Defenzivní záložník Holeš se Slavií prodloužil smlouvu do roku 2026

Defenzivní záložník Tomáš Holeš prodloužil smlouvu se Slavií. Osmadvacetiletý fotbalový reprezentant je nyní v pražském klubu vázán do roku 2026. Úřadující mistři o tom informovali na svých webových stránkách.

Holeš věří, že Slavia v pátém venkovním zápase v pohárech neprohraje

Defenzivní záložník Tomáš Holeš věří, že Slavia ve čtvrtečním závěrečném utkání skupinové fáze Evropské konferenční ligy v Berlíně proti Unionu konečně zlomí nepříznivou venkovní bilanci z této pohárové sezony. Červenobílí na hřištích soupeřů prohráli všechny čtyři zápasy v soutěžích UEFA - dva v kvalifikaci a dva ve skupině. Pražané potřebují k postupu do jarní vyřazovací fáze uhrát v německé metropoli aspoň bod.

Holeš: Jeden z nejhorších poločasů ve Slavii, o pauze jsme to pěkně slízli

Podle defenzivního univerzála Tomáše Holeše odehrála Slavia v druhém utkání skupiny Evropské konferenční ligy v Rotterdamu proti Feyenoordu jeden z nejhorších poločasů od doby, co přišel do pražského klubu. Připustil, že v přestávce byla v kabině od trenérů velká "bouřka". Po změně stran osmadvacetiletý reprezentant snížil, ale srovnat už jeho tým nedokázal a v Nizozemsku prohrál 1:2. Od výkonu v druhé půli se podle Holeše musí slávisté odrazit do nedělního ligového derby na Spartě.

Pod tlakem se cítíme, jde o hodně, připustil před odvetou slávista Holeš

Defenzivní univerzál Tomáš Holeš připustil, že Slavia je před úterní odvetou 3. předkola Ligy mistrů proti Ferencvárosi Budapešť pod tlakem. Český šampion před týdnem v úvodním duelu v Maďarsku nečekaně prohrál 0:2 a k postupu má blíže soupeř. Holeš věří, že v domácím prostředí z červenobílých tlak spadne a dvojzápas dokážou otočit.

O některé reprezentanty bude po ME velký zájem, míní oslovení experti

České osobnosti se domnívají, že o reprezentanty bude po účasti ve čtvrtfinále mistrovství Evropy velký zájem. Během turnaje je svými výkony nejvíce zaujali útočník Patrik Schick, který dal pět branek, gólman Tomáš Vaclík, obránce Vladimír Coufal a defenzivní univerzál Tomáš Holeš.

Trpišovský byl z výkonu svého svěřence ze Slavie Holeše proti Nizozemcům dojatý

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský byl z výkonu svého svěřence Tomáše Holeše v nedělním osmifinále mistrovství Evropy proti Nizozemsku až dojatý. Právě kouč červenobílých osmadvacetiletého hráče před více než rokem přeškolil z pozice krajního obránce na post defenzivního záložníka, na němž nyní na šampionátu září. Trpišovský je nadšený i z povedených výkonů dalšího slávisty, křídelníka Lukáše Masopusta.

Nejlepší zápas v životě, radoval se po výhře Čechů nad Nizozemskem Holeš

Defenzivní univerzál Tomáš Holeš označil dnešní vítězné osmifinále mistrovství Evropy proti Nizozemsku za nejlepší zápas v životě. Osmadvacetiletý záložník Slavie se blýskl v Budapešti úvodním gólem a asistencí a nasměroval Česko k překvapivé výhře 2:0.

Holeš nečekal, že bude hrát na Euru za český tým v základní sestavě

Tomáš Holeš nečekal, že bude na evropském šampionátu hrát za českou reprezentaci v základní sestavě. Defenzivní univerzál pražské Slavie je za svou roli na turnaji šťastný a věří, že mu forma vydrží i do nedělního osmifinále proti Nizozemsku v Budapešti. Národní tým si podle něj bude muset dát pozor hlavně na soupeřovu ofenzivu.

Reprezentanti ze Slavie dostanou na poslední dvě ligová kola volno

Slavia ve zbylých dvou kolech prvoligové sezony nepostaví hráče, kteří by mohli být nominováni na nadcházející mistrovství Evropy. Pražané jim po čtvrtečním vítězném finále domácího poháru dají na žádost trenéra české reprezentace Jaroslava Šilhavého volno. Informoval o tom předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Holeš: Nezasloužili jsme si vyhrát, prodloužení neporazitelnosti je jediné plus

Podle defenzivního záložníka Tomáše Holeše je po nečekané remíze 1:1 s Karvinou ve 32. kole první ligy pro Slavii jediným pozitivem, že nadále drží neporazitelnost v této sezoně nejvyšší soutěže. Autor jediné domácí branky připustil, že již jistí mistři si za nepovedený výkon nezasloužili vyhrát a o vyrovnání v závěru si koledovali.

Fantazie, která nám dojde až později, řekl Holeš po mistrovském hattricku Slavie

Za fantazii, která mu dojde zřejmě až s odstupem, označil fotbalista Slavie Tomáš Holeš zisk třetího mistrovského titulu za sebou. Ačkoliv o této jistotě věděl se spoluhráči po remíze Sparty s Libercem (2:2) už před večerním šlágrem 30. ligového kola s Plzní, byl rád, že při návratu části fanoušků na tribuny jeho tým stejně dominoval a po domácím vítězství 5:1 oslavil "hattrick" ve velkém stylu.

Na góly na Arsenalu a v derby nezapomenete, plním si sny, liboval si Holeš

Slávistický fotbalista Tomáš Holeš byl nadšený, že si v tomto týdnu splnil sny. Osmadvacetiletý defenzivní univerzál nejprve ve čtvrtek v závěru nastavení zařídil Pražanům remízu 1:1 v úvodním čtvrtfinále Evropské ligy na půdě Arsenalu a dnes vedoucím gólem nasměroval svůj tým k výhře 2:0 v 26. ligovém kole v derby nad Spartou.

Slávista Holeš kandiduje na hráče týdne EL a je v ideální sestavě čtvrtfinále

Tomáš Holeš kandiduje na cenu pro nejlepšího hráče týdne Evropské ligy a je v ideální sestavě úvodních čtvrtfinále. UEFA na svém webu ocenila reprezentačního záložníka či obránce, který gólem ve třetí minutě nastavení na stadionu Arsenalu zařídil českým mistrům cennou remízu 1:1.

Netradiční stoper a střelec Holeš si řekl: Poslední roh, pojďme dát gól

Slávista Tomáš Holeš prožil zápas, na který bude vzpomínat do konce života. V 28 letech v úvodním utkání čtvrtfinále Evropské ligy na hřišti Arsenalu debutoval na pozici stopera a povedený výkon vyšperkoval svým prvním gólem v pohárech, jímž zařídil cennou remízu 1:1. Defenzivní univerzál ale cítí, že se Pražané budou muset za týden v odvetě zlepšit, aby postoupili do semifinále.

Cítil jsem, že to bude dobrý zápas, řekl Holeš po první trefě

Defenzivní univerzál Tomáš Holeš ozdobil druhý start za českou reprezentaci premiérovým gólem. V přípravném duelu proti domácímu Kypru jím pomohl k výhře 2:1. Holeš cítil, že se zápas povede. Zároveň přiznal, že nebyl tak nervózní jako před měsícem, kdy si premiéru v národním týmu odbyl v narychlo poskládaném složení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele