FIFA odtajnila nominaci na Zlatý míč

Vedle nominace na nejlepšího mladého hráče letošního MS FIFA dnes zveřejnila rovněž jména deseti fotbalistů, kteří mohou pomýšlet na ocenění Zlatý míč pro nejlepšího hráče turnaje...

Özil popřel, že by se s Werderem dohodl na nové smlouvě

Fanoušci Werderu Brémy začínají být trochu netrpěliví, Mesut Özil totiž stále nepodepsal novou smlouvu. Mladý německý záložník má v klubu kontrakt ještě pro příští sezonu a vzhledem k současnému vývoji se spekuluje o tom, že by ho Werder mohl v létě prodat...

Brémy přestaly tlačit na Özila. Ten sní o Barceloně

Budoucnost Mesuta Özila je stále nejasná. Mladý záložník má v Brémách smlouvu do léta 2011 a zatím se nerozhodl, jestli ji bude chtít prodloužit. Vedení Werderu v zimě chtělo po německém reprezentantovi rychlé rozhodnutí, nyní dalo Özilovi volný prostor, aby se mohl soustředit na své výkony.

V Německu na podzim nejvíce oslnil Özil

Mesut Özil patří již ve svých 21 letech mezi největší hvězdy německé bundesligy a potvrdilo se to i v anketě magazínu Kicker, který hledal nejlepšího hráče podzimní části německé nejvyšší soutěže. V hlasování ostatních fotbalistů zvítězil právě Özil, který dostal přes jednu třetinu všech hlasů...

Kolem Özila krouží nápadníci. V Brémách zůstávají v klidu

Mesut Özil si udržuje kvalitu svých výkonů na vysoké úrovni, což přitahuje zájem špičkových evropských klubů. Zvlášť když má mladý záložník smlouvu v Brémách jen do léta 2011. Vedení Werderu ale na přestupové spekulace nereaguje.

Özilova hvězda stoupá. Udrží ho Brémy?

Mesut Özil se ve dvaceti letech díky výborným výkonům dere mezi největší německé hvězdy a média začínají spekulovat o jeho odchodu z Brém. Zvlášť když šikovný záložník nedávno odmítl jednat s Werderem o prodloužení smlouvy.

Světové talenty: Mesut Özil

Mesut Özil ze současné generace německých mladíků zatím vyčuhuje nejvíce. O jeho výjimečnosti svědčí nejen fakt, že si již vypracoval stabilní místo ve Werderu Brémy, nýbrž také pozvánky do reprezentačního A-týmu.

21.08.2009 Aktuality 58 komentářů
Zaujalo nás

Diego se s Werderem rozloučil pohárem

Svůj poslední zápas v dresu Werderu Brémy již má za sebou Diego, jenž se se severoněmeckým týmem rozloučil tím nejlepším možným způsobem - vítězstvím v DFB-Pokalu. "Pohár byl to nejmenší, co jsem mohl fanouškům darovat," prohlásil brazilský špílmachr...

Terim s Özilem nemluvil, tak bude hrát za Německo

Turci přišli o možnost získat jednoho z nejobletovanějších mladých záložníků v Evropě. Dvacetiletý syn tureckých přistěhovalců Mesut Özil se rozhodl reprezentovat Německo, protože se mu zdálo, že turecký kouč Fatih Terim o něj projevuje malý zájem. Özil se dnes poprvé objevil v nominaci německé reprezentace na přípravný zápas s Norskem.

Koho bude reprezentovat Özil? Němci na něj netlačí

Mesut Özil se už brzy bude muset rozhodnout, kterou zemi bude reprezentovat. Záložník Werderu Brémy zatím nastupoval v mládežnických výběrech za Německo, pro únorové přátelské utkání se jej chystá povolat trenér tureckého "áčka" Fatih Terim.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele