Češi v zahraničí: Zazářil Vaněk, Kadeřábek dal gól Chievu, Kozák už pálí za Livorno

07.08.2018, 11:35
Aktuality
Ondřej Vaněk stihl za dvacet minut v dresu Ufy dva góly. Na Slovensku skóroval bývalý obránce Baníku Ostrava Filip Kaša. V přípravě se střelecky prosadil Pavel Kadeřábek z Hoffenheimu a Tomáš Koubek si zachytal proti Dortmundu. Češi v italských klubech si vyzkoušeli penaltové rozstřely. Libor Kozák pomohl Livornu k postupu v poháru, naopak Martinu Graiciarovi se vstup do angažmá ve Fiorentině tolik nepovedl.

Anglie


Jiří Skalák si po dlouhé době zahrál soutěžní zápas. Po přestupu z Brightonu do Millwallu naskočil na poslední čtyři minuty do zápasu Championship proti Middlesbrough. Duel skončil nerozhodně 2:2.

Celé utkání proti Wiganu odehrál za Sheffield Wednesday obránce Daniel Pudil. Porážce svého mužstva 2:3 však nezabránil.

Belgie


Lokeren prohrál 2:3 na hřišti Cercle Bruggy. Záložník Lukáš Mareček nastoupil v základní sestavě, ovšem po prvním poločase, který jeho tým prohrál 1:2, byl vystřídán. Lokeren po pauze vyrovnal, ale o bod za remízu přišel kvůli brance v nastaveném čase.

Itálie


Útočník Libor Kozák odehrál celý zápas italského poháru za Livorno proti Casertaně. V utkání se sice střelecky neprosadil, ale proměnil pokutový kop v dramatickém penaltovém rozstřelu, který přišel po remíze 1:1. Livorno nakonec zvítězilo na penalty 7:6 a v příštím kole se utká s Crotone.

Izrael


Obránce Tomáš Sivok odehrál celý zápas za Petah Tikva proti Hapoelu Tel Aviv. Utkání Toto Cupu skončilo nerozhodně 1:1 a celkem padly tři červené karty. Jedna na domácí a dvě na hostující straně.

Švýcarsko


Basilej porazila ve švýcarské lize Grasshopper Curych 4:2 a s kapitánskou páskou na rukávu u toho asistoval také český reprezentační obránce Marek Suchý. Pro mnohonásobného švýcarského šampiona to bylo ve 3. kole první vítězství v sezoně.

Příprava


Rennes v brance s Tomášem Koubkem remizovalo s Borussií Dortmund 1:1. Českého reprezentačního gólmana překonal hned ve druhé minutě utkání Polák Lukasz Piszczek.

Pavel Kadeřábek z německého Hoffenheimu se střelecky prosadil v zápase proti Chievu Verona. Hoffenheim, který se připravuje na premiérovou účast v Lize mistrů, zvítězil 5:0 a Kadeřábek odehrál pouze první poločas.

Útočník Martin Graiciar nastoupil na turnaji v německém Mainzu proti Bilbau. V zápase hraném na 45 minut gól nepadl, a tak na řadu přišel penaltový rozstřel. Fiorentina prohrála 3:5 a jediným neúspěšným střelcem byl právě Graiciar.

Major League Soccer


Bořek Dočkal byl střídán v 74. minutě zápasu Philadelphie Union na hřišti Portlandu, kde hosté prohráli 0:3.

Rusko


Záložník Ondřej Vaněk naskočil v dresu Ufy do zápasu ruské ligy proti Anži Machačkala v 70. minutě a významnou měrou se podílel na konečném vítězství 3:0. Stihl totiž vstřelit dvě branky v 87. a 89. minutě.



Polsko


Útočník Michal Papadopulos nastoupil v základní sestavě Piastu Gliwice proti Zaglebie Lubin. Odehrál 62 minut a přispěl k vítězství 2:1. Na straně hostů naskočil do zápasu v 69. minutě jako náhradník útočník Jakub Mareš. Stejně jako Papadopulos se ale střelecky neprosadil.

V barvách Legie Varšava odehrál 83 minut obránce Adam Hloušek. Pak byl střídán, protože domácí potřebovali proti Lechii Gdaňsk vystupňovat svůj nápor. Branku se jim ale ani tak vstřelit nepodařilo a utkání skončilo remízou 0:0.

Jagiellonia Bialystok porazila Wislu Krakov 1:0. Za domácí odehrál celé utkání záložník Martin Pospíšil, za hosty zase útočník Zdeněk Ondrášek. Ten se do historie zápasu zapsal také žlutou kartou.

Ve druhé lize nastoupil od začátku zápasu za Odru Opole záložník Jakub Habusta a přispěl k remíze 2:2 proti Wigrám Suwalki.

Petr Schwarz nastoupil od začátku za Raków na hřišti Chojniczanky. Jeho klub ale prohrál 1:2. Do zápasu zasáhl z lavičky také Daniel Bartl, který deset minut před koncem vystřídal Slováka Mondeka.

Obránce Lukáš Kubáň odehrál za Stomil Olsztyn celý zápas na půdě Podbeskidzie a pomohl svému týmu k výhře 3:1.

Maďarsko


Obránce Vít Beneš odehrál v Maďarsku za Haladás celý zápas na hřišti Ferencvárose Budapešť. V 62. minutě obdržel žlutou kartu. Od začátku nastoupil i útočník Michael Rabušic, který byl ale střídán v 64. minutě. Haladás na hřišti favorita prohrál 1:3.

Záložník Tomáš Pilík odehrál za Honvéd Budapešť 67 minut zápasu proti Paksu a pomohl k vítězství 1:0. Honvéd má po třech kolech plný počet bodů a je o skóre druhý za Ferencvárosem.

Skotsko


Brankář Zdeněk Zlámal odchytal vítězný zápas Heart of Midlothian na hřišti Hamiltonu. Bývalý brankář Zlína dostal gól hned v 17. minutě, ale další už neinkasoval a nakonec se mohl se spoluhráči radovat z vítězství 4:1.

Slovensko


Ružomberok s obráncem Filipem Twardzikem v základní sestavě porazil Žilinu 3:1. Od začátku nastoupil i další česká fotbalista Erik Daniel, který byl střídán dvě minuty před koncem. Na straně Žiliny odehrál celý zápas obránce Filip Kaša, jenž byl autorem jediné branky hostů. V 18. minutě vyrovnával na 1:1.

Brankář Martin Jedlička asistoval u vítězství Dunajské Stredy na půdě Nitry, které se zrodilo po velkolepém obratu. Hosté prohrávali 0:2, ale od 65. minuty, kdy snížili, až do konce zápasu zvládli skóre převrátit na 3:2 ve svůj prospěch.

Obránce Martin Sus odehrál celý duel za nováčka slovenské ligy Sereď v Trenčíně. Pro hosty ale utkání nedopadlo dobře, utrpěli debakl 1:5.

Bulharsko


Obránce David Jablonský odehrál za Levski Sofia kompletní zápas na půdě mužstva Botev Vratsa. Pomohol k výhře 2:0 a zisku tří bodů. Sám se do statistik zapsal žlutou kartou ve 32. minutě.

Kazachstán


Šachter Karagandy remizoval s pohárovým soupeřem Olomouce Kajratem Almaty nerozhodně 1:1. Vedoucí gól domácího týmu vstřelil český záložník Egon Vůch, za hosty srovnal v nastaveném čase z penalty Andrej Aršavin. Za Šachter odehrál celé utkání stejně jako Vůch také další záložník Lukáš Droppa.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (63)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Kdo z vás byl včera v Allianz Aréně? Co říkáte na zápas?

Reagovat
verv

Rekl bych takovej klasickej pratelak, bayern hodne na balonu ale skoro zadny sance a united dopredu strasne slabi. A teda trochu me zklamalo,ze se skoro vubec nefandilo, coz byla skoda,protoze kdyz se do toho fans United jednou pustili,tak to byl slusnej hukot a domaci zrovna tak.

Reagovat
verv

Ale teda za nadherny choreo

Reagovat
Rudnevs

Páni, ak chcete vidieť parádnu atmosféru, tak Arroganz Arena nie je správne miesto a už vôbec nie na priateľský zápas... Skúste niekedy DDV-Stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že v AA není moc atmosféra, jsem už slyšel.

Myslím si, že dost záleží na tom, zda na zápas šel fanoušek Bayernu nebo neutrální, pro ty co nefandí Bayernu chápu že to tak zajímavé nebylo. Já ještě na Bayernu a v AA ještě nikdy nebyl, takže jsem měl lepší zážitek než ostatní.

Těšil jsem se na to, že uvidím AA, která byla fakt super, hráče které znám z TV jsem viděl na živo.

Pro mě byl zážitek i Stadionsprecher Lehmann a uvádění sestavy (a oznámení gólu).

Co se týká Drážďan, možná tam taky někdy půjdu, z Ostravy to je nejblíž z německých stadiónů.

Reagovat
Rudnevs

Tak to áno, ja som tiež bol na prvom bundesligovom zápase v AA a bol to zážitok a bol by to pre mňa zážitok i teraz, to zas nehovorím, že nie, každý zápas na štadióne v Nemecku je zážitok... Každopádne sú štadióny, kde je tá atmosféra oveľa lepšia, napríklad ten Dresden, tam som nedávno bol a to bola fakt paráda.

Lehmann má neskutočný hlas, ten sa vryl do pamäti i mne a to som človek, ktorý Bayern moc nemusí... Stadionsprecher a to vyvolávanie tých hráčov pred zápasmi a po góloch, Torhymme a podobné veci - to je pre fanúšikov ako ja určite spestrenie toho zápasu... Každopádne aktívni fanúšikovia to majú trošku inak, mnohí si trebárs myslia, že najlepšiu Torhymne má Union.

Reagovat
smazaný uživatel

Union (a Norimberk tuším taky) Torhymne nemají...

Torhymne a takové věci jsou o zvyku, mi pár vteřin trvalo než mi došlo že zápas nemá komentátora , já osobně si přál góly už jen kvůli Lehmannovi a tomu, že budu moci si zakřičet střelce gólu.

Globalizace a komercionalizace fotbalu ukazuje na Bayernu své stinné stránky - na zápasech je dost lidí, kteří prostě přišli se podívat na velkoklub nebo mají dost peněz a známostí a podle toho vypadá atmosféra...

Celkem mi vadí, že oficiálně bylo vyprodáno, ale jedna část byla poloprázdná (ta, kde se nedají koupit lístky, takže sponzoři).

Reagovat
Rudnevs

No však práve to, že nemajú žiadnu - to sa na tom tým fanúšikom páči... V Unione ale naopak majú veľmi pekný zvyk, že pri vyvolávaní hráčov fanúšikovia vždy za menom hráča dodajú “Fußballgott”. Všeobecne je to strašne kúzelný klub, je tam veľké prepojenie s fanúšikmi a na štadióne panuje skvelá atmosféra. Ten ich krásny štadión, ktorý sa bude čoskoro rekonštruovať a napriek tomu nestratí nič zo svojho čara, postavili dobrovoľníci. Keď už tu máme takúto tému, tak Alte Försterei je rozhodne jedným zo štadiónov, ktorý by som niekedy chcel určite navštíviť.

Nürnberg už od minulej sezóny Torhymne opäť má... Momentálne majú Hermes House Band - I will Survive. Hoci Der Club moc nemusím, tak musím uznať, že to bol dobrý výber, tá je jedna z najlepších. Už veľmi dlhú dobu ju má Feyenoord, kedysi ju malo i Schalke.

Ohľadom tých komentátorov - v roku 2005 keď Red Bull prebral Austriu (resp. Casino) Salzburg, tak urobili mnoho krokov, ktoré sa fanúšikom nepáčili a preto začali protestovať a po nevydarených jednaniach si založili vlastný klub. Jedným z týchto krokov bolo to, že počas zápasu boli priamo na štadióne dvaja komentátori, taktiež počas zápasu púšťali technohudbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu který šílenec může pouštět hudbu (a ještě k tomu techno) během zápasu ani na hokeji nebo v jiném americkém sportu se nepouští hudba během hry. Není to lunapark.

Jinak jak jsou na tom teď RB a Austria Salzburg? Pouští techno dodnes? Austria je myslím v třetí lize.

Reagovat
Rudnevs

Red Bull, no... On Red Bull keď prišiel, tak nielen že zmenil prakticky celú klubovú identitu, oni fanúšikom ten život ešte sťažovali i na štadióne - bol zákaz prísť na štadión v klubových farbách Austrie, tribúna na státie bola zrušená plus teda to, čo píšem hore. A ešte jedna vec - v zóne, kde sa na štadióne nachádzajú kiosky, si Red Bull nechal urobiť Graffiti.

Vyzerá to tam asi takto:

- https://tinyurl.com/yapg959y

- https://tinyurl.com/y7398fkd

- https://tinyurl.com/y8sdyun4

Ono to na pohľad nevyzerá zle, práve naopak, ale viem si predstaviť, že v tom čase to pre fanúšikov Austrie bolo ako päsť na oko... Red Bull Salzburg dnes už žiadne techno nepúšťa, momentálne zatvárajú väčšinu toho druhého prstenca, pretože chcú nižšu kapacitu a tým pádom lepšiu atmosféru...

Situáciu okolo Austrie celkom sledujem, momentálne hrá Salzburger Ligu a má finančné problémy, po nepodarenej sezóne je cieľom do dvoch rokov postúpiť a do roku 2023 splatiť dlhy. Nedávno hrali fanúšikovsky atraktívny priateľsky zápas proti FC Manchester of United, čo je klub podobného typu (taktiež vytvorený nespokojnými fanúšikmi). Prvý ligový zápas vyhrali 4:0, porazili Straßwalchen. V zime ziskali celkom veľkú posilu, keď sa z Grödigu vrátil Öttl. No a majú tam útočníka, ktorý sa volá Erdogan.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nejen Klagenfurt řeší příliš velký stadion...

To mě přivádí k úvaze, které kluby mají problém s příliš velkým stadionem a v Německu napadá mě jedině Hertha... i když si myslím že všechny stadiony s dráhou jsou horší v atmosféře.

Zajímalo by mě, jaké to je na stadiónech typu ten ve Stuttgartu, sice nemá dráhu, ale je ze staré školy, prijde mi dost rozlehlý oproti AA, Veltins a Westfallenstadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw sepsal jsem report o návštěvě Allianz Areny: http://zahranicivapna.blogspot.com

Reagovat
Rudnevs

Hertha má už plány na stavbu novej arény - https://tinyurl.com/ybpkzhuz

Mercedes-Benz Arena mi nepríde ako štadión zo starej školy, naopak sa relatívne nedávno rekonštruovala - medzi rokmi 2009 a 2011. Vtedy sa odstraňovala práve tá dráha a nanovo sa robili tie tribúny za bránami, počas rekonštrukcie sa na štadióne našli pod trávnikom bomby z fruhej svetovej, ktoré boli zneškodnené. Taktiež sa pristavala multifunkčná hala Scharrena, ktorá sa nachádza za jednou tribúnou a patrí k štadiónu. Ten štadión sa mi celkom páči, niekedy by som si to tam rád celé obhliadol, taktiež tam musí byť dobrá atmosféra, Canstatter Kurve je parádna.

Report celkom pekný, celkovo tá stránka je zaujímavá, na akom principe to funguje? Je tam akoby umožnené pridávať články pre všetkých? Hneď som si spomenul, jak tu minule niekto písal, že by bolo fajn mať tie reporty tak nejak pokope...

Reagovat
smazaný uživatel

MB Arena netvrdím že je stará, spíš jsem chtěl slyšet, že kdysi se hlavně stavěly stadiony typu olympijský, s tribunami dost směrem dozadu a rozlehlé, dnes jsou tribuny spíš strmé.

Díky, report může napsat každý kdo byl na nějakém zápase. Stačilo jen napsat uživateli Venny, poslal jsem mu odkaz na .docx na Google Drive a on to dnes zveřejnil. Kromě reportů zakladatele tam je i report uživatele svw, který původně napsal povídání tady do komentu a já pak o nem řekl.

Reagovat
stas87

Mercedes-Benz Arena je pekny stadion. Tu je zopar fotiek odtial, ked som tam bol na VfB-Werder.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31179424_2070952946252951_5340836689214439424_n.jpg?_nc_cat=0&oh=d45132645c5b1efaea2ec5a47e824716&oe=5BC68046

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31123322_2070947169586862_5844105284624056320_n.jpg?_nc_cat=0&oh=3f09bea0b60b2c223c6324fcd407b026&oe=5BC59BF3

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31081589_2070948299586749_3509309853623386112_n.jpg?_nc_cat=0&oh=d4937e9857fbd0acbb0621893209a6e7&oe=5BFB1AF2

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31157689_2070950076253238_6841182354707316736_n.jpg?_nc_cat=0&oh=61bbe7afca16a4d4f2fb65457ce30370&oe=5BCBCA4E

Zvnutra je to pekny stadion, ja som sedel v sektore 55b, co je dole u ihriska, vedla sektora hostov. Canstatter Kurve som tak mal presne na opacnom konci. Slusne sa prezentovali, podporoval ich takmer cely stadion a vytvorili dobru atmosferu. Nasi sa tiez nedal zahanbit, bohuzial sa to hralo vo velkom horku a ja uz v sebe nejake to pivo po ceste tam v sebe mal a na stadione to nebolo lepsie. Takze si uplne vsetko nepamätam a odpoveda tomu aj kvalita fotiek.

S tym ze SBS robi turci ci arabi som sa stretol takmer vsade. Najviac ma to ale zaujalo v Düssledorfe na zapase proti Kielu. Tam som nevidel jedineho bieleho cloveka, co by ma kontroloval. Oni su ale zvyknuti, pretoze za to vela peniazi nemaju a tak to nechcu robit. Zasa ale v stankoch nepracuje vela turkov, tam je prevaha bielych nemcov(ak to tak mam napisat..).

Reagovat
verv

pěkný shrnutí. jinak karta opravdu jde nabít online, ale zjistil jsem to až potom co sem o poločase vystál čtvrthodinovou frontu na nabití u okýnka :)

Reagovat
verv

Ja sem nejakej velkej bordel necekal, alez tech naznaku bylo videt, ze by to slo,kdyby se chtelo :) takze z tohohle pohledu lehky zklamani. Za me co do atmosfery zatim nejlepsi Veltins arena a Westfalenstadion ale Drazdany mam v planu tuhle sezonu, tak sem zvedavej.

Reagovat
Rudnevs

Na tých štadiónoch v Potte som ešte nebol, ale v budúcnosti určite plánujem navštíviť... Naopak v Dresdene som bol a nemôžem povedať krivého slova, to mi naozaj učarovalo, už v meste panovala futbalová horúčka. Skvelé je to, že je to jeden z najbližších štadiónov a vy Češi to máte ešte bližšie. Každopádne ako píšem hore - v Nemecku je zážitok návšteva každého štadiónu, i tá AA...

Reagovat
verv

Přesně tak, pro mě byl super zážitek i Lipsko, o kterým mě všichni říkali, že je to nejslabší co do atmosféry v BL. Ale atmosféra byla dobrá (o což se teda i výrazně přičinili Schalke fans) a všechno okolo úplně super. Celkově se mi na Německu líbí, že už den před zápasem je město plný hostujících fans v dresech, a že si z toho udělaj takovej pěknej víkendovej výlet, klidně pro celou rodinu. To sem jinde nezažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co se furt z toho Dynama dela.. Byl sem tam na par zapasech v kotli (2. a 3. liga) a bylo to fakt slaby na ten pocet lidi.

Reagovat
stas87

Ty si fakt traged, radsej sa prihlas na druhy ucet, gumo.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si tam byl? v porovnani treba s atmosferou, jaka byla vcera v Edenu je to fakt velka slabota

Reagovat
stas87

Asi 8x som tam bol. Na zapase s Unionom bola atmosfera oproti Edenu vcera tak dvakrat lepsia. A davat vcerajsok ako priklad..to by pre slavistov bola velka hanba, ak by stadion nevypredali a drzali hubu, nemyslis? Celkom slusne sa prezentovalo aj Dynamo, na to kolko dostalo listkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Kotel chyběl, nebylo po kom opakovat chorály...

Když publikum bylo víc pozdviženo papírovou vlaštovkou než gólovou akcí, tak něco není OK.

Z Bayernu se mi líbil Robben, černoši (Gnabry a Coman celkem větrali obranu United, snad se jim bude dařit i nadále) a spolupráce wingbacků s křídly. Neuer neměl co na práci, Lewa až na nějaké šance neviditelný.

Sice jsem se na hráče United moc nezaměřoval, ale žádný konkrétní mě nezaujal, třeba jsem si vůbec nevšiml Alexise. Pamatuji si jen na De Geu, který neměl špatné zákroky, a na toho černocha s dlouhými vlasy. Co jsem se bavil s kámošem, tak to mladíci United měli alespoň nějakou motivaci se předvést.

Osobně se mi můj první fotbalový zápas líbil.

Reagovat
verv

Ale zase je fakt, ze hodit vlastovku az na pulku hriste je super vykon Jj,Robben me zaujal nejvic, skoda ze mu neuznali ten gol a jeste se mi libil Goretzka, akorat mohl aspon jednu sanci promenit. United pro me zklamani, at uz co se tyce individualnich vykonu, tak i celkove predvedeny hry, akorat ta obrana jim jakz takz fungovala. Ale celkove super zazitek.

Reagovat
Jardman

Jj Chonga jsem si taky všiml

Reagovat
LeonardoUžoa

Pálí golovky leda.

Reagovat
Briggus

Skalák podařený vstup. Šel tam za stavu 2:0 a nakonec to skončilo plichtou

Reagovat
Omanomet

Reagovat
Ondiis

Reagovat
blade115

Matt Law @Matt_Law_DT 39 min

Exclusive: Courtois goes AWOL to try to force Chelsea exit

Už aby toho zmrda prodali do Realu, ať si ho užije i někdo jiný...

Reagovat
Mimalu

vím že je to nereálné, ale fakt bych mu přál rok nosit kužely juniorům

Reagovat
Snatus

Reagovat
Pride

Reagovat
Snatus
Reagovat
mithro

sympatak

Reagovat
Whitemedia

@sjstandardsport 2 min

#cfc have been looking at a number of targets this summer to replace #Courtois. #Alisson was their first and main choice. Since missing out to #Lfc, they have not been sure what to do. #Butland was way down the list but now a real possibility. Window closes in 3 days.

To je zase jednou nehorázný amatérismus..

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom "amaterismus" ? missli alissona a nevidia na trhu 100 % náhradu za tiba?

Reagovat
Arbiter

spíš, že se všechno vsadilo na jednu kartu...

Reagovat
Whitemedia

Since missing out to #Lfc, they have not been sure what to do. #Butland was way down the list but now a real possibility

nevím, co chceš vysvětlovat, tohle je prostě k smíchu..

Reagovat
Arbiter

hlavně ty jeho kecy o tom, že kde bude Hazard, bude i on Se mu nedá věřit ani ten jeho obrovský frňák mezi očima...

Reagovat
Swarley

Však Hazard má ještě tři dny..

Reagovat
Arbiter

To jo, naštěstí není taková sketa

Reagovat
Whitemedia

Hazard má přestup v pí..i, ten si skočil ke kadeřníkovi a od zítřka začne shazovat ten špek

Reagovat
Mimalu
Reagovat
vilp

Tady vypadá hubeně.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Pagy

Jsem jediny koho znepokojuje ze pujde uz snad to pate sezonu bez RW?

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Omanomet

Nejlepší Graiciar ten se asi letos do áčka nepodívá :(

Reagovat
smazaný uživatel

ten bude rád za hostování v Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

v zápase najaktivnejší takže toho by som sa nebál...

Reagovat
smazaný uživatel

zapas sem nevidel, ale sem rad, ze dostal pomerne dost cuchnout a navic si veril na penaltu, za me dobry.. snad to stejne vidi i trener

Reagovat
snuff24

Údajná nabídka ze strany Interu směrem k Modricovi: Suning nabízí zvýšení platu: 10 milionů čistého za čtyři roční období. V současné době v Madridu získává 6,5 milionů čistých (má smlouvu do roku 2020). Návrh Nerazzurri proto představuje nárůst o 65%. Kromě toho je klíčovým faktorem, který činí nabídku ještě lákavější: Za 4 roky by došlo k přestupu do Číny, kde by Modric ukončil kariéru v Jiangsu. Celková nabízená částka proto činí 60 milionů čistých za šest let (do roku 2024, kdy bude 38 let). "Postavení Modricu - to je čtené - ještě není konečné Pokud bude Real Madrid uspokojovat jeho požadavky, nebude mít Chorvata pochybnosti o tom, že zůstane ve Španělsku, ale to by mohlo být poslední příležitost podepsat nejlepší smlouvu v jeho kariéře.

(GOOGLE TRANSLATE)

Reagovat
smazaný uživatel

That escalated quickly.

Ale majitelé na toto peníze bezpochyby mají a je to logický krok. Pochybuju, že by šel pak ještě do Číny po takovém kontraktu. To už ani nebude potřebovat. Vzhledem k tomu, jak na tom byl fyzicky na MS, mám strach, že to pro Vás bude srovnatelná šupa jako Pirlo pro Juventus.

Nemůžu se dočkat sezóny.

Reagovat
snuff24

věřím, že s ním by jsme byli schopni o to scudetto zabojovat respektive beru to čistě, jak to vypadá na papíře.Samozřejmě se zase 2/3 příchozích prosadit nemusí, jak je tomu u nás zvykem.S Modricem by, ale ten tým neměl teoriticky žádnou slabinu, každopádně pokud ne Luka, tak někdo kreativní do toho středu ještě musí přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák už pálí za Livorno, dokud se zase nezraní. To měl být vtip. A teď vážně, Doufám, že se mu bude dařit a konečně vydrží i to zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

takovej českej A Carroll

Reagovat
Losinho

Skalák pomohl k bodu

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Kucka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
OranžováKarkulka

OT: Majka ze spartanskyho dorostu do Brentfordu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele