Premier League v kostce (19. kolo)

31.12.2015, 15:39
Názory a komentáře
Mistrem první poloviny Premier League je Arsenal! Naprosto bez debat je hlavním "viníkem" tohoto úspěchu německý záložník Mesut Özil, který celý podzim předvádí fantastické výkony a korunu jim nasadil v pondělní utkání proti Bournemouthu. Právě vítězství 2:0 posunulo Kanonýry ve spojení s remízou Leicesteru s Manchesterem City do čela.

Druhý vstoupí do roku 2016 právě Leicester, jenž ani přes neuspokojivé výsledky posledních dvou kol nepřišel o status největšího a nejpříjemnějšího šoku letošní sezóny. Mahrez s Vardym však dvakrát za sebou vyšli úplně naprázdno, přičemž jejich návrat do střelecké i herní formy je pro Lišky naprosto stěžejní v potenciální bitvě o účast v Lize mistrů nebo Evropské lize.

S tou se pomalu ale jistě loučí obhájce titulu Chelsea, kterou ani příchod Guuse Hiddinka nespasil. Jediná prosincová výhra Blues přišla paradoxně pod asistentem Stevem Hollandem; utkání na Old Trafford se změnilo v show brankářů, v ním měli lehce navrch (vpředu i vzadu) fotbalisté Manchesteru United.

Rudí ďáblové se po bezgólové remíze propadli až na šestou pozici a post Louise van Gaala je na přelomu roku stále v ohrožení. Jejich sousedé Man City jsou nyní třetí, na čtvrté příčce pak "přezimují" Kohouti z Tottenhamu. Ani oni však nezastavili útočníka Watfordu Odiona Ighala, který se trefil už pošesté v řadě. Porážce 1:2 v malém londýnském derby však nezabránil.
Zápas 19. kola: Everton vs. Stoke

Jack Butland a spol. dokázali v minulých jedenácti zápasech udržet osm čistých kont; v pondělí však byli součástí fantastické fotbalové podívané, která kromě řady zvratů nabídla hned sedm gólů. Na zajímavosti této informaci dodává i skutečnost, že fotbalisté Evertonu i Stoke vystřelili na branku celkem pouze osmkrát.

Do vedení se dostali svěřenci Marka Hughese, kteří díky gólům Xhedrana Shaqiriho ovládli i první půli a to poměrem 2:1. Především ten druhý stál za to a zhlédnout jej můžete v rubrice Gól kola. Po změně stran se však domácí Toffees zázračně oklepali a dvacet minut před koncem už vedli 3:2. Everton pro změnu dvěma góly vypomohl Romelu Lukaku, spolu s Vardym nejlepší střelec ligy.

Jenže závěr patřil opět hostům. Deset minut před koncem vyrovnal střídající Joselu, aby v nastaveném čase diskutabilně upadl ve vápně Arnautović a penaltu sám proměnil.



Záznam ve větší kvalitě či ten z Match of the Day od BBC si můžete prohlédnout zde.

Gól 19. kola: Xhedran Shaqiri

Utkání Stoke na Evertonu bylo úžasné z mnoha hledisek, největší parádu však předvedl Xhedran Shaqiri, jehož druhý gól do sítě Tima Howarda byl zkrátka kouzelný. Už dlouhý míč Bojana takřka z půlící čáry měl parametry dokonalosti, no a když se švýcarský záložník opřel do letícího balónu halfvolejem, jenž přelétl obloučkem brankářovu hlavu, byla graciéznost dovedena k úplnosti. To, zda střelec takto pálit zamýšlel, nebo mělo jít o přihrávku, vlastně vůbec nezáleží.



Vaší pozornosti by v žádném případě neměl uniknout ani gól Michaila Antonia, jenž byl podobně pozoruhodný.

Zákrok 19. kola: David De Gea

Manchester United se trápí a dál padá tabulkou. V brance však má jednu jistotu, na kterou se mohou spolehnout takřka vždycky. V utkání s Chelsea byli domácí lepším týmem, ale David De Gea musel vytáhnout hned tři těžké zákroky. Ten nejúžasnější hned na začátku utkání, kdy po rohovém kopu hlavičkoval Terry a španělský gólman vytáhl famózní reflexivní zákrok jednou rukou.

Už v pondělí předvedl tenhle báječný reflexivní zákrok David De Gea...

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 31. prosinec 2015


Hráč 19. kola: Mesut Özil

Mesut Özil předvedl proti Bournemouthu možná nejkompletnější výkon v celé letošní sezóně, který korunoval gólem a asistencí (jak jinak). Těch už má na kontě neuvěřitelných 16. Ještě pozoruhodnější je však jeho impozantní produkce gólových příležitostí, kterých v utkání vytvořil hned devět - víc než kdokoli jiný v sezóně. K tomu přidal 11 dlouhých pasů a dohromady více než 95% úspěšnost přihrávek. Jeho kopačky působily, jako by byly zároveň pokryty lepidlem a sametem. Server WhoScored.com mu nadělil známku 9.76.



Břídil 19. kola: Nathan Aké

Utkání Watfordu s Tottenhamem bylo veskrze vyrovnané a i po vyloučení Nathana Akého měli Hornets větší šance k rozhodnutí. V samotném závěru však z protiútoku Spurs rozhodli o těsném vítězství 2:1. Více než negativní ovlivnění zápasu jsem tak při nominaci na břídila kola posuzoval tvrdost a zbytečnost jeho červeného zákroku na Erika Lamelu.



Sestava 19. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Lukáši Recovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Nejen zákrok kola, ale další impozantní dvojzásah ukázal David De Gea a výraznou měrou se tak přičinil o to, že Man Utd alespoň remizoval s Chelsea. Londýňané naopak v sestavě kola mají levého beka Césara Azpilicuetu, jenž byl v defenzivě pečlivý a zároveň nezvykle pomáhal v ofenzivě. Hned tři klíčové přihrávky má pak na svědomí pravý bek West Hamu James Tomkins.

Stoperskou dvojici tentokrát doplnil Gabriel z Arsenalu, který v pondělí odehrál dosud nejlepší zápas v klubu. Skvělý obranný výkon korunoval vítězným gólem. Vedle něj se pak postaví Ashley Williams, jenž pokračuje ve výtečných výkonech ze závěru sezóny. Tentokrát skálopevným představením vynuloval ofenzivu Crystal Palace.

V nejlepší sestavě nemůže chybět dvojice ze Stoke City. Xhedran Shaqiri vstřelil Evertonu dvě branky - u jedné z nich mu asistoval Marko Arnautović, jenž navíc vybojoval vítěznou penaltu a sám ji proměnil. V záložní řadě je doplnil také Darren Fletcher, který rozhodl zápas West Bromwiche Albion s Newcastlem gólem i výborným výkonem uprostřed pole.

V ideální sestavě samozřejmě nesmí chybět již zmíněný Mesut Özil, nejlepší hráč 19. kola. V útoku byli v posledních dnech nejlepší dva ebenoví střelci - Romelu Lukaku překonal Jacka Butlanda v brance Stoke dvakrát, ale nebylo mu to nic platné. Naopak Dieumerci Mbokani z Norwiche gólem pomohl svému týmu k důležitému vítězství nad Aston Villou.
Statistické okénko 19. kola

- Petr Čech udržel v utkání s Bournemouthem čisté konto a osamostatnil se v historické tabulce Premier League v čistých kontech; dohromady jich nasbíral už 170

- Manchester United remizoval s Chelsea 0:0, a na výhru ve všech soutěžích tak čeká už osm utkání; podobně dlouhá mizérie potkala Rudé ďábly naposledy v lednu roku 1990

- gól Andyho Carrolla v utkání se Southamptonem byl teprve jeho druhým v sezóně; oba dva však vstřelil hlavou, oba dva v 79. minutě, oba dva na 2:1 a oba dva vítězné

- Christian Benteke je o trošku produktivnější a v utkání Liverpoolu v Sunderlandu dokonce rozhodl vítěznou brankou; docílil jí už 22 vteřin po začátku druhé půle, což byl nejrychlejší gól po změně stran

- Mesut Özil vyprodukoval v zápase s Cherries devět klíčových přihrávek, což je víc než dokázal kdokoli v této sezóně


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Děkuji za pozornost, přízeň i kritiku v roce 2015 a přeji všem jen to nejlepší do roku nového!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (328)

Přidat komentář
niflheim

10 bodů náskok na Chelsea po půlce soutěže... v porovnání s minulou sezónou úspěch.

Reagovat
Miguel19

A ztráta 9 bodů na Lester. Furt úspěch?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

A co teprve Aston Villa, ztrácí po půlce sezony na Chelsea jenom 12 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Žádný hráč Spurs. To zase bude pláče na konec roku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem, ako to mohol Marek dopustiť

Reagovat
jk

Bude se slavit umístění čukotky

Reagovat
smazaný uživatel

mě spíš baví, jak si Usty zakládá na tom, aby v sestavě byli hráči, kteří se nejvíc podíleli na výhře toho či onoho týmu nebo předvedli nějaký super výkon, no a pak tam strčí Azpillicuetu za to, že cituji "nezvykle pomáhal v ofenzivě"

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne keď ofenzíva vôbec neexistovala

Reagovat
Miguel19

A přece je v sestavě kola gólman United...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je tiež subjektívny pohľad jednej osoby, že.

Reagovat
fenixLFC

hlavne ked mannone drzal sunderland nad hladinou ovela viac ako de gea

Reagovat
smazaný uživatel

alebo aj Schmeichel by tam mohol kľudne byť

Reagovat
Miguel19

Však ten snad neměl pořádný zákrok..

Reagovat
smazaný uživatel

A? To snáď znižuje jeho výkon v zápase alebo čo?

Reagovat
Miguel19

Tak Gea musel vytasit 3 super zákroky..u Schmeichela si vybavuji jeden zákrok a to ještě byla povinnost chytit. Ale možná se pletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jediné kritérium, aby sa nejaký brankár dostal do zostavy kola je, že aké (super, TOP,priemer atď...) zákroky musel vytasiť? To je dosť krátkozraké, nie? Ostatné atribúty sa nepočítajú?

Reagovat
Miguel19

Tak golmani by měli být vybírání především podle zákroků ne?

Nebo podle jakých dalších atributů? Výkopy, výhozy?

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam by sa tam malo rátať všetko, čím brankár dokáže ovplyvniť hru. Argumentovať počtom super-zákrokov mi príde také detské Tým som ta nechcel uraziť samozrejme. Ide mi však o to, že de Gea síce vytasil tri super zákroky, ale okrem toho ho útok Chelsea nijako nepreveril, lebo ten vôbec neexistoval.

Reagovat
Miguel19

Jn, ale furt podle mě musel předvést více než Schmeichel proti City.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Kucka

Reagovat
fenixLFC

to ma na tych zostavách vytaca najviac, ze málokedy zalezi ako hrali ale ked ziskali kanadske body tak tam budu vzdy

Reagovat
jk

Tak to tam vlastně mohl být i Benteke

Reagovat
Spalovač šancí

Leicester by měl v zimním přestupním období koupit Lukaka a Eriksena, aby trošku získal variability do ofensívy

Reagovat
Hokaido

Erikson by si nezahrál.

Reagovat
fenixLFC

tak uz ma svoj vek

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Wow, ten Ozil. Dokonalý prostě.

Reagovat
Whitemedia

Zákrok kola Kurtoá

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak. to bylo víc o štestí a nemohoucnosti zakončovatele než o zázračnym zákroku. De Gea lepší volba.

Reagovat
pingla

Vždyť se jen přesunul a trefilo ho to ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Super vyber od nas by tam toto kolo mohol byt max. Dier, ale iba ako bridil

Reagovat
Usty

Tobě muselo o Vánocích přeskočit.

Reagovat
Mastný Chobot

Nejako sa znormalizoval, no.

Reagovat
Counter

Dávám tomu týden, maximálně dva.

Reagovat
smazaný uživatel

sviaaaatky radosti a pooookojaaaa

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z tvých špatnějších dnů...

Reagovat
smazaný uživatel

Brrr! Ale tak kdyz jejich konkurence se prala sama se sebou, tak se neni cemu divit. Na jare to stejne promrdaj a spadnou na ctvrtyho fleka

Reagovat
Spalovač šancí

Takže Spurs budou mít zase smolíka

Reagovat
I am Mancunian

DDG

Reagovat
Ligter

LvG

Reagovat
Kang & Kodos

AVG

Reagovat
Azazelo RD

RPG

Reagovat
Jardin

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

LGBT

Reagovat
niflheim

BFG

Reagovat
vodka
Reagovat
vrabejka

Chybi tam Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

a Howard

Reagovat
smazaný uživatel

mna raz z teba jebne dpc

Reagovat
Jardin

OT:

http://www.eurofotbal.cz/premier-league/2005-2006/preview/arsenal-fc-wigan-athletic-93373/

Tady to s námi bylo pěkně nahnuté, ale spravedlnost byla nakonec zachována

Reagovat
Nikikrew

To bol asi najlepsi vykon Mesuta v tejto sezone, paradny zapas.

Berkampa sme uz nasli , uz nam len chyba ten novy Henry

Reagovat
I am Mancunian

ten beha v nasom drese

Reagovat
Nikikrew

No ale nato ako perfektne vstupil do sezony tak sa mi zda ze isiel trocha vykonnostne dole.

Reagovat
I am Mancunian

hrave kridlo a v tej nasej sracke upadne postupne kazdy, stale je ale vyborny

Reagovat
Nikikrew

Ja si myslom ze alo kridlo by hrat mal. Vy potrbujete utocnika - hrotaka co podla mna Rooney neni.

Reagovat
Counter

Nešel, pořád je úžasný, akorát ten počet nastřílených branek z úvodu nešlo udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Wenry

Reagovat
Nikikrew

kto Wenger*?

Reagovat
Mastný Chobot

Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Özil Tak trebars casom zamieri do Mnichova..miesto by sa mu naslo.

Reagovat
smazaný uživatel

*do Brém

Reagovat
Mr.Mike

Mesut neuvěřitelná forma

Reagovat
smazaný uživatel

tiez pocitam ze ponom pojde Bayern,ale asi az po dalsej sezone...

Reagovat
smazaný uživatel

ale mesut tam nepojde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Hokaido

GOALS IN 2015:

Harry KANE 27

Sergio AGUERO 19

Olivier GIROUD 19

Romelu LUKAKU 19

Jamie VARDY 19

Harry

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

ighalo 29 tusim

Reagovat
smazaný uživatel

z kontextu jasně vyplývá, že se počítá jen PL

Reagovat
wesleyborland

ty seš hrozně ubrečená d*vka co budeš dělat až Harry přestoupí to Úček, nebo Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

proč by chodil do horšího?

Reagovat
Mastný Chobot

opadne hype

Reagovat
wesleyborland

Tak Účka a Chelsea se zase vrátí, je tu ještě City a bohužel i o nás se psalo, nehledně o tom, že budete stavět stadion, bude se Vám každá koruna hodit, takže pokud údrží výkony, půjde pryč je to nevyhnutelné

Reagovat
JIMMY-PO

chceme budovať mužstvo, čo bude hrať o vyššie pozicie, penazi je dost a urcite nepotrebujeme predavat najlepsich hracov konkurencii

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jednoznačně zákrok kola tohle:

https://twitter.com/sergioag519/status/681521023150329856

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
jk

tlačenka

Reagovat
Miguel19

ok

Reagovat
I am Mancunian

pls

Reagovat
Azazelo RD

Místo, aby to chytil do košíčku, tak skočil do brány a málem to tam spadlo i s ním. Bravo.

Reagovat
fenixLFC

ze ma to neprekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Most chances created in the Premier League in 2015:

M. Özil (134)

E. Hazard (98)

D. Silva (89)

Reagovat
Hokaido

*C. Eriksen (86)

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si predstavím Mesuta a Kanea v jednom tíme... to by bol produktivny útok.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

ok, @AFCEdition nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

čím to asi bude

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
Mastný Chobot

skôr len nepotrebuje uvádzať zemiakových medailistov

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kto býva večne zemiakový medailista

Reagovat
Mastný Chobot

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

*Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Stoka má parádní ofenzivu Jinak ale nepřijde vám, že Shaqiri se snažil spíš přihrávat? Podle mě to byla jasná přihrávka.

Reagovat
smazaný uživatel

coz ten gol dost snizuje z meho pohledu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne ved keby hentak prihraval tak to ide za branku a ne na spoluhraca co mu tam dobiehal zozadu..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz driv tu byla o tomhle celkem vyzivna debata a dost me prekvapilo, kolik lidi si myslelo, ze haluz.Ja si myslim opak, ze to bylo chteny a takovy to vychcanstvi od Shaqa....tam je videt jak to i pri tom kopu ma na dlouhou nohu a jenom to tak "pichl" predkem chodidla...kdyby chtel nahravat, tak by musel plackou a na to by mu podle me nevysel krok.A to vedel, ze by nevysel, protoze ten balon si sleduje celou dobu letu

Reagovat
smazaný uživatel

4 - Christian Eriksen has scored the most direct free kick goals in the Premier League in 2015. Deadeye.

Reagovat
I am Mancunian

ok

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Nikikrew

Heh gratulujeme

Reagovat
smazaný uživatel

a ze willian lepsi

Reagovat
Lacko_Boh

asi ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kylo ren

Kdy už toho kokota vyrazi

Reagovat
Tuxedo

Rooney ? Depay ?

Reagovat
kylo ren

Van gay

Reagovat
Tuxedo

Zlaty Moyes

Reagovat
kylo ren

Sem četl že nema důvod rezignovat

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by to taky dělal? Má teplé místečko, celé vedení se ho bojí, jen si luskne prstem a dá mu na přestupy kolik bude chtít, proč by rezignoval? A to, že jeho tým nedokáže vsítit gol nebo vyhrát zápas? Na to kašlat. Hlavně, že ide plat

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Whitemedia

Hráči Chelsea nemají ve smlouvách zahrnutou klauzuli o sestupu, což znamená, že by jim klub v případě sestupu do nižší soutěže nemohl snížit platy.

Reagovat
Miguel19

Jak nízko jsme museli klesnout, že se objevují takové perličky..

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Swarley

tak jako je to dost pochopitelný, že s tímhle takové týmy moc nepočítají no

Reagovat
Whitemedia

Tak to by asi měli začít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kucka

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Eden

Reagovat
ondris

Reagovat
Euphael

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za song v tom Ozilovom videu ?

Reagovat
Uwe háže buly

Spíš v troskách.

Reagovat
smazaný uživatel

100. za znovupripojenie Burgenlandu a zapadneho Magyarska k Pressburgu namiesto vychodneho Slovenska

Reagovat
Uwe háže buly

Východní Slovensko k Ukrajině.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

urcite Uzhorod a Zemplen County pod Kosice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

o čom točíš?

Reagovat
smazaný uživatel

lol slovak a fav kluby slavia a plzen, to mi nepovedz ze nejsi z vychodu.

Reagovat
Mastný Chobot

zapredanec je to

Reagovat
I am Mancunian

nemyslis Burgerking ?

Reagovat
smazaný uživatel

hlupak

Reagovat
smazaný uživatel

haha sedlak z Bratislavy....ktory je taky Poszon...ze teraz sedi niekde v Spisskej s rodicmi u starych rodicov...takych zapredancov a ficovolicov je zhruba 40% kokotek!

Reagovat
smazaný uživatel

ti jebe ty retard nemam ani percento krvi z vychodu ani z madarska (vdaka bohu) praveze tych co si opisal komentujem zebrakov pojebanych nech tahaju dopice z mojho mesta toto je Pressburg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, každoročné silvestrovské "hlášky Eurofotbalu" ešte nie sú? (Nevidím ich, tak neviem či som ich prehliadol alebo to mešká oproti minulým rokom) Vďaka.

Reagovat
smazaný uživatel

PJ31.12.2015 16:09

Tak v sedm nejdřív...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondris

minulý rok boli okolo poldeviatej, takže oproti minulému roku to určite nemešká

Reagovat
smazaný uživatel

v kolik budou hlášky?

Reagovat
smazaný uživatel

V 19:30 prej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hlasky letos jsou hodne slaby.

Reagovat
Azazelo RD

Tak stejně to bude cenzurovaný. Určitě tam nebude, proč se nosí hodinky na levý ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to?

Reagovat
Azazelo RD

Doorn11.08.2015 19:43

Je to kvůli tomu, že silnější rukou děláš více. Honíš si, sekáš dřevo, honíš si. Častým pohybem můžeš pokazit strojek.

Taky je to proto, že pokud si honíš nebo piješ kávu a chceš se podívat na hodinky, tak se nepodíváš, protože máš zrovna v ruce penis. Proto se ruce nosí na slabší ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu na silu

Reagovat
Azazelo RD
Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Harakan

výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo taky vyborny

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

A je to tu, A to ešte ne sú uverejnene

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Van Gaal, "When you don't assess December we had a very good year, but you cannot do that."

on je rugulerne prepaty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

dafuq?

140 123 "návštevníkov" Simony Halepovej by som ešte pochopil, ale ten zbytok ani nie.

Reagovat
Uwe háže buly

Počet lidí, co je přijeli navštívit.

Reagovat
Feind

jak se pocitaji navstevnici?

Reagovat
fenixLFC

asi o nom predtým fans bayernu nepoculi

Reagovat
Recik

Lukáš Rec

Reagovat
Usty

Reagovat
Recik

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dneska zůstává doma u televize a bez alkoholu?

Reagovat
smazaný uživatel

jako já

Reagovat
I am Mancunian

najlepsi silvester, ale bez tv teda

Reagovat
Mastný Chobot

a brat čo?

Reagovat
I am Mancunian

brat je u svokrovcov

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Bayern +

Reagovat
minoLFC

Oliver je ženáč?

Reagovat
smazaný uživatel

Mancunian a Oliver su bratia?

Reagovat
Mastný Chobot

aj hefy

Reagovat
minoLFC

?

Reagovat
Mastný Chobot

jop

Reagovat
smazaný uživatel

bude nám dobře pánové alespon se vyvarujeme kocoviny

Reagovat
fenixLFC

pridavas sa k ignoracii prejavu kisku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedobrovoľne s operovanou nohou pri maratóne Star Wars

Reagovat
smazaný uživatel

At je to co nejdříve v pohodě přeju

Reagovat
Whitemedia

Z akcí v klubech už jsem vyrostl, ty už mě nebaví. Ale jako sedět u televize a ještě k tomu bez alkoholu, to se na silvestra nehodí

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

to nech si nechaju na dôchodok vtedy to budu mat dennodenne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak jo, taky otevřu jedno nebo dvě piva

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Jakože soupis chudáků, kteří musí ráno pryč? Taky, no.

Reagovat
smazaný uživatel

jako uplne bez vsemoznejch svinstev a escort servisu?

Reagovat
Whitemedia

Dej si havajskou růži a umři

Reagovat
smazaný uživatel

to slysim poprvy. a mels to?

Reagovat
Whitemedia

Si piš.. když fet, tak jedině přírodní

Reagovat
Rišty

Reagovat
I am Mancunian

inak kto by sa nudil, tak dneska o 22:00 zacina playoff univerzit americkeho futbalu, bude to fakt pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Já se mrknu na eurosportu highlights letošního Australian Open, FO a US Open, a pak zapnu NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

co si robil na Silvestra? pozeral play off univerzit americkeho futbalu, do pice

Reagovat
I am Mancunian

slaby macher ?

Reagovat
smazaný uživatel

chceme toho Andersona? ci co to je, podla youtube vyzera skvelo, uz sa tesim jak ho priklincujeme na lajnu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som na mieste tychto kreativnych hracov momentalne normalne pozadoval do zmluvy, ze ked budeme hrat sracku, tak mu aspon zvysia plat o polovicu, alebo nieco take

Reagovat
I am Mancunian

vyhorel by u nas, ved ani v laziu nema stabilnu formu, to je zbytocne ho trapit

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujeme nieco take na kridlo, nutne

Reagovat
I am Mancunian

hraca co zahra top jeden z 3 zapasov ?

a neviem ci pipo nepisal, ze je najlepsi na am

my potrebujeme hlavne normalneho trenera, ked tam bude lvg, tak sa to nijak nezmeni, sak sme uz mali aj cigana

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, kto je ten Anderson, ani kolko zahraje zapasov top no okrem trenera potrebujeme aj kridlo

Reagovat
I am Mancunian

lucas moura

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna by som ho aj ziskali, keby sme ho chceli, peniaze mame a hral by rovno zaklad..vsak v tom PSG ho len kurvia

Reagovat
Carrick

to by byl sen

Reagovat
smazaný uživatel

vubec!!!

Uz jste dojebali Ánchela, to mi az tak nevadilo, ale Lucasa...Lucasa fakt pls ne...Mimoradnej hrac u kteryho sem rad, ze je schovanej v PSG a nemuze ho nikdo v Anglii zkurvit.Neskutecnej talent co se rodi jen par za generaci.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ho kurvite vy v tom Parizi

Reagovat
Pipo123

Primárne je lavé krídlo, ale hraje aj na pravej strane + vie zahrať na AM. On si svoj štandart uhraje v každom zápase, nemožno očakávať že bude hrať každý zápas ako v minulej sezóne. Minulú sezónu mal absolútne geniálnu formu, rozobral obrany AS, Interu, Fiorentiny, AC atd, dával góly sám, sám ich pripravoval. Taká forma sa nedá držať neustále, inak by bol absolútne TOP hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stale ma len 22, stale je tu este moznost, ze sa bude posuvat este vyssie.

Reagovat
I am Mancunian

na lave kridlo uz mam depaya

Reagovat
Carrick

Já už teda pod LVG moc nevěřím žádné ofenzivní posile, že by nás nějak výrazně zvedla. Už i Martial šel výkonnostně trochu dolů, respektive nemůže naplno ukázat celý svůj potenciál. Je ohromně takticky svázaný a nemá v poslední třetině hřiště žádnou volnost. A tak podle mě dopadnou všichni potenciální ofenzivní hráči, co k nám přijdou a můžou to být sebevětší hvězdy.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
jk

Reagovat
afc

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ja zostavam pri knizkach, o tyzden a pol mam statniicu

Reagovat
smazaný uživatel

drz sa Kubo

Reagovat
smazaný uživatel

diky pali..aj ty si drz

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

to bol preklep ale ok

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

hlaska roka

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do 24, pak se podívat do centra na černochy jak odpalujou rachejtle obráceně

Reagovat
EXoRcIsT

ja keďže silvester neoslavujem a alkohol nepijem

Reagovat
Bayern +

Reagovat
minoLFC

no doma som nebol ale bez alkoholu áno

Reagovat
vrabejka

Review 19 kola Sunderland 0-1 Liverpool FC

Goly:Benteke

Muj tip se vyplnil a připisujeme si důležitou poslední výhru v tomto kalendářním roce.

No typický náš zápas proti slabým týmům.

Velké držení míče, dominantní hra.

Důležité že jsme si vytvořili spoustu šanci.

Trošku mrzí nízká efektivita ale 3 body máme a to je nejdůležitější.

Benteke se zápas od zápasu zlepšuje. Pohybově určitě upgrade oproti zápasu s Leicesterem. Dal gol. Měl proměnit samostatný unik ale nepovedlo se. 3 body nás to naštěstí nestálo takže pohoda.

Velmi dobrý výkon předvedl i Bobby Firmino, který v poslední době hrál špatně.

Měl dvě velké šance. Škoda jeho krásné střele do tyčky, ale Manonne předvedl krásný wondersave.

V 1. poločase byl právě on kdo táhl naši ofenzivu.

Ovšem muž zápasu je pro mě Dejan Lovren.

Opravdu předvádí vyborné výkony.

Aktuálně jednoznačné náš nejlepší stoper.

Sečteno podtrženo:

Důležité že jsme se přiblížili top 4 a jsme už na 7.místě.

Vypadá to, že jsme našli konečně správnou stoperskou dvojici a v obranné fázi konečně není chaos.

Ale jsou tu bohužel i negativní věci:

Kapitán Henderson si zřejmě obnovil své zranění. Doufejme, že nebude chybět příliš dlouho.

Statistiky:

střely na bránu: 3-6

rohy: 6-4

DUo Sakho - Lovren ze 7 zápasů co nastoupili LFC slavilo 5 čistých kont.

Simon Mignolet má nejvíc čistých kont z celé PL, v tomto roce jich nasbíral už 16.

Reagovat
smazaný uživatel

v těch 16 nulách počítáš ale poločasy, ne celý zápasy ne?

Reagovat
vrabejka

Já vím je to neuvěřitelně ale opravdu má 16 nul :D

Reagovat
smazaný uživatel

v týmu jo

Reagovat
smazaný uživatel

Když už je ten Silvestr tak https://www.youtube.com/watch?v=RAQCvT5JgHQ

1:00 a 2:04

Reagovat
smazaný uživatel

zákrok kola ale měl mít jednoznačně Curtoá

Reagovat
Miguel19

Ten Pastrnák nedá ani hovno.

Reagovat
mickey mouse

ale super zápas, snad to dotáhnem

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Puljujarvi je úplně šílenej. Ten musí jít na draftu hned po Matthewsovi.

Reagovat
Error

Reagovat
vladis271

Tí fínski košíkari sú blázni. Mi pripomínajú trocha, ked nás ťahal Tatar a spol. v košíkoch.

A fínska presilovka je smrtiaca.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Tatár už byl ročníkově pro MSJ, zatím co Finsko táhnou tři hráči ročníku 98 mezi těmi nejlepšímu z ročníku 96 a 97.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ci tak, Edmonton zase dostane nejaky supertalent

Reagovat
smazaný uživatel

im snad uz pomoze len trejd jedneho z ich prvych vyberov, ale neviem si predstavit co by vytrieskali momentalne z Eberleho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pasta ma proste smulu. hodne sem ale zklamanej ze zachy vim ma neco s pritahovacem. celkove cekal sem ze je to nakej jo extra talent kdyz tady bylo v novinach takovy halo i co se tyka pozice na draftu. libi se mi hra michaela spacka a lakatose. naopak treba masin je pro me decko s ceckem hodne nejistej.

Reagovat
smazaný uživatel

300 z mista pro Mesuta Ozila

Reagovat
r.mrazik

Ten Azpi je dobrej vtipek

Reagovat
Counter

Raději Fuchs

Reagovat
r.mrazik

Popravde jsem ostatni zapasy nevidel,ale azpi odehral naprosto prumerny utkani stejne jako vsichni modraci

Neverim ze zadny levy bek nezahral lepe...nebylo by to vubec tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol byť spomenutý aj Ozilov krásny gól

Reagovat
smazaný uživatel

Pep Guardiola has listed Manchester United midfielder Ander Herrera as one of the players he would like Manchester City to sign when he takes over as manager in the summer.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dotaz. Do kdy má Pellegrini smlouvu v City? Budou ho muset v létě vyplácet nebo jen do konce letošní sezony?

Reagovat
Hokaido

V létě podepsal do konce sezony 2017.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele