Reprezentaci doplnil univerzál Holeš ze Slavie

Českou reprezentaci před zápasy na Kypru, v Izraeli a ve Skotsku doplnil defenzivní univerzál Tomáš Holeš z pražské Slavie. Novináře o tom informoval tiskový mluvčí národní celku Petr Šedivý. Tým dnes dopoledne odletěl do Larnaky, kde ve středu odehraje přípravný zápas.

Prvními letními posilami Slavie jsou Holeš a Hovorka

Prvními letními posilami Slavie Praha se stali obránci Tomáš Holeš a David Hovorka. Oba hráči přišli do týmu ligového mistra z Jablonce a v novém působišti podepsali smlouvy do června 2023. Opačným směrem zamířili na hostování ofenzivní záložník Jan Matoušek a další středopolař Jan Sýkora. Následovat by je v nejbližší době měl ještě stoper Jakub Jugas.

Holeš má životní střeleckou formu a věří ve vítězné loučení s EL

Na své poměry životní střeleckou formou se může pochlubit jablonecký Tomáš Holeš. Pětadvacetiletý pravý bek skóroval v posledních dvou soutěžních zápasech, přitom doposud měl bilanci jednoho gólu za sezonu. Holeš věří, že by se mohl prosadit i ve čtvrtečním závěrečném utkání skupiny Evropské ligy v Kyjevě.

Jablonec dotáhl hostování Holeše z Hradce v přestup

Hostování Tomáše Holeše v Jablonci z Hradce Králové se mění v přestup. Severočeský celek po zisku třetího místa v lize uplatnil na pravého beka opci a podepsal s ním čtyřletou smlouvu.

Holeš jde z Hradce Králové hostovat do Jablonce

Jablonec posílí pravý bek Tomáš Holeš, který přichází z Hradce Králové na roční hostování s opcí. Čtyřiadvacetiletý bývalý reprezentant do 21 let tak poprvé opouští svůj mateřský klub. K severočeskému týmu se připojí v úterý.

Do nominace české "21" se nevešli Polom, Hrubý, Vávra a Holeš

Do konečné nominace české reprezentace do 21 let na domácí mistrovství Evropy se nevešli stoper Dukly Roman Polom, záložník Slavie Robert Hrubý, brněnský útočník Stanislav Vávra a bek Tomáš Holeš z Hradce Králové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele