Miami láká Suáreze

04.11.2023, 09:40
Aktuality

Fotbalisty Interu Miami by mohl od příští sezony MLS posílit další někdejší hráč Barcelony. Po letošním příchodu argentinské hvězdy Lionela Messiho, jehož následovali i jeho bývalí spoluhráči z katalánského velkoklubu Jordi Alba a Sergio Busquets, má nyní podle serveru ESPN na Floridu namířeno také kanonýr Luis Suárez.

Šestatřicetiletý uruguayský útočník aktuálně působí v brazilském Gremiu. V minulosti hrál za Ajax, Liverpool, Barcelonu či Atlético Madrid. V roce 2022 zamířil domů do Nacionalu Montevideo, kde vyrůstal, než letos odešel do Gremia. Podle ESPN v prosinci po skončení brazilské sezony přestoupí do Miami.

Suárez v dresu Barcelony nastřílel v 191 zápasech 147 gólů. Střelecky předtím zářil i při angažmá v Ajaxu, kde nasbíral při 110 startech 81 branek, a v Liverpoolu, za který dal ve stejném počtu utkání 69 gólů. Je také nejlepším střelcem uruguayské reprezentace, za niž dal ve 137 zápasech 68 gólů. Nechvalně se ale proslavil i nevhodným chováním na hřišti, když opakovaně kousl soupeře.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele