Další články

Özil se podrobil operaci zad, rok 2022 pro něho skončil

Mesut Özil v polovině července vyměnil Fenerbahçe za sousední Istanbul Başakşehir a svému zaměstnavateli bude mít ještě hodně dlouho co splácet. Ofenzivní německý fotbalista v tureckém klubu paběrkuje a letos se na tom nic nezmění, důvodem jsou vleklé problémy se zády...

Özil se podle očekávání stal hráčem tureckého Başakşehiru

Mesut Özil se podle očekávání stal hráčem tureckého Istanbulu Başakşehir. Třiatřicetiletý německý mistr světa z roku 2014 ve středu oficiálně skončil Fenerbahçe a vedení městského rivala dnes oznámilo, že Özil podepsal v novém působišti roční smlouvu s opcí.

Özil po vyřazení z kádru ve Fenerbahçe skončil, míří k rivalovi

Mesut Özil po roce a půl skončil ve Fenerbahçe Istanbul a měl by přestoupit k městskému rivalovi Basaksehiru. Třiatřicetiletý německý mistr světa z roku 2014 byl od konce března vyřazen z kádru a nyní se s Fenerbahçe dohodl na ukončení kontraktu. Druhý tým uplynulé sezony turecké ligy to uvedl na svém webu.

Özilovi se z Fenerbahçe nechce, plánuje tam ukončit kariéru

Záložník Mesut Özil nehodlá ani po vyřazení z kádru opustit Fenerbahçe, ve kterém má smlouvu do léta 2024. Německý fotbalový mistr světa z roku 2014 to vzkázal na svém twitterovém účtu. Za istanbulský velkoklub, ve kterém působí i český reprezentant Filip Novák, nehrál od konce března.

Mistr světa Özil byl vyřazen z kádru Fenerbahçe

Záložník Mesut Özil byl vyřazen z týmu Fenerbahçe. Spolu s německým mistrem světa z roku 2014 vedení istanbulského celku suspendovalo i tureckého reprezentanta Ozana Tufana.

Özil bude Fenerbahçe dlouho chybět kvůli zranění kotníku

Bývalý německý reprezentant Mesut Özil si v turecké lize poranil kotník a čeká ho delší pauza. Poškození vazů ze čtvrtečního zápasu s Antalyasporem potvrdili po dnešním vyšetření zástupci Fenerbahçe. Vedení klubu odhaduje, že Özil bude mimo hru minimálně šest týdnů.

Özil odešel do Fenerbahce. Fanouškům Arsenalu napsal dopis

Mesut Özil se stal definitivně hráčem tureckého Fenerbahce Istanbul. Bývalý německý reprezentant přichází do klubu jako volný hráč poté, co rozvázal svou smlouvu s londýnským Arsenalem. Dvaatřicetiletý fotbalista se upsal Fenerbahce na tři a půl roku.

Özil míří do Fenerbahçe. S Arsenalem prý rozvázal smlouvu

Bývalý německý reprezentant Mesut Özil by měl po víkendu definitivně opustit londýnský Arsenal a upsat se tureckému Fenerbahçe Istanbul. Klíčovým okamžikem celého transferu má být rozvázání jeho dosavadní smlouvy s Gunners.

Özil je blízko ochodu z Arsenalu do Fenerbahçe

Německý fotbalista Mesut Özil je blízko přestupu z Arsenalu, za který už tři čtvrtě roku nehraje, do Fenerbahçe. Podle tureckých médií by měl dvaatřicetiletý záložník podepsat v novém působišti smlouvu na tři a půl roku.

Arsenal mi neoplatil loajalitu a věrnost, napsal zklamaný Özil

Záložník Arsenalu Mesut Özil cítí obrovské zklamání z vyškrtnutí ze soupisky pro aktuální ročník anglické ligy. Německého hráče a mistra světa z roku 2014 mrzí, že mu londýnský klub neoplatil jeho věrnost a loajalitu.

Özil se z Arsenalu nechystá, hodlá dodržet smlouvu

Vedení Arsenalu chce šetřit a součástí tohoto plánu nebude Mesut Özil. Ofenzivní německý záložník je nejlépe placeným hráčem v kádru Kanonýrů a už delší dobu se mluví o jeho odchodu, sám někdejší hráč Schalke, Realu Madrid a Wederu ale zaječí úmysly nemá a hodlá dodržet kontrakt platný do června 2021...

Čínská televize stáhla z vysílání zápas Arsenalu. Kvůli Özilovi

Čínská státní televize nebude vysílat utkání Arsenalu s Manchesterem City. Důvodem mají být komentáře hráče Gunners Mesuta Özila na sociálních sítích, v nichž se zastal ujgurských muslimů, kteří v Číně musí čelit perzekucím.

Anglický glosář: O arsenalské tradici bučení a obskurních hattricích

Jubilejní desáté kolo probíhajícího ročníku Premier League je za námi a s ním přichází také poslední říjnový glosář, který je věru nacpaný k prasknutí. K řešení je toho totiž spousta: Xhaka-gate, devítigólová exploze Leicesteru, bournemouthská deziluze nebo De Bruyneův epický fous. Dostane se na vše...

Özil si musí místo v základu vybojovat, říká manažer Arsenalu Emery

Španělský manažer Arsenalu Unai Emery poslal štiplavý vzkaz německému záložníkovi Mesutu Özilovi. Po vítězství nad Standardem Lutych v Evropské lize Emery prohlásil, že mistr světa z roku 2014 bude muset o místo v základní sestavě bojovat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele