Jednáme o prodloužení smlouvy, potvrdil Özil

Mesut Özil patří k oporám Arsenalu, se kterým má smlouvu ještě na následující dvě sezóny. Sám německý reprezentant posléze přiznává, že už s londýnským klubem začal jednat o prodloužení kontraktu...

O cenu pro nejlepšího hráče v Anglii se uchází i trio z Leicesteru

Leicester bojuje o zisk mistrovského titulu a výkony některých jeho hráčů nezůstaly bez pozornosti ani při oznámení finálové nominace o nejlepšího hráče sezony anglické Premier League podle tamní hráčské asociace (PFA). V šestičlenném výběru se objevili hned tři fotbalisté tohoto klubu...

Wenger se ohradil proti Özilovým výrokům o prohraném boji o titul

Arsenal má sice před dnešní sadou zápasů Premier League zápas k dobru, ovšem na první Leicester ztrácí již propastných 11 bodů a v titul tak nadále věří už jen hrstka fanoušků. K pesimistické většině se nedávno přidal i Mesut Özil, když pronesl, že Arsenal promrhal své šance na trofej, čímž poněkud nahněval svého nadřízeného Arsena Wengera...

Premier League v kostce (19. kolo)

Mistrem první poloviny Premier League je Arsenal! Naprosto bez debat je hlavním "viníkem" tohoto úspěchu německý záložník Mesut Özil, který celý podzim předvádí fantastické výkony a korunu jim nasadil v pondělní utkání proti Bournemouthu. Právě vítězství 2:0 posunulo Kanonýry ve spojení s remízou Leicesteru s Manchesterem City do čela.

Říjnová Premier League v kostce

První tři měsíce Premier League utekly jako voda. Říjnem nejpřesvědčivěji "proplaval" Arsenal, který dokázal vyhrát všechny zápasy a dohnal Manchester City na čele tabulky. Senzační výkony i výsledky má také Leicester, jenž pod vedením dua Mahrez - Vardy dvojici na špičce zdatně sekunduje. V mizerných výkonech naopak pokračuje obhájce titulu.

Özil: Wenger ze mě umí dostat to nejlepší

Třetí sezónu za Arsenal načíná Mesut Özil, jenž nyní odhalil, proč si při odchodu z Realu Madrid vybral právě Gunners. Německý mistr světa tak udělal kvůli manažerovi Arsénu Wengerovi...

V nominaci na Jedenáctku roku FIFpro figurují i Xavi či Özil

Patnáct záložníků aspiruje na zařazení do Jedenáctky roku podle FIFA a Mezinárodní hráčské federace FIFPro. V nominaci mají po třech zástupcích úřadující evropský šampion Real Madrid a Juventus, ve výběru se překvapivě objevili například i Xavi Hernández či Mesut Özil...

Další ztráta pro Arsenal, do konce roku může chybět Özil

Další hráč se ocitl na marodce Arsenalu. Londýnskému klubu hodně dlouho nepomůže Mesut Özil, německý reprezentační záložník měl problémy s kolenem, dnes se podrobil vyšetření a výsledky nejsou příznivé - někdejší hráč Schalke, Werderu a Realu Madrid bude mimo hru dvanáct týdnů...

Schweinsteiger se omluvil Brazílii za debakl na mistrovství světa

Záložník Bastian Schweinsteiger se omluvil celé Brazílii za to, jakým způsobem německý tým na mistrovství světa vyřadil domácí mužstvo. Svěřenci Joachima Löwa v úterním semifinále zvítězili v Belo Horizonte nečekaně jasně 7:1 a ukončili brazilský zlatý sen.

Zraněný Özil bude chybět Arsenalu několik týdnů

Záložník Arsenalu Mesut Özil si v úterním osmifinále Ligy mistrů na hřišti Bayernu Mnichov poranil stehno. Podle manažera Arséna Wengera bude německý fotbalista týmu chybět nejméně několik týdnů.

Je to zkouška charakteru, říká Özil o své formě

Německý záložník Mesut Özil se v létě stal velkou posilou londýnského Arsenalu a s ním se již brzy vrátí do Německa jako soupeř. V osmifinále Ligy mistrů se totiž jeho Gunners utkají s Bayernem Mnichov a dle Özilova mínění jde o velký test schopností.

Özil byl absolutně úžasný, chválil kouč Arsenalu Wenger

Německý záložník Mesut Özil v úterním utkání Ligy mistrů proti Neapoli názorně předvedl, jak obrovskou posilou Arsenalu se může stát. Premiérovým gólem v dresu "kanonýrů" a následnou asistencí zařídil Londýňanům výhru 2:0 a vysloužil si velkou pochvalu od trenéra Arséna Wengera.

Özil dovede Arsenal k trofejím, věří Flamini

Mesut Özil, nejdražší posila v historii Arsenalu, se londýnskému klubu okamžitě vyplácí. Německý reprezentant naposledy připravil spoluhráčům všechny tři góly při výhře nad Stoke. Záložník Mathieu Flamini věří, že díky Özilovi Arsenal ukončí nepříjemně dlouhé čekání na trofej.

Özilův přestup byl překvapivý, shodují se spoluhráči i soupeři

Celé léto stál v závětří a v poslední chvíli se vytasil s největším transferem směr Premier League. Arsene Wenger nezklamal fanoušky Arsenalu a přivedl do kádru posilu jako hrom. Odchod Mesuta Özila z Realu Madrid za 50 milionů eur byl překvapivý nejen pro fanoušky elitní anglické soutěže, ale i pro někdejší spoluhráče i protihráče.

Rosický nebere Özila jako konkurenci, těší se na spolupráci

V záložní řadě Arsenalu se mu po příchodu Mesuta Özila z Realu Madrid výrazně zvýší konkurence, ale Tomáš Rosický se nebojí, že mu tento velký přestup v týmu ztíží pozici. Rosický naopak vítá, že se "Kanonýři" do takového obchodu pustili, Özil prý Arsenalu může výrazně pomoci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele