Postup do semifinále a jeden rekord, Neuer v počtu čistých kont předčil Casillase

18.04., 19:02
Aktuality
Manuel Neuer (© AFP)

Kanonýři z Arsenalu včera pálili slepými náboji a vedle Bayernu Mnichov z toho profitoval i jeho brankář Manuel Neuer. 38letý gólman udržel čisté konto a stanovil nový rekord milionářské soutěže.

Bavorský celek doma vyhrál 1:0 a Neuer (138 startů) v Lize mistrů neinkasoval v 58. utkání. Jeho španělský kolega Iker Casillas (177 startů) udržel čisté konto 57x, třetí příčku v tomto ohledu drží s 52 nulami Gianluigi Buffon.

"Hráli jsme velmi dobře a soupeře prakticky k ničemu nepustili. Klíčovým faktorem vedoucím k výhře byla disciplína, díky ní jsme postoupili do semifinále," hodnotil Neuer středeční utkání.

"Jsem šťastný a také spokojený. Zápasy v Lize mistrů jsou specifické a zvláště to platí o těch v Allianz Areně. Sami jste mohli vidět, co doma dokážeme. Tohle je krásný večer a hodně k němu přispěli fanoušci," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele