Je to zkouška charakteru, říká Özil o své formě

17.02.2014, 13:00
Aktuality
Německý záložník Mesut Özil se v létě stal velkou posilou londýnského Arsenalu a s ním se již brzy vrátí do Německa jako soupeř. V osmifinále Ligy mistrů se totiž jeho Gunners utkají s Bayernem Mnichov a dle Özilova mínění jde o velký test schopností.

Arsenal se ohledně přestupů dlouho krčil ve stínu, takže poslední tah manažera Wengera se pravděpodobně zdál jako nanejvýš překvapivý. Krátce před ukončením přestupního období se totiž udála nečekaná transakce na trase mezi Londýnem a Madridem. Španělské hlavní město za anglickou metropoli vyměnil hvězdný Mesut Özil a to za částku padesáti milionů eur. Od té doby se již mnohokrát ukázal jako cenný tahoun londýnského klubu, i když v posledních týdnech se na jeho adresu několikrát snesla vlna kritiky.

S tou se ofenzivní záložník postupně vyrovnává, i když podle vlastních slov není tlak na jeho osobu snadný. V rozhovoru pro německý deník Bild am Sonntag se Özil svěřil: "Procházím tady opravdu těžkou zkouškou charakteru. Mám samozřejmě velkou sebedůvěru, protože vím, že jako hráč se musím zlepšovat a jsem připraven na další velký krok. Zvykat si na novou zemi a především na Premier League ale vůbec nebylo snadné," uvádí někdejší hráč Bílého baletu.

Mezitím se Özilovy myšlenky obrací k očekávanému střetu s německým gigantem, což je vzhledem k jeho národnosti speciální záležitostí. Mesut Özil měl na výběr mezi Tureckem a Německem, neboť jeho otec a prarodiče se na narodili v Turecku. Samotný záložník se ale rozhodl reprezentovat Die Nationalelf. Od té doby se stal jednou ze základních ingrediencí výběru trenéra Joachima Löwa, takže německého soupeře v prestižní Lize mistrů napjatě očekává.

Byl to právě Arsenal, kdo se asi nejvíc přiblížil k možnému vypadnutí Bayernu Mnichov, protože v odvetném utkání svého soka díky brankám Oliviera Girouda a Laurenta Koscielnyho porazil. Allianz Arena sice padla, ale tři góly z úvodního duelu na Emirates Stadium posunuly dál pozdějšího vítěze. A Mesut Özil cítí, že ani teď jeho spoluhráče nečeká nic snadného. Dokonce je podle jeho názoru současný Bayern Mnichov ještě silnější. "K Bayernu chovám samozřejmě velký respekt. Je to ještě silnější a vyzrálejší tým než minulý rok. My se ale nebudeme schovávat. Ve dvou utkáních je možné všechno a já se na ně velice těším. Jsem hráč, kterému přesně takovéto velké zápasy naprosto vyhovují," dodává nebojácně.

Kromě klubové scény Özila čeká ještě jedna velká událost právě na té národní bázi. Blížící se brazilský šampionát je samozřejmě velkým snem každého fotbalisty a Özil není výjimkou. Vedle boje o trůn Premier League je právě účast na mistrovství světa největším cílem rodáka z Gelsenkirchenu. "Každý, kdo někdy hrál za Real Madrid, bude chtít vždycky vyhrávat. Když na sobě pracujete tak tvrdě a intenzivně, jako jsme pracovali my v celém národním týmu, tak se nespokojíte s druhým nebo třetím místem," potvrzuje Özil své ambice.

Autor: Ondřej Pražák / football365.com

Komentáře (547)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"oooooo Benzema nekecal, fakt ten mobil nosíš i v trenkách!"

Reagovat
kiwwi

ich postup cez Bayern nie je vobec nerealny...musia ale podat zivotny vykon v dvojzapase...mozno si na nich aj nejake to eurko vsadim

Reagovat
smazaný uživatel

nehrozí, aby ich spracovali v defenzíve..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houbeles, v tomhle jsem s kiwwim, tehdy proti nim byla Barca ještě možná ve větší dominanci a taky tomu tolik nechybělo...

Reagovat
Arbiter

to je pak pro kiwwiho strašná výhra, aspoň ušetří nějaké to euro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nás pak třeba pozve na pivko.

Reagovat
Free_player

taky bych AFC zas tak nepodceňoval, viz. minulý rok v odveta v Mnichově ...

Reagovat
fajdax

Jojo, na to se dá stavět.

Reagovat
Free_player

nedá se na to stavět, ale už minulý rok všichni Arsenal totálně podceňovali ... já doufám, že to nebude tak strašně jednoznačný

Reagovat
smazaný uživatel

člověče, věříš, že jsem o tom zrovna uvažoval? Bayern je strašná mašina, ale mám nutkání dát v tom dvojmači na Arsenal. Neumím vysvětlit, z čeho můj pocit vychází, ale cítím to tak.

Reagovat
stas87

hra arsenalu bude bayernu sediet,docela ocakavam ze guardiola urobi rovnaku taktiku ako na ettihade,cize podstatne zosileneny stred a snaha napadanim rozbit stred zalohy arsenalu,na kridle arjen a na druhom müller ktory v dolezitom zapase vzdy podal skvely vykon,ja dost verim bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš? Respektive v pohárové soutěži se může stát ledacos, ale všechno mluví pro Bayern. Možná kromě toho, že poslední zápas v Mnichově Arsenal zvládl perfektně.

Reagovat
kiwwi

taky citak mam

Barca utre City a Arsenal bude tvrdo bojovat o postup - nebude to ziadna jasna zalezitost

Reagovat
tomasinho

A bude to naopak, Bayern utře Arsenal a Ctiy bude bojovat o postup

Reagovat
kiwwi

dufam, ze sa k tomu takto postavia stavkove

Reagovat
Rarášek
Reagovat
smazaný uživatel

Přesně před rokem se čekalo, to co se čeká nyní - že Arsenal nemá sebemenší šanci přes Bayern postoupit. Nebýt loni zbytečného gólu na Emirates v prvním zápase, šel by dál Arsenal a nikdo by se nemohl ani trochu divit. V celkovém součtu to s Bayernem uhráli na 3:3 a letos jsou zase o něco dál. Věřím, že Arsenal velmi, ale velmi potrápí.

Reagovat
PISTOLERO

Zkouška za 40 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, snáď na 2x by ich ten arsenal mohol vyradiť

Reagovat
stas87

"We have always found it easier, and still do, when the opponent plays football as well, when they don't just think in defensive terms, don't just sit inside their penalty box. It's just nicer when the opponent plays football. But let's wait and see."

Reagovat
JacoBee

Odehral pár dobrých zápasů a od tý doby absolutní hovno,charakter

Reagovat
J0EL

Reagovat
tweek

Můžeme jedině překvapit, to nám dává dobrou pozici.. Tak se hlavně z toho neposrat, jak tradičně s United a hrát aktivně a nebojácně.

----------------Szcz-------------------

Bac------BFG------Koss------Gibbo

--------Flamster----Jack-------------

Ox------------Mesut------------Rosa

-----------------Olin-------------------

Takhle bych to rád viděl. Možná místo Rosy Santi, ale včera se mi moc nelíbil, tak bych upřednostnil Rosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe je to zkouška charakteru, pro fanoušky zkouška nervů.

Reagovat
afc

Postup je dost nepravepodobny,na druhej strane sa bude hraci sustredit iba na ligu a FA Cup,takze z vypadnutia ziadna tragedia sa robit nebude a vypadnutie nam moze iba pomoct.

Reagovat
tweek

pičovina, víš jaká by to pro hráče (zvláště typu Ozila) byla psychická vzpruha, vyřadit takový tým? To by nás nakoplo jako prase...

Reagovat
afc

A v dalsom kole by sme chytli Real alebo Barcu a vyleteli by sme neskor a iba by sa zbytocne plytvalo silami.3 sutaze nemozme zvladnut.

Reagovat
tweek

No dobře, ale mimo tyhle dva giganty tam bude dalších 5 čtvrtfinalistů, kteří pro nás budou reálně hratelní. Nemůžem mít smůulu na los do nekonečna... a dostat se do semifinále už je pro ty hráče prostě skvělý počin...

Reagovat
Ángel di María 22

Takze vlastne ani nechces postoupit To je dobrej pristup, je to zbytecny

Reagovat
afc

Kedze mame fajn rozohratu ligu a FA Cup,tak radsej by som sa sutredil na tieto sutaze,ako na LM,kde su proste o dost silnejsie muzstva a fakt neverim,ze by sme tuto sezonu mohli LM vyhrat ci dostat sa aspon do finale.

Reagovat
Bayern +

Ak prejdete cez nás, tak vyhráte LM.

Reagovat
Counter

Vzpruha bude i to, že vypadnem se ctí. Stejně jako loni - právě výhra na Bayernu hráče nakopla k parádnímu zbytku sezony.

Reagovat
tweek

S tím se dá taky souhlasit. Já sem jenom nesouhlasil čistě z tou větou, že nám vypadnutí může JENOM pomoct...

Reagovat
Counter

Reagovat
minoLFC

ach jo ešte ma serie to vypadnutie z FA cupu...

Reagovat
Counter

http://news.arseblog.com/2014/02/schalke-arsenal-bid-big-for-draxler/

Kdyby náhodou ještě byly nějaké pochyby o snaze AFC koupit Draxlera.

Reagovat
afc

Takze v lete ho privitame?

Reagovat
J0EL

Dufajme.

Reagovat
Counter

Počítám s tím. Největší riziko je asi Bayern, ale na Draxlera už máme silné vazby skrze Wengera a německou enklávu, navíc i Schalke samotné jej určitě raději prodá do zahraničí než do Mnichova.

Reagovat
Corosian

Nebo zazari na MS, jeho cena stoupne a do hry se dostanou bohatsi kluby

Reagovat
afc

Tak Wenger to este poriesi pred MS,takze o to by som sa nebal.

Reagovat
J0EL

Ale kedze ma vykupku, takze to moze byt jedno.

Reagovat
Corosian

Tak myslim z hlediska platovych podminek

Reagovat
J0EL

Platove podmienky by aspon scasti mohla vyvazit ta nemecka enklava u nas. Urcite si nepohorsi a bude mezdi svojimi prakticky.

Reagovat
Counter

Z hlediska platových podmínek by to neměl být větší problém ani u nás.

Reagovat
tomasinho

"Formě"

Reagovat
Counter

Co mě poslední dobou na Mesutkovi mile překvapuje, je jeho neustálá snaha a pracovitost zlomit ty matné výkony, které ho provází. Žádné schovávání, nechuť do hry, procházení po trávníku, naopak se neustále nabízí, snaží se něco vymyslet a dokonce i někdy vypomůže dozadu, což mělo být nemyslitelné.

Reagovat
mr.Silver

presne tak. On jeste vsem ukaze, hlavne kdyz k sobe dostane Walcotta a Draxlera, to bude radost koukat.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Corosian

To by byla pohádka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
tomasinho

Poslední dobou myslíš poslední týden? Protože Anfieldu ukzáal akorát tu nechuť, schovávání se a totální nezájem.

Reagovat
Svatej

mě teda až tak na dvě výjimky příjde, že je poslední dobou na hřišti snad z donucení

Reagovat
oddy

to vůbec...

Reagovat
Svatej

No nevim. Přál bych si třeba Mesuta přistihnout při 50 metrovým sprintu, kterým zastaví běžícího hráče soupeře. Vím že tam není od bránění, ale jde mi zkrátka o to, že se mi nelíbí, jakej projevuje zájem... Jsem asi holt zvyklej (a trochu rozmazlenej našima hráčema ) na jinej standart no...

Reagovat
oddy

Jasně, ale nemůžeš, kór u něj, říct že je bez zájmu, když ti neudělá takovejhle sprint dozadu. I přesto jsem od něj pár sprintů dozadu viděl, tu defenzivní práci určitě zlepšil, navíc si chodí pro míč až skoro ke stoperům, ofenzívu tahá hlavně on atd. Já u něj tu snahu jednoznačně vidím

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že to je ironicky

Reagovat
Zaschrona

Martinez: "Steven [Naismith] has concussion and couldn't remember scoring. I've told him he scored from 40 yards."

Reagovat
cristiano.K.

Arsenalu dávám dobrých 35% na postup, to není málo

Reagovat
r.mrazik

nebylo by to spatny,kdyby sel dal Arsenal...

doufam,ze to bude dobry fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne doma neinkasovať a dať nejaký ten gólik dva a potom to bude dobré

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Minister

Neverím tomu, že Bayern nedá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

keby mal vojto svoj mimoriadne nepriestreľný deň, tak aj áno haha

Reagovat
j_mrazik

Keby mohli chytat Wojto a Fabian, tak by to šlo.

Reagovat
r.mrazik

nebylo by to marny...ale hlavne at se na to da koukat

Reagovat
ACSMan

Šance na postup Arsenalu jsou 37% takže to není tak nerealné.

Reagovat
J0EL

Zaujimalo by ma, ako si to tak presne vypocital. Povedz mi o tom viac.

Reagovat
Ángel di María 22

cristiano.K. + 2%

Reagovat
cristiano.K.

konstanta

Reagovat
ACSMan

Forma obou tymů v posledních deseti zápasech, koeficientová kvalita ligy, zranění, kvalita hráčů a hlasitost decibelů zpěvu fanoušků. Vycházelo to 95:5 pro postup Bayernu tak jsem přičetl 96:3 = 32 [5+32] = 37 sečteno podtrženo 37:63 Arsenal Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Ty neznáš ten jednoduchý algoritmus založený na znalosti věku prarodičů všech potenciálních zúčastněných a koeficientu vlhkosti vzduchu v obou místech konání za poslední tři týdny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my v Barceloně tenle vzoreček ještě dělíme vlhkostí trávníku

Reagovat
SunFells

Supr nick

Reagovat
smazaný uživatel

pride ti to vela, co?

Reagovat
J0EL

Pride mi to podobne, ako su vase sance proti Olympiakosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimalo by ma, ako si to tak presne vypocital. Povedz mi o tom viac.

Reagovat
J0EL

To ta uz kiwwi nakazil?

Reagovat
j_mrazik

"Lenoch" je od nás nejběhavější. To je smutný. Ten tým kolem něj je hrozně línej a dopředu vyloženě podělanej. Často se dostává do situace, že je s balonem nejvýš a nemá to komu dát a on prostě není typ, že by udělal 3 a vymetl vingl.

Reagovat
r.mrazik

a neni to hlavne tim,ze se nevraci?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kiwwi

a kto chce od takeho hraca, aby sa vracal?

Reagovat
r.mrazik

ja nerikam,ze to nekdo chce,nebo ne...ale to,ze je vetsinou vepredu sam je z toho,ze se nevraci a ostatni ho nestaci doplnit...

tak jasne...chtit to po ozilovi by bylo blaznovstvi

Reagovat
stas87
Reagovat
mr.Silver

Leeds?

Reagovat
kvasha16

kde je 2 spanielska liga? a ani navstevnost prvej nestoji za vela (a to dost dviha priemer NC SB)

Reagovat
Ligter

Z pozice Gambrinus ligy jsou ty druholigový prostě neuvěřitelný čísla.

Reagovat
kmotor corleone

nechapem, preco ho pisu do stredu zalohy a cely zapas ho vidim na kridle.

Reagovat
smazaný uživatel

http://pbs.twimg.com/media/BgrA9iVCUAAOBd2.jpg

viem, že pískal zle aj AFC, ale aj tak je to sprostá šišatá hlava skurvená

Reagovat
r.mrazik

rikam porad...je to precenovanej srac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se ale stejně nejvíc líbil ten rittberger, co Luis potom vystřelil.

Reagovat
J0EL

Ak by v tej situacii bol namiesto Luisa niekto iny, mozno by to piskol. Ale moze si za to aj sam, kvoli tej svojej povesti.

Reagovat
kiwwi

ja ho teda nejdem obhajovat, faul to bol, ale celkom pekne bolo vidno, ze si nechal cas na rozmyslenie - asi 5 sekund sa rozhodoval co asi urobi...stavim vsetko nato, ze sa rozhodol podla Suarezovho teatralneho padu

Reagovat
ďuriLFC

Blbost,je jedna fotka kde je Suarez ešte len v polovičke tej svojej piruety a on už ma rozpažene.A hlavne je to uplne jedno čo Suarez spravil,aj keby spravil 10 piruet tak to mal piskat hned.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Krásne vidno, že si zaujatý... To sa nerozhoduje. On kýva s prstom že to nič nebolo Sa stačí pozrieť na ďalšie zabery, hlavne ten posledný opakovaný keď Suarez nestihol dopadnúť a on už ukazoavl prstom že nič to nebolo.

Reagovat
kiwwi

jak zacal robit tu piruetu, tak Webb pokyval prsom a povedal si "nene, na toto ti neskocim ty sasek pocmarany"

Reagovat
smazaný uživatel

A potom pomyslel na všetky tie roky strávené so Safom v posteli. Až mu slza ukapla

Reagovat
kvasha16

alebo 10:15, tam jasne vidno ako dvihol prst pocas tej piruety ci co to bolo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec si nedal čas na rozmyslenie, ešte ani nestihol padnúť a on už ukazoval že to nebol faul

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Tak to by byl ještě větší píč*us kdyby o faulu rozhodovalo to, co se stane po něm.

Reagovat
tomasinho

http://www1.skysports.com/football/news/11095/9170623/barcelonas-javier-mascherano-reveals-reason-behind-his-liverpool-departure

Že ho huba nebolí blbečka. Odmítl nastoupit? Odmítl, tak ať se teď nevymlouvá po třech a půl letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Masch Som rád, že sa mu darí

Reagovat
tomasinho

Mně je úplně fuk, blbec to byl vždycky, do Barcelony zapadl.

Reagovat
madridcan

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Rssa

Šuline jeden havířovský

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Smith ‏@BenSmithBBC

Manuel Pellegrini says, MCFC are now the biggest team in Manchester.

MINDGAMEES

Reagovat
kiwwi

skod DELUDEDMIND

Reagovat
Jardin

Jsem zvědavý, jak to Wenger na Bayern postaví. Bojím se Jacka ve středu, na druhou stranu tam místo Oxe není ani koho jiného dát.

Napadá mě Flamini - Ox; Rosicky/Jack - Mozil - Cazorla; Giroud

Reagovat
madridcan

Asi dobry obchod zo strany Realu. Kedze na zaujmy Pereza vzdy niekto doplatil(Robben a teraz Ozil), tak to bolo logicke vyustenie a zaokruhlene 90 milionov za dvoch hracov toto leto bol luxus. Ked odhliadneme od toho, ako ich fanusikovia Realu zboznovali, tak to bol pre Real vyborny obchod, ale tie kluby, kde mali prestupit by som si predstavoval inak...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. S odstupem času to byl dobrý obchod. Kdyby zůstal, tak by na tom pravděpodobně byl teď stejně jako Isco, nedovedu si ho totiž představit v tom systému, co teď Carlo praktikuje.

Reagovat
smazaný uživatel

bude to fakt uzasne ked Carlo po 2 rokoch vyhodia a pride trener ktory bude chciet hrat na klasickeho AM a zrazu zistime ze vsetkych sme zabili

Reagovat
Talker

Tak to má Arsenal blbý, protože jejich charakter na výši zrovna není...

Reagovat
tomasinho

The Daily Mail claims that Real Madrid are readying a mega transfer offer to land the signature of Liverpool's Luis Suarez.

Reagovat
madridcan

co sa smejes?

Reagovat
tomasinho

No že to začíná brzo

Reagovat
smazaný uživatel

mega transfer offer? Popravde ak bude chcieť odísť tak nech odíde. Ukazujeme, že to ide aj bez jeho golov. Namiesto neho môže prísť niekto kvalitný a pôjde to rovnako ako doteraz.

Reagovat
fff

Chcu byt zahadni? Nech ukazu sumu aku chcu dat .

Reagovat
vladis271

keď bude LM a že hádam už bude, tak pod 100mega nech ani neskúšajú. A BR hádam aspoň 56-60 z toho dostane na letnú prestavbu. Len sa bojím aby sa to nenaťahovalo až do konca prestupového okna.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Side

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

RVP s Maradonou v Dubai

https://pbs.twimg.com/media/BgrirkRIAAEgwN3.jpg

Kiežby Maradona niekedy trenoval United. To by bolo skvelé Neverím, že ste do toho Dubaia šli aj po tej kritike fanúšikov.

Reagovat
smazaný uživatel

s takým motákom ako je ozil neverím , že postúpime

Reagovat
r.mrazik

Rooney ma pry podepsat novy kontrakt na 300 tacu tydne (??)....a Vidic do Interu...

takze v lete stoper,levy bek a CM...?

na odchod vidim Javiera (pokud nepustime Persieho...prosim prosim) a jasneho Evru...

bude to celkove jeste velka sranda...

Reagovat
kiwwi

tych hracov bude este viac, co budeme kupovat...Woodward sa vyjadril, ze v priemere prichadzaju cca 3 novi hraci na sezonu ale ze toto leto mozeme ocakavat este viac

LB, CB a CM je nutnost a este by sa dali doladit aj kridla a teoreticky aj dalsi CM a RB

Reagovat
smazaný uživatel

čiže pôjdete full Spurs?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

vymeníte celú základnú zostavu a ostane vám nie moc kvalitný trener ktorý s ním nebude vedieť pracovať...

Reagovat
kiwwi

jezis, staraj sa uz konecne o vasich priemerakov, alebo si chod poplakat Webbovi ku dveram a daj pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

vieš robiť aj niečo iné okrem urážania? Si strašne zlý človek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rssa

neskutečné od tebe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

ono zalezi,zda bral prumer predchozi roky,nebo prumer z jeho obdobi,kdy se o prichody stara = 1 hrac/pretupak

ja ty tri napsal jako hrace do zakladu...zadne pokusy,ale kvalitu...jedno CM bych rekl,ze staci...pak tam jsou stavajici hraci vcetne fellainiho a vrati se powell,ktery se jevi dost slusne...

porad cekam,jestli dostane sanci Varela...jak se vubec jevi v rezerve?

Reagovat
kiwwi

Varela hrava paradne, ten by sancu dostat mal...takisto ako Nicky Powell

ale ratam, ze odide tak 4-5 hracov a rovnaky pocet aj pride

Reagovat
r.mrazik

ja ty hrace moc nesleduju prave...Powell hraje ve Wiganu v utoku,nebo v zaloze?

Varela vlastne nebyl zatim ani na turne co? snad ho v lete s sebou vezmou a sanci dostane

Reagovat
iamek

Rooney

Reagovat
r.mrazik

je to divoky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

bůh

Reagovat
vladis271

zatiaľ jeho najlepší Suárez.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mindas

Reagovat
madridcan

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1625659_601318436613399_430815046_n.jpg

on wednesday evening we're competing against the official best team in the world. the good news: Hulk, Superman and Rambo are on our side. #ucl #coyg

Reagovat
wild
Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/-L2WlGNh_AU

ako je tam dost nedostatkov, ale radsej sa pozeram na hraca, ktory skusa a sice aj nieco pokazi, ale nieco aj vytvori, jak na hraca co nic nepokazi, ale ani nic nevytvori

Reagovat
r.mrazik

misto valencii by nemusel byt spatny napravo...

Reagovat
smazaný uživatel

takovej horsi Ben Arfa

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, ako pozerám, tak celkom dosť ľudí verí, že niečo uhráme. Ja si to tiež neviem vysvetliť, ale cíim, že sa stane niečo veľké. Neverím na nejaké ciťáky, ani na nič také, a možno je to len ten pocit, že sa konečne vracia LM, ale mám pocit, že sa stane niečo veľké. Buď heroicky postúpime alebo dostaneme na piču ako ešte nikdy. Každopádne sa na to teším a keď aj vypadneme, nič zas také hrozné sa nedeje, vypadnúť s Bayernom nie je žiadna hanba a tento fakt by koniec koncov mal byť aj našou výhodou, na nás tlak nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

K aféře se vyjádřila i modelka Celia Kay, která v minulosti fotila například pro magazín Maxim. Podle ní bylo setkání velice intimní a bohaté na dotyky, až k sexu prý ale nedošlo. „Olivier zná pravdu a fakt, že o nás lže, je ubohý," přilila v nedělním vydání Sun olej do ohně.

Sa jej chytil a hneď sa urobil či čo?

Reagovat
Honza Matoušek

O čem je řeč?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom Giroudovom romániku s nejakou modelkou pred zápasom s Crystal Palace z 1. februára.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud priznal, že s ňou spal po tom, čo médiá prišli s fotkou jeho v spodnom prádle v apartmáne hotela. A teraz ona povedala toto.

Reagovat
Honza Matoušek

A je ženatej?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej a má pármesačné dieťa. Je to od neho strašná pičovina, je mi ľúto jeho ženy a dosť u mňa klesol, ak je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho ospravedlnenie ale, tomuto by som neodolal nikdy:

http://cdn.caughtoffside.com/wp-content/uploads/2014/02/Celia-Kay.jpg

Reagovat
Honza Matoušek

Já je nechápu, že se ženěj takhle brzo, ještě když k něčemu vypadaj jak Giroud. Takový srandy by si užl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne bol práve tým sympatický, že vedie taký usporiadaný život, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je Giroudov vkus? Nič moc teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nič moc.

Reagovat
Kowe
Reagovat
smazaný uživatel

a má obrovské umelé prsia a nie je fit.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak tu je fakt nesympatická, ale na tej prvej je dosť sexy, pre takéto tmavšie mám slabosť.

Reagovat
Lacko_Boh

to je taka na pojebanie,pochybujem ze to bola jeho milenka na viac krat....asi mal len plne gule

Reagovat
Mervin

ty vole, vypadá jako nafukovací panna

Reagovat
afc

Keby mala aspon svoje kozy...

Reagovat
smazaný uživatel

No ta teda je.

Reagovat
Pinturicchio

Zlíčená štětule s 10 kg mejkapu na obličeji a umělýma kozama, nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

Soukalová gogogo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co si ta Domrachevová dala ? Nějaké typy?

Reagovat
Melisko

ak by si sledoval biatlon vies ze je uz par sezon najrychlejsia biatlonistka

Reagovat
Mervin

neřeš, tihle idioti asi nevidí, že má neskutečnou běžeckou techniku

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Laco, čo je toto za komentáre?

Reagovat
Honza Matoušek

Gabčaaaaaaaaaaa! A zlato má za to, jak je pěkná ♥

Reagovat
Chazy

Konečně to krasavice dala, už to bylo otravný

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

jeste ze tak...byla by skoda,kdyby nedala placku

Reagovat
iamek

Domracheva masakr , nase Gabca A Kuzmina

Reagovat
Chazy

Je smutný, když někdo neunáší prohry, ale ty ani výhry?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
iamek

Co zase predvadis za slovni prujem ?

Reagovat
Chazy

Já fakt nevím, jak to napsat jinak, abys to pochopil.

Reagovat
iamek

Nereaguj. To bude nejlepsi

Reagovat
Chazy

Pro tvoje ego možná jo, nicméně když na mě reaguješ a ještě tam dáš otazník, sotva to po mně můžeš chtít.

Reagovat
iamek

Reagovat
stas87

cim dalej tym viac zistujem ze on a pigeon su poriadny dementi,neskatulujem rad ale s kiwwim sa da aspon diskutovat,s hentymi vobec,tieto OH to jasne ukazali,stracas s nim akurat cas

Reagovat
iamek

. Presne tak

Reagovat
stas87

barinkov fajciar ma nerozhadze

Reagovat
Chazy

Lol, tak podle tohodle seš ale taky velká hvězda

Reagovat
stas87

on ho brani,strasne,aj keby namazal superovi do brejku tak si najde vyhovorku ale to neries,musel by si o tom nieco vediet a sam som hlupak ze som reagoval,mal som tie jeho grcky nechat tak

Reagovat
Chazy

Ale já o tom vím, taky jsem se Barinky zastával.

Jenže mi není jasný, jak to s tím souvisí a proč mu to předhazuješ. To je snad jeho věc, komu fandí a jakým způsobem mu fandí.

Reagovat
stas87

dobre jeho vec ale dokaze sa on pozriet na jeho vykon nezaujate?a vobec,preco to mam riesit ja kedze cr neprajem? ukoncime to,nema zmysel v tom pokracovat

Reagovat
Chazy

Mně je to jedno. Fanděte si jakkoliv chcete.

Nemám rád neunášení proher, prostě tvůj vyhraje a stejně nadáváš do těch ostatních, jako kdyby sis neuměl tu samotnou výhru užít a víc tě zajímali ti, který nesnášíš.

Stejně tak nemám rád, když se diskutuje o něčem a ty mu předhodíš něco úplně jinýho, osobního, jako podpásovku. Jeho postoj k Barince podle mě v tomhle vláknu nemá co dělat.

Reagovat
stas87

suhlasim,bolo to zbytocne odo mna,hlupe a v tu chvilu som vypenil,neovladol som sa

nastvalo ma ze on tu pisal ze vsetky vase medaile su od cistokrvnych cechov..to uz medailou soukalovej neplati ale to nenapise,mne nasta nevadi,som rad ze vyhrala ale vsade chodit a neustale o nej tvrdit ze aka je skvela a mame zlato atd.,vobec,on sa navazanim do kuzminovej zhodil sam

Reagovat
Chazy

Reagovat
iamek

Myslis toho Barinku, ktereho uz konecne chvali i hokejove legendy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že s iamekem se dá v pohodě diskutovat.

Reagovat
stas87

nemal som to stastie,zatial..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, mě přijde v pohodě. Sice to už ted s tou Kuzminovou přehání zbytečně, ale jinak mi teda přijde jako jeden z nejnormálnějších mufanů tu.

Reagovat
Minister

Reagovat
Minister

Reagovat
Mervin

nevzpomínám si, že by se nám tady Slováci vysmívali po sprintu

Reagovat
iamek

My taky mame v tymu Cechy.

Reagovat
Chazy

A oni mají v týmu Slováky.

Reagovat
iamek

Ano Zampovi jsem moc pral medailu. A to o ni bojoval i Bank

Reagovat
Chazy

Tak co to tu předvádíš, to seš do tý Kuzminový tak zblázněnej? Však to je posedlost regulérní.

Reagovat
iamek

Presne tak

Reagovat
Minister

Konečne si to priznal.

Reagovat
iamek

Reagovat
Mervin

taky se mi tohle přestupování nelíbí a jako Slovenku ji beru s rezervou, ale nebudu se smát snad jejímu nezdaru, ne?

Reagovat
Whitemedia

Taky bych chtěl být její manažer!!

Reagovat
iamek

Vitkova taky solidni . Skoda behu, ale na tuhle trat je az moc velke tintitko.

Reagovat
Zaschrona

Konecne Gabi

A je hrozna skoda predevsim te Vitkove a jeji tesne minute rany v individualu, bylo by uplne nejuzasnejsi, kdyby do te smisene stafety sel nas tym kompletne s jednou plackou... Nicmene tam to muze vyjit klidne i na to zlato, formu maji nasi neskutecnou.

Reagovat
iamek

. Sance je velka, ale biatlon je biatlon. Kdyz vemu ctyri zavodniky, tak lepsi nez CR je snad jen Francie.

Reagovat
Zaschrona

No, papirove je lepsi urcite jeste Norsko a minimalne stejne kvalitni jako nas tym je i Rusko a Italie. Je to dost otevrene.

Reagovat
Chazy

To je fakt paráda, kéž by to vyšlo i v hokeji, ale těžko se v to doufá

Reagovat
iamek

Scifi. Ale to Nagano bylo taky.

Reagovat
Chazy

Tak nějak, trocha haluze, Nedvěd na tribuně a hned by to šlo.

Reagovat
iamek

. Nedved je totalni omyl. On ani v lize nehraje buh vi jak, ale na tribunu ho neda, protoze by musel Hadamczik uznat svoji chybu a to on nedela. Btw Hadamczik ma jine starosti. Pred pul rokem koupil v Koutech bezcenne pozemky a ejhle ted se tam ma stavet prumyslova zona. Snad na to casem dojede.

Reagovat
Chazy

No vidíš, to ani nevím, že se do takovejch věcí pouští.

Reagovat
iamek

Jako fakt ? Kdybych ti mel napsat co je zac, tak mi stejne neuveris, ale mam info z prvni ruky a navic bydli asi jen 3 km od mojeho baraku.

Reagovat
Chazy

Jo, nemusíš, já takovýhle věci moc vážně neberu a hlavně mě ani nijak moc nezajímaj. Pro mě je podstatný jen to, co tam posílá na led a jak to celkově vypadá no..

Reagovat
iamek

Je to totalni lidsky odpad. To ti potvrdi cely region tady, ale kazdy ma strach, aby neskoncil pod vlakem. Bola ti to taky potvrdi. Ja byl s nim jednou na Sparta - Real LM a stacilo mi. Jako trenera ho respektuju, ale jako clovek ... Kdybych mel vse na nej napsat do Blesku, tak jezdim v Lambu

Reagovat
Chazy

Ty znáš jeho, herb zná Hřebíka, miky hrál pod někým, kdo chvíli trénoval Slavii, si připadám fakt bezvýznamnej

Reagovat
iamek

Bola ho zna stejne

Reagovat
Sali5

A ty jsi vlastně odkud, přímo z Kravař?

Reagovat
iamek

Bolatice. 3 km od Kravar.

Reagovat
Sali5

Hehe, tak to jsme dva

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

ja som na to zajtra fakt zvedavy...dva timy, ktore hraju hovno, derby, a suboj o to, kto si tuto olympiadu trhne obrovsku hanbu

ale verim nam

Reagovat
Chazy

Já nám taky věřím, ale narovinu jen proto, že hrajem s váma. Pak už to bude těžký věřit dál, i když fandit se bude snadno.

Reagovat
kiwwi

kto vypadne, trhne si hanbu, postupujuci si odkrutil svoj standard a dalej to uz moze byt len prekvapenie...vypadnutie v stvrtfinale s USA nebude sklamanim ani hanba

Reagovat
Chazy

Ti dám standard, my se prostě vidíme na medailích při každejch OH

Reagovat
iamek

Hrace mame asi lepsi, ale vy mate 100x lepsiho trenera. Vujtek je pan taktik a na nase se pripravi dobre. Kdyz vam zachyta golman, tak nas vygumujete.

Reagovat
kiwwi

od nas zasa nema kto dat gol, to je tazke...suboj hlucheho so slepym

Reagovat
iamek

Reagovat
Honza Matoušek

Jojo, to Hadamczik to je pan trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem, ak by sme bránili ako prvé dva zápasy, tak v bráne by mohli byť aj traja a predsa by sme dostali góly... Verím, že sa vyhecujeme ako na Rusov a konečne zahrá aj útok, hlavne Hossa by mohol pridať v ofenzíve a minimálne vás potrápime.

Reagovat
Minister

Nepovedal by som, že Češi hrajú hovno. Proti Švajčiarom nehrali zle, len proste zahadzovali kopec šancí.

Reagovat
Chazy

Což je samo o sobě ale dost zásadní, no.

Je to asi tak 60-40 pro nás, možná 55-45. Podstatný je, že jak my, tak vy, pokud chceme po tom jednom postupu udělat něco dál, tak se ten herní projev a efektivita drasticky zlepšit.

Každopádně když to dáte, tak vám budu fandit dál, aby ta naše případná prohra nebyla zbytečná a to samý očekávám od vás

Reagovat
Fenri

Reagovat
Mervin

Hovno jsme hráli akorát do té doby než jsme tekli se Švédy 4:0. Švýcaři nás prostě ubránili.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Side

Reagovat
iamek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hefy

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

ako by ste mohli získať medailu, keď

Reagovat
vladis271

zajtra končíte

Reagovat
Chazy

Nemoh sem se dočkat, co dodáš

Reagovat
božský John

Je stejne sranda, jak se to hecuje, kdo vyhraje ....kdyz to je vlastne jedno

Reagovat
vladis271

už sa teším zajtra na tú diskusiu. Nech ani neskúšajú dávať nejaký článok, kde sa má riešiť hokej. Aj tak to bude všetko pod prvým článkom PL. Je to moc veľké nato, aby sa to dalo skryť.

Reagovat
božský John

A ja mam seminar (tzn. prezencni listina, tzn. musim tam bejt), to je fakt na pres drzku

I kdyz ja bych mel stejne zas nervy i kdyz si rikam, jak mi to je vlastne jedno, protoze s amikama bysme potencialne vyleteli tak jako tak

Reagovat
vladis271

tí Amíci. To je fakt k breku. Momentálne asi najlepší tím na turnaji a museli sme ho schytať v našej časti pávuka už vo štvrťfinále.

Reagovat
božský John

To jo, proto me stve, ze vcera Kanada s Finama hrala prodlouzeni, protoze pak bysme chytli Svedy, kteri jsou rozhodne hratelnejsi (pro vas teda urcite, my s nima prohravame 3:0 uz v satne. Nas by porazili i svedsky vozickari jenom protoze to jsou Svedi). USA se mi moc libi, ten tym ma na vyhru na celych OH

Reagovat
Rssa
Reagovat
božský John

Gabinka <3 <3 <3

Smisena stafeta je nase, at ma i Verca tu medaili

Reagovat
iamek

Ja mam strach, ze tam vyhorime :/.

Reagovat
božský John

Tak stat se to muze, ale nepocitam s tim. Do patyho mista na 99%, do tretiho tak na 60% a zlati tak na 30%

Reagovat
Honza Matoušek

To je teda dost odvážný tvrzení vzhledem k tomu, že je to biatlon a stačí, aby se dvakrát netrefili a můžem bejt rádi za TOP 5.

Reagovat
božský John

Dobijej tri naboje, nejezdej rovnou trestny kolecka

Reagovat
Honza Matoušek

Ahaa, tak to je jiná.

Reagovat
božský John

Samozrejme, kdyz tam prijede Ondra Moravec mod 2010 a netrefi ani jeden terc napoprvy, tak ma jisty 2 trestny kolecka, tema trema dobijenejma nabojema muze sejmout logicky maximalne 3 terce. Jinak kazdy dobijeny naboj zabere +-10 vterin (dat tam naboj, srovnat se, zamirit, vystrelit)

Reagovat
Zaschrona

"Ondra Moravec mod 2010"

Koho vidis jako tymy s sanci na placku pro tu smisenou stafetu? FRA, NOR, RUS, CZE, ITA?

Reagovat
božský John

Potencialne jeste Ukrajina a Rise. Ale pokud bych mel jmenovat 3 staty, tak my, frntici a Norove. Rusakum neverim a Italum by se to fakt muselo sejit. Hlavne v zenskych nemaj takovou kvalitu. U Frantiku muze bejt problem s zenskejma, ale Fourcade ma takovou formu, ze jeden vypadek je schopnej dohnat

Reagovat
djiros

V jaké sestavě půjdou Norové? Na ně je moc nízký kurz, to už více věřím teda Francouzům.

Reagovat
tomasinho

A medaile žen a mužů zvlášť ne? Tam asi chybí 3. a 4. co?

Reagovat
Mindas

Jak na to koukám, tak tam opravdu není nikdo, kdo by nám mohl vzít i třeba jedinou placku. Já osobně naše považuji za největší favority. Němci jsou v hajzlu, Norové to mají ohromně nevyrovnané a po dnešku nevěřím ani tomu babochlapovi. Francii chybí ženský. Když bych to měl vzít zjednodušeně a možná i zaslepeně, tak naši předvádějí na OH nejvyrovnanější výkony jak v mužích, tak ženských. Když nepočítáš původní sprint, tak Gabča s Vítkovou každý závod do desítky. To je prostě fantazie.

Reagovat
iamek

Jednu kvalitni zenskou maji :).

Reagovat
božský John

Heledte prosimvas...tedka koukam na naky ty boby a voni furt rikaj, jak to nekde v zatacce zkurvil, nekde jak to uridil .....cim to jako ridi? To tam ma volant, brzdy, saltrpaku apod.? Nebo jak to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

gamepadom

Reagovat
Mimalu

si neviděl kokosy na sněhu? Maj tam nějaké páky/ táhla kterými ovládají přední brusle....

Reagovat
Rssa

Přesouvají těžiště břišních svalů do stran

Reagovat
Rssa

Tak ale abych nebyl za šoulu, tak

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNwa0ReD9xEAFw7z-hIidpQFVvLi9_wTKMzEsoRK-CWCRDUOOTPQ

Na stranách mají takové páky, táhla, která určují směr

Reagovat
iamek

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

já měl vždycky za to, že to je tak, jak to bylo v kokosech na sněhu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

Nizozemi 17 placek ( nejvic na OH myslim ) a vsechno rychlobrusleni

Reagovat
smazaný uživatel

Rusi a USA majú tiež 17.

Reagovat
Kowe

No ale furt to znamená že jsou Nizozemci první a když porovnáš ty velikosti zemí.. neskutečný.

Reagovat
kvasha16

skor je neskutocne ze maju vsetky placky z jedneho sportu

Reagovat
vladis271

vole, to house of cards začína fakt zostra. Tu scénu v prvej časti som si musel dať nadvakrát aby som sa uistil, že sa to naozaj stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

fuck off...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
vladis271

z tohto nikto nič nevyčíta. To neni SPOILER. Maximálne ťa to môže navnadiť to pozrieť, ak si to ešte nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný WTF no.

Ale Spacey je fakt naprostý démon, tomu to člověk žere i s navijákem.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

už je druhá séria?

Reagovat
vladis271

a vydali všetky časti naraz. Týpci z Edny majú plné ruky práce. Zatiaľ preložili 5 dielov.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Whitemedia

No jako, trvá jim to

Reagovat
smazaný uživatel

je to bomba.. konečně serial, který mě fakt baví :-) naposledy to byla první serie Dextera

Reagovat
smazaný uživatel

to sa nemalo stať.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

naopak jedina mozna cesta k tomu, aby druha serie nebyla plytka a udrzela si nejvyssi uroven

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

zatím jsem u 4 epizody a pořád bomba, když už tu není Breaking Bad tak hádám že ,si půjdou bez problému pro Emmy

Reagovat
vladis271

dnes dokončili piatu.

Reagovat
vladis271

zle som to prečítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže BB právě ještě k nominacích bude. To sledovaný období, za který se uděluje, je od 1.7.2013 - 31.5.2014. A druhá půlka 5. série běžela od 11.8. Ale stejně, minimálně v dramatických seriálech, to vidím na pěknou melu - BB, House of Cards, snad i True Detective a obligátně asi i GoT.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, já už myslel že BB už i za druhou část Emmy dostali ale spletl jsem si to s glóby .. No škoda, doufám ale že většinu sebere BB už jenom za to, že tp skončilo(a skončilo parádně)

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna, když mám rozkoukané The Wire

Reagovat
Kowe

Nedávno tu byla nějaká FM debata o hráčích s hodnocením 10.

Tak se musím pochlubit, dneska se mi to poprvní v životě podařilo. Ještě s takovým 34letým průměrákem.

https://imagizer.imageshack.us/v2/903x508q90/706/i6qe.png

Reagovat
smazaný uživatel

btw: já dneska postoupil s 11 bodovým náskokem do league two

Reagovat
Zaschrona

A ja dneska poprve vyhral s EFC PL, ovsem trochu to kazi prohra s Villou ve finale FA Cupu a hlavne s Chelsea ve finale LM.

Reagovat
smazaný uživatel

neviete kedy vyjde nový patch ktorý bdue zahrňovať aj prestupy?

Reagovat
fajdax

Někdy v průběhu března. Přesný datum se neví.

Reagovat
Miguel19

Darya zase ukázala, že je nejrychlejší na trati a nikdo na ní nemá. Ale Gábina super, velká paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Sky sources understand Fulham have sacked technical director Alan Curbishley and assistant head coach Ray Wilkins.

Reagovat
smazaný uživatel

masopusta ne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16
Reagovat
protiproudu

Reagovat
Fenri

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Trapper

Toure

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

taková blbost ale prostě..

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

od toho je staršie už len Pepe + Rooney = Peperoni

Reagovat
wild
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Hejnak

Reagovat
mr.Silver

Nevite nekdo jestli je nekde na netu online House of Cards? Myslim tu druhou radu.

Reagovat
mr.Silver

Nevite nekdo jestli je nekde na netu online House of Cards? Myslim tu druhou radu.

Reagovat
kvasha16

http://bit.ly/1dCI86v

dole je video kde sa JM vyjadruje k tym "hadkam" medzi nim a AW... hotovy vyvolavac konfliktov

Reagovat
Bayern +

Pozeral som kicker, tak ten doteraz uvádzal: Műller, Kroos, Thiago, Robben - Götze. Dúfam, že to Pep nemyslí vážne, ja proti tomu síce nič nemám, ale na Arsenal proste nie! Mandžukić je vo forme a bola by blbosť to teraz meniť. Teraz to zas prepísali na Műllera na hrote, dokonca som objavil špekuláciu, že s Ribérym hráme mind games a bude hrať... Ale to je blbosť podľa mňa. Už nech je zajtra večer, teším sa jak blázon!

Reagovat
fajdax
Reagovat
fantomas

Slaboučký známky na takový čísla a z tý češtiny prostě furt nemůžu, co jako znamená "částečný obránce"? :))

Reagovat
fajdax

Tak to opravdu netuším Já hraju na jednoho rozehrávajícího stopera a jednoho klasickýho.

Reagovat
fantomas

To bude asi limited (což samozřejmě neznamená částečný, jen prostě jeho hra neni tolik expanzivní).. na toho a klasickýho přesně hraju já. Oba naučim, aby si nic nekomplikovali a praktikovali "simple passing game", a pískám si.. dělaj pak aspon minimum chyb v rozehrávce.

Reagovat
fajdax

Takže takovej ten "staromodní" typ stopera, kterej než aby zkusil konstruktivněji rozehrát tak raději zakopne míč pryč. Chápu to dobře?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Cool

Reagovat
Lacko_Boh

ahoj,pod tymto clankom to nebolo ale musim ta sklamat ze v starsich diskusiach sa to uz objavilo.Inak je to velmi podareny obrazok,skoda

Reagovat
smazaný uživatel

parada ale ja si myslim ze ten gol nam nakoniec trochu uskodil

Reagovat
Lacko_Boh

ako?

Reagovat
smazaný uživatel

odvtedy sa vkuse snazime o podobny a dodrbali sme tym asi kvadritrilion akcii

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co říkáte na novou epizodu True Detective?

Reagovat
Honza Matoušek

Zmatek, furt mě to mega baví, ale trošku se v tom začínám ztrácet, musim se kouknout na všechno znova.

Reagovat
vodka

tato linka byla jasná snad úplně od začátku, že SPOILER, SPOILER - Rust bude podezřelý...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to líbí čím dál víc. Slušně to zraje.

Reagovat
hefy

BOMBA!

Reagovat
smazaný uživatel

až dokoukám lepší House of Cards tak řeknu

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké dialogy by se neztratily ani v Pánovi prstenů.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

wtf?

Reagovat
Fenri

Od Wengera se prostě učí všichni

http://i.imgur.com/1ECKy6a.gif

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro má znovu zdravotní problémy.

Zranění během zranění, nejdřív Lamela, teď i Sandro. Co to je sakra za arsenalský mor?

Reagovat
Arbiter

však před Arsenalem jste byli vy experti na marody...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně aby se znovu nezranil Kaboul, ten je na to expert

Reagovat
Arbiter

Kluci (ale i děvčata), máte zkušenosti se značkou kol Leader Fox?

Reagovat
Arbiter

400. pro Mourinha

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

http://www.aktuality.sk/clanok/247481/cesi-utocia-na-slovakov-hlupi-fasisti-a-oplakavaci-demitru/

Smutné ale je, že na tieto pcviny novinárov z oboch strán s radosťou skočí 80 percent národa na oboch strán. Už sa teším večer na krčmu a nato ako budem muset počúvať reči o "českých kurvách".

Reagovat
Arbiter

extra.cz Ti snad nevydali ani jeden článek, který byl myšlen vážně

Reagovat
smazaný uživatel

aktuality.sk sú na podobnej úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

niečo také sa dá čakať od blesku. Dostane sa to k redaktorom času a zajtra bude všeobecná mobilizácia.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ak prehráme tak to bude vojna

Reagovat
vladis271

ja sa potom ako dobrovoľník hlásim k námorníctvu. :)

Reagovat
smazaný uživatel

gaaay

Reagovat
vladis271

ono je to záruka prežitia. V 1. svetovej si mohli búchať hlavy tí, čo si vybrali pechotu. Námorníci si váľali šunky, odohrala sa jediná bitka, pretože obe strany sa vyzbrojili superdrahými bojovými loďami a báli sa, že ich stratia. V druhej to bolo vzhľadom na ponorky horšie, ale furt by som bral službu na nejakom torpédoborci radšej než pechotu.

A teraz duplom, hlavne keď žiadne námorníctvo nemáme, ale byrokracia by si nejaké vymyslela.

Reagovat
smazaný uživatel

by ste dostali houseboty čo sú na dunaji a branili bratislavu

Reagovat
fenixLFC

Bratislavu by nikto nebranil

Reagovat
smazaný uživatel

to by inak bola ale strašne patetická vojna. Do týždňa by nám došli náboje, palivo pre tanky nemáme ani na moravu a tie 3 stihačky čo sú funkčné by zostrelil každý za 10 minut

Ak by sme nemali dohody o primeri tak ktokoľvek si tu môže nakráčať a privlastniť si našu krajinu.

Reagovat
vladis271

Nj, Češi majú tuším 15 až 20 bojaschopných Gripennov, my možno 3 zastaralé efká. Tanky by sme dávali dokopy T34, z múzeí, čo tu nechali Sovieti pri oslobodzovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že máme ten obranný systém ktorý nevieme používať

Reagovat
vladis271

Inak práve tu prezrádzame supertajné info (o ktorých každý vie, ale nesmú sa prezrádzať) potencionálnym nepriateľom. Zachvíľu ti zazvonia na zvonec siskári alebo kontrarozviedka.

Reagovat
fenixLFC

ked vyhrame tak z palacaku cez cele mesto so slovenskym salom na krku bude o zivot

Reagovat
vodka

já sem se zařekl, že extra.cz už neotevřu nikdy v životě. žumpa komplet. od šéfredaktora, co si myslí, že sežral všechnu moudrost světa po neuvěřitelně stupidní "články". Když si vzpomenu, že tam kdysi dával články Miloš Čermák....

Reagovat
vodka

Tím myslím předtím, než se to změnilo na tu bulvární sračku...

Reagovat
fff

Nech uz je po hokeji a mozme sa tu venovat tym poriadnym hadkam cukotkar + mourinho vs mufan + moyes vs scouser + nas rok vs shity + kurvime trh vs beztrofejny afc a pod a nie blbostiam typu Cesko vs Slovensko.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuje si někdo nebo spíše má uloženou diskuzi jak SuperFrankie dával ten vtip z fb a začalo všem jebat?

Reagovat
smazaný uživatel

BBC Sport ‏@BBCSport 4 min

Barcelona were last knocked out at the final 16 stage of the CL by Liverpool in 2007

Reagovat
smazaný uživatel

niesme jediné anglické mužstvo ktoré vyhralo na nou campe?

Reagovat
smazaný uživatel

chelseabus

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo 2:2 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jop, takže jediní

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Moravec!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam !

Reagovat
Mada

paráda

Reagovat
kiwwi

Apparently, the Old Trafford stadium tour has been sold out to Barca fans.

‪#‎cityvsbarca‬ ‪#‎manchesterisred‬

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City is bigger club than United.

#factsaboutmanchester #manchesterisblue

Reagovat
niflheim

Že ti není ani trochu trapně

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona má nejslabší tým za poslední roky, kritizuje Mourinho

Může ten člověk aspoň jeden den držet hubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Já se fakt nemohu dočkat toho, až zase vypadne... mohl by aspoň do Ruska či dál.

Reagovat
Arbiter

co je na tom tak "kritického"? Jak říkám, vy jste při jakékoliv zmínce o Josém jako ženska během menstruačního období...

Reagovat
j_mrazik

A Mourinho je jak 14letá holka.

Reagovat
Arbiter

No a teď mi řekni, co je tak pobuřujícího na tomto komentáři? Co je natolik pobuřující, že to sem dEst musel hodit a pohoršovat se nad tím?

Reagovat
niflheim

Vždyť ty Mourinhova vyjádření jsou jak dopisy do Brávíčka.

Reagovat
Arbiter

co?

When asked about the match, as he was preparing Chelsea for their clash with Galatasaray on Wednesday, he said: "City have a chance.

"Of course by history Barcelona is the favourite, but this Barcelona, this season, is showing that it is not the same in previous years.

"Of course, they have [Lionel] Messi - he is special - and they have more than him. But I think this is the worst Barcelona of many, many years.

Otázka - souhlasíš s tím, co prohlásil a to, že je letos Barcelona asi tou nejslabší?

Reagovat
vodka

many, many years je jako kolik, 4?

Reagovat
j_mrazik

Je fakt, že by bylo lepší, kdyby novináři za ním nechodili, na nic se ho neptali a pak by nevznikaly senzacechtivé články.

Reagovat
Arbiter

Jsou to normální tiskovky, během kterých novináři vznesou nějaký dotaz a další pseudonovináři vytvoří nějaký pitomý titulek. Ale já nechápu potřebu některých jedinců každou věc, co Mou řekne a co novináři přežvýkají, hodit sem a psát, jak má Mourinho držet hubu. Je to debilní přístup, úplně hysterický...

Reagovat
blade115

Dobře, dejme tomu, že jste na něj naštvaný za Wengera, ale však třeba zrovna tohle je prostě jen konstatování faktu. Vždyť Barcelona je opravdu slabší vzhledem třeba ke Guardiolově éře a to celkem znatelně.

A fakt by mě zajímalo, jak si představujete, že probíhají tyhle rozhovory. Mi přijde, že si prostě myslíte, že Mourinho na ulici čapne novináře a řekne mu, že Barcelona je slabá, že Chelsea potřebuje mléko, atp. Však drtivá většina toho jsou tiskovky, kde se ho přímo novináři ptají, co si o dané věci myslí.

Fakt mi to hlava nebere. Tady se obecně vytvoří hate a poté už jde veškerá objektivita stranou, prostě vidím Mourinho nebo Chelsea a už si jdu zablít. Možná mi tu někdo bude oponovat, že to je přehnané, ale mně to tak opravdu chvílema připadá...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

dEst menstruuje v kuse

Reagovat
Arbiter

přijde mi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
blade115

Ale je fakt, že protivnějšího člověka bys tu nenašel.

Reagovat
cristiano.K.

no, konkurence je velká,ale v topce bude určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od někoho, kdo tady píše minimálně a když už tak jen aby si rýpnul a dokonce oznámil svůj konec na EF se srdcervoucím komentářem a přesto tady stále oxiduje, to je přinejmenším úsměvný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Oxiduje ... Já třeba jsem i za to málo rád. Daleko lepší než pokrytečtí mufani, arogantní scouseři nebo Talker.

Reagovat
vladis271

not arrogant, just better

Reagovat
Zaschrona

Na to, kolik mate oproti nam penez, je 5 bodu docela smesna ztrata.

Reagovat
tomasinho

Pořád 8, neříkej hop

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Za co? Za to, že jednou za měsíc přijde pod souhrn, naveze se do mufanů, do fandů LFC a pak zase na měsíc zaleze? Za tohle seš rád? Ale co, proti gustu...

Reagovat
blade115

Jo, oproti tomu stereotypu, kdy se každý naváží do nás, to je vítaná změna. Ale chápu, že ne všem stranám se to zamlouvá.

Reagovat
tomasinho

Změna jo, ale co konkrétně jako na tom vítáš? Na tom přísěvku za měsíc, který má nulovou hodnotu?

Reagovat
blade115

Vítám právě tu změnu. Mi nevadí blití na Chelsea, když je oprávněné, ale bezdůvodné kopání úplně nesnáším. Člověk si tu občas připadá úplně bezmocně, tak je prostě fajn tu občas najít i něco podobného vůči druhé straně. A ton, že by to bylo pokrytectví, spíš jen doufám, že pak druhá strana přestane činit to, co nemá ráda, když je činěno jí. Ale neočekávám, že bys mi úplně porozuměl, to by asi člověk musel fandit Chelsea nebo Barceloně pár let zpátky.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Už teď máme stejně medailí jako ve Vancouveru

Reagovat
Honza Matoušek

Vůjtek: Měli jsme hodně debat s hráči, shodli jsme se na systému.

Krejčí: Hadamczik řekl, ať si na přesilovky něco vymyslíme...

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fallonova Tonight Show Konečně je ten strup Leno pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa nevráti ako minule keď svoju show dal Conanovi. Nechápem čo na ňom každý vidi, strašne nudný človek.

Reagovat
r.mrazik

koho tam bude mit? Will Smith,U2? nebo si to s necim pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je ono.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kvasha16

nechapem ako sa Leno a Letterman tak dlho drzia "pri koryte", sak su uplne nudni, navyse Leno je vrcholne nesympaticky

Reagovat
vodka

S lenem souhlas, ale ani Fallon mi nepřijde jako žádná hitparáda, nejlepší je Graham Norton a Conan, pokud tam má Billa Burra.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší je craig ferguson Na nič sa nehrá a je z nich asi najsympatickejší

Reagovat
vodka

nejsympatičtější je, ale dost často je to nevtipné a rozhovory se docela točí dokolečka furt o tom samém, pokud se tam zrovna nepropaguje nějaký film/seriál/produkt.

Reagovat
fantomas

No že si zrovna on na nic nehraje.. přitom musí v každym díle nejmíň dvakrát vzpomenout, jak hrdej Skot v Americe to je.

Reagovat
smazaný uživatel

On má hlavně úplně jiný typ humoru než ostatní, ale mě osobně teda přijde asi nejvtipnější ze všech.. jenom má strašně nudnou show, kterou je už asi 4 roky o tom samém a nemá to tak originální jako např. Letterman nebo Kimmel, což je škoda, ale holt asi do něj Letterman tolik neinvestuje a pak to taky tak vypadá

Reagovat
r.mrazik

a co jimmy kimmel?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Kimmela na stejným levelu právě s Fallonem, oba pod Conanem s Nortonem, který jsou pro mě TOP. Fergusonovi sem nikdy na chuť nepřišel.

Reagovat
r.mrazik

ja je prave moc neznam,tak me zajimalo,jak si na tom kdo vede...obcas jsem videl kimmelovo spickovani s damonem a prislo mi to vcelku fajn...

fallonovo zpivani s timberlakem taky nebylo spatny...

Reagovat
vodka

toho nemám moc nasledovaného, Lena ostatně taky ne, ale kdo by se na to díval už po pár dílech... Letterman mi ale přijde eště ok.

Reagovat
vodka

ale hodně mám rád taky nevermind the buzzcocks se simonem amstellem. i když to je samozřejmě jiný formát.

Reagovat
vodka

+ sem si vzpomněl, že sem snad neviděl špatný rozhovor u Jonathana Rosse, ale to su líný si hledat, takže sem videěl akorát ty krátké videa, co jsou na videacesky.

Reagovat
smazaný uživatel

Never mind the buzzcocks s Amstelem bylo výborné, teď když se moderátoři střídají, tak se mi zdá až moc velký výkyv v kvalitě

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kvasha16

na nom mam rad tie jeho "mimorozhovorove aktivity" ako napriklad Movie: The Movie, dedi na detektore lzi, je toho vela, alebo tento TOP pocin:

http://www.videacesky.cz/skece/klub-krasnych-soupajicich-zen

Reagovat
fantomas

Movie: The Movie je nebetyčná píčovina. Jedinej dobrej moment tam má Damon, a to ještě jen v prvnim díle.

Reagovat
kvasha16

suchar mne sa to paci prave preto aka to je picovina, ale uznavam ze dvojak uz bola slabsia no

Reagovat
fantomas

Suchar bude špatná adresa.

Reagovat
r.mrazik

koukam,ze pro tebe je posledni dobou vsechno spatny

Reagovat
fantomas

Co prosim? Na čsfd sem se naopak v poslední době rozpětkoval, až se mi to přestává líbit.

Reagovat
r.mrazik

Ok o csfd prehled po pravde nemam

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsou on nebo Leno(který dělal podobné věci) tak populární, ale to není jejich práce ale práce scénáristů a producentů, oni sami jako moderátoři vtipní nejsou(min. na Conana a Fergusona nemají)..

Reagovat
kvasha16

Conan a Graham su TOP

Reagovat
fantomas

Nejlepší talk show je (právě proto, že sou tam všichni x let) stejně ta jedna část každýho dílu Russell Howard's Good News. Tihleti dinosauři pro mě maj smysl akorát tehdy, když se tam jednou za čas dostane nákej muj velkej oblíbenec/velká oblíbenkyně..

Reagovat
Side

Nejlepší je stejně Graham Norton

Reagovat
SunFells

Tady ten Ted Mosby ale taky není zrovna terno.

Reagovat
smazaný uživatel

Vince McMahon linked with Newcastle United takeover. Unlikely, but fun

https://pbs.twimg.com/media/Bgv2YMsCUAA6Uw6.png:large

Reagovat
kvasha16

preco tam neni Cena?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Urampa na lyžích právě teď.

Reagovat
Honza Matoušek

Kde?!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kde sa bude riešiť hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
vodka

do hospody snad

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by som nemohol vynadať Cechom

Reagovat
vodka

my máme stůl hned vedle slováků ale já dneska prohrát nemožu

Reagovat
niflheim

Někdo z nás musí do práce

Reagovat
vodka

v 6?

Reagovat
smazaný uživatel

existuje poobednajsia a tam pracujes od poobedia nechcel by soooooooooooooom

Reagovat
niflheim

Na 17, ale naštěstí jen do 22.

Reagovat
smazaný uživatel

Si to nemůžeš pustit v práci?

Reagovat
niflheim

Naštěstí jo, bonus práce jako tech support

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

cez tretinu si aj v hospode mozes zapnut EF

Reagovat
vodka

já s mojim mobilem už ne

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
fajdax

David Luiz o slovní přestřelce mezi Mourinhem a Wengerem: "Takový je fotbal, nesmíte poslouchat každého, protože když tak učiníte, nebudete mít jen jednoho trenéra, ale budete jich mít 10, 20 nebo 100. Každý chce být součástí našeho klubu, je to přirozené."

ta poslední věta

Reagovat
vladis271

za sebareflexiu.

Reagovat
kvasha16

to musi byt zly preklad toto

Reagovat
Chazy

Doufám, že to fakt řek a špatnej překlad to není, protože je to super

Škoda jen, že je lempl.

Reagovat
kvasha16

zeby sa pomaly priucal od Joseho?

Reagovat
Arbiter

řekl, no

Reagovat
Arbiter

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/david-luiz-interview-chelsea-brazil-3157348 tady je celý rozhovor s ním. A lempl to není, on je úžasně pozitivní osoba, toho jen tak něco nevykolejí Doufám, že je to budoucí kapitán CFC

Reagovat
Chazy

Jo, já myslel herně.

Reagovat
Arbiter

jeho styl se ti nemusí líbit, ale ani herně to žádný lempl není...

Reagovat
vodka

právěže herní lempl to je hooodně.

Reagovat
kvasha16

pozicne je to lempl

Reagovat
smazaný uživatel

heh, to si si proti Arbitrovi teda pomohol.

Reagovat
smazaný uživatel

až v létě přestoupí do Barcelony, tak to dostane nový rozměr

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele