Özilovi se z Fenerbahçe nechce, plánuje tam ukončit kariéru

01.06.2022, 10:28
Aktuality
Mesut Özil (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
Nikikrew

bojuj Mesut a neboj opat sa vratis tam kde patris

Reagovat
king23

Ideálně se z tama nevracej ani po ukončení kariéry, můžeš zaklepat bačkorama v Erdognově náručí

Reagovat
VojtovaChelsea

Zlatan > Özil

Reagovat
Zdechlina

S podobným příspěvkem jsem čekal spíš downyho

Reagovat
DieryVonry

Slunce svítí, koberec nelítá.

Reagovat
sejber

kokos neni on autista? Neviem co sa tam stalo ale dopadlo to s nim rovnako ako u nas akurat to prislo podstatne skor.

Reagovat
Beči

Proč ho vůbec vyřadili z kádru? Však čísla měl letos nejlepší za posledních 5 let.

Reagovat
Denev

Prý tam byl nějaký problém v komunikaci s trenérem, společně s ním byl vyřazen i Ozan Tufan, což je turecký reprezentant. Čísla neměl špatná a celkově špatně vůbec nehrál. Na stejnou pozici je ale v kádru hned několk hráčů. A když pak začal hrát i Arda Guler, tak někdo prostě musel z kola ven. A řekněmě si narovinu, že když má Arda ve svým věku na to hrát pravidelně, tak je potřeba stavět jeho. Klub na tom v budoucnu může jenom vydělat.

Reagovat
Beči

To dává smysl, díky za objasnění

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dement, co si o sobě moc myslí. Stejně náhle ho vyřadil i Arteta v Arsenalu po dobrých výkonech.

Reagovat
Beči

V Arsenalu ho určitě nevyřadili po "dobrých výkonech".

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi si to, bylo to tak naposledy, kdy hrál dobře a pak si najednou už nekopl.

Reagovat
Beči

Jasně, ale pokud si to dobře pamatuji, tak zahrál "dobře" tak dva tři zápasy a i tam bych s tím slovem šetřil. Byly to dobré výkony oproti těm jeho předchozím, ale rozhodně ne nic hvězdného.

Reagovat
Nikikrew

Hmm tak to si pekne mimo

Reagovat
Beči

Vážně? Dokonce jsem si našel, že než byl vyřazen, tak dal akorát v posledních třech zápasech gól a asistenci, víc nic. Samozřejmě chápu, že mohl podávat slušné výkony i když neskóroval, nebo neasistoval, ale...

Reagovat
Nikikrew

Ozil posledné zápasy neasistoval, nedával góly. Bol ale pri zrode takmer všetkých akcií a daval tie niekedy dôležitejšie sekundárne áčka. Proti Chelsea a United bol z najlepších, potom Leeds v pohode, Newcastle gol prišla korona a jeho koniec. Smutné

Reagovat
Nikikrew

Musim dat za polopravdu Paprike. Mal velmi slusne vykony pred jeho ,,vyradenim''. Dement to samozrejme nie je

Reagovat
Denev

Vždyť ho přece osobně vůbec neznáte. Rozhodnutí o vyřazení z kádru plně akceptoval a sám se pak hned vyjádřil ve smyslu, že je nejdůležitější úspěch Fenerbahce. Ve FB je problém, že na stejnou pozici byli dva hráči, kteří prostě musí být v základní sestavě. A jednomu je 26 - Irfan Can Kahveci a Ozilovi je pak 33. Trenér to zkoušel postavit tak, že na prvým křídle hrál Kahveci a jako CAM hrál Ozil. Jenže oni jsou typologicky téměř stejní. Tzn, že když hrají spolu, tak se zpomaluje tempo, navíc se ani jeden příliš nevrací do obrany. Tudíž se tomu muselo vyřešit nějak jinak. A držet jednoho z nich na lavičce, když už tam je Guler, je škoda. Zabíralo by se tim místo mladším hráčům a hráčům na jiný pozice. Fenerbahce dnes nebo zítra oznámí oficiálně příchod Jesuse na post hl. kouče, tak se uvidí, jak to bude řešit on.

Reagovat
Denev

Ale osobně si myslím, že takový Sosa, který od začátku sezony předvádí příšerné výkony i na hřišti, měl být vyřazen z kádru spíš, když byl ještě k tomu v březnu vyfocen s lahví alkoholu v ruce. To už pak nedává smysl..

Reagovat
Denev

Mimochodem teda v tom, že si o sobě něco myslí, se hodně pletete. Naopak právě. V Turecku už se objevilo hodně velkých hráčů, ale poprvé se stalo, že to na chování dotyčné osoby, která je považována za hvězdu, nebylo/není poznat. Jako někdo, kdo Fenerbahce a tureckou ligu sleduje velmi zblízka, se zde musím Ozila zastat.

Reagovat
Nikikrew

preto nechápem toto odsudzovanie. Navyše na sociálnych sieťach bol ticho, podporoval klub. Nechápem ten hejt

Reagovat
pobody's nerfect

pěknou veš si nasadili do kožichu

Reagovat
ernyyyy

Haters gonna hate..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele