Jednáme o prodloužení smlouvy, potvrdil Özil

04.09.2016, 17:50
Aktuality
Mesut Özil patří k oporám Arsenalu, se kterým má smlouvu ještě na následující dvě sezóny. Sám německý reprezentant posléze přiznává, že už s londýnským klubem začal jednat o prodloužení kontraktu...

Sedmadvacetiletý ofenzivní záložník ke Gunners dorazil před třemi lety z Realu Madrid a po úvodní rozjezdové sezóně se zařadil k největším oporám ambiciózního celku.

Ani příspěvek Özila však Arsenalu nepomáhá ke zlomení prokletí a k zisku nějakého většího úspěchu, zejména čekání na ligový primát se z pohledu AFC neustále natahuje.

Nyní však mohou mít fanoušci "Kanonýrů" aspoň jeden důvod k radosti, neboť rodák z Gelsenkirchenu přiznal, že jedná s Arsenalem o prodloužení spolupráce. "Mám kontrakt do roku 2018, začali jsme jednat, ale kvůli mistrovství Evropy byla jednání přerušena," řekl Özil. "Chtěl jsem se soustředit pouze na Německo, nyní můžeme znovu pokračovat v jednání," doplnil ceněný kreativní záložník.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (517)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele