vaněk, Kadeřábek dal gól Chievu, Kozák už pálí za Livorno

Ondřej Vaněk stihl za dvacet minut v dresu Ufy dva góly. Na Slovensku skóroval bývalý obránce Baníku Ostrava Filip Kaša. V přípravě se střelecky prosadil Pavel Kadeřábek z Hoffenheimu a Tomáš Koubek si zachytal proti Dortmundu. Češi v italských klubech si vyzkoušeli penaltové rozstřely. Libor Kozák pomohl Livornu k postupu v poháru, naopak Martinu Graiciarovi se vstup do angažmá ve Fiorentině tolik nepovedl.

Pilík přestoupil z Brna do Honvédu Budapešť

Záložník Tomáš Pilík odešel z druholigového Brna do Honvédu Budapešť. Devětadvacetiletý fotbalista se čtvrtým celkem minulé sezony maďarské ligy podepsal roční smlouvu s opcí. Na twitteru o tom informoval hráčův agent David Zíka.

Pilík: Předvedli jsme alespoň výkon, od kterého se dá odrazit

Středopolař Brna Tomáš Pilík litoval po bezbrankové remíze nevyužité brankové příležitosti. On sám si dvakrát v průběhu utkání neporadil s brankářem soupeře Tomášem Fryštákem. I když Zbrojovka nedala gól, po dvou porážkách v lize a jedné v poháru dosáhla alespoň na první ligový bod v sezoně.

Pilík se upsal Zbrojovce Brno na tři roky

Záložník Tomáš Pilík podepsal po přestupu z Příbrami do Brna v novém působišti smlouvu na tři roky. Osmadvacetiletý fotbalista by měl v týmu Zbrojovky nahradit kapitána Pavla Zavadila, který odešel do Opavy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele