Atlético vstoupilo do zóny Suáreze, řekl kouč Simeone po výhře nad Osasunou

Velkou úlevu a radost cítil po posledním vítězství ve španělské lize trenér Atlética Madrid Diego Simeone. Jeho tým zvládl domácí drama s Osasunou Pamplona až díky dvěma brankám v posledních osmi minutách a díky triumfu 2:1 drží před závěrečným kolem dvoubodový náskok v čele tabulky na Real Madrid. Simeone proto velebil týmovou nezdolnost a autora vítězné branky Luise Suáreze.

Cerezo: Suáreze jsme vždycky pokládali za nejlepšího útočníka v Evropě

Atlético Madrid má letošní sezonu skvěle rozehranou, útočí na zisk mistrovského titulu a velkou zásluhu na tom má Luis Suárez. V Barceloně nepotřebný útočník se v hlavním městě Španělska proměnil v jednu z klíčových postav a znovu dává góly, o jeho síle ví i prezident Enrique Cerezo...

Suárez kouše a já bojuju, prohlásil útočník Atlética Madrid Costa

Útočník Atlética Madrid Diego Costa ocenil přínos kanonýra Luise Suáreze pro tým. Nová akvizice ozdobila debut za "Rojiblancos" dvěma góly a nahrávkou při drtivé výhře 6:1 nad Granadou v nedělním 3. kole španělské ligy, přestože do duelu zasáhla až od 70. minuty. Costa nechápe, proč se Barcelona uruguayského reprezentanta zbavila.

Tohle si Suárez nezasloužil, zlobí se Messi na Barcelonu

Hvězdný kanonýr Lionel Messi se znovu opřel do vedení Barcelony. Argentinec zkritizoval zástupce klubu za to, jak se zachovali k jeho dlouholetému parťákovi v útoku a kamarádovi Luisi Suárezovi. Uruguayskému hráči po příchodu nového kouče Ronalda Koemana oznámili, že už se s ním nepočítá. Třetí nejlepší střelec barcelonské historie tento týden odešel do Atlética Madrid.

Suárez se po odchodu z Barcelony upsal Atléticu na dva roky

Uruguayský fotbalista Luis Suárez dotáhl ve španělské lize svůj přestup do Atlética Madrid. Po odchodu z Barcelony úspěšně prošel lékařskými testy a v novém působišti podepsal smlouvu na dva roky. Dnes s týmem poprvé trénoval a debutovat by mohl už v nedělním domácím zápase s Granadou.

Suárez odešel z Barcelony ke konkurenci, bude hrát za Atlético

Uruguayský útočník Luis Suárez bude hrát za Atlético Madrid. Barcelona, s kterou během šesti let získal 13 trofejí, ztratila po příchodu nového trenéra Ronalda Koemana o služby třiatřicetiletého fotbalisty zájem.

Suárez rozváže smlouvu s Barcelonou, posílit může Atlético

Uruguayský kanonýr Luis Suárez se podle španělských médií dohodl s Barcelonou na rozvázání smlouvy a katalánský klub opustí jako volný hráč. Třiatřicetiletý útočník má údajně namířeno do konkurenčního Atlética Madrid.

Suárez má namířeno z Barcelony do Juventusu, Vidal do Interu

Dvě dosavadní opory Barcelony, s kterými nový trenér Ronald Koeman už nepočítá, míří do Itálie. Útočník Luis Suárez se podle listu Marca dohodl na angažmá s Juventusem, záložník Arturo Vidal by měl posílit Inter Milán.

Suárezův přestup do Juventusu se prý zpomalil kvůli občanství

Avizovaný transfer Luise Suáreze z Barcelony do italského Juventusu ještě může dostat stopku. Do cesty se postavila nečekaná překážka v podobě občanství uruguayského útočníka. Zatímco ve Španělsku není považován za cizince mimo Evropskou unii, v Itálii by to mohl být problém.

S Bayernem to bude 50 na 50, myslí si barcelonský útočník Suárez

Barcelonský Luis Suárez považuje Bayern Mnichov za skvělého soupeře, ale myslí si, že oba týmy mají ve čtvrtfinále Ligy mistrů stejnou šanci. Uruguayský útočník v sobotní odvetě osmifinále s Neapolí pomohl proměněnou penaltou k domácímu vítězství 3:1, které v součtu s úvodní remízou 1:1 posunulo Katalánce potřinácté za sebou mezi nejlepší osmičku elitní soutěže.

Suárez v Barceloně překonal Kubalu a doufá, že Real klopýtne

Barcelonský útočník Luis Suárez po středečním vítězství 1:0 nad městským rivalem Espaňolem doufá, že obhájci titulu vyhrají zbývající tři zápasy španělské ligy a vedoucí Real Madrid ještě do konce sezony klopýtne. Uruguayský reprezentant potvrdil střeleckou formu a 195. soutěžním gólem za Katalánce se na třetím místě klubové tabulky střelců osamostatnil před bývalým československým reprezentantem Ladislavem Kubalou.

Suárez po remíze Barcelony s Vigem prožíval frustraci

Velké zklamání prožíval útočník Barcelony Luis Suárez po sobotním utkání 32. kola španělské ligy na hřišti šestnácté Celty Vigo. Přestože se v pátém zápase po koronavirové pauze poprvé zapsal mezi střelce a to hned dvakrát, jeho trefy stačily jen na remízu 2:2.

Barcelona může nasadit Suáreze, během pauzy vyléčil koleno

Barcelona bude moci příští týden při restartu španělské ligy nasadit své útočné eso Luise Suáreze. Uruguayský fotbalista během koronavirové pauzy absolvoval rehabilitaci operovaného kolena a od lékařů nyní dostal povolení nastoupit 13. června k prvním zápasu lídra tabulky na Mallorce.

Až se LaLiga rozběhne, budu Barceloně k dispozici, řekl Suárez

Luis Suárez se měl po operaci kolena vrátit Barceloně před koncem sezóny, vzhledem k přerušení LaLigy kvůli pandemii koronaviru by však mohl svému týmu pomoci výrazněji. Uruguayský kanonýr očekává brzký návrat...

Suárez touží zůstat v Barceloně. Prozradil zvláštní doložku ve smlouvě

Luis Suárez s největší pravděpodobností přijde o zbytek aktuální sezony kvůli operaci kolena. Přesto věří, že ani v 33 letech ještě nejsou jeho dny na Camp Nou sečteny. V příští ročníku chce zabojovat o prodloužení smlouvy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele