Anglický glosář: O arsenalské tradici bučení a obskurních hattricích

29.10.2019, 14:49
Názory a komentáře
Jubilejní desáté kolo probíhajícího ročníku Premier League je za námi a s ním přichází také poslední říjnový glosář, který je věru nacpaný k prasknutí. K řešení je toho totiž spousta: Xhaka-gate, devítigólová exploze Leicesteru, bournemouthská deziluze nebo De Bruyneův epický fous. Dostane se na vše...

Začalo to už páteční předehrávkou, kdy Leicester City za jediné venkovní utkání se Southamptonem nastřádal více gólů, než kolik na cizích hřištích vstřelilo Derby County za celou sezonu 2007/08.

Hned v sobotu se díky Christianovi Pulisicovi dostavil už třetí hattrick kola a všichni to milerádi přičítali skutečnosti, že se již takhle ke konci října začalo hrát s novým zimním žlutomodrým balonem.

Ani vedení Premier League zjevně na globální oteplování nevěří.

A pak nadešla plamenná neděle. Brzký gól Harryho Kanea na Anfieldu znehodnotil tradiční liverpoolský comeback a esteticky dokonalé střídání Saka-Xhaka pokazilo pro změnu bučení fanoušků Arsenalu, respektive kapitánova mnohovrstevná reakce. Nuda tedy vskutku nebyla v žádném bodě desátého kola...



Velká debata


Definitivní řešení diskuze, která zachvátila všechny kouty sociálních sítí a mediálních prostorů.

Předmět debaty: Fanoušci Arsenalu se otočili na vlastního hráče. Už zase.

Výchozí bod debaty: Fanoušci Arsenalu jsou poťouchlá banda. Svým způsobem vyzpytatelná, protože za poslední léta akt bučení na vlastní hráče vyhřebelcovala k dokonalosti, ba dokonce celý mančaft nespokojeně častovala i uprostřed skvělé domácí série po jedné nevydařené půli; na stranu druhou ale taky nevyzpytatelná, neboť Williamu Gallasovi zase po přestupu ze sousední Chelsea sborově aplaudovala. (Že by faktor Ca$hley?)

Pojďme si tedy připomenout všechny významné milníky novodobé éry protestujících Gooners, chcete-li jejich nemilosrdného šití do vlastních řad, a návdavkem třeba i přijít na to, jak si nejčerstvější incident s neomalenými Xhakovými gesty, zřetelným "fuck off" a uraženým odchodem do kabin v historickém kontextu vlastně stojí.

1. Alex Song (Fulham venku, 29. listopad 2006)

Proč se bučelo: Fanoušci byli stále namlsaní historickou jízdou do finále Ligy mistrů, ovšem minulý výjezd na Bolton byla katastrofa a teď Kanonýrům vážně hrozila pátá ztráta za posledních šest kol... takže samozřejmě dávalo smysl vybučet 19letého borce, který tou dobou zasáhl pouze do vyhraných (5) nebo remízových (1) zápasů Premier League a v dané ligové sezoně se stihl podepsat akorát pod onu děsivou zkušenost v podobě výhry 4:0 na Readingu. Zasloužil si to aspoň toho dne? První inkasovaný gól z rohu s ním neměl co dočinění a při druhém si sice nechal nasadit ukázkové jesle Boa Mortem, ale stále se vše dalo v klidu hasit a branka se sváděla spíše na Flaminiho. Na Songa se konkrétně začalo bučet poté, co pokazil jeden z několika rutinních pasů. O poločase byl střídán.¨

Co následovalo: Byl konec listopadu, a tak neexistovala přirozenější reakce než poněkud těžkopádného teenagera do zbytku podzimu zazdít a následně ho propustit na hostování do Charltonu. The Guardian tehdejší týmový výkon označil za "jeden z nejhorších Arsenalu za posledních 10 let"; výkon Alexe Songa byl prý spolu s tím Flaminiho a Hoyteovým "neadekvátní". Velká část, ne-li přímo většina fanoušků tehdy byla přesvědčená, že Alexe Songa už v dresu Arsenalu nikdy neuvidí, protože na tuhle úroveň prostě nemá.

Známka osudu: 2/10

Vzhledem k tomu, že se stále jednalo de facto o přivítání v novém prostředí (šlo o teprve čtvrtý Songův start v ligovém základu), jeden by si hravě dovedl představit celoživotní újmu na kamerunském univerzálovi. Ta se však ani omylem nekonala a již za necelé dva roky se o Alexi Songovi psalo jako o ideálním partnerovi pro Cesca Fábregase, přičemž se mu z tribun Emirates Stadium láskyplně zpívalo "We’ve only got one Song". Defenzivním záložníkem číslo jedna pro Arsena Wengera i řadu fanoušků zůstával po celé tři sezony, dokud mu s odchodem Fábregase nebyla svěřena o něco volnější role. Se 179 soutěžními starty za Arsenal jen těsně zaostává za Wojciechem Szczęsnym a předčí třeba Oliviera Girouda.

2. Nicklas Bendtner (Aston Villa doma, 15. listopad 2008)

Proč se bučelo: Dánský mladík byl teprve podruhé ve své mladé kariéře jmenován do tří zahajovacích ligových jedenáctek v řadě, když zaskakoval za zraněného Emmanuela Adebayora. Přitom se však jako útočník nemohl pochlubit ani gólem, kdežto jeho první dotyk s míčem a všeobecná obratnost zasluhovaly vybrousit. Byl účasten u trapné prohry na Stoke, ale i důležité výhry s Manchesterem United, a potom přišla Aston Villa, kdy za hlasitého bučení střídal po 67 minutách za Carlose Velu. S ním na hřišti to bylo mnohem lepší — namísto skóre 0:0 se po necelé čtvrthodině dohrávalo za stavu 0:2. Pro Aston Villu.

Co následovalo: Bendtner se v základu podílel na ještě jedné ošklivé prohře (0:3 na Man City), aby se pak vrátil Adebayor a pětkrát po sobě ho odsoudil jenom mezi náhradníky. Wenger nicméně Dánovi dál věřil a do konce sezony mu byla důvěra splacena ještě osmi ligovými zásahy.

Známka osudu: 4/10

Zlatá éra Lorda Bendtnera, který se pouští do opilých výměn s taxikáři, je nám v tuhle chvíli ještě na míle vzdálená (2014), ovšem jeho předčasný vrchol spojený s "jednou z nejhorších proher (Wengerovy) kariéry" v Lize mistrů s Manchesterem United (1:3) a následným brouzdáním ulic Londýna s kalhotami na půl žerdi, je nám v tomto okamžiku vzdálen jen pár měsíců (květen 2009). Po tomto extempore závěrem sezony, kdy se s Emmanuelem Ebouém dělil o pozici hlavního 'boo boye', ale neměl přitom na své straně tak vděčnou slovní hříčku (na adresu Ebouého se totiž přirozeně snášel "ebooing"), ještě Bendtner zopakoval jedno produktivní ligové jaro o rok později, ale tím jeho přínos Arsenalu víceméně skončil.

3. Emmanuel Eboué (Wigan doma, 6. prosinec 2008)

Proč se bučelo: Protože... *zmateně civí do poznámek* ... Arsenal od 16. minuty vedl doma nad Wiganem a směřoval k obligátním třem bodům do tabulky? Tím to asi nebylo. Tak tedy pár dnů staré vypadnutí z Ligového poháru, kde na místě Emmanuela Ebouého hrál třeba jakýsi Paul Rodgers, který se podle všeho narodil až padesát let po tom jediném Paulu Rodgersovi, kterého byste měli znát...? Ha, už to mám — Eboué v jednu chvíli legendárně odebral míč spoluhráči Tourému a založil protiútok Wiganu. Celkově se prezentoval lenivým a nepřesným výkonem na přihrávce i v obranných zákrocích, takže zápas jako původní defenzivní výztuž za brzy střídajícího Samira Nasriho ani nedohrál.

Co následovalo: Eboué předtím vynechal pět ligových kol poté, co se jako defenzivní výztuž na poslední čtvrthodinu účastnil neuvěřitelně zpackaného závěru severolondýnského derby s Tottenhamem (4:4). Poté, co v obdobné roli nepochodil ani proti Wiganu, všeobecně se očekávalo, že si už pod Wengerem nekopne. V první řadě ale celý tenhle incident rozdrobil fanouškovský tábor Arsenalu. Některé skupinky Goonerů dokonce psaly klubu s omluvou za chování ostatních. Mnohým se nelíbilo především Wengerovo (zbytečné?) vyslání Ebouého na 'walk of shame', když ho ještě v 90. minutě stáhnul. Jiní se zase bránili, že bučeli primárně na Wengerovo původní rozhodnutí vysvléknout právě Ebouého, který do té doby nebyl dlouhé týdny využívaný, a k tomu všemu ho zařadit na jemu nepřirozenou levou stranu...

Známka osudu: 3/10

Sám Eboué moc dobře věděl, že se bučelo na něho. Na různých fanouškovských fórech byl ostatně za špatné výkony viněn poměrně běžně a nezřídka se umísťoval na samotný vrchol lecjakého seznamu hráčů, kteří by se měli okamžitě bez lítosti prodat. "Po Wiganu jsem byl hodně dole. Bylo mi fyzicky zle a ani se mi nechtělo zpátky do tréninku. Nepřál bych nikomu, aby si tímhle prošel," vyjádřil se sám reprezentant Pobřeží Slonoviny s odstupem času. Jen o pár týdnů později byl Eboué vyloučen v derby s Tottenhamem, avšak ani tahle psychická nálož ho nezlomila. Naopak, versatilní obránce či záložník se zotavil až neskutečně a nadcházející ročník 2009/10 byl patrně jeho vůbec nejlepší na Emirates Stadium.

4. Mesut Özil a Shkodran Mustafi (Crystal Palace venku, 10. duben 2017)

Proč se bučelo: Tohle bylo podstatně horší než bučení. Arsenal právě prohrál čtvrté venkovní utkání v řadě a po solidním podzimu měl najednou na kontě jen dvě výhry z posledních osmi ligových kol. Dav fanoušků tak při odjezdu ze Selhurst Parku obklopil klubový autobus a jal se leckoho všemožně urážet. Mezi terči vyčnívali zvláštním pokřikem 'fuckovaný' Arsene Wenger a dále dva němečtí reprezentanti Mesut Özil se Shkodranem Mustafim. Druhý jmenovaný byl konkrétně nabádán k návratu do Německa.

Co následovalo: Telegraph se po téhle zdrcující prohře 0:3 tázal "co teď pro (Wengerovu) budoucnost?" a ono se nakonec ukázalo, že vlastně... nic moc. Bylo nasnadě si myslet, že právě tohle bude pro francouzského veterána ta poslední kapka; ten poslední důvod toho nechat. Místo toho prodloužil a konec ve funkci oznámil téměř na den přesně za dalších 12 měsíců. Pravděpodobný důvod? Arsenal po výbuchu s Crystal Palace sezonu zakončil sedmi výhrami ze zbývajících osmi utkání a za Ligou mistrů zaostal jen o bod.

Známka osudu: 6/10

Označit právě tohle zasypání týmového autobusu jako tu hlavní příčinu je zhola nemožné, ale načasování by sedělo — Shkodran Mustafi ani Mesut Özil už v dresu Arsenalu záhy nic moc nepředvedli. U Mustafiho lze namítat, že byl roztržitý a chyboval již předtím, ale Özilův postupný úpadek nelze plně ignorovat. Poslední sezona pod Wengerem byla jeho statisticky nejslabší a o Emeryho režimu snad radši ani slovo.

5. Shkodran Mustafi (napříč letní přípravou, červenec 2019)

Proč se bučelo: Všichni se rozhodli, že Mustafi může za vše zlé. Byl to právě on, kdo sám zapříčinil, že Arsenalu o bod opět utekla Liga mistrů (leč třeba jednu z klíčových proher na Wolverhamptonu vynechal). Byl to právě on, kdo pokazil tragické finále Evropské ligy (jež nehrál). A byl to nejspíš právě on, kdo nedokázal prodloužit Ramseyho, či kdo přiměl Koscielného ke stávce. A tak se na Mustafiho bučelo. Během přátelských zápasů. Opakovaně. Když načas navlékl kapitánskou pásku proti Coloradu na americkém turné i záhy proti Lyonu během Emirates Cupu, což na druhou stranu chápu, protože to byl přece EMIRATES CUP. No prostě pokud vám to pomůže, vybavte si situaci Ondřeje Zahustela ve Spartě. Těžké najít rozdíl.

Co následovalo: Nic. Zdravý Mustafi si doteď neodkroutil ani jednu ligovou minutu; mimo ta hlavní kolbiště alespoň dohlížel na tři čistá konta ve čtyřech pohárových startech.

Známka osudu: 8/10

Tohle zatím nevypadá vůbec dobře a nedivil bych se, kdyby se spolu s Xhakou (a Zahustelem?) z této koncentrované nevraživosti Mustafi už nikdy nezotavil. Minimálně tedy ne v současném nehostinném prostředí. Začátkem tohoto měsíce Mustafi otevřeně promluvil o tom, jak se mu dávají za vinu i porážky, u kterých ani nebyl přítom; jak ho zabolela nálepka "krále kiksů" od Emmanuela Petita; či jak byl do zápasu s Liverpoolem v prosinci 2018 vhozen po zranění a bez jediného tréninku, aby se pak po prohře 1:5, kdy "nakupil pár dalších chyb a obnovil si zranění", opět všude dočítal, jak za všechno může docela sám.



obrázek

Zleva Youri Tielemans, Jamie Vardy a Ayoze Pérez. Zdroj: planetfootball.com




Nejdůležitější zjištění týdne


Jamie Vardy se s Ayozem Pérezem při páteční demolici Southamptonu stali prvním duem autorů hattricku ze stejného týmu od roku 2003. Na tom ještě není nic tak závratného, kdyby protagonisty té předešlé instance nebyli Robert Pires a Jermaine Pennant z Arsenalu. Počkat... Jermaine Pennant dal někdy za Arsenal ligový gól?? Jak se ukázalo, tak ano — a právě tyhle tři trefy do sítě Southamptonu (ha!) byly jeho prvními a zároveň posledními ligovými v dresu Kanonýrů. Jednalo se přitom o jeden z pouhých dvou případů, kdy se ho Wenger odvážil v PL nasadit od začátku. O co všechno se asi touhle tvrdohlavostí připravil, hm?

U téhle příležitosti se každopádně vyloženě nabízí připomenout si jiné autory hattricku, u kterých byste si jinak podvědomě A) byli jisti, že hattrick v PL nikdy nedali, protože si možná B) nejste jisti, že v PL kdy dali gól:

Jordi Gómez (Wigan vs Reading, listopad 2012)

Zde asi bude slušné povědomí, že to šikovnému Jordimu někdy i celkem střílelo, ale na tomto konkrétním hattricku je nejlepší jeho načasování: v sezoně 2012/13 se totiž trefil jen v tomhle jediném ligovém utkání. A přitom k tomu nepotřeboval ani jeden pokutový kop, jinak poměrně stabilní zdroj Gómezových branek.

Somen Tchoyi (West Bromwich vs Newcastle, květen 2011)

Tchoyi se tehdy v PL netrefil už přes pět měsíců a v nadcházející, své poslední sezoně v Anglii zavěsil jen jednou za 647 ligových minut. Poté mu na The Hawthorns vypršel dvouletý kontrakt, aby záhy sotva něco odkopal.

Leon Best (Newcastle vs West Ham, leden 2011)

Dříč a palič, svého času rozdělující fanouškovskou základu Newcastlu, se také jednou řádně přiživil na debaklu soupeře, když se na výhře 5:0 nad West Hamem podílel většinou branek. O tom, jaká to byla odchylka, nejlépe vypovídá to, že tenhle hattrick málem sám dorovnal jeho celý gólový přínos za příští ročník 2011/12 (čtyři zářezy).

Marcus Bent (Wigan vs Blackburn, prosinec 2007)

Jasně, Darren Bent je teď už legendou (letních příprav) Tottenham, but do you ever think about Marcus?! Nešlo by vám úplně zazlívat, pokud nikoliv. Útočníkovou nejproduktivnější sezonou navždy zůstala ta první (2003/04) v barvách Leicesteru, potom se jakž takž neztratil napoprvé v Evertonu, ale Wigan...? Inu na podzim 2007 za něj nasázel sedm ligových gólů, z toho pět ve dvou zápasech. Bylo mu tehdy 29 let — chytal snad druhý dech podobně jako později Darren v Sunderlandu (kde vstřelil svůj jediný hattrick, mimochodem)? Ani ne. V příštích letech si v Premier League připsal na konto přesně 11 minut.

Luke Moore (Aston Villa vs Middlesbrough, únor 2006)

Na Wikipedii má 'profilovku' z auta a ve značkové mikině s nášivkami, což tak nějak sedí, protože na hřišti se nám bývalý konkurent Milana Baroše příliš neukázal. Až na tenhle jeden výstřelek teda; vedle něj se už nikdy v Premier League nedostal ani na dva góly za jeden zápas. Svého času solidní žolík, ale stěží něco víc.



Nejzbytečnější statistika kola


Bryan a Angus Gunnovi se stali první dvojicí otec-syn, která v Premier League inkasovala 7+ branek. Bryanovi se to stalo v barvách Norwiche na podzim 1992 a pro Gunna seniora šlo o zvláště nepříjemnou zkušenost, neboť tou dobou jeho dvouletá dcera Francesca bojovala s leukémií. Bryan Gunn později přiznával, že byl myšlenkami jinde, a říkal si, proč vůbec nastupoval. Krátce nato Francesca zákeřné chorobě podlehla.

Ohledně zápasu, v němž Angus Gunn inkasoval rovnou devětkrát: ať už se proboha nikdo nenechá proti Leicesteru vylučovat! Foxes jsou totiž přesným opakem Aston Villy a oslabené soupeře nikterak nelitují. Newcastlu za 47 minut přesilovky nadělili další čtyři góly, Southamptonu za 78 minut rovnou osmičku. To znamená, že v oslabení týmy od Leicesteru inkasují v průměru zhruba každých deset minut; za normálních okolností jeden gól připadá zhruba na hodinu hry. V celých číslech je to 12 vs 13 tref do černého. Whoa.



Šachový velmistr by záviděl


Jeden bonbónek pro milovníky (či odpůrce) metriky xG: rozdíl v očekávaných vstřelených gólech je aktuálně větší mezi 20. Newcastlem a 19. Sheffieldem United než mezi Sheffieldem a pátým Arsenalem. Z toho vyplývá jedno: Magpies si vytváří nejhorší palebné pozice v lize, což docela pasuje — teprve o tomto víkendu se totiž heroicky dostali na šest vstřelených gólů namísto pěti. Ale podívejte se... Stevu Bruceovi přitom nelze nic vyčítat. On přece nemůže za to, že mu dva stopeři společně nevytváří více gólů jako ten poslední. A on už vůbec nemůže za to, že jeho dvě střídání z 90. minuty remízový stav 1:1 nestihla rozseknout.



Módní výstřelek kola


Kevin de Bruyne si nechal narůst plnovous, a jak někdo na Twitteru věru trefně poznamenal, vypadá to, jako by v rychlosti zblajznul fazole z konzervy a nestihl se při vběhnutí na plac utřít. Z pozice někoho, kdo se už léta odmítá smířit s tím, že mu fousy prostě nerostou, a tak na sílu potí 'pedoknírek'... jen houšť, plně schvaluji.




Narativ je mrtev, ať žije narativ


Manchester United konečně vyhrál na půdě soupeře, ale nebojte se, Rashford s Martialem alespoň neproměnili pokutové kopy, takže počet narativů vázaných na Red Devils zůstává v rovnováze.

Dál nicméně narativy během uplynulého víkendu spíš sílily. Luka Milivojević je teď s pěti góly v sedmi startech proti Arsenalu již definitivně 'druhým Drogbou'. Manchester City potvrdil, že to na Aston Villu prostě umí, když ji v první lize udolal už desetkrát v řadě (dělený nejdelší streak v historii). No a Liverpool při inkasování první branky na Anfieldu opět nezklamal a zápas stejně jako v předešlých 10 případech neprohrál (vyhrál poosmé).



Deziluze kola


Co se vám vybaví, když se řekne "Bournemouth Eddieho Howea"? Pokud máte stále v paměti jeho vtrhnutí na prvoligovou scénu, musí to být gólové hody a nespoutaná ofenzivní podívaná, s největší pravděpodobností na obě strany.

Inu, tuhle představu o Bournemouthu již nejspíš můžete definitivně zahodit. Bournemouth totiž nyní uhrál už dvě bezbrankové remízy v řadě, přičemž na prostoru minulých čtyř sezon jich dohromady registroval všehovšudy osm. Za celý měsíc říjen zatím Cherries nedali ani gól, což se jim od postupu do Premier League ještě v žádném kompletním měsíci nestalo. Třikrát v řadě si naposledy bez branky vystačili v prosinci 2017.



How is this still a thing...

Inspirováno nahodilými web speciály pořadu HBO Last Week Tonight with John Oliver.

Martin Atkinson a Arsenal FC. Z nějakého důvodu se tyhle dva pojmy stávají stěží rozlučnými. Pomiňme teď veškeré rozhodcovské konspirace, respektive skutečnost, že za VAR, které bizarně neuznalo třetí gól Arsenalu proti Crystal Palace, zodpovídal člověk, který v životě coby hlavní sudí neřídil utkání Premier League. I kdyby tohle bylo dáno nedostatkem arbitrů (budiž, i když se mi tomu nechce věřit), jak je proboha možné, že Martin Atkinson v téhle sezoně řídil už 40 procent všech ligových zápasů Arsenalu? To jsou čtyři z dosavadních 10 utkání.

Je to snad Atkinsonovou leností hnout se z hlavního města? Možná, protože takhle rozhodoval už čtyři domácí klání Arsenalu v řadě. Něco takového se severolondýnskému celku nepřihodilo od sezony 2003/04, kdy to ale všechno šlapalo a na řešení okolností všech těch výher opravdu nezbýval čas. Zato letos... to víte, že ho zbývá hromada.

Není tedy divu, že příznivci Arsenalu už začínají hromadně podepisovat petici.

A brzy beztak začnou i bučet...

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (1141)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skvělý

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

komentovat neci vousy mi prijde trapne a nedustojne, jinak vcelku kvalitni slohu

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
t0mmy33MCFC

zvlast kdyz tam skoro neni nic videt ... chapu kdyby tam mel nejake riditka

Reagovat
Salfovic

Zahustel do Arsenalu

Reagovat
Golasso

My jako fandové Arsenalu jsme občas fakt k zblití, říkám to naprosto na rovinu. Nebudu se zabývat tím, která část fans je v čem lepší/horší, ani jestli to ostatní kluby mají stejně nebo ne. Ve výsledku jsme jedna komunita, která na klub, hráče i manažery negativní odezvou vyvíjí tlak. A ten tlak je občas až bizarně vygradovaný.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Asi tak. Jak jsem zamlada nesnášel rčení "Je to jenom hra!", tak nyní bych to fakt nejraději hlásal do světa sám. Je bizarní co se z fotbalu stalo a ještě stane! Ale jedna věc je pořád stejná. Primárně je to zábava chudých, tedy logicky ty nízké pudy k tomu zkrátka patří. Není to balet!

Reagovat
mr.Silver

At Colney. Emery says Granit Xhaka is “upset, devastated, sad” over incident with fans.

- Says Xhaka should have apologised

- Refused to confirm Xhaka is still captain. “First we recover him as a human”.

- Refused to confirm whether Xhaka has been fined.

- Xhaka won't play v #lfc

To je neskutecne fakt

Reagovat
Golasso

A co je zase špatně? Já už fakt nevím, co má ten Emery říkat, aby se zavděčil.

Reagovat
mr.Silver

Vsichni fanousci cekaji na rozhodnuti, a on vlastne nerekne nic. Super pristup

Reagovat
Golasso

“First we recover him as a human”.

To JE super přístup...

Reagovat
j_mrazik

Tak by se taky "jako human" mohl omluvit, když je tak devastovanej, ne?

Člověk udělá chybu, to se stává, nervy, křivda apod., ale pak musí umět i sklopit hlavu a přiznat chybu s následnou omluvou. Já si dokážu představit, že si on myslí, že nic špatného neudělal.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Golasso

Tak to už záleží na Xhakovi, jak k tomu přistoupí. Emery na té tiskovce přímo říkal, že by se Xhaka omluvit měl. Tak uvidíme, s čím Xhaka přijde.

on if he thinks Xhaka should have apologised...

Yes. I think when we make individual mistakes, we need to make apologies for the circumstances. I prefer to do that. We suggest to him to do it.

Reagovat
mistr129

Já ho mám obecně rad a v sestavě ho uvidím radši než Guenda, ale tady proste prestrelil a dokud se neomluvi, nebude snad hrát

Reagovat
efjay

Reagovat
Gunner14

Změnil si fotku na instagramu jako kapitán Arsenalu na fotku kapitána Švýcarska

https://twitter.com/talkSPORT/status/1189268668590575620/photo/1

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
icefish

Tak si představ, že klubu dáváš maximum co umíš, snažíš se, jak to nejlépe dokážeš, jako jediný se několikrát po špatném výsledku postavíš před kameru/novináře a neseš tlak, odpovídáš na otázky... trenér neumí nastavit jednotný systém, který by využil tvoje klady a balancoval tvoje nedostatky... a ty pořád dřeš na maximum. A pak na tebe bučí a nadává ti takovéhle stádo, co si říká fanoušci. A jsi Balkánec, horká hlava... tohle by bylo moc i na seveřana. Nedivím se mu.

Neschvaluju jeho jednání, nejsem fanoušek jeho hry a nechci ho v Arsenalu. Ale tohle je moc a nezaslouží si to. To, co udělal, je lidsky pochopitelné... věřím, že se klidně mohl složit, zvlášť, jestli je pravda, že mu ještě zničili auto. To je naprosto dementní. Ten hráč dělá co maximum umí...

Reagovat
icefish

Jinak neobhajuju pomalé střídání, házení páskou... jen to, že fanoušci ničemu nepomáhají a naštvat se a následně sesypat se po takovém dlouhodobém tlaku je naprosto pochopitelné...

Reagovat
Shottack

Perfektní shrnutí.

Reagovat
TopinB

Reagovat
mr.Silver

To sice ano, ale ze dva dny po incidentu neni na internetu official statement od klubu je proste k smichu. To ze se Xhaka neomluvil uz radeji necham bez komentare.

Chyba je na obou stranach, ale pokud jsi profesional, tak sklopis hlavu, reknes sorry, my bad, jedeme dal a podas v dalsim zapase super vykon. Tady spise cekam, ze se nam to cele rozpadne.

Reagovat
Golasso

Jo já jsem určitě pro, aby se Xhaka omluvil. Udělal hovadinu. Jestli se neomluví, tak ať jde do háje. Mně šlo jenom o to, že se kritizuje ta Emeryho tiskovka, i když nic špatného neřekl.

Reagovat
mr.Silver

- Refused to confirm Xhaka is still captain. “First we recover him as a human”.

- Refused to confirm whether Xhaka has been fined

Tyto dva body mely byt v pondeli v poledne hotovy, nechapu na co jako cekaji.

Reagovat
Golasso

První bod:

Pokud se Xhaka fakt psychicky složil a trenér ho nechce jen tak hodit přes palubu, tak asi nebude v pondělí v poledne hotovo s ničím. Jestli bude dál kapitán, to záleží taky na jeho reakci.

Druhý bod:

Jestli dostane pokutu, to se říct mohlo no. Stejně je to informace o ničem.

Reagovat
Detective

“First we recover him as a human” je pro mne přehnaný až až. Neni to desetiletej kluk dlouhodobě šikanovanej ve škole. Je to fotbalista, jehož důležitou součástí práce je zvládat tlak, ať už mediální nebo fanouškovskej. Ty velký peníze může brát právě proto. Prostě vypěnil, nezvlád, to se stává, tak se omluví a jde se dál. Sbírat obdiv umí každej, teď má šanci přiznat chybu a ukázat proč je kapitán.

Reagovat
Golasso

Co je přehnaného na tom, dát někomu čas se vzpamatovat? Je to furt člověk. Moc obdivu teda u nás nenasbíral. Stal se z něj hromosvod pro frustraci akorát. A ano, ať adekvátně zareaguje a omluví se. ... Jinak já se původně snažil hájit Emeryho, ne Xhaku

Reagovat
aramaki

Tvoje reakcie sú podľa mňa úplne k veci. Xhaka vypenil a emocionálne nezvládol situáciu. Môže zarábať aj všetky prachy sveta, stále je to len človek a taká situácia môže nastať. Prirodzená drzosť a agresivita je rysom jeho povahy, možno aj preto si ho vybrali ako kapitána, tak sa správa na ihrisku a presne takto zareagoval aj teraz, aj keď nesprávnym smerom. Ospravedlnenie určite príde. Ale treba dodať, že ako 10 roční urazení sopliaci sa tu správajú aj práve tí fans, ktorí tak radi bučia a kameňujú každého za nevhodné gesto či pokazenú prihrávku. Snáď sa Xhaka cez to prenesie a do budúcna ho táto skúsenosť posilní.

Reagovat
TheTopFootbaler

Stopro souhlasím, ale po dvou dnech se ještě neomluvit? Udělat to Pogba, tak ho jde lid kamenovat v čele s Carragherem a Nevillem.

Reagovat
Mastný Chobot

Neskutočné mi príde, že sa doteraz neospravedlnil

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

na 100 % až se bude ospravedlňovat, tak z toho udělá drama, že je ještě obětním beránkem

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

nech ti z toho nepraskne žilka

Reagovat
celeb

možno čaká, že sa najprv ospravedlnia fans. ONI S TÝM ZAČALI!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Mě přijde neskutečné, jak můžou fanoušci Arsenalu bučet na svého kapitána. Jasně, můžeme se bavit o tom, jestli má na to, aby dělal v Arsenalu kapitána, jestli je jeho výkonnost odpovídající, ale to, že Xhaka je poslední dobou hromosvodem frustrovaných fanoušků Arsenalu je fakt.

Reagovat
Mastný Chobot

Nechce sa mi to riešiť zas, bučanie začalo po tom, čo Xhaka neochotne išiel dolu z ihriska a hodil pásku o zem / teatrálne ju hodil Aubovi za stavu 2-2, nie predtým. Nevravím, že nie sú na vine aj fanúšikovia, internetový hate pod ig fotkami jeho a jeho ženy je odpad a tých ľudí by mali kastrovať za tie vyjadrenia, ktoré aj tak ničomu nepomôžu, práve naopak. Xhaka si ale za svoju reputáciu môže hlavne sám, keď hráč, ktorý patrí pravidelne k najhorším, k čomu má absolútne nezodpovedajúce vyjadrenia a je to ešte k tomu zákerný vymastenec, neochotne odchádza z ihriska a tvári sa ako majster sveta, tak ťažko môže očakávať bezbrehú podporu a lásku fanúšikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude porad kapitan, tak si davam asi pauzu od fandeni..

Reagovat
mesyas

Jako nezlobte se na mě, Xhaka se nezachoval zrovna nejlépe, ale to ani fanoušci Arsenalu. Kde byla podpora pro kapitána? Žádná úcta k němu tak logicky nemůžou očekávat nějakou úctu od strany Granita, musí být asi skvělý pocit, když jste vystřídáni a fans to oslavujou jako něco skvělého.

Reagovat
Salfovic

Že si tu úctu takhle ale získá.

Reagovat
Kincl

Nechápu proč mu tu pásku nemohl podat, ale hodil to jak psovi, to už rovnou mohl sundat dres a vykakat se na něj

Reagovat
king23

říká se vysrat

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Bakary3

Ve chvili, kdy hrajes tuzku, z pohledu kapitana i tvuj tym, jsi vystridanej a nez sklopit hlavu, zachovas se jako fracek, hazis paskou... Nasledne rozhodis rukama, v tu chvili si aspon mohl rict "to jsem prehnal", misto toho dela " vic, neslysim", fakuje je, pak nepoda ruku trenerovi, ze si ho dovolil vystridat..

Neni toho trosku moc, aby si zaslouzil vubec nejakej soucit?

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Gunner14

Jako fanoušci jsou taky na vině, ale to co předvedl Xhaka za show bylo na facku.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Přesně. Ale od něj se to dalo čekat, je to takovej ten frackovitej typ.

Reagovat
Nikikrew

Pravda lenže všetko začali fanúšikovia tým sarkastickym trápnym potleskom, aj oni by sa mali spamätať

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by se měli vzpamatovat, ale rozhodně to není argument. Xhaka je profesionál a je za projev na hřišti (a pokud to s fotbalem souvisí tak i mimo něj) placenej, fanoušci profesionálové nejsou, naopak za to platí, a tak od nich těžko může někdo očekávat profesionální chování. Tohle si Xhaka prostě dovolit nemůže.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Mince se mu myslim na auto házet nemusely ale.

Reagovat
Bakary3

Jasne, ze ne..

Reagovat
Dody10

Reagovat
Pride

Prostě to neunesl, je to horká hlava.

Reagovat
Fabregas@ole

Střídá ze nepříznivého stavu 2:2 a courá se jako... (sprostý slovo)

Reagovat
r.mrazik

uctu by si clovek mel zaslouzit ne?

Reagovat
j_mrazik

Já se na tebe nezlobím. Když děláš něco veřejně, tak musíš umět přijmout kritiku. Díky fanouškům je zaplacený. Jako kapitán má být vzorem. Není úplně jeho vina, že nosí kapitánskou pásku nebo že nastupuje v základu. To je na trenérovi. Já věřím i tomu, že on hraje, jak nejlíp umí, že na to nesere, ale bohužel to není dostatečně dobrý. Ale tohle přesně musí vidět trenér a zachovat se podle toho.

Reagovat
Salfovic

Tak pásku mohl odmítnout, nebyl by první ani poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Obě strany se zachovaly špatně a u obou je takový chování do určitý míry pochopitelný.

Fanoušci jsou nasraní na stav klubu a výsledky v posledních třech letech. Xhaka je ideální terč, protože je a) kapitán, b) symbol špatných tří let, protože hrál základ za Wengera i Emeryho, c) hráč, který nehraje nijak úžasně a ještě často chybuje. Jeho přednosti zároveň nejsou tak vidět jako u ofenzivnějších hráčů. A ještě zabírá místo lepšímu Torreirovi.

Xhaka pak dostává náklady na sociálních sítích, a protože žijeme ve společnosti, tak to schytávají i jeho nejbližší. On sám se vůči fanouškům choval slušně, a stejně ho už proti Ville doprovázel ohromnej potlesk při vystřídání. Jeho výkony zároveň nejsou o tolik horší než výkony ostatních, špatně hraje skoro celý tým.

Výše uvedený neospravedlňuje bučení na konkrétní hráče; bučení neospravedlňují ani kecy o tom, že lidi za koukání na takovej humus platí těžce vydělaný prachy. To ať si vylejvaj po zápase na celej tým; vždyť bučení na Emirates po poločase nebo na konci není nic neobvyklýho. A to samý platí pro Xhakův výbuch.

Reagovat
fantomas

Právě, bučet na tým je OK. Bučet na jednotlivý hráče, to už prostě neschvaluju.

Reagovat
Trand

Souhlasím úplně se vším, dokonce chápu i ten jeho výbuch emocí. Ale co mě fakt štvalo bylo, že přitom střídání nespěchal a promenádoval se tam.

Reagovat
stas87

Ked mas taku povahu, tak je ti v tu chvilu uplne jedno ze striedanie trva o 20s dlhsie. Asi sa to u neho uz nasbieralo za dlhsi cas a on vybuchol. Preco neni kapitan Sokratis?

Reagovat
Whitemedia

No tak s tím Sokratisem si teda určitě spoustu fanoušků Arsenalu potěšil..

Reagovat
stas87

V SVW a v BVB naznaky liderstva ukazal, ako je na tom po odchode z BL neviem. Riesime ale cisto len predpoklady ku kapitanstvu alebo jeho vykonnost?

Reagovat
Whitemedia

Docela často si v poslední době všímám, že ho fanoušci Arsenalu tady nemají moc rádi..

ať to dají Luizovi

Reagovat
smazaný uživatel

Výkonnost si jakz takz drží, ale lidi serou ty jeho herecké vložky

Reagovat
SunFells

Globálně je Sokratis u fanoušků dost oblíbený.

Reagovat
Whitemedia

Je to dost možné, proto jsem i napsal, že si toho všímám tady, globálně to nesleduji.

Reagovat
fantomas

Tak Xhaka taky ukázal náznaky vůdcovství v Gladbachu a ve švýcarský repre ne?

Reagovat
stas87

Mozno tak v jeho poslednej sezone. Do tej doby im to vzadu hral Stranzl, v zalohe Arango a v utoku Raffael, Ti sa ratali ako taka os timu a tahuni nie len na ihrisku. Ako to ma v svajciarskej repre, to netusim.

Reagovat
fantomas

No v obou nosil pásku.

Reagovat
stas87

V Gladbachu ale az v tej poslednej sezone, nie? To uz tam Stranzl nebol, respektive odohral len 4 zapasy. A Stindl bol v klube prvu sezonu, ten je kapitanom teraz ked je zdravotne fit. Co si tak vybavujem, tak kapitanom v Gladbachu bol väcsiou obranca a oni si dost dlho drzali v time Stranzla, Daemsa a Brouwersa. A myslim ze aj Arango bol kapitan, ale tym si nie som uplne isty.

Reagovat
fantomas

Asi, jmenovanej byl každopádně ve 22 letech, v takovym věku se páska nedává jen tak někomu.

Reagovat
Rudnevs

Arango nebol. Dlho to boli aspoň na papieri tí veteráni z obrany a potom Xhaka.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Reagovat
Fenri

Reagovat
mesyas

Jde mi jen o to, že fanoušci se nezachovali nejlépe a všude se valí kritika jen a jen na Xhaku. On nemůže za to, že byl zvolený kapitánem nebo že ho Emery staví na úkor Torreiry(asi nikdo normální nepůjde za trenérem a řekne, že nechce hrát, protože je horší nebo by nikdo neomítl pásku). Bohužel má nějaký strop a ten momentálně na top výkony z pohledu fanouška nestačí. Ani nepochybuju o tom, že na hřišti odevzdá pokud možno maximum a právě to vystřídání ho naštvalo a byl zklamaný. Místo toho, aby se fans snažili povzbudit svého kapitána tak na něj dementně reagují.

Jak píšeš, obě dvě strany se zachovaly špatně, ale kritiku vidím především na Xhaku a to mi přijde dost nespravedlivé. A některé argumenty jako: „Diváci si to platí, mají na to právo.“ je prostě na hlavu, někde jsem četl, že mu házeli(už nevím jestli před nebo po incidentu) věci na auto...To je normální? Není. Každopádně pro něj bude asi nejlepší odchod, aby si fanoušci mohli najít nový cíl.

Reagovat
aramaki

Reagovat
merlick

aha tak chlapec ma malu podporu nakoniec :D ked nanom stavia svoj tim jeden z najlepsich manazerov noveho milenia, ponom aj ten dalsi..

Reagovat
icemike

Pokud se za stavu 2.2 na domácím hřišti plahočí na vystřídání jako nějaký šnekoprd, tak se nediv, že diváci bučí. Je to namyšlený kreten, nic víc

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Největší fail je stejně, že takovej labil vůbec dělá kapitána. A ještě horší je to, že si ho zvolili sami hráči.

Reagovat
Salfovic

Tak třeba se dohodli, že pro prdel zvolí největšího trotla.

Reagovat
Kocour Klapuška

Něco jako když jsme na gymplu volili předsedu třídy

Reagovat
pobody's nerfect

Sakra, tak proto jsem předsednictví obhájil

Reagovat
Salfovic

Já taky, ale připisuji to mé agresivní předvolební kampani.

Reagovat
Hokaido

"Eriksen is a really good player for Tottenham, but he's not quite good enough to play for Madrid. He could go wherever he likes - PSG or any club, but he wouldn't improve the team," Carra said.

Přesně tohle jsem tady psal pár měsíců zpátky a všichni jste se mi smáli.

Reagovat
r.mrazik

vsak jemu se ve studiu taky vsichni smali

Reagovat
Busby babes

zas na druhou stranu letos ma formu jako by uz hral za nas...

Reagovat
r.mrazik

tak je dost mozny,ze to bude hrac ala mata a pujde jen dolu

ted vypada,ze je uplne vystaveny a s koncici smlouvou nema zajem se nejak pretrhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen=Ozil

Reagovat
Shottack

Konečně vyřešeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Hraji doma 2:2 s crystalem a kapitan strida tempem jako kdyby meli nahrano arsenal vubec netusi co je to touha vitezit a zvykl si na neuspech

Reagovat
Kincl

Podle některých fans Arsenalu byl unavený proto šel tak pomalu

Reagovat
Nebelung

Podle kterých?

Reagovat
Kincl

Fenri28.10.2019 10:51#

A fakt zdrzoval? Proc jako? Kdyz jsem to videl nazivo, videl jsem unavenyho Xhaku kterej sotva plente nohama. Jako proc by kurva naschval zdrzoval? To jako nechce, aby Arsenal vyhral nebo co? Bud je to proste ultramegagigakokot a fanousek Spurs, kterej dela vsechno proto, aby Arsenal poslal do sracek, nebo byl unavenej a nepocital s tim, ze se to setka s takovou odezvou (kdyby pocital, tak se asi k poklusu donuti).

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu kvalitní názor. Nejsem fanoušek ani Arsenalu, ani Spurs, ale Xhaka může být rád, že nehraje někde v Srbsku, protože po takovém divadle, co předvádí, by už dávno dostal pár dobře mířených.... řekněme "rad".

Reagovat
smazaný uživatel

No tak v Srbsku by ako Albánec dostal aj viac ako len pár rád.

Reagovat
Nebelung

To asi nejde brát vážně

Reagovat
Fenri

Porad mi k tomu nikdo nenapsal, jaky je teda jiny vysvetleni nez co jsem napsal, krome toho, ze je Xhaka zmrd co naschval sabotuje Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

pockat takze ty si fakt porad myslis, ze nebyl schopny dobehnout na stridacku/mimo hroste, protoze byl unaveny?

nechtel stridat - urazil se - v tu chvili, ano v afektu , myslel spis na sebe a svuj nespravedlivy svet, nez na vysledek - neni prvni ani posledni, kdo se takhle arogantne vuci klubu/trenerovi projevil

promin ale kazdy, uplne kazdy hrac na jakekoli urovni je schopny se v 60 zmacknout a hodit tam sprint na lavicku, kdyz se dotahuje... (pokud neni zraneny samozrejme)

Reagovat
aramaki

btw. par rokov dozadu zranenia nebrali konca a aj ked sme mali relativne slusny tim, vinou zraneni sme vzdy hrali v okliestenych zostavach. Vyzera to tak, ze sa to napokon klubu podarilo vyriesit. Asi aj odchodom hracov, ktori boli neustale zraneni ako Rambo, Ox ci Wilshere..Nerad by som to ale zakrikol. Uvidime po sezone.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ligter

soucítím s de Bruynem

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Horcmen

Jarred Gillett z A-League zkušenosti s VAR nemalé a přesto to tak pohnojí

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka by se dle mého názoru měl určitě omluvit. Jasně, nikomu se nelíbí, když na něj bučí ochozy, ale v jeho případě to bylo zcela zasloužené. Hodil kapitánskou páskou jak kusem hadru, ze hry se během remízy šoural jak já z hospody po 8 kouscích a dlouhodobě nepodává dobré výkony. Osobně sice nechápu, jak může vůbec dělat kapitána Arsenalu, ale budiž. Fotbal jde vpřed, otázkou však je, zda v případě Arsenalu správným směrem.

A že se dlouhodobě bučí na Mustafiho, který od dob, kdy hrál ve Valencii nepodal ani jeden nadprůměrný výkon? Případně bučení na Özila, který většinu zápasů v posledních letech odchodí (jak v Arsenalu, tak v reprezentaci) a ochotně s úsměvem pózuje po boku diktátora mdlého rozumu a označuje jej za svého prezidenta? Světe, div se.

Reagovat
smazaný uživatel

"který od dob, kdy hrál ve Valencii nepodal ani jeden nadprůměrný výkon"

ani jako absurdni nadsazka to ani trochu neobstoji..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale mě Mustafi nepřesvědčil. Když se podíváš na jména jako Keown, Campbell, Adams, nebo v jejich nejlepší formě Koscileny či Mertesacker, tak mě neudivuje, že s ním nejsou fandové Arsenalu spokojeni. Stále neobstojí?

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt spokojeny a vysmivat se mu za kazdy kontakt s balonem nebo psat, ze nepodal jediny nadprumerny vykon jsou dost odlisne veci..

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

A podal snad za Arsenal vyloženě výkon, který se dá označit jako nadprůměrný? Výkon, kterým by rozhodl zápas svou defenzivní prací? Já se nevysmívám každému jeho zákroku či doteku balónu, ale rozhodně ho nepovažuji za obránce, na kterém by měl Arsenal stavět.S velkou nadsázkou mohu říct, že i takový Pascal Cygan mě zaujal v Arsenalu víc, a to i když toho odehrál minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

ano podal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy? (přáteláky a zápasy s týmy mimo Premier League v pohárech nepočítám)

Reagovat
smazaný uživatel

ne, tak stoper, ktery ma toho u nas za cca 3 roky nahrano nejvic ze vsech ani jednou nepodal nadprumerny vykon tvl... tak se podivej na tom transfermarketu, jake zapasy jsme s nim vyhrali/udrzeli ciste konto a nedavej prosim totalne nemsyslne pozadavky..

jako ty si ted presne pamatuje, ve kterem zapase presne minuly rok dva, strasne zahvezdil takovy sokratis nebo koscielny, gabriel atd??

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny 2010/2011 v prvním zápase proti Barceloně během play off LM. U Sokratise netuším, Gabriel mě individuálně tolik nepřesvědčil.

Mustafi je spíš průměrnější stoper ve srovnání s jmény, které jsem uvedl výše (Keown, Campbell, Adams, Koscielny, Mertesacker). Ale ano, jde pouze o můj názor. Jasně, čísla má zajímavé, ale to v mých očích sráží spousta jeho individuálních chyb a kiksů, které jsou podle mě často vyloženě zbytečné.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

To je teda hodně zoufalý řešení do středu zálohy.

Reagovat
Busby babes

ale tak nabehal by toho vic nez Matic...

Reagovat
smazaný uživatel

to s tim mustafim je proste hnus, at se na to clovek podiva z jakehokoli pohledu. a to je to mimo stadion jeste horsi, pritom nikdy nic neodchodil nebo podobne.. a i ted kdyz hraje jen obcas, tak ani na emeryho ani na nic u nej nejde videt neprofesionalita

tadyti twitteroredditokkti, co za liky napisou cokoli jsou hrozna verbez

Reagovat
Trand

Já jsem na Mustafiho vysazenej už dlouho, ale to co pak začali dělat některý fans už byla regulérní šikana, to už bylo fakt mimo.

Reagovat
aramaki

ako stále si myslím, že Mustafi bol v mnohých zápasoch práve ten najslabší článok celej reťaze a svojimi chybami zhadzoval mentalitu celého tímu. Otázka je potom či s tým v danej situácii dokáže niečo urobiť tréner, resp. či má možnosti ho nahradiť niečím kvalitnejším. Myslím, že Mustafi doplatil práve na to, že v tom čase sme jednoducho nemali (zdravých) stopérov a on vzhľadom na skúsenosti hrávať musel. Aj napriek obrovskej neforme, ktorá bohužiaľ vygradovala do súčasného stavu. Pritom mal aj dobré zápasy a postupne by sa z toho mohol dostať, základ asi nie, ale ako varianta na striedanie prečo nie. V tých pohároch to celkom šlo. Otázne sú jeho ambície, či mu bude stačiť v tomto veku leštiť lavičku v Arsenale. Aj keď momentálne nemá miesto ani na nej.

Reagovat
Bakary3

to zas jo..

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
merlick

takze staci byt profesional

Reagovat
Godwinson

Mustafi si ještě vylévá srdíčko do médií, to je v prdeli Ještě mohl říct něco jako Lovren, tím by to hezky završil

Reagovat
Whitemedia

United zítra v plné síle? Frank se snad nenechá rozhodit a pošle tam Gilmoura s Guehim a Jamesem..

Reagovat
smazaný uživatel

Je nejaká šanca že by James natrvalo posadil v tejto sezóne Azpiho? V tých zápasoch čo som videl sa mi totiž Azpi príliš nepáčil, mám pocit že išiel výkonnostne dosť dolu.

Reagovat
Whitemedia

Na začátku byl slabý, slabší výkony do defenzívy jsem od něj asi nikdy neviděl, ale rychle se dal dohromady a už zase defenzivně válí.. a nemyslím si, že by ho Reece posadil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem. Rozmýšľal som nad tým aj z toho dôvodu že v Chelsea prebieha prestavba a James je navyše označovaný za veľký talent.

Reagovat
M0rb1D4S

Je velký talent. Prostoru dostane tak či tak letos dostatek, ale na posazení Azpiho to zatím nebude.

Reagovat
Svatej

Ona se ta situace beztak ještě dvakrát změní.. věřím tomu, že azpimu forma zas klesne, James dostane šanci, ale ještě úplně nepřesvědčí, tak si to budou víc dělit..

Reagovat
Busby babes

pri tom, kolik hracu mame mimo, cemu u nas rikas v plne sile?

Reagovat
Whitemedia

Rash, Martial, James, Maguire, Wan-Bissaka, McTominay

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze Maguire, AWB a James asi dostanou volno. Do stredu nikdo jinej nez Scott neni a v utoku jeden z dvojice Rash - Martial asi nastoupi, kdyz Greenwood hral vcera.

Gomes, Williams, Garner vcera nehrali, tak by mohli hrat dneska.

Reagovat
Whitemedia

ten Greenwood mě naštval, chtěl jsem ho vidět

Reagovat
Busby babes

bude na lavce, treba naskoci.

Reagovat
kiwwi

moj odhad je, ze Harry aj AWB budu hrat

Reagovat
vodka

vzhledem k tomu, že Dalot a Tuanzebe jsou mimo, tak tam stejně kromě Younga nemá kdo nastoupit...

Reagovat
kiwwi

tak stale moze hrat LB Rojo alebo Williams a praveho Young, ale ja teda cakam najsilnejsiu moznu zostavu...Ole asi bude chciet nejaku trofej dotiahnut

Reagovat
Busby babes

Rojo, Jones, Williams a na RB nekdo. Myslel jsem, ze Dalot je ok, ale pak teda asi AWB nebo Young no.

Reagovat
vodka

V pohodě, já jsem se o dalotovi dozvěděl taky až v pátek, že bude mimo dýl..

Reagovat
smazaný uživatel

Williams a Garner v základu, jinak "plná palba"

Reagovat
smazaný uživatel

Mne strasne bavi ta gloriola fans v anglii obecne, ze jsou neco vic nez klub, neco vic nez hraci. No davno tomu tak neni, klub tvori hraci ne fanousci.

Xhaka poradne tem vyzranym hovadum s radoby humorem nandej

Reagovat
Zark

myslis ty asiaty s fotackem v hledisti?

Reagovat
Busby babes

"klub tvori hraci ne fanousci."

to je hodne odvazne tvrzeni...

Reagovat
Lacko_Boh

je to vskutku zaujimavy podnet do diskusie

Reagovat
Busby babes

jedni se bez druhych neobejdou, klub tvori hraci i fanousci. Na druhou stranu fanousci tomu klubu fandi casto desitky let a tvori/spoluvytvari komunitu a atmosferu okolo klubu, zatimco hraci casto jen projdou na par sezon....

Reagovat
M0rb1D4S

Nebýt fanoušků, tak si nikdo fotbalem ani nevydělá. Žádný sponzor by s klubem neuzavíral smlouvy, pokud by se mu to nevrátilo na fanoušcích. Žádný příjem ze zápasů.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

vsak se taky priklanim na stranu fans.

Reagovat
tunkic

Kdyby nebylo fanoušků, kdo by ty hráče platil? Kdo by udržoval chod klubu, resp. za co?

Reagovat
Lacko_Boh

AI

Reagovat
roman_tycka

Reagovat
Kincl

Ty komenty na insta na poslední fotce, jak mu to dávají sežrat ještě mimo stadion

Reagovat
Zaschrona

Výsledek a postup je moc fajn a bylo hezký vidět kluky to všemožně ubojovat, stejně tak určitě přijde řada vět typu, že Silva si vybojovat další extra čas pro sebe, ale právě s tímhle teda nesouhlasím. Hráli jsme proti úplně zoufalému Watfordu, výkon vůbec dobrý nebyl a takticky to zas Silva nezvládl. Jak ho sakra napadlo nechat Keana trápit první poločas na křídle, aby ho pak následně o poločase stáhl? Totální zabíjení jeho talentu. To fakt máme peníze na to se takhle chovat k nejdražším nákupům v historii? Rozhodnutí postavit zraněného Minu se taky neukázalo jako šťastné, úplně zbytečně z toho pak zůstalo jediné střídání na druhou půli... Alespoň fajn, že zahrál dobře Holgate, dokonce i dal gól. Naopak Coleman snad definitivně směr lavička, zatímco Iwobiho už snad konečně přestane Silva cpát na křídlo. Jestli se chce dočkat čtvrtfinále v prosinci, musí přestat vymýšlet hlouposti.

Reagovat
matZz

koukal jsem a řekl bych tak jako po vápno dobrý, před vápnem bezradní, bez nápadu, akorát z Richarlisona mám teda strach. spíš jsem byl překvapenej, že jste ani koho nešetřili? no jsem zvědavej na neděli - dva týmy, který MUSÍ vyhrát

Reagovat
Zaschrona

Tak čekáme už tak dlouho na trofej, že jsme začali i ligový pohár brát vážně. Mně to nevadí, nevím moc, na co konkrétně máme hráče šetřit. Lepší udělat pořádnou snahu v pohárech než uhrát o pár bodů víc v lize, když to stejně zas na nic hezkého nebude.

Reagovat
Busby babes

Mourinho k vam!!!

Reagovat
Zaschrona

Byl by blázen, by se už úplně zničil. My zničíme každého.

Reagovat
merlick

anti-scapegoat propaganda at its finest!

Reagovat
smazaný uživatel

anti-scapegoat scapegoat club

Reagovat
Gunner14
Reagovat
icefish

Ten už potřebuje spíš křeslo v léčebně nebo v blázinci... ideálně v kombinovaném zařízení...

Reagovat
Mastný Chobot

určite je to bs, ale to by u mňa znamenalo minimálne prestávku od fandenia

Reagovat
smazaný uživatel

no z mojho pohladu by to horsie ako s emerym nebolo, len by ma mrzelo ze by to nebol niekto sympatickejsi a zaujimavejsi, navyse by som sa bal ci nie je vyhoreny

Reagovat
Golasso

Zrovna u tebe bych čekal, že kvůli vztahu k AW Mourinha nesneseš. Já AW dost kritizuji, ale nesnesl bych, kdyby jeho odkaz byl pošlapán angažováním Mourinha. Je jedno, jestli by byl horší nebo lepší než Emery.

Reagovat
smazaný uživatel

oni posobili ze sa ich vztahy trochu urovnali, podobne ako so safom, mourinho sa viackrat vyjadroval k arsenovi s respektom v nedavnej dobe, arsene je zase velky clovek ktory sa vie na veci pozeiet s nadhladom

samozrejme si viem predstavit velmi vela lepsich moznosti ale keby bolo na vyber emery vs mou hned beriem joseho

Reagovat
vodka

brr, jako Emery na mě působí jako strašný slizoň, ale Mourinha?

Reagovat
Busby babes

Mourinho je sympatak.

Reagovat
vodka

V paralelním vesmíru společně s rimmerem, Hitlerem, Orbánem a Caligulou

Reagovat
Bakary3

Reagovat
masly008

Už jsem to jednou psal. Radši Emeryho na 10 let než toho kreténa.

Reagovat
jacobT

Tiez si absolutne neviem predstavit fandit nam pod Mourinhom. Horsie by bolo uz len keby sme sa zlucili so Spurs.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

aj u mna pravdepodobne

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

..but he would need assurances from the board that funds were available to allow a serious challenge at silverware.

stary dobry mou rozyebal by to cele

Reagovat
Busby babes

a co by mel rikat? penize netreba, kadr je kvalitni dost, jdeme na titul?

Reagovat
Kucka

Reagovat
Busby babes

chudak Counter.

Reagovat
Swarley

proč? konečně by se začal věnovat pořádně Arsenalu

Reagovat
Busby babes

rikas par prestupaku a...

Reagovat
Swarley

a kolik času bude věnovat tradiční kritice Mourinha, co všechno na tiskovce řekl a neřekl...

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla noční můra, Mourinho je fakt nebeskej kretén, jak já ho nenávidim.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Len to nie. Mourinho by "zabil" tých mladíkov čo tam máte. Možno by ste z krátkodobého hľadiska mali výsledky, ale z dlhodobého hľadiska by to mohla byť katastrofa. Ľudsky ho hodnotiť nebudem.

Reagovat
havrys99

Dneska je to 7 let od otočky 7:5 na Readingu. #teamspirit dneska očekávám něco podobného ve stylu Julia Baptisty

Martinez, Jenkinson, Koscielny, Djourou, Miquel, Arshavin, Frimpong, Coquelin, Walcott, Chamakh, Gnabry

Subs: Shea, Giroud, Squillaci, Bellerin, Eisfeld, Meade, Yennaris

Reagovat
Nikikrew

To bol zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je Xhaky trochu líto, protože za ten průser je podle mě zodpovědnej Emery.

Reagovat
masly008

Jako že mu řídil tu ruku co hodila tu pásku ? Nebo že za něho vykřikl na fanoušky Fuck-off ?

Ne , muže si za to sám svým chováním a hrou. To že nehraje kde má je chyba Emeryho, ale ty chyby a ty stupidní fauly dělá on.

Reagovat
smazaný uživatel

Emeryho chyba je, že vůbec Xhaku zvolí kapitánem, nebo že ho staví. Má tam dát Torreirum když je Xhaka z formy, ale ne, Emery jede dál zarytě to svoje i když je evidentní, že to nefunguje. To samý s Ozilem. Z jeho přístupu jsme nebyli nikdo nadšený, ale takhle ho odstřihnout? Fail.

Reagovat
masly008

Však Emery je obrovská chyba , ale to co udělal Xhaka, za to si může jen a jen sám.

Reagovat
smazaný uživatel

To si právě nemyslim, nezvládl to, ale je to prostě jenom člověk a Emery ho do týhle situace neměl nikdy postavit.

Reagovat
masly008

Jenže i ti fans jsou jenom lidi. Jsou frustrováni hrou týmu i jednotlivců. Jak jinak to mají dát najevo na stadionu? A to na něho nepískali a nebučeli když střídal , ale až po tom co udělal. A když tebe někdo vyfakuje tak neděláš nic? Někteří nedělali a někteří pak ano.

On fakt není obětní beránek co by za nic nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já netvrdim,, že za nic nemůže, jenom nesouhlasím s tím, že si za to může sám. Nemůže. Emery se svojí připosranou taktikou udělal mnohem víc škody.

Reagovat
fenixLFC

to prave nie, spravanir fans je jednym z hlavnych dovodov, toto je skor reakcia

Reagovat
Ondiis

Granit je Emeryho nynější Nzonzi. Uvidíme jestli ho nastalá situace donutí ke změně

Reagovat
jacobT

Svet nie je ciernobiely. Mensiu ci vacsiu vinu nesu Xhaka, Emery aj fanusikovia.

Reagovat
Busby babes

https://statsbomb.com/2019/10/making-sense-of-a-bizarre-premier-league-table/

Neco pro geeky a xG nadsence.

In the time spent just eleven against eleven, Leicester’s xG difference is at -0.38, or -0.04 on a per 90 minute basis.

Things are looking a little better for Manchester United after they got a moral victory (read: a draw) against Liverpool and a comfortable win at Norwich. And things never looked as bad in the numbers as the results. United have the best xG conceded in the league, combining both a low volume of shots against with a low quality of those chances. The problem is that the pairing of this with the 12th best attack makes them deathly boring at times. It looks as though Paul Pogba’s fitness problems are set to continue, which isn’t good news for anyone who likes football teams with players who can pass the ball forward. (aneb, ja vam to rikal. )

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
Golasso

Petit z těch třech let u nás bude žít ještě dalších 50

Reagovat
smazaný uživatel

No čo, akú tipujete dnes zostavu?

Reagovat
nani92

aké sú kurzy?

Reagovat
smazaný uživatel

Poznal som pár dievčat z Oravy...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad komplet béčko..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Lovren patrí teraz do áčka, piči.

Reagovat
Malresi

Uz je potvrdena tato:

Liverpool XI: Kelleher, Williams, Gomez, Van den Berg, Milner, Lallana, Keita, Oxlade-Chamberlain, Elliott, Origi, Brewster.

Substitutes: Adrian, Jones, Kane, Larouci, Chirivella, Clarkson, Koumetio.

Reagovat
smazaný uživatel

jako bejt Adrianem sem pěkně nasranej..

Reagovat
fenixLFC

Preco? Odchytal 8 zapasov v lige tak nech si zachyta aj kelleher

Reagovat
smazaný uživatel

Protože moc možností si zachytit už mít nebude( snad) a za ty výkony by si určitě tenhle zápas zasloužil.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

tie moznosti enbude mat nia kelleher. nehovoriac o tom ze aj v minulom kole chytal. furt je tu fa cup kde moze ist adrian

Reagovat
fenixLFC

Jurgen ma totalne na haku

Reagovat
Malresi

Ja s nim plne suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

ta je dobrá....ale ok no...asi půjdu naložit na Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi je po domacej neporazitelnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Zuajimavé, díky.

Reagovat
Mastný Chobot

Nelson je zranený?

Reagovat
vladis271

zostavu daj.

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil a chalani

Reagovat
Ondiis

Mám za to že už nějakou dobu no

Reagovat
Mastný Chobot

vieš že mal mať nejaké krátke zranenie, ale to už celkom dávno bolo

Reagovat
Mastný Chobot

https://pbs.twimg.com/media/EIJNVcMWwAArI66?format=jpg&name=large

jasné, že hral ťažké zápasy a s mamlasmi nehral, ale aj tak by som bol prekvapený, ak by to takto nebolo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Whitemedia

Caballero, James, Guehi, Zouma, Alonso, Jorginho, Kovacic, Gilmour, Hudson-Odoi, Pulisic, Batshuayi

Luxusní

Reagovat
Svatej

Ty kraaavo, to je bozsky

Reagovat
Mimalu

ideální mix

Reagovat
Svatej

Mimochodem tohle by si mohl Gilmour konečně užít, už tam není jedinej od tvoření... Buď ho Jorginho nepustí do hry, nebo to bude fakt super pro oba..

Reagovat
Svatej

Navíc tam vidím menší šanci na to, že bude jako jedinej z tymu čelit osobce, to by bylo už fakt kruty

Reagovat
Svatej

Jinak Maatsen neodcestoval?

Reagovat
Whitemedia

je někde s reprezentací

Reagovat
Whitemedia

Subs: #CFC Abraham, Mount, Lamptey, Cumming, Pedro, Azpilicueta

Reagovat
Svatej

Oook...

Reagovat
Whitemedia

RIP Giroud

Reagovat
Whitemedia

aha, tak tohle je špatně, Giroud je na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl si zahrát Pedro místo Odoie, stejně je to pohár o ničem a kde jinde ho postavit, navíc CHO hraje prakticky každý zápas od zranění a je zbytečné takto pokoušet štestí

Reagovat
Miguel19

Nebude hrát o víkendu. Takže logicky hraje dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by sme asi meli vyhrat dnes..

Reagovat
Whitemedia

Romero, Wan-Bissaka, Lindelof, Rojo, Maguire, Williams, Fred, Lingard, McTominay, James, Rashford

Reagovat
RKBoy

To je ich Acko ci Bcko? Neviem povedat rozdiel.

Reagovat
Svatej

Většina áčka.. Ale co si Budem, u nás taky..

Reagovat
RKBoy

Ak su vsetci fit,z tejto zostavy sa do Acka pozrie len Jorginho, Odoi a mozno Pulisic a Kova.

Reagovat
r.mrazik

bleh...523

Reagovat
Bukaj LFC

Máte někdo stream na LFC?

Reagovat
masina_LFC

http://60fps.live/liverpool-vs-arsenal/ ale zvuk je strasne slaby

Reagovat
Bukaj LFC

díky

Reagovat
andkoo

United zbytocne "silna" zostava a aj tak to nezarucuje postup

Reagovat
avicii

To mate takmer A zostavu

Reagovat
Luc-Luc

Juventus pry ma zajem o Salaha na italskou ligu ma Mo jeste cas

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaal Mustafa

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi

Reagovat
Luc-Luc

gooool, uz je tam pekna akce

Reagovat
Side

Musti

Reagovat
Kluivert9

Mustafi is back

Reagovat
Whitemedia

Mustafiiiiiiiii bůh

Reagovat
jacobT

Mustafi

Reagovat
REPLIKATOR

Mustafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gooooooooooooooool

Reagovat
Shottack

Krutý komentář: "It's classic Mustafi..."

Reagovat
Frank Lampard 8

Však má pravdu

Reagovat
Coutinho10

Kelle skoro na Kolare

Reagovat
Mastný Chobot

Mustafi klasik môže odkopnúť v pohode bez sklzu, ale nie, tak to Mustafi nehrá futbal

Reagovat
Thoomas

Tak berme to pozitivně, ve dvou zápasech už se trefil 3. stoper, to je dobrá vizitka obrany

Reagovat
Miguel19

Mustafi týpek

Reagovat
Golasso

Mně je ho fakt líto . Totálně zničená psychika...

Reagovat
merlick

Ahojte mili priatelia z anti-scapegoat kultu. Mozete mi prosim vas priblizit preco sme obdrzali prave gol? Pretoze chybou to nemohlo byt nikoho, kedze vinnici v nasom time neexistuju

Reagovat
Taiger

To, že hraje Torreira, je víc než zarážející no

Reagovat
Taiger

Ne v tomhle smyslu, ale

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Ty kraso, teď je Mustafiho fakt už hrozně lito

Reagovat
ajouki

Líto? Vždyť šel úplně zbytečně do nekontrolovaného skluzu, místo aby jednoduše odklidil míč. Jen jeho vlastní blbost. Být jeho trenérem, tak každý trénink se snažím změnit návyky při řešení situací. Není to první ani druhý stoper, ale můžou ho kdykoliv potřebovat, tak proč na něm nepracovat. Spíš to ale vypadá, že chtějí nějak vydržet do konce smlouvy a rezignují na jeho zlepšování.

Reagovat
Svatej

Dovedu si představit ten nápor na jeho psychiku, kterej se s tím vším spojil. To, jak moc je to oprávněný, nechám na někom jiným..

Reagovat
Counter

Podobné jak Xhaka no. Nedávno s ním vyšlo pár rozhovorů a je ti z toho smutno, čím si musel projít.

Reagovat
ajouki

Mi je ho líto lidsky, ale nemá to nic společného s tím, že si pak dá takového vlastňáka. Za to si může sám. Řeší to podobně jako Luiz, ale ten má aspoň skill, že mu to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný centr Özila

Reagovat
smazaný uživatel

dobra souhra

Reagovat
jacobT

Reagovat
jacobT

LUCAAAAAAS

Reagovat
pingla

goooooooool

Reagovat
Miguel19

Offside..

Reagovat
Shottack

VAR

Reagovat
Ondiis

Mesut a AMN

Reagovat
Luc-Luc

to bylo sileny braneni, zlatej Lovren

Reagovat
REPLIKATOR

Z ofsajdu FArsenal

Reagovat
Taiger

NO VAR

Reagovat
Golasso

Torreira AMN i Ozil

Reagovat
Minister

VAR

Reagovat
fajdax

Proč tady není var to nechápu..

Reagovat
fenixLFC

a naco? je k hovnu aj v PL

Reagovat
Front hell

Jasný ofsajd, ale co tam dělala obrana live. Stáli a cumeli

Reagovat
smazaný uživatel

sice nechapem ako takyto ofsajd rozhodca nevidel, ale tak nikdy som nerobil postranneho, ale pride mi to jak najjedoduchsia situacia na posudenie ofsajdu ... ale branenie bolo teda riadne trapne

Reagovat
Nikikrew

Tak zase to nebol ani polmetrovy offside, bol tesny

Reagovat
Counter

Byl při střele zrovna v pohybu zpátky a během dorážky už v ofsajdu ani vůbec nevypada, tady mi třeba omyl čárového přijde pochopitelný. Ale je to dobrá ukázka, jak se hodí video.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nemohol vidieť tak veľký ofsajd?

Reagovat
Mastný Chobot

Lucas je malý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Máte někdo stream prosím?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
jacobT
Reagovat
SunFells

díky

Reagovat
Rišty
Reagovat
avicii

Tu neni VAR co?

Reagovat
avicii

Za toto sa dava karta?

Reagovat
jacobT

Myslím, že áno.

Reagovat
avicii

Aspoň som sa niečo naučil

Reagovat
Mastný Chobot

aj Lacazette dostal za to pred pár mesiacmi

Reagovat
avicii

Reagovat
Nikikrew

Martineliiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal Gólman

Reagovat
Minister

Gabigooooool

Reagovat
Luc-Luc

ti stoperi dnes to je sila

Reagovat
jacobT

Martinelli tie góly pridáva ako nič

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo tam Liverpool poslal dorastencov? Namyslenec Elliot by sa stratil i v U23.

Reagovat
Front hell

Jestli se Liverpoolu zrání virgil tak budou řádně v prdeli ta obrana je strašně směšná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

A ne snad. Matip hraje výborně právě ve dvojici s virgilem. Jak se zrání tak koho k němu. Gomez nebo lovren? Vždyť Gomez je dneska parodie na stopera. Samozřejmě že kraje máte luxus,ale ten střed by byl bez virgila strašně prostupny

Reagovat
Taiger

Válec

Reagovat
REPLIKATOR

Origiho bránění

Reagovat
Mastný Chobot

Martinelli to je blázon

ten by dal 135 gólov za sezónu, keby hrával v základe

Reagovat
pingla

takový přetlak na hrotu jste neměli strašně dlouho

Reagovat
Ondiis

Tohle je strašně slabá sestava od Kloppa. Však tam vyčnívá i Origi nade všemi o několik levelů

Reagovat
avicii

Ak nepostupite tak to by mal Emery odstúpiť

Reagovat
Ondiis

nevím jestli zrovna tohle by měl být ten důvod, ale určitě by to bylo další dno

Reagovat
Heisenberg

Chybně narval nejlepší hráče do zálohy, my přitom hru skrz střed hřiště přestali od srpna uznávat jako oficiální součást fotbalu.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Shottack

No tak to je dneska Liverpool jak přes kopírák...

Reagovat
Shottack

Van den Berg nepochopil, že hraje toho Holanďana ve středu obrany?

Reagovat
Counter

Martinelli > Mbappé

Reagovat
Taiger

Ox who?

Reagovat
mimi_united

Martinelli a Greenwood budúca špička ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na chelsea prosím?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
mikelinos

spadl

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se to neseká?

Reagovat
Mimalu

teď už jo, ale studio a začátek byl v pohodě

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil je super

Reagovat
Taiger

To napadání Martinelliho je balzám na duši

Reagovat
Ondiis

Holding i Belle zatím strašně slabí. Nedivím se, že v lize ještě nenastupují. Za tohle se Emerymu omlouvám, že jsem mu křivdil při výběru sestavy. Snad si to přečte ...

Reagovat
Mastný Chobot

Holding súhlas, Bellerín mi nepríde vo vrcholnej forme, ale aj tak je to lepšie než akákoľvek iná možnosť v kádri

Reagovat
Ondiis

Mně přijde dost špatný zatím. Pomalý, nedůrazný, mimo pozici

Reagovat
Mastný Chobot

nepripomína vám Martinelli Chicharita v MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu, ale Martinelli je väčší štírek, kridlo.

Reagovat
Nikikrew

Martinelllllllllli

A Ozil vybojoval

Reagovat
mistr129

DEJTE NÁM TEN POHÁR ROVNOU

Reagovat
mimi_united

Dnes sa ukáže že Ole je takticky od lamparda o level vyššie

1:3 s prstom v nose

Reagovat
smazaný uživatel

Hele pravej Klopp dneska taky končí v poháru

Reagovat
mistr129

A taky si ho povodil trenér, který "šikanuje hráče"

Reagovat
captain18

Ho ho Meautek

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
avicii

Tak toto sme riadne pustili Arsenalu gratulácia k postupu

Reagovat
mimi_united

Čo ste pustili? Sú jasne lepší

Reagovat
hornito

Reagovat
avicii

Sú.. Pristúpil k tomu oveľa lepšie.. Aj zostavou ci lavičkou..ale Klopp dmhodobo na domáce poháre dosť kašle.. A to ma celkom mrzi

Reagovat
mickey mouse

Mě ani ne. Důležitá je liga, potažmo liga mistrů. Kdysi mě to taky mrzelo, ale vzhledem k okolnostem je vypuštění nějakého sranda cupu logická volba

Reagovat
Heisenberg

Pelé>Pelé

Reagovat
Taiger

TO JE FOTBAL KURVAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
PP

naše Béčko proti Céčku Liverpoolu by nám to šlo..

Reagovat
aramaki

a ktorá zostava je béčko Liverpoolu? lebo ak toto je céčko Liverpoolu tak potom to je déčko arsenalu

Reagovat
Coutinho10

to se vam to hraje proti teto sestave no

Reagovat
Taiger

Zareaguju na oba, ale nechte mě si užívat zápasu konečně po dlouhý době

Reagovat
Coutinho10

ok..chvilku jo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

ja ho žerem

Reagovat
Golasso

Mesut Martinelli je blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Martinelli mi pripomíná Maxiho Rodriguéza. Na prvý pohľad herne nezuajimavý fodbalista, ale hrozne šikovný a hlavne má čuch na góly. To je cenné.

Reagovat
J0EL

Inak Ozil spravil 2 goly. Dufam, ze to ten saso vidi.

Reagovat
Shottack

... a nechá ho hrát v béčku proti U23 obranám jako dneska.

Reagovat
mimi_united

Vyzerá to že hráči liverpoolu dnes pôjdu zo štadióna po kanáloch

Reagovat
avicii

Tam je plno.. Samí hráč Manchestru United

Reagovat
PP

A Martinelli ať už radši brzd nebo nám ho někdo sebere kurvafix..

Reagovat
smazaný uživatel

treba pochvalit emeryho ze nejakym zazracnym sposobom donutil ozila trochu potrenovat a moze si tak dnes po dlhsej dobe zahrat. je celkom radost na neho pozerat

Reagovat
Kluivert9

Elliot dobrej letec

Reagovat
Coutinho10

do tretice nas uz nezarizl

Reagovat
Mastný Chobot

2x vás zarizl, 1x odpískal dive*

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

tak se to aspon vykompenzovalo

Reagovat
Side

Skokan

Reagovat
Minister

Najprv neodpíska jasnú ruku a potom odpíska penaltu po takomto dive...

Reagovat
mistr129

Penalta zasloužená, ale ten skákající debílek

Reagovat
Luc-Luc

James

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaal Miiineeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Luc-Luc

penalta zaslouzena

Reagovat
Side

zasloužená? v čem?

Reagovat
Luc-Luc

za ten gol z ofsajdu a neodpiskanou penaltu za ruku ve vapne

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Golasso

Jj, tak je to tuším i v pravidlech na straně 15, odstavec 3.

Reagovat
PP

toto je přesně situace, kdy měl ten útočník dostat žlutou..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Ondiis

Holding netrefí hlavičku z nějakého důvodu opět. wtf

Reagovat
Heisenberg

Marriner je sourozenec Atkinsona?

Reagovat
merlick

Precitat si doobeda uplakany clanok od fantomasa o tom ako Mustafi nie je kiksar a vecer kixne - check

Torreira a Ozil najlepsi na ihrisku potom ako ich Emery odstavi - check

Krasny vecer aj keby sme prehrali.

Btw Willock na DMku - Emery musel zajebat nejaku specialitku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Svatej

United mají ve středu hřiště chvílema snad 6 hráčů, ale zároveň pěkně pokrývají kraje. Tohle bude hroznej voser zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

martinelli je zabijak co bude davat goly ale futbalovo mi nepride velmi zaujiamavy

Reagovat
Golasso

Když bude dávat góly, tak pro mě bude fotbalově zajímavý dostatečně

Reagovat
smazaný uživatel

jasne

Reagovat
nani92

Giroud

Reagovat
Mastný Chobot

lol tak to vôbec, Giroud vyťahoval nadpozemské asistencie, driblingy a góly pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr narážačky ako driblingy.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

aj to

Reagovat
smazaný uživatel

Ako dribler je jemne povedané priemerný.

Reagovat
jacobT

Podobne ako Auba.

Reagovat
Mastný Chobot

aj keď Auba má taký magic vibe. ale to možno robí jeho imidž

Reagovat
smazaný uživatel

to bych nerekl, martinelli je strasne videt, i kdyzten gol neda (napada, vymysli i kdyz obcas zkazi), to auba je obcas kdyz neda gol proste neviditelny

Reagovat
Coutinho10

Origi ouuuu...to slo dat

Reagovat
smazaný uživatel

citim v kostiach este dalsiu prestrelku, funny zapas a penalty

Reagovat
wyqinac

Reagovat
REPLIKATOR

Origi to musí být gól Stačilo trefit bránu.

Reagovat
Mato178178

preco prestal hrat gomesa ? ved z nich vyzeral najlepsie? a v poslednej dobe ani na lavicke

Reagovat
avicii

Origi toto sa dava škoda, remíza po polčase by bola fajn

Reagovat
smazaný uživatel

super polocas..

Reagovat
Nikikrew

Penalta fakt joke, skokan roka dpc, neznasam taketo penalty.

Vedieme na Anfielde samozrejme ze Pool hra s Beckom - Ceckom ale vykon sa mi docela pozdava.

Ozil je sice chodec ale je tak dolezity v tej medzihre, nestraca lopty a najma ma presnu prihravku. Ten link medzi zalohou a utokom nam chyba a Ozil je v tomto v time najlepsi.

Dufam, ze vyhrame. Uz by to chcelo fakt lepsi vysledok na Liverpoole, aj ked je to len micky mouse

Reagovat
Nikikrew

a Martinelli velky panko , aj AMN hra dnes dobre, Lucas to iste

Reagovat
Liveral

Tak my hrajeme taky s Beckem. To že je momentálně asi lepší než naše Áčko je věc druhá

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil je neskutočný, snáď je toto koniec tej ignorácii od Emeryho, lebo presne takýto hráč nám v lige brutálne chýba. Ceballos bohužiaľ nie je ani z tretiny taký kreatívny. Z Martinelliho nechápem. Willock slabučký zasa, Mustafi išiel od golu hore a zo stopérskej dvojky je určite ten lepší. Saka robí radosť, aj Lucas sa mi pozdáva. Snáď nabudúce v lige Lucas na DM, Guenouzi na CM a Ozil pred nimi.

Reagovat
jacobT

Takú zálohu by som rád videl aj ja, ale už si nerobím nádeje.

Reagovat
PP

taky bych viděl rád tuto zálohu..

Reagovat
smazaný uživatel

Proti nam se kope silene cislo penalt

Reagovat
jacobT

Penalta solídny dive, ale ani nám nemal jeden gól platiť, takže na nespravodlivosť sa sťažovať nemôžeme. Kvalita rozhodocov je už ale druhá vec.

Reagovat
avicii

A penalta mal byť chvíľu pred tým.. Tri veľké chyby

Reagovat
Minister

Hlavne nechápem prečo tu nie je VAR?

Reagovat
smazaný uživatel

+ nám jasnou penaltu vzal. Snad bude kompenzace.

Reagovat
Nebelung

Vždyť kompenzace za tu ruku už byla.

Reagovat
smazaný uživatel

A gól z offsidu?

Reagovat
Trapper

Bože, dneska ten rozhodčí píská sebemenší kontakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně vidět jak video chybí. Škoda měla to bejt remiza..

Reagovat
Svatej

čistě fotbalově bychom měli bejt srovnatelní, nebo i lepší, ale přitom mi příjde, že máme uspěšnost přihrávek tak 20%, přitom United ty nahrávky dávají z první a z těžších pozic mnohem přesvědčivěji... Tohle chce poladit..

Reagovat
Busby babes

Penalta por United... tak kdo ji neda dneska?

Reagovat
fff

Aspoň je ten zapas vcelku zábavný.

Van deň Berg je absolutne ale absolútne hrozný.

Jeden gól Arsenalu nemal platiť, na druhú stranu naša penalta slušný dive. Ale zas možno minútu predtým úplne jednoznačná ruka, takže penaltu sme mali mat tak či tak.

Najviac ma sklamala záloha, to Ox aj Keita o ničom, Lallana tiež nič moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšia penalta pre Manchester..

Reagovat
PP

Trochu smutné, že naše nejhorší, nejslabší a nejmíň zábavné zápasy jsou v lize..

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že je v kádru United James, člověk by je poslední dobou jen litoval, ale kvůli tomuhle šmejdovi je opět můžu v klidu nenávidět a přát jim jen to nejhorší

Reagovat
Swarley

Alonso tak kdo bude kopat

Reagovat
Swarley

Uffff

Reagovat
pingla

no nevim teda jestli tohle byl faul, ale ok Rash zkusene

Reagovat
Swarley

Vždyť tam šel Alonso jak dement

Reagovat
icemike

Reagovat
spider_8

Sorry, ale tohle fakt není penalta. To není VAR v karbáčo cupu?

Reagovat
Mimalu

není

Reagovat
spider_8

Ono by to asi stejně nepomohlo. Teď se díky VARu píská kdejaká blbost a tady by si ten kontakt našel.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle penalta? Lol

Reagovat
jacobT
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

otvárajte šampanské, kupujte nové televizory, my sme premenili penaltu

Reagovat
vitasrp

Úžasný, myslel jsem, že ho vzal přes nohy a byla to jasná pecka, ale teda...

Reagovat
r.mrazik

Vždyť to byla jasná penalta..

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

na Vardyho.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

James je fakt čuráček...

Reagovat
avicii

Ten je fakt hnusný na pohľad fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester Penaltyd

Reagovat
Whitemedia

Náš zápas píská to hovno, co u videa zrušilo třetí branku Arsenalu...

Reagovat
mimi_united

James bol neuveriteľný nákup, pán hráč

Lamparda si Ole maže na chleba a to už druhý krát v sezóne

Reagovat
Swarley

Za tu cenu skvělý nákup...do budoucna bych si tam představil lepšího hráče, ale jako poctivý backup na všechny posty vepředu bude super...

Reagovat
smazaný uživatel

Elliott sympatak jak jeho uces, ale on dospeje, snad.

Reagovat
Jackmaker1989

Alonsa utratiť...

Reagovat
Whitemedia

Tierneyho utratit

Reagovat
Jackmaker1989

Tak James je už okukaný simulant za tých pár zápasov ale išiel do toho ako idiot to musíš uznať.

Reagovat
REPLIKATOR

Womanchester Penalted

Reagovat
rave

Keita se měl v takovém zápase ukázat a přitom předvádí přesně to, kvůli čemu ho Klopp nebude stavět v základu - zbytečné ztráty ve středu hřiště. Ox detto.

Reagovat
Svatej

Fakt bych všem modrým na hřišti nejradši napálil. Takhle mizernou uspěšnost nahrávek jsem ještě snad neviděl..

Reagovat
r.mrazik

To je stejně šílená "kvalita" v té záloze...hlavně nic nevymýšlet směrem dopředu

Reagovat
pingla

Lingard je proc na hristi? Kvuli fotce na IG? Nejzbytecnejsi hrac na hristi

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Luc-Luc

bezte do riti ale fakt jako

Reagovat
mistr129

<3

Reagovat
Nikikrew

Hohoho

Reagovat
smazaný uživatel

Bačuaj je hrozné hovno, když hraje v základu

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

OZZZIIIIIIILLL

Reagovat
avicii

Milner

Reagovat
Ondiis

Magic touch

Reagovat
Taiger

Mesuteeeeeek, AMNNNNNNNN

Reagovat
Coutinho10

Milnere jednou udelas velkou radost a pak toto

Reagovat
Whitemedia

Klasický Michy v základu...

Reagovat
Mastný Chobot

OZIIIIL

AINSLEYYYY

nádhera

Reagovat
Golasso

AMN dneska super Ozil pěkně

Reagovat
jacobT

Ja už budem asi kukať len tie pohárové zápasy.

Reagovat
masina_LFC

Keita je megaflop

Reagovat
mimi_united

Ďalšie kolo poprosíme arzenal

Reagovat
PP

Největší lenoch posledních pár kol a takový sprint.. Milner dik, Mesut parádně..

Reagovat
Swarley

McTom je čím dal lepší

Reagovat
J0EL

Treti Mesutov gol

Reagovat
mickey mouse

Ox co gól to výstavní

Reagovat
Luc-Luc

Ox bum

Reagovat
Coutinho10

ohohooohouuuuuuu Oooooxxxxxxx wau

Reagovat
Svatej

Tohohle si všimneš ty kokotko..

Reagovat
Nikikrew

Hmmm Ox to bola nadhera

Reagovat
jacobT

Dnes to bude ozaj 5:7

Reagovat
PP

Kurva Oxi ty neeeee!

Reagovat
Mastný Chobot

WOW OX

Reagovat
REPLIKATOR

Ox

Reagovat
Taiger

Oxík Pěkně

Reagovat
avicii

Poďme otočka

Reagovat
Shottack

7:5 když má ten Arsenal to výročí...

Reagovat
Svatej

Ta diskuze mě uplně sere... Koukám tu na to utrpení a vedle se evidentně hraje obrovská show

Reagovat
PP

3:4 v 60.minutě..

Reagovat
Coutinho10

*4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PP

Hezký zápas bez obran.. byť jsme ve výhodě, pač jsme na to zvyklý celkem.

Reagovat
Ondiis

Kdo to tak podcenil? AMN?

Reagovat
Mastný Chobot

jop

Reagovat
PP

levý kraj to posral.. nejvíc asi Kola.. Pool to ubojoval a rozjel brejk.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl dneska je vyroci toho zapasu s Readingem..

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic, Batchuayi katastrofa

Reagovat
DieFohlenBMG

Toho kluka Martinelli budu sledovat, mohl by být jedním z nejlepších

Reagovat
Gunner91

YNWA fans, ten Elliot je talent? Dneska mi prijde hodne mimo.

Reagovat
Vopi11

Minulé kolo se mi líbil, ale teď se to snažil tlačit přes pilu a vůbec nezahrál dobře. Ale talent je. U vás se mi hrozně líbil Saka :)

Reagovat
Busby babes

Stejne je vtipny, ze jeden z odkazu Mourinha u nas bude McTominay. Je skvelej!!

Reagovat
r.mrazik

A druhý odkaz je autobus

Reagovat
Swarley

Co s tou zálohou taky chceš hrát...

Reagovat
r.mrazik

To nevím...ale na koukání to je šílenost

Reagovat
Swarley

Tak bohužel, tenhle rok už to moc lepší nebude, uvidíme, az se vrátí Pogba...ale jako s tímhle zápasem já problém nemam, prostě se potvrzuje, co jsem psal...ten tým je stavěný na tyhle těžší zápasy, kdy máme kvalitu směrem dozadu + rychle a šikovné hráče na brejky...problém je v tom, ze bez Pogby dostávají strašně malo dobrých balonu a ze proti slabším, zalezlym soupeřům máme strašný nedostatek kreativních hráčů a tyhle zápasy budou pro nás teprve utrpením...

Reagovat
r.mrazik

Jo jo...letos to bude nuda s bída

Betonovat umí každý...

Reagovat
Swarley

No nevím, každý to neumí a dneska to prostě není hrůza...je to bojovné, běhavé, Chelsea do ničeho většího nepoustime...takovej SAFovskej venkovní zápas...

Me spis serou ty domácí zápasy a zápasy proti slabším, tam to je hrůza...

Reagovat
Busby babes

nepicuj taky porad.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Luc-Luc

Divoooooock

Reagovat
Coutinho10

Divocaaaaaaaaaak

Reagovat
Nikikrew

ahjaj

Reagovat
Swarley

A Maguire poslední zápasy taky super...hlavně konečně někdo s kapitánskou páskou, kdo dává smysl...měla by mu zůstat trvale...

Reagovat
smazaný uživatel

(:

Reagovat
mimi_united

Paul je odchovanec, svetová trieda na svojom poste, majster sveta. Sorry ale Harry je bez šance

Reagovat
Swarley

Stejně zůstane Youngovi

Reagovat
Busby babes

i kvuli tomu se kupoval.

Reagovat
Mato178178

V každom zápase je super, s prehľadom najlepší stopér v united

Reagovat
Minister

Reagovat
mickey mouse

Na to že to je jen sranda cup tak náhodou dost dobrý fotbal a atmosféra na Anfieldu taky super

Reagovat
smazaný uživatel

*mickey mouse cup

Reagovat
Shottack

V první půli byli slyšet jen away fans...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

WOW ORIGI

to je zápas dopiči

Reagovat
REPLIKATOR

Origi!!!

Reagovat
Luc-Luc

konecne nasi hraci prepli na vyssi rychlostni stupen

Reagovat
PP

Toto by Leno nedostal..

Reagovat
J0EL

Reagovat
Liveral

Tvl on stáhne Ozila

Reagovat
Nikikrew

Si zo mna robi prdel Emery?

Reagovat
J0EL

A ten kkt stiahne Ozila

Reagovat
Mastný Chobot

snáď počkajme s kritikou na ligu. Ak ho stiahol, aby mohol hrať základ v lige, tak je to snáď ok, nie?

Reagovat
nani92

Reagovat
J0EL

Haha ty tomu veris?

Reagovat
Mastný Chobot

nie, no, hlavné je si zapičovať no

Reagovat
Nikikrew

Xhaka, Guendo, Ceballos, pamataj na moje slova

Reagovat
merlick

Reagovat
smazaný uživatel

guendouzi je emeryho horcrux ktory by bol zniceny keby nezasiahol do nejakeho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

ezil dole máme to v kapse

Reagovat
nani92

Ozil začal hrať až príliš dobre, tak šiel pre istotu dole?

Reagovat
smazaný uživatel

emery musel stiahnut ozila cim skor nech ho dalej nestrapnuje svojim bozskym vykonom

Reagovat
J0EL

Reagovat
pa3ce

to je možné, že je teraz v duchu nasratý, že mu nevyšiel jeho masterplan znechuteného Ozila, ktorý musí hrať proti šupákom a tým pádom by hral úplne na piču a on by mohol hrdo hovoriť, akú mal pravdu s jeho nenasadzovaním, hmm

Reagovat
Liveral

Takže Torreira na AM incoming

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou půli zkusme víc zapojit útok, měli jsme toho dost málo. Chybí Mount/Barkley a nelíbí se mi Michy.

Reagovat
pa3ce

Bože vyhodte už toho španielskeho diletanta..

Reagovat
Gunner14

Emery šulin, to bylo úplně jasné, že ho stáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je idiot ten Unai, on musí být fakt troll

Reagovat
Taiger

Poslal ho dolů, aby byl fit na zápas v lize, za mě ok.

Reagovat
PP

kéž bys měl pravdu..

Reagovat
Svatej

Co k tomu říct..

1) United hrají dozadu prostě úžasně.. nepamatuju tak dobře zvládnutý napadání ve správných prostorech. Úplně mě bolí sledovat, jak nás postupně pokaždý vystrnaďují z prostor kousek po kousku, až se dostaneme z 30 metrový vzdálenosti od soupeřový brány ke Caballerovi

2) S tou nabídkou a nahrávkou at jdou hráči do prdele.Příjde mi, jak kdyby si kluci zápas přišli zahrát fotbálek a zapomněli na to, že se tam i do prdele běhá a chodí do těla. Jedinej pořádnej souboj vyhrál v 43. minutě Alonso, to je k zblití. S tím souvisí i Bats, kterej hraje naprosto příšerně a měl by jít dolů. Abraham má alespoň šanci si s Maguirem poradit, takhle hrajeme bez hrota.

3) Hrůza to psát, ale chybí tomu Willian. Oba křídelnící jsou v tomhle zápase uplně k ničemu, protože do soubojí 1v1 se nedostanou a když jo, tak ani nedostanou dostatek šancí z nich něco udělat. Hráč, kterej si seběhne pro míč by se tam hodil dneska víc. Poslal bych ho tam klidně místo Gilmoura, kterej se z toho zápasu trochu podělal a míče se bojí ( i když ho věk v tomhle ohledu omlouvá ).

4) znova - Škoda, že doba Keanů je už tatam, protože James ve mě vyvolává šílenou touhu po fyzickým násilí. To je tak ubohej zákeřnej parchant, že z něj mám tik v oku.

Reagovat
smazaný uživatel

U 4 nezapomeň dodat, že myslíš jejich Jamese, ne našeho

Jinak podle mě víc chybí kreativní střeďák (Mount/Barkley) než Willian. Ten by se ale hodil také. Jinak souhlas.

Dal bych tam Girouda.

Reagovat
Svatej

Ani není třeba, už je nějak všeobecně známý, kterej James teď přebral roli ubožáka po Herrerovi, i když se pořád teprve učí

Tak ono práěv Mount ani Barkley nejsou kretivní středáci, ale aktivní hráči, mezitím co Gilmour s Jorginhem by měli být ti kreativní, ale zjevně to nestačí... Je fakt, že Mount by tam sedl taky, alespoň by se to rozhýbalo.. Giroud tam není, takže by dával smysl Willian, Tammy a Mount no..

Reagovat
smazaný uživatel

Oli je na lavičce.

Reagovat
Svatej

Wtf, však to nebylo vidět ani v zápasový grafice..

Reagovat
Cobra

Dobu Keanů by tady ostatní fans Chelsea nemuseli přežít. Sebemenší ostřejší zákrok a tady by nebylo nic jiného, než brečení.

Reagovat
bbbauch

mladej Williams je po vcerejsku za nejvetsiho zmrda (taky to zmrdovina byla), ale vola se po Keanech, kterej bych schopnej skoro lamat nohy

Reagovat
r.mrazik

a vynechava se ten prasacky skluz jorginha a jeho ruka v obliceji younga...jsou to kaspari ubreceny

Reagovat
Svatej

Ruka v obličeji A mě tu vychcijes na hlavu breceni.

Takze na jednu stranu z Williamse uděláš nevinný koťátko, který jenom rukama zavadilo o Odoie, takže si zaslouží minimální trest a následně to srovnáš s Jorginhem, jako by snad udělal něco srovnatelnýho.

Obecně je to krásná móda nazývat nesouhlas s rozhodnutím sudiho hnedka za breceni, protože stejně neexistuje žádná střední cesta a navíc nic neukáže lepší nadhled, než osobní protiutok. Jste jedničky.

Reagovat
r.mrazik

jsi pako...

u williamse jsem rikal hned ze ho zahodil a mel dostat zlutou

a prase jorginha jsem vytahl az ted

takze...nebrec

Reagovat
Svatej

Jenomže on prostě žlutou dostat neměl, tam to srovnání s Jorginhem ani dodatečně není správný.. On ho prostě na prasáka a s umyslem hodil mimo hřiště, to není žádnej nešikovnej souboj nebo agresivní skluz..

Budu jenom rád, když se bude hrat tvrdě a nemám problém i s nějakou prasarnou, pokud je buď oboustranná, nebo alespoň normálně potrestana v případě, že oboustranná není.

Jasný..

Reagovat
r.mrazik

tak potrestany nebylo ani jedno...muzes byt napul spokojeny...

jen tu breciho ohledne penalty,ktera byla a ohledne zakroku,o kterym rikame,ze to byla prasarna

ale jorginha radeji nezminite...je to proste prdel

Reagovat
Svatej

Já pořád nevidím nic spatnyho na tom nesouhlasit s víc vecma, vždyť není žádnej limit toho, co může rozhodčí za zápas prehlidnout.

Hlavně já se k ty pentalte samotný zas tolik nevyjádřoval, já všechnu nenávist směřoval na Jamese, kterej si ji vykouzlil.je mi ve výsledku fuk, že to byla pisknuta penalta, měl bych vztek kdykoliv by takhle spadnul..

Reagovat
Svatej

Kdykoliv a kdekoliv*

Reagovat
r.mrazik

"Hlavně já se k ty pentalte samotný zas tolik nevyjádřoval, já všechnu nenávist směřoval na Jamese, kterej si ji vykouzlil."....

Reagovat
Svatej

??

Reagovat
smazaný uživatel

Kde dělá z Williamse nevinný koťátko?

Reagovat
Svatej

To vlákno je asi smazaný, už jsme se o tom s mrazikem bavili... Přirozeně jsem pro vyjádření myšlenky přeháněl, ale už tam jsme se na tom neshodli.

Reagovat
Swarley

ty už jsi nezvladajko jak blade

Reagovat
Svatej

1) Williams redku měl dostat

2) mít keana, kterej něco takovyho udělá tomu simulantskymu ubozakovi, tak beru redku jako nutný zlo. Nic z toho se nevylučuje s tím, co jsem napsal.

Reagovat
Busby babes

2) on by si ho pak Rojo srovnal. A jeste by odesel jen se zlutou.

Reagovat
bbbauch

1) o tom jak mel bejt potrestanej jsem nerekl ani slovo, vubec nechapu proc mi to pises

2) jojo, ale s tim jak nadavas za prasarnu williamsovi, bys keanovi dost casto nadaval taky. Nechapu, proc do toho tahas nejaky simulantsky ubozaky a co by jim mel keano delat,kdyz se celej prispevek venuje akorat tomu wwe williamsovi

Reagovat
Svatej

Ona ta 1) ve skutečnosti měla bejt reakce jak mrazikovi, tak cobre, ale v půlce psaní mi do toho vlitla práce, tak jsem to už pak zapomněl dopsat...

Nadával bych jenom, kdyby mu to takhle proslo. Už sám si teď nebudu vybavovat, co Keanovi procházelo a co ne, to nebylo pointou příspěvku.

Myšlenkou bylo to, že by si tihle hráči měli uvědomit, že existují opravdový důvody, proč padat a nebo proč se svijet po faulu a bylo by fajn jim to připomenout.

A k tomu potenciálním nadávání na Keana - když se má hrát prasacky, tak fajn, ale s ferovyma nasledkama a ty nepřišly a to mi vadí. Ať se to pro mě za mě řeže, ale alespoň oboustranně, nebo jednostranne s trestama, nic jinyho..

Reagovat
bbbauch

Ja to tvoje vnimani prasaren vubec nechapu. Takze pokud by Williams dostal rudou, tak uz neni srac a neni to dick move a je to pro tebe v pohode. Nebo pokud by stejne prasil i druhej tym, tak je to taky v pohode. Ale kdyz udela prasarnu a rozhodci to nevidi/neoceni, je to zavrzenihodny.

Reagovat
Svatej

Jasně že to není pořád v pohodě, sracem by zustal, ale je to daleko snaz stravitelný a i mnohem rychleji by se na to zapomnělo.

Máš tady hráče jako Barton, kteří ti přímo v zápase před sudim dají rychtu a přijmou trest, odejdou a ty si řekneš, že je to prostě přímočarej kokot - jedeš dal.

Pak tu máš hráče jako Costa, kteří dělají nechutný prasarny celej život a až na výjimky jim to prochází. Když se pak lidi zeptáš, kdo z těch dvou je pro tebe větší srac, téměř všichni nebudou váhat prostě ani vteřinu.

Nevím co je spatnyho na tom, když člověk chce nějakou spravedlnost. Každej počítáme s tím, že se pravidla porušují a porušovat budou, ale frustrace z toho, když někdo odejde bez následků, ten vztek prostě podniti. Takže jinýma slovama ano, může bejt ten náhled stupidní, ale vnímání ty situace se díky následkům mění. Dostat každej stimulant po zápase X zapasovej trest odpovídající vážnosti jeho provinění v závislosti na tom, v jak důležitým zápase to provedl, tak ta nevraživost k simulantum taky hnedka klesne. Kdyby Williams dostal trest dodatečně, tak se na to taky dívám jinak, takhle se nemůžu zbavit dojmu, že jediný, co mu v palici svítí, je to, jak chytré to udělal a že to zkusí znova. Snad takhle to vysvětlení alespoň trochu hází světlo na to, jak to vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

typicky svatej no

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

4) takhle nadavat na svyho vlastniho mladika, to mi prijde trochu prisny...

Reagovat
Svatej

Jo, na tohle si budu zvykat, ty duplicitní jména jsou ve fotbale protivný..

Reagovat
Busby babes

to mi povidej, vdzycky jsem slysel James, koukl na telku a tam nejakej nymand v modrym...

Reagovat
Svatej

Aaaa doufal jsem, že bychom se během roka, dvou mohli dostat k nějakým mírně absurdním legracim s porovnáváním Jamesů, takže to můžeme klidne pomalu rozjet.

Reagovat
Svatej

A klidně i začnu - James > James

Reagovat
Busby babes

souhlasim.

Reagovat
Golasso

Proč nestáhl radši Willocka...

Reagovat
Kluivert9

Protože by nedal takovej gól?

Reagovat
Svatej

Reagovat
PP

ted už može..

Reagovat
Golasso

Ok budu to psát častěji

Reagovat
PP

Kola druhý poločas hrozný.. AMN mimo golu taky dělá pičoviny, Ozila je hrozná škoda, hrál parádně, Torreira taky super. On až zpřesní přihrávky, tak může být super i na tomto fleku.

Reagovat
Nikikrew

Wilooooooooooooooooooock

Reagovat
mistr129

Tykrávo

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana to je tak k hovnu hráč, mam dojem že mu Lucas pošeptal nějaký kompro než odešel

Reagovat
Coutinho10

neeeeeee

Reagovat
nani92

FIFA gol

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

to je uplne v pici, po dlhej dobe dostanem chut na futbal, pozriem na zostavy, aha Liverpool na to jebe tak si zapnem Chelsea. 45 minut sa divam na to jak lopta odraza v stredovom kruhu od McTominaya k Jorginhovi, a hovorim si, toto mi vazne tak chybalo? checkem livescore a tam 8 golov za hodinu.

Reagovat
Minister

Zápasy medzi LFC a AFC sú vždy zábavné a plné gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

hezky gol no

Reagovat
smazaný uživatel

Mladých hráčov, ktorí majú 17-20 r ospravedlňuje nedostatok skúseností, no čo kurva stále robí v LFC Adam fuckin' Lallana?

Reagovat
r.mrazik

Dává góly United?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo to množné číslo?

Reagovat
r.mrazik

Třeba dá něco za rezervu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Tak to běž dopiči

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaa

Reagovat
Mastný Chobot

CO JE TOTO KURVA ZA ZAPAS

Reagovat
Luc-Luc

tvl oni na neho cumi, jak si to vede na strelu

Reagovat
jacobT

Willock wow

Reagovat
Taiger

WILLOOOOOOOOOOOOOOCK

Reagovat
smazaný uživatel

joj

Reagovat
smazaný uživatel

djourou30.10.2019 21:17#

citim v kostiach este dalsiu prestrelku, funny zapas a penalty

Reagovat
mimi_united

Veď so zostavami kde hrá slepý proti hluchému sa to dalo čakať

Hrá sa hurá futbal bez akejkoľvej taktiky a vy sa tu rozplívate

V lige reálne nepoužiteľné

Reagovat
Minister

Reagovat
Svatej

Nešlo by prosadit nějakej komunitou odhlasovanej demokratickej ban? Tohle se prostě nedá číst ...

Reagovat
mimi_united

Pravda bolí?

Reagovat
smazaný uživatel

alebo rovno spravit nejaky ignore list

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
mistr129

Arsenal hraje fotbal bez taktiky i v lize, jenže tam nevyhrává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Tak vy hrajete bez nějaké taktiky celou sezónu a nikdo se ne rozplývá...

Reagovat
mimi_united

Na arzenal a chelsea to ale stačí

Reagovat
Kluivert9

Ale na Newcastle a Southampton ne

Reagovat
tunkic

mrkni obcas na tabulku

Reagovat
Ondiis

Snad to dojde do penalt. Ať má ten zápas všechno

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Čenda

Takhle mi v 85.minutě praskne močák kurva.

A taky RIP in piece Uživatel FDF.

Reagovat
avicii

Toto je proste sranda zápas

Reagovat
DieFohlenBMG

To jo ty šuldo

Reagovat
Liveral

Ale ten Koala he fakt ultra tragicej. On tam jen litá jak splašený koste, ale není nikdy tam kde má bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je nejaky najety

Reagovat
Ondiis

Kolasinac se brzo zase poblije

Reagovat
DieFohlenBMG

Já už jsem se poblil, vsázel jsem tenis

Reagovat
Talker

Někdo funkční link na CFC? Nechce mi naskočit po pauze.

Reagovat
smazaný uživatel

Williams

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe jak ho zahodil

Reagovat
Whitemedia

nesnáším tyhle zmrdoviny..

Reagovat
r.mrazik

Žlutou měl dostat

Reagovat
Mimalu

červenou za úmysl

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Mohl ho zabít

Reagovat
Svatej

Tohle je jasná červená, tam prostě ani nejde vyvrátit úmysl... Úplnej dick move..

Reagovat
r.mrazik

Proboha....nejdřív za penalta, teď tohle...hrozný placky

Reagovat
Svatej

To si nemůžeme stěžovat víckrát jak jednou za zápas, nebo jak chceš tu hranici nastavit? U jednoho nešlo o faul a u druhýho u zákeřnou prasárnu. Místo toho, aby jsi Williamse poslal až do pekla, tak to tu obhajuješ naším plačkovstvím...

Reagovat
r.mrazik

Penalta jasná a žlutá taky...zas neblbni

Reagovat
Svatej

No neshodnem se ani zdaleka, ale já už se hádat nebudu, už jsem se nad těma dvěma hajzlama vyvztekal dost..

Reagovat
kiwwi

Dlhodobo si fans chelsea najviac sťažujú na rozhodcov

Reagovat
r.mrazik

Placky

Reagovat
Whitemedia

a hned vzápětí druhou za to, že je to prostě sráč

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Whitemedia

neplač.. nebo se chceš přidat do party k nám uplakaným?

Reagovat
r.mrazik

Vás je dost...

Reagovat
mimi_united

Inak dostať 4 alebo 5 gólov to určite zdvihne sebavedomie

Reagovat
Front hell

V jednom zápase skoro tolik gólů co dál United za 10 kol

Reagovat
Svatej

Wtf, to je regulérně na redku tohle..To je sráč

Reagovat
smazaný uživatel

Williamsi ty mrdko malá

Reagovat
smazaný uživatel

Odoi

Reagovat
smazaný uživatel

Michy ještě dostane redku dnes

Reagovat
DieFohlenBMG

5:5 6:5 7:5

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl dneska ten útok

Reagovat
Gunner91

Cim vic golu dame, tim vic bodu mame

Reagovat
Svatej

Ty Reecovy centry jsou hrozěn zajímavý, líbí se mi to..

Reagovat
Svatej

Odoi už by ten gól fakt mohl dát. Tohle nebyla ani tak obrovská šance, ale on nedává vůbec nic..

Reagovat
mimi_united

Gratulácia arzenalu

Finále s nami by mohlo mať pekné grády, snáď sa stretneme až tam

Reagovat
PP

dík ty svině..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heris

Reagovat
Cobra

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Nikikrew

jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hral včera

Reagovat
smazaný uživatel

Divoch

Reagovat
mistr129

To běžte do řitě

Reagovat
Luc-Luc

Origi

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Michy

Reagovat
DieFohlenBMG

Už je to tady vskutku nečekané

Reagovat
smazaný uživatel

djourou30.10.2019 21:17#

citim v kostiach este dalsiu prestrelku, funny zapas a penalty

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze to sem das este pred pripadnymi penaltami

Reagovat
Mastný Chobot

jepko

Reagovat
smazaný uživatel

jaj to nema predlzeni tak nic

Reagovat
Busby babes

ach jo. hezky to trefil.

Reagovat
Miguel19

M I CH Y !!!

Reagovat
r.mrazik

4 na jednoho.....super Harry

Reagovat
PP

mě je úplně jedno, jak to dopadne..

Reagovat
pingla

tupci kurva proc ho nikdo neprerusil

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas.

Reagovat
Svatej

To je v prdeli tohle

Reagovat
EXoRcIsT

Ale striedaj uz toho Lingard do prdele sak ten neurobil nic dobre za cely zapas a sa bojim ze ho zase bude Ole pchat do zakladu

Reagovat
Trapper

Baaaaaaaaaaaaaaats

Reagovat
Mastný Chobot

ja ani nie som nasratý, ja si len užívam zápas konečne po dlhej dobe

Reagovat
smazaný uživatel

podobne

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Talker

Michyyyyy

Reagovat
Ondiis

Jestli Ozil fláká bránění, tak by mě zajímalo do jaké kategorie spadá Saka. To je šílený celý zápas ho sledovat bez míče. A dneska i s ním tbh

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooool Origi!

Reagovat
Miguel19

Harry Maghype.

Reagovat
EXoRcIsT

tam mal Rojo vystupit

Reagovat
smazaný uživatel

Vo co, ze nas mladej vyčape

Reagovat
smazaný uživatel

To máte za to, jaké jste gumy

Reagovat
Tomanatura

Michy top akce

Reagovat
Coutinho10

kdyby to dal Brewster od nohy, tak byla sance na otocku, ale penalty tomu slusi

Reagovat
Swarley

tak to jsem tu obranu prechvalil

Reagovat
Swarley

Jako tohle přerušování akcí je problém tak poslední 3 sezony, tak ho za tou půlkou sestřelim, stahnu za dres, klidně i za žlutou a kde je problém? Takových golu už bylo...

Reagovat
r.mrazik

Idioti...

Reagovat
Talker

Něco jako Pedro teď?

Reagovat
Swarley

Jo, kolik z takového mista dostaneš golu...my je pravidelně nechame pokračovat a tam uz ti ta pravděpodobnost rychle stoupá...

Reagovat
icka

ted jsem na to primo myslel

Reagovat
Swarley

No ta druha půlka je od nás taky podstatně horší

Reagovat
r.mrazik

Dal dneska Fredo přihrávku směrem dopředu? Komik

Reagovat
Mimalu

Michy celý zápas strašný a pak udělá osla z Magueira

Reagovat
smazaný uživatel

klido martinez vychyta penalty

Reagovat
Ondiis

Čekám, že 3x netrefíme kasu. Tak snad chytí čtyři aspoň no

Reagovat
avicii

Byt tam VAR tak Arsenal už je von..

Reagovat
mimi_united

V podstate je to jedno, arzenal má na penalty lepších hráčov aj brankára

A my s chelsea otočíme, bude 1:3

Reagovat
r.mrazik

Střídej voe....dyt nás melou

Reagovat
SpecialOne

Origi do základu. Tohle byla zakončení level Lewandowski.

Reagovat
masly008

Přesně tak, proti top top obraně takhle zakončit

Reagovat
merlick

Najvacsi klaun planety ten Emery. Tak Kola a Lucas co sa mu tam biju tak tych da dole, a Saka ktory tam ledva taha nohy, a ktory nakoniec aj neubranil posledny center na Origiho tam necha. Willock az na gol nic nepredviedol ale toho tam tiez necha. Krasne ukazal ktorych hracov dnes neznasa ten nagelovany saso

Reagovat
smazaný uživatel

Kelleher vyzerá na 14

Reagovat
Whitemedia

Tak to se spíš mrkni na Billyho Gilmoura, co dnes hraje za nás..

Reagovat
smazaný uživatel

Tom, ty Icík. Ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

*Rom

Reagovat
Whitemedia

Lol, on hrál Lingard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

ne, ale na hristi byl

Reagovat
icka

Reagovat
Tomanatura

Uplne k hovnu, cokoliv slo sopredu zadrbal

Reagovat
mul

kolko berie ten bezec?

Reagovat
icka

Andreas pujde do hry, to by mohlo jit

Reagovat
Coutinho10

Milner jistota

Reagovat
Coutinho10

Kelleher malem mel

Reagovat
smazaný uživatel

martinelli neda

Reagovat
smazaný uživatel

* ceballos

Reagovat
Coutinho10

Lallana dal s prehledem Klopp mu moc neveril podle vyrazu ani ja

Reagovat
DieFohlenBMG

Škoda, že nenasadili mladyho Jaroše, to bylo pikantní

Reagovat
Coutinho10

Brewster nakonec dobre

Reagovat
smazaný uživatel

tak on uz dal nejake goly z penalt v priprave ci?

Reagovat
Coutinho10

trochu jsem se bal ale

Reagovat
KnoxXx

Emery

Reagovat
Coutinho10

Yeeaaaah Kelleher

Reagovat
Coutinho10

Divocak je to blizko

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos asi za tych 50 mega nepride

Reagovat
EXoRcIsT

Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaashfoooooooooooooord

Reagovat
smazaný uživatel

Emi dneska začapal

Reagovat
r.mrazik

Ty krávo...on se konečně trefil

Reagovat
pingla

raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaash

Reagovat
smazaný uživatel

Za takové fauly bych dával facky

Reagovat
Busby babes

Rash!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Counter

Víc gólů než proměněných penalt. A pak že je s Emerym nuda

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo ale hej zabava to bola, skoda kvoli mladikom

Reagovat
Coutinho10

Yeeeees Jooneeeees zkusene je to tam braaavo v teto sestave

Reagovat
JessePinkman

Neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Pedro

Reagovat
Tomanatura

Raaash

Reagovat
vladis271

Kedy je žreb?

Reagovat
nani92

ked postupime

Reagovat
Coutinho10

az se dohraje posledni zapas...aspon tak to vetsinou bejva

Reagovat
avicii

Neuveriteľné že sme postúpili Arsenalu sa nezvyknem smiať ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Ved ste sa tu rozplivali ako hráte

Reagovat
Gunner14

Se nemůžeme těšit z toho že mladíci hrají vepředu dobře? Nebuď blbej pls

Reagovat
avicii

Sorry ale 2 krát ste vyhravali o 2 góly.. Na lavičke ackovych hráčov.. Emery nezvládol striedania. Proste mi to príde smiešne.. Aj keď si to vy goonery nezaslúžite

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to si musim poradne procist diskuzi...

Reagovat
avicii

Reagovat
Gunner14

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tunkic

Reagovat
Minister

Zase to chlapci dodrbali... 3:1, 4:2, 5:4

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp je strašne zlatý človek i tréner

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

ako kedy ale urcite vacsi sympatak ako Pepek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Bozeeee

Reagovat
Swarley

wow, konečně mu vyšla Ronaldovka

Reagovat
Svatej

tyvol.e.. ten je nádhernej..

Reagovat
smazaný uživatel

ktory?

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ceballos Kkt jeden, bylo mi úplně jasné, že jako jediný nedá. Karma je svině a po těch kecech o tom, jak Arsenal je pro něj málo, že myslí na Real bylo jasné, že to takhle dosere...

Reagovat
Shottack

Další obětní beránek na řadě.

Reagovat
wyqinac

za me bych uprimne asi neposilal na penaltu hrace, co je tu na hostovani, jeste bez opce..

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, no

každopádne chytať 6 penált za večer a pri piatich sa hodiť na opačnú stranu a šiestu nechytiť aj tak, na to musíš byť brankár Arsenalu

Reagovat
mr.Silver

Pri tech penaltach vypadal Emi fakt vtipne.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
DieFohlenBMG

Arsenal nemá teamgeist

Reagovat
masly008

s tím se už dlouho nehraje ne?

Reagovat
DieFohlenBMG

Výbornej balón, jeden z nejlepších, ale myslel jsem tým ducha

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec bez nervů

Reagovat
DieFohlenBMG

Tak určitě

Reagovat
t0mmy33MCFC

Klopp to zkusene poustel s mladikama, at se muze soustredit na ligu, ale Arsenal i tak nebyl schopnej

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
tunkic

Protoze Arsenal hral v plny

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak rozhodne mel lepsi sestavu , jako ja veril Arsenalu

Reagovat
aramaki

Arsenal ma lepsich mladikov, to je pravda

Reagovat
Ferguson6

S Mustafim v obrane veriť Arsenalu

Reagovat
avicii

Reagovat
DieFohlenBMG

Mladičký Angličan Milner

Reagovat
t0mmy33MCFC

ten se zkusene snazil zaridit naskok pro Arsenal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Front hell

Keita, ox, Milner,lallana, Gomez. Sami mladíci dneska hráli za Liverpool. Ale zápas krásný.

Reagovat
Benzema

Áno Gomez je už tridsiatnik

Reagovat
Front hell

tak ono to bylo spíše myšleno,že už má něco odkopané na té nejvšší urovní

Reagovat
Mastný Chobot

bráško, všimni si, že každý strelec Liverpoolu včera bol starší než ktorýkoľvek strelec Arsenalu. Priemerný vek zostáv 22,7 x 23,6.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak Arsenal je celkove mladsi, ale proste mi ta sestava Arsenalu prisla lepsi... Ozil nemel jit dolu

Reagovat
smazaný uživatel

To dela ta EL, kde dostávají tihle hráči prostor. Jsou prostě víc na očích. Kdybychom hrali LM, tak by to bylo podobne o necem jiném

Reagovat
Coutinho10

a koho si teda prat do dalsiho kola ?...nad touto otazkou jsem ani neuvazoval pred zapasem

Reagovat
avicii

Oxford

Reagovat
Coutinho10

nebo Colchester, ale Oxford zni lepe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je aj tak jedno, ked to bude zas s takouto zostavou

Reagovat
Coutinho10

to je taky pravda...zabava bude tak ci tak ...hlavne at se hraje zase doma

Reagovat
HorajzmAmmann

já taky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
t0mmy33MCFC

dostanete United, City dostane Colchester nebo Oxford , protoze prece mame zaplacene vsechny losy zaplacene

Reagovat
Gunner14

It's funny cause it's true

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mickey mouse

Jako přiznám se, že mi před zápasem byl výsledek celkem ukradený, ale po tom průběhu by byla strašná škoda nepostoupit. Well played boys

Reagovat
Gunner14

lol Ale dobrej zápas U Ceballose jsem měl tušáka že nedá

Reagovat
forrest

Čauahoj

Reagovat
smazaný uživatel

pekny zapas, ale ten Arsenal musi s obranou nieco robit, kedze Luiz ci Sokratis asi nie su o nic lepsi u LFC tam dalsi zapas bude aspon na kazdom poste iny hrac. Ox krasny gol, ale Willockov sa mi pacil viac

Reagovat
aramaki

Luiz a Sokratis sú obaja lepší ako Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

horel holding, ne mustafi

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

ceballos diky za vsetko = zapas s burnley a chod uz do madridu

Reagovat
PP

taky jsem čekal, že od prvních zápasů poroste.. a on šel dolů..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Kdyby dal penaltu, tak to nenapíšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Píše se rok 2289 a brankář Arsenalu opět nechytl penaltu. Legenda praví, že tato anomálie se datuje z minulého století.

Reagovat
DieFohlenBMG

Zkus něco dalšího, tohle se moc nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta Slavie dneska?

Reagovat
jacobT

Kvôli mladíkom škoda, že sa nepostúpilo, ale bavil som sa výborne. A to je v tejto našej mizérii celkom príjemná zmena.

Reagovat
Svatej

Michy jdi s tím do kelu..

Reagovat
KnoxXx

Young

Reagovat
Gunner14

Nejhorší na tom je že teď uvidíme Ozila asi až v FA Cupu ( jestli ho tam dá teda)

Reagovat
Taiger

Bude hrát od začátku v lize

Reagovat
Nikikrew

nebude

Reagovat
Gunner14

Když ho tam teď nedá, tak je fakt neskutečně blbej a akorát si tím ještě víc vykope svůj hrob. I proti Nottinghamu ho stáhl v 70 minutě

Reagovat
Nikikrew

takze hovoris ze az v Januari?

Reagovat
Gunner14

Pokud do tý doby Emery nepoletí, tak bych se ani nedivil

Reagovat
Golasso

Cítím v kostech, že Ozila tentokrát v lize postaví a že ho střídal kvůli tomu. Jestli ne, tak ať už fakt jde někam.

Reagovat
Nikikrew

Typicke pre Arsenal. Vedieme 4:2, potom 5:4 a aj tak zapas prehrame. Penalty su sice loteria ale toto sme mali vyhrat.

Vystriedanie Ozila nechapem a radsej pre svoj klud ani nechcem vediet. Som zvedavy, ci bude v Sobotu hrat alebo nie. Dnes pochvala Torreira, AMN, Saka a Martinelli, obrana pekna bieda. Holding bol dnes shocking, dnes to bol pruser od neho.

Martinez teda mohol aspon 1 penaltu chytit, ale co uz.

Kazdopadne perfektny zapas, dalsi na ktory len tak lahko nezabudnem.

Reagovat
Ondiis

Za co se prosím chválí Saka? Pro mě nejhorší na hřišti

Reagovat
Nikikrew

Ved prvy polcas bol solidny (na jeho vek) a mal aj jednu peknu asistenciu. Mne sa paci na nom ten jeho drive, paradne krytie lopty atd. To su vsetko slubne veci na zaciatku jeho karieru ktora moze byt velmi uspesna.

2 polcas odpadol ale celkovo urcite nebol najhorsi na ihrisku. Pozri sa ako hral Holding a Willock

Reagovat
Ondiis

První poločas ušel ale druhý byl fakt hrozný. Napsal bych to přesně naopak vůbec si nedokázal pokrýt míč a pokaždé ho ztratil a neměl vůbec drive. Poslední gól byl z velké části jeho.

Willock taky otřesný, ale dál gól, tak pro mě lepší než výkon Saky. A Holding marný hlavně 1. poločas, v druhém o něco lepší, ale taky bída a to jsem tu i psal.

Imho výkony byly Saka<Willock<Holding

Reagovat
Svatej

áá, to vidim na nějaký pěkný poleháváníčko

Reagovat
JessePinkman

Takhle parádně postoupit. Krásnej zápas.

Reagovat
Euphael

Bože, hlavne at k nám nekde Mpurinho jak ho tam tlaci nekteri fanoisci

Reagovat
mr.Silver

Ten gol na 5:5, ted na to koukam

Saka se vysral na braneni, Guendouzi nedoskocil centr, stoperi jenom cumeli, co se vlastne ve vapne deje. Jak pres kopirak, zapas co zapas

Reagovat
xjert02

Reagovat
Talker

Je vidět, že to koučoval Mourinho - od zakončení z rohu se během 2 a půl minuty odehrálo 10 vteřin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dokonce dvakrát, to se pak není čemu divit, ze jste tak ubreceni

Reagovat
forrest

Reagovat
Swarley

Fred je jen celkově pomalejší, nedávej mu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič je horší jak Mikel ve střelbě

Reagovat
Whitemedia

Kovacic je horší jak já ve střelbě

Reagovat
Talker

A ted Zouma... My víme, že budou zdržovat, ale zahodíme jim 2x míč do prdele, at si prozdržují další minutu...

Reagovat
spider_8

Jj, ten konec byl od nás odehraný příšerně.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Achjo Zoumo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma Tohle není možné

Reagovat
Miguel19

Pedro tomu týmu fakt chyběl tvl.

Reagovat
papi.v.ole

tohle jsou pro mě těžké časy né a né skončit

Reagovat
Whitemedia

Pedro už totálně hotovej, klidně bych ho pustil už v zimě..

Reagovat
Talker

V zimě? Klidně ať odjede s United po zápase. To je tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělají prdel ne? Místo tlaku tam stříli jak kokoti a faulují na žluté?

Reagovat
avicii

Každopádne dnes Origi super

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Gud Ebening

Reagovat
smazaný uživatel

PROČ TO TAM NAKOPÁVAJÍ?????

Reagovat
smazaný uživatel

asi to chceli dohlavickovat do brany

Reagovat
Whitemedia

Nevadí, mladíci si zahráli, zápas nedosrali, to totiž přenechali tomu staršímu, takže pohoda.. a o ničem jiném tenhle pohár není.. United CG, ale stejně to zase vyhraje Pepek..

Reagovat
Busby babes

Rash v 21 letech:

5 golu Chelsea

3 goly Poolu

2 goly City

2 goly Arsenalu

1 gol Spurs.

Reagovat
Svatej

Reagovat
EXoRcIsT

uplny opak Lukakua ten to zase daval len slabym superom a silnym nic

Reagovat
Mimalu

škoda no, ale dopředu to dneska byla velká bída, těžko s takovým výkonem postoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska šílenej výkon od hráčů v útoku. Kromě Michyho gólu, který si vlastně zařídil sám jsme neměli nic.

Hudson-Odoi nejhorší hráč na place.

Reagovat
spider_8

Podle mě Hudson hrál dost slušně. Byl nebezpečný, rozjížděl akce od lajny, dostal se i do dvou velkých šancí, ale holt mu zatím vázne koncovka. Celkem pochopitelné v 18 letech a ve chvíli, kdy pořád odehrál celkem málo zápasů v dospělém fotbale. Dneska určitě o dost lepší než Pulisic, kterému to do plných zatím moc nejde.

Reagovat
Pigeon

V suchým triku, Ole si zkušeně pohodil.

Reagovat
nani92

konečne spľaskla bublina Chelsea mladíkov

Reagovat
spider_8

3 ze 4 našich nejlepších mladíků jsme proti vám šetřili, ale splaskla bublina

Reagovat
Miguel19

Škoda. Horším týmem jsme nebyli.

Aspoň to tam Oleho udrží co nejdéle.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozné. Prohrát s takovýma matlákama, co neměli ani jednu šanci ze hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, za to vy jste jich kromě golu měli hromadu :)

Reagovat
Svatej

Bylo by hezký mít ve vzájemným zápase s nima taky trochu štěstí. Ani netvrdím, že jsme měli vyhrát, ale United ze hry neměli absolutně nic a znova nás porazili, přičemž ani jeden gól nebyl ze hry. Bylo by jednodušší jim tu výhru přát, nemít v kádru takový dva odpady.

No, stejně by v dalším zápase už Gilmour a spol asi nehráli, takže je to jen škoda. Chtělo by to ale příští zápas v lize s nima už vyhrát..

Reagovat
Svatej

Bylo by hezký mít ve vzájemným zápase s nima taky trochu štěstí. Ani netvrdím, že jsme měli vyhrát, ale United ze hry neměli absolutně nic a znova nás porazili, přičemž ani jeden gól nebyl ze hry. Bylo by jednodušší jim tu výhru přát, nemít v kádru takový dva odpady.

No, stejně by v dalším zápase už Gilmour a spol asi nehráli, takže je to jen škoda. Chtělo by to ale příští zápas v lize s nima už vyhrát..

Reagovat
Busby babes

jj, zas jsme tam spousty veci resili naprosto debilne v te finalni tretine. Zas na druhou stranu jsme vas do niceho moc taky nepustili. Michy to trefil paradne, ale je to taky gol na urovni Rashova primaku. ale je to ze hry, to zas jo no.

Reagovat
Svatej

Je to tak.. já si pamatuju už jen tu šanci Odoie, jinak jsme neměli nic ani my. Fakt protrpěnej zápas pro oko jakýhokoliv diváka...

Už by bylo hezký vám to buď vrátit, nebo dostat na budku po všech směrech, ať můžu ten vztek taky směrovat někam jinam, než do obou týmů za to, že mě připravily o dvě hodiny života..

Reagovat
Talker

United zas z prdele klika. 1 střela na branku, 2 goly. Opět stupidní pencle, tentokrát ne stupidně od Zoumy jako v prvním kole, ale od rozhodčího. Podobná klidně mohla být na Michyho, dotek tam byl.

Co se dá dělat, naštěstí je to LC a nejde o ztrátu v lize.

Reagovat
r.mrazik

Vám s tou penaltou mrdlo ne??

Reagovat
smazaný uživatel

Však se ho ani nedotkl.

Reagovat
r.mrazik

Jsi slepej?

Reagovat
bbbauch

To chce silnejsi brejle.. nebo slabsi teda

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrý, to někdy použiju taky.

Reagovat
bbbauch

Tak kontakt tam byl urcite

Reagovat
Talker

Kontakt tam byla, ale pencle? Hodně přihraná od Jamese, mohl to klidně ustát. Rozhodčí mu tu penaltu daroval, kontakt tam byl, ale byla prostě extrémně přísná.

Reagovat
r.mrazik

takze mrdlo...

Reagovat
bbbauch

ja nechci posuzovat to, jak silnej ten zakrok/neco jako konar bylo, ale fascinuje me, jak mas jasno. Podivej se zpomalene na opakovacku zezadu a uvidis, ze ten kontakt mohl byt malej, ale stejne tak to proste mohl bejt klasickej konar. Ale to bych po tobe chtel moc

Reagovat
bbbauch

Konar to teda nebyl, kdxz si to poustim znova, ale porad bych si teda nebyl tak jistej tim, ze to penalta nebyla, do toho se poustet porad nechci. Plus me teda zarazi jak idiotsky tam alonso sel

Reagovat
icemike

Neblbni, sejmul ho do úrovně pasu, to by upadl každý. Vůbec tam do toho zakroku nemusel chodit, dvojitá blbost Alonsa

Reagovat
forrest

Ztráta v lize už byla a pravděpodobně vás s námi čeká další...

Reagovat
Talker

Tak já se bavím o nejbližších zápasech. Radši vypadnout z LC než ztratit body v lize.

Reagovat
Swarley

Ole může mít problémy, ale na Fat Franka v suchem triku

Reagovat
smazaný uživatel

Paródia na futbal zvaná Chelsea Ani poriadnych podávačov lôpt nemali

Reagovat
iamek

Skoda, ze s Chelsea nehrajeme častěji. Arsenal

Reagovat
Busby babes

jo a muzeme ted hrat uz jen venku?

Reagovat
avicii

Počkaj na Bournemouth

Reagovat
Busby babes

ano, to bude presne v nasem stylu.

Reagovat
mimi_united

Tretia výhra v rade?

Ole ide ako píla, zlepšujeme sa a to je to najdôležitejšie

Reagovat
PP

no Pogba, no prohra..

Reagovat
Pigeon

Vidím že fans chelski klasicky nezvládají. Krásná práce

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

nekteri solidne

Reagovat
cokoliv

Ne každý dokáže zvládat a být tak nad věcí jak mufani, zvlášť když každé sporné rozhodnutí v poslední době je pisknuto v jejich prospěch.

Když Liverpoolu kolem vánoc piskli penaltu ve dvou zápasech po sobě, to tu bylo z vašich řad pláče o tlačence. Od té doby má united přibližně tolik penalt co zbytek ligy dohromady, no naštěstí vy zůstávate strašně objektivní

Reagovat
Pigeon

ajajaj, už máme i ilumináty v zádech

Reagovat
cokoliv

Netvrdím, že vám připískávají tendenčně, jen říkám, že je lehké zvládat a smát se ostatním že nezvládají, když kontroverzní rozhodnutí jdou proti soupeřům

Reagovat
forrest

Máš tam něco konkrétního?

Z poslední doby je to jen VAR, kterej snad vždycky byl správně posouzen. Ať už pro Man Utd (gól proti Liverpoolu), tak proti soupeřům (neofsajd Arsenalu a uznaný gól).

A ve finále, ty penalty, stejně jsou zbytečné... Proměníme 1 ze 3

Reagovat
smazaný uživatel

Soucítím s Chelsea..nevyhrát nad těma matlákama hrozně nasere..

Reagovat
forrest

Třeba už to břímě letos odhodíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tým ze středu tabulky pro mě určitě není břímě. Spíš neoblibenej soupeř ve stylu Stoke

Reagovat
iamek

Smaldini gól

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

prej se mu tam celkove dari, to jsem rad.

Reagovat
iamek

Viděl jsem tri zápasy a je to úplně jiný hráč

Reagovat
Busby babes

ted jsem s nim cetl rozhovor na Athleticu s Mittenem. On je docela sympatak. No bude jeste zajimavy az se po sezone vrati. Ole mu pred sezonou rekl, ze by si 20-25 zapasu zahral, ale Rim mu dal nabidku, ktera znamenala dvojnasobek zapasu, tak si rekl, ze radsi bude hrat. A Ole prej mu pise po zapasech, gratuluje k vyhram a tak. Nevypada to, ze by si nejak zavrel dvere zpatky.

Reagovat
iamek

Jako je to sice Itálie, ale vypadá to, ze mu to sedlo. Upřímně pokud AS dá slušnou nabídku, tak bych ho asi prodal.

Reagovat
Busby babes

vypada to tak, musim o vikendu kouknout na jejich zapas. Asi mu to da hodne takticky. A taky rika, ze v Italii skoro vsichni hrajou na dva utocniky, takze to je porad situace 2 na 2.

Reagovat
iamek

Kdy je los? Pool venku nebo city venku ?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
iamek

Omg

Reagovat
mr.Silver

Kieran Tierney, as the final penalty went in, grabbed all the players and told them to go thank the away fans. <3

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

To je snad bezny ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no u nas je bezne ze fanusikovia bucia na hracov a hraci ich posielaju do p*ce

Reagovat
bbbauch
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Busby babes

Btw Frank porad ceka na vitezstvi nad top tymem.

Reagovat
Mimalu

Ajax?

Reagovat
spider_8

Tak na tom dnešek nemohl nic změnit

Reagovat
Swarley

Pochopitelně, když jste hráli hovno

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

A vy máte být jeden z TOP týmů?

Reagovat
bbbauch

Muhaaha

Reagovat
Svatej

Tak zas neblázni, však to není taková ostuda.. Dostal novej tým, vytáhl do něj přerostlý puberťáky, přesně takovej průběh se dal nějak očekávat.. Zatím hrál dvakrát víc než důstojný zápasy s Liverpoolem a dva neštastný s váma..

Reagovat
Busby babes

vsak co ti prijde jako blazneni? Je to jen takova statisticka zajimavost.

Reagovat
Svatej

No ani ne, však hrál zatím se 2 po nějakých 3 měsících ve funkci.. Z toho jeden ten dvojzápas proti nejlepšímu týmu světa, pořád bez 3 opor týmu... Nezdá se mi fér to popisovat způsbem, že Lampard na tu topku nedokázal najít recept..

Reagovat
Talker

Tak když vezmu sílu týmů, tak jsme hráli proti jednomu opravdu TOP týmu - Liverpoolu. Další 2 nejsilnější (Ajax, Lille) jsme vyhráli, s Leicesterem (3. místo v lize zatím) jsme remizovali.

Reagovat
cr7sux

Lille > mu

Reagovat
Busby babes

vsak jasne, jen rikam, ze to je takova statistikca zajimavost.

Reagovat
Busby babes

tak prej jeste jinak. Frank porad ceka na vitezstvi nad top 10 tymem. Btw Olemu se tohle loni porad predhazovalo: je to jen CP, je to jen Swansea...

Reagovat
spider_8

Tak Burnley nebo Wolves venku rozhodně nejsou lehké zápasy, nemluvě o Lille nebo dokonce Ajaxu. Top týmy beru, ale jinak letos zvládáme těžké venkovní zápasy lépe než papírově lehčí zápasy doma.

Reagovat
Talker

Vždyť Burnley bylo před minulým kolem na 8. místě - mimochodem i před váma... Hlavně nechápu tuhle statistiku vzhledem k tomu, že je 10 týmů ve středu tabulky (7-16) na 3 bodech.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Talker

A z té první šestky jsme hráli se dvěma týmy, kdy s jedním to byla remíza a druhým byl Liverpool (který vás vyklepl taky).

Reagovat
Busby babes

1:1

Reagovat
bbbauch

Opet vedle ty mas hodne syty modry brejle

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax je silnejší, ako súčasní United.

Reagovat
smazaný uživatel

A Abraham na gol proti top tymu.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

los ráno před devátou.. to je teda pohár

Reagovat
icemike

Penalta zasloužená, todle Alonso nezvládl. A sudí taky moc ty karty z kapsy nevytahoval. Každopádně jsem doufal, že díky přestřelce v poolu si na náš zápas nikdo nevzpomene a on tam Rashford dá takovou raketu

Reagovat
KingMaster13

Krásně se potvrdilo že potřebujeme hrát proti těžkým týmům, když nemusíme vyhrát tak je nás hrozně těžké porazit. Když výhru potřebujeme my tak si jí na 90% odveze soupeř. Kdyby PL hrála jen top 6 z loňska tak hůř jak 3. nejsme

Reagovat
KingMaster13

A do dalšího kola prosím Liverpool, díky

Reagovat
Benzema

Áno prosiš zrazu lebo vy hráte s ačkom , kým mi s bečkom tento pohár . Aj ja si vás prosím,len dúfam , že prídete vy na anfield

Reagovat
KingMaster13

Zase to zabetoníme, nějak se ukope remízka a v prodloužení se někdo ukopne, easy

Reagovat
forrest

No, nedivím se, na Old Trafford se poserete vždycky, i když přijedete s áčkem...

Reagovat
smazaný uživatel

No a nejsou posrany spíš MU když celé zápasy proti nám vždy betonujete?

Reagovat
bbbauch

Vzdycky cely zapasy betonujem, dnesni dil prehanek bysme meli.. jinak je zajimavy, ze kdyz vzdycky cely zapasy betonujem, tak liverpool prijede zesranej az za usima a uplne upusti od svoji klasicky hry - pritom proti tymu co cely zapasy betonuje byste meli bejt aktivnejsi, ne? Tady neco nehraje. Nebo ti snad Kloppova taktika co pouziva na OT prijde v pohode, vzhledem k tomu v jakejch srackach jsme a k tomu super dobry jste vy?

Reagovat
smazaný uživatel

njn ani neviem co by som bral skor, byt posrany ale aj tak neprehrat alebo hrat proti posranym a nevyhrat a vidim, ze ty uz si svoj zmysel zivota nasiel ako vidim, reagovat na vsetko proti ManU

Reagovat
Ferguson6

Emery musí odísť. Tragický tréner, ktorý dokáže akurát prehrávať/remízovať vyhraté zápasy. Jediné, čo sa mu nedá uprieť je, že dosiahol to, že fanúšikovia úplne zabudli na lenivého Ozila z posledných sezón, ktorý bol neviditeľný proti každému tímu z 10. miesta v tabuľke a vyššie a žiadajú si ho späť v zostave, ž predsa najlepšie platený hráč nemôže sedieť. Úplne vidím, že keby takto odpísal Xhaku a naša hra by sa nezmenila, tak ako by si fanúšikovia pýtali späť do základu hráča, ktorý nás stál 45 mega

Reagovat
masly008

ty fakt nechápeš že jak xhaka tak ozil jsou zástupný problém? problém je prostě emery nic víc nic míň

Reagovat
Ferguson6

Však Ozil hral zle už pod Wengerom.

Reagovat
merlick

este som popravde nevidel nikoho vyjadrit sa stylom "preco nehra nas najlepsie plateny hrac". Vacsinou taketo hluposti prichadzaju z tabora druhych timov.

Ozil je jeden z najkvalitnejsich hracov v nasom time, a za druhe by uz mohol prist trener ktory ho postavi na svoju oblubenu poziciu, co sa Emerymu nejako po roku vcera takmer podarilo.

Reagovat
Ferguson6

Tak očividne nesleduješ zahraničné diskusie... Každopádne ešte v lete chceli všetci Ozila predávať a teraz im zrazu chýba. Pričom je jasné, že keby hrával, zrejme by dopadol rovnako ako Xhaka.

Reagovat
masly008

všichni chtějí ať hraje z prostého důvodu. protože nám chybí kreativita ve středu hřiště kterou on prostě má.

Nikdo by po něm nevolal kdyby jsme hráli dobže a vytvářeli si dost šancí.

Zatím jsou naše goly jen dílem individuální kvality některých hráčů.

Teď každý chce aby hrál, protože představa že připravuje šance naší trojce ve předu je super, že to nemusí být pravda nevíme když se to nezkusilo že.

Emery OUT

Reagovat
merlick

Reagovat
Ferguson6

Ale keď bol posledné 3 sezóny neviditeľný, čo vás vedie k tomu myslieť si, že zrazu začne hrať?

Reagovat
tunkic

Tak minimálně by to s ním měl zkusit, když to jinak stojí úplně za hovno!!

Reagovat
tunkic

Reagovat
Kixi Syhimour

co to je za hrací den?

Reagovat
smazaný uživatel

Ole out

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blade115

Reagovat
Ondiis

Reagovat
vodka

Reagovat
jacobT

Reagovat
Busby babes

Arsenal fans booing Chamberlain have they forgot he no longer plays for them

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
avicii

Reagovat
pa3ce

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
jacobT

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
t0mmy33MCFC

Oxford : City

Man Utd : Colchester

Aston Villa : Liverpool

Everton : Leicester

Reagovat
kiwwi

dobry zreb

Reagovat
avicii

Ako si hovoril.. City vždy najľahší žreb škoda ze nehráme doma..

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak mame to zaplacene no

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Vždy po nějakém losu se ve mně objeví vlna nesnášenlivosti proti City

Reagovat
t0mmy33MCFC

pritom to je vec naproste nahody a par let zpet jsme meli zase zasadne prvoligove soupere a ja porad brecel proc nemame nekoho ze 3ti ligy

Reagovat
Luc-Luc

to prejde...pozdeji to bude permanentni

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

to už nemůže bejt náhoda

Reagovat
Ondiis

Tohle kolo by se mohlo přeskočit doufal jsem v lepší souboje. Takhle je tam jen Everton proti liškám

Reagovat
Coutinho10

zrovna nepříjemná Aston Villa venku a o Manchesterech se nemá cenu asi bavit

Reagovat
Busby babes

Colchester, nice.

Reagovat
t0mmy33MCFC

no no... vis s kym ste vypadli posledni roky v poharech?

Reagovat
Busby babes

to je fuk, vetsi sance ze si zahraje vic mladych nez kdyby to byl Pool nebo City venku.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný los, když vše dopadne dle předpokladů, budou to parádní semifinále, v zápase Karamelek s Liškami je to vlastně jedno, tam budou atraktivní oba postupující

Reagovat
smazaný uživatel

*oba případní postupující

Reagovat
ďuriLFC

Som zvedavy kedy budeme ten zapas hrat...a ci vobec nastupime teda, sak tam absolutne nieje kedy

Reagovat
t0mmy33MCFC

The EFL is in discussions with Liverpool FC to identify an alternative date given the Club's participation in the FIFA Club World Cup competition. (twitter Carabao cup)

Reagovat
bbbauch

Tak snad priste dame nejakej gol i ze hry, at si muzeme doprat trochu kreditu za vyhru

Reagovat
forrest

Ono se najde něco jinýho. Třeba že hrajeme s áčkem, třeba že hrajeme proti slabýmu soupeři, třeba že nám rozhodčí pomůže...

Reagovat
Swarley

hrajou nádherný fotbal, jen škoda toho vzajemnyho skóre 1:6

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
Lacko_Boh

pajac smatlavy

Reagovat
bbbauch

Elliot z lfc taky peknej letec, jak by rekl Olo, zmrd

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/R_o_M/status/1189666824662798337

Scott. To vlakno je super. On je fakt jako fanousek, co z tribuny skoci na hriste...

Reagovat
Swarley

hraje paradne

Reagovat
Tolstobik

Jediny pozitivum celyho Mourinhova pusobeni u nas. Ja doufam, ze z nej budeme mit dalsiho Carricka/Fletchera

Reagovat
Zaschrona

https://www.telegraph.co.uk/football/2019/10/30/premier-league-consider-ban-heading-academy-level-following/

Bude jednou zajímavé sledovat fotbal bez hlavičkování. Stane se pak hlavičkování stejným prohřeškem jako hra rukou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

RIP rohové kopy

Reagovat
Zaschrona

Krátké rozhy stejně statisticky vychází líp než ty nákopy do vápna, takže tohle vlastně bude plus.

Reagovat
Busby babes

odkud cerpas?

Reagovat
Zaschrona

Soccernomics. Přesná data si nepamatuju, ale celkově tu knihu mohu jen doporučit. Vloni po MS vyšla nová verze.

Reagovat
Busby babes

tu mam doma. Ale rohy nakratko si teda uz nepamatuju. Vim, ze tam psali, ze cekaji daleko vetsi duraz na rozehravani primaku jinak. Kdyz mas pet hracu ve zdi, tak proste musi byt mozne nekde jinde precislit soupere.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice možný, ale stejně ten roh rozehraješ na krátko a pak centruješ na hlavu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

florbalova evoluce

Reagovat
blade115

OT: Nový Witcher trailer je docela na fap fap. Cavill se mi jako Geralt líbí čím dál víc, jakkoliv první reakce na něj byla rozpačitá. Ale ty bojové scény jsou super, jeho "taneční" styl přesně sedí na dojem z knih. Vůbec ze všeho tam dýchá ten respekt k předloze, to je dobrý příslib. Snad to vystihne i tu drsnou realitu Geraltova světa a doby. Je teda vidět z té pompéznosti, že jde pro Netflix o hodně důležitý projekt, což je na jednu stranu fajn, ale na druhou se nutně nevyhne těm hloupým srovnáním s GoT... Jediné, s čím se fakt zatím nemůžu smířit, je Yen. To je prostě úplně mimo, jakkoliv to může být schopná herečka, tak Yen fakt ne...

Reagovat
Busby babes

Za me to vypada super. Cahill v pohode. Ale... ja necetl knizky a v zasade nehral hry (par hodin na zkousku a nejak jsem se k tomu nevratil, jeden z mych restu). Takze se mi tam nebije ta moje predstava s tim, co je v knihach/hrach. Stejny jsem to mel i u GoT, kdy jsem nejdriv videl prvni serii a az pak cetl knihy.

Reagovat
blade115

Zatím asi těžko říct, jestli to bude výhoda nebo ne. Třeba lidi, co hráli hry, ale nečetli knížky, přišli o strašně moc narážek, nechápali souvislosti, nevšimli si Easter eggů... Uvidíme, jak to pojme seriál. Na druhou stranu ta apriorní představa, jak říkáš, může být i dost na škodu. I když jak říkám, mně zatím vyloženě nesedí jen ta Yen. Jasně, Geralta a Ciri jsem si taky představoval jinak, ale tam se to dá akceptovat. Cavill je velký fanda ságy i her, to je velké plus. No, už aby to tu bylo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Dám tomu šanci, ale nic si od toho neslibuju. Cavilla jako Geralta snad nepřekousnu nikdy.

Reagovat
R22

mně taky z fotek přišlo, že se ta herečka na roli Yen vůbec nehodí, ale v tom traileru mi přišla OK, tak by to nemuselo být tak zlý

Reagovat
blade115

Já si ji prostě představuju nějak takhle - https://pbs.twimg.com/media/DJ16XOsXcAA34Cd.jpg

Ostré rysy, takový trochu přísný dojem a poněkud zralejší věk než ta dvacetiletá kulaťoučká erteple ze seriálu. A taky teda trochu výraznější sex appeal, ale to už může být subjektivní.

Reagovat
R22

Jako jo, s tímto souhlasím no...ale když už ten vzhled moc netrefili, tak aspoň charakterově by to mohla zvládnout zahrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Vypadá to dobře a Yen je kost

Reagovat
Ondiis

Co říkáte na zprávu Granita fanouškům? Nakonec to není ani omluva, ale jen vysvětlení. to, jak popisuje chování fanoušků je pěkný hnus, ale pořád si myslím, že by se měl za své chování omluvit, ne jen odůvodnit ...

Reagovat
masly008

Už jsem to psal na jiné stránky.

Pár fanoušků jsou krypli a anonymě ho urazí a on vyfakuje celou tribunu.

Taková kolektivní vina jak prase.

Za mě to není žádná omluva a doufám že u nás skončil.

U mě je to možná největší přestupový fail co si pamatuji.

Myslím tím cena -kvalita.

Reagovat
jacobT

Ved sa za to ospravedlnil, ze tak zareagoval aj na tych fanusikov, ktori nic zle nespravili. A ako neviem, nech ho ako hraca nemusim akokolvek, to comu celil Xhaka ako clovek je prilis cez ciaru. To nebol ziadny ojedinely utok, on to schytava sustavne snad 3 roky. Je tazke sa vzit do jeho koze, ale predstava, ze cloveku rupnu nervy, ked si cita ako mu zabiju zenu alebo jeho dcere praju rakovinu, mi teda nepride ako nerealna.

Reagovat
J0EL

Reagovat
jacobT

Je to len nestastny preklad, v nemeckej verzii jeho postu to vyznieva ovela jednoznacnejsie ako ospravedlnenie.

Reagovat
Busby babes

hezky PR cviceni. ale ma pravdu, fanousci jsou kokoti.

Reagovat
Lacko_Boh

aj pice

Reagovat
jacobT

aj nespecifikovane

Reagovat
Lacko_Boh

BAN!

Reagovat
jacobT

https://i.redd.it/uk5ymhmmwzv31.png

Tak Guendouziho asi caka v dalsom zapase lavicka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

toto je krasny prispevok na temu ozil:

Emery has robbed the footballing world of two years of amazing displays by this glorious talent. Pure footballing skill, grace, and genius. No, he’s not perfect. He plays under control and conserves his energy and body defensively. He’s not powerful, not a strong tackler, not going to attack 50/50 balls aggressively. His body language is poor and when he gets frustrated he loses his focus for a time. He’s not a leader or captain in the traditional sense. And he’s a bit frail which makes him somewhat inconsistent. But he has rare, world class vision, creativity, movement, passing, and technique. He’s an utterly unique talent who is unplayable when he’s in a flow state. The thing that is most often overlooked, or at least under appreciated, is how much he makes the players around him better. Every teammate in midfield and attack can add a point to their match rating when Özil is on the pitch. He gives players an option. He moves to fill the spaces and draw defenders. He drops deep to help against the press and assist with the build-up. He never needlessly holds the ball - the moment a pass is there it’s off his foot. He involves everyone. He sees the movement off every player simultaneously, has otherworldly spacial computation skills and anticipates opportunities before they happen. He leads players in to good positions. Yes, you need to put him in a role that suits these strengths. You can’t ask him to be a prolific goal scorer, you have to give him freedom, you need to give him runners and one-touch passers, and you need solid holding players behind him. But if you do it’s absolutely worth it, and it can win you trophies at the highest levels.

Reagovat
Lacko_Boh

neviem Jakub, to su take prispevky...nie ze by Emery Ozila totalne neodjebal, to samozrejme spravil (spolu s celym Arsenalom) ale ja by som sa predaju Ozila nebranil nikdy. Mozno v kontexte odchodu Wengera po neuspesej sezone, vtedy som nechcel aby odisiel. To by bolo vela.

Reagovat
Hachim Mastour

Nehejtoval si ty Ozila už pod Wengerom? A neviem aké dva roky. Je to max pol rok čo Ozil vôbec nenastupuje.

Reagovat
J0EL

zbyyocna prehanka zase.

Reagovat
smazaný uživatel

mal som take obdobia ked mi trochu pil krv a mozno som ho niekedy aj predaval ale patri medzi najlepsich a najzaujimavejsich hracov akych som zazil a s tymto tu sa uplne stotoznujem

vlani pod emerym hraval ale nepravidelne, vela striedal, nepatril do zakladu a nehraval v dolezitych zapasoch - aspon tak si to pamatam

Reagovat
Lacko_Boh

excelentna pamat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

je to dost dlhsie homie

Reagovat
Hachim Mastour

a ešte o dosť dlhšie bol mesut z formy

Reagovat
masly008

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele