Potvrzeno, Suárez se na dva roky upsal brazilskému Grêmiu

31.12.2022, 18:40
Aktuality
Luis Suárez (© AFP)

Luis Suárez po několika měsících opět mění dres. Zkušený uruguayský útočník se v červenci vrátil domů a Clubu Nacional pomohl k zisku mistrovského titulu, nyní za sebou má cestu do Brazílie - brzy 36letý kanonýr podepsal dvouletou smlouvu v Grêmiu...

Suárez si podle tisku ročně přijde na 3,3 milionu eur a stane se tak nejlépe placeným hráčem brazilského klubu. Jeho nabídce dal přednost před mexickým Cruz Azul a týmy ze Saúdské Arábie či USA.

Suárez je odchovancem Clubu Nacional a dlouhé roky působil v Evropě, kde střílel branky za Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelonu a Atlético Madrid. Ve své sbírce má řadu trofejí včetně jednoho z Ligy mistrů v sezoně 2014/2015, hned pětkrát se stal šampionem španělské ligy.

Suárez se nedávno účastnil svého čtvrtého světového šampionátu a pozvánku si vysloužil i díky podzimním výkonům - za Club Nacional nastoupil k šestnácti zápasům, v nichž nastřílel osm branek.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (6)

Přidat komentář
pepa474

smlouva podepsaná..nuž, čas se do toho zakousnout

Reagovat
Mhello

Asi už měl Uruguayských hráčů plné zuby. Tak si začal brousit zoubky na Brazilce.

Reagovat
Hachim Mastour

Ho tam podrežú

Reagovat
Zemun

Nestihnú,on ich rýchlejšie pohryzie

Reagovat
Mhello

Twilight of his career

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele