Další články

Suárez si opět zahraje s Messim. Uruguayec se upsal Interu Miami

Uruguayský útočník Luis Suárez se stal posilou Interu Miami a znovu si zahraje s argentinskou hvězdou Lionelem Messim. Šestatřicetiletý kanonýr podepsal s floridským klubem roční smlouvu. Inter Miami to uvedl na svém webu.

Uruguayský útočník Suárez byl vyhlášen nejlepším hráčem brazilské ligy

Uruguayský útočník Luis Suárez byl vyhlášen nejlepším fotbalistou uplynulého ročníku brazilské ligy. Šestatřicetiletý někdejší hráč Ajaxu, Liverpoolu, Barcelony či Atlética Madrid vstřelil za vicemistra Grémio 17 ligových gólů.

Suárez se vydá do USA, zkušený útočník dolaďuje dohodu s Interem Miami

Luis Suárez se včera rozloučil s fanoušky Grêmia a začal řešit svou další budoucnost. Zkušený uruguayský útočník se podle očekávání vydá do Spojených států amerických, na spadnutí je dohoda o jednoletém kontraktu v Interu Miami.

Suárez je poprvé od MS v uruguayské nominaci, čeká ho souboj s Messim

Poprvé od prosincového mistrovství světa se vrátil kanonýr Luis Suárez (36) do týmu Uruguaye a v pátek ho čeká přímý souboj s argentinským kapitánem Lionelem Messim (36). Bývalí spoluhráči z Barcelony povedou své týmy v kvalifikaci o MS 2026 na hřišti úřadujících šampionů v Buenos Aires.

Miami láká Suáreze

Fotbalisty Interu Miami by mohl od příští sezony MLS posílit další někdejší hráč Barcelony. Po letošním příchodu argentinské hvězdy Lionela Messiho, jehož následovali i jeho bývalí spoluhráči z katalánského velkoklubu Jordi Alba a Sergio Busquets, má nyní podle serveru ESPN na Floridu namířeno také kanonýr Luis Suárez.

Útočník Suárez po sezoně předčasně skončí v Grémiu

Bývalý útočník Liverpoolu nebo Barcelony Luis Suárez po sezoně odejde z Grémia. Šestatřicetiletý fotbalista v rozhovoru pro Globoesporte uvedl, že nezvládá náročnost brazilské ligy, a proto se rozhodl smlouvu s klubem předčasně ukončit.

Potíže s kolenem zřejmě donutí Suáreze skončit kariéru

Útočník Luis Suárez podle brazilských médií zřejmě bude muset ukončit kariéru. Bývalý hráč Liverpoolu nebo Barcelony, který od začátku roku působil v brazilském Gremiu, má vážné potíže s kolenem.

Potvrzeno, Suárez se na dva roky upsal brazilskému Grêmiu

Luis Suárez po několika měsících opět mění dres. Zkušený uruguayský útočník se v červenci vrátil domů a Clubu Nacional pomohl k zisku mistrovského titulu, nyní za sebou má cestu do Brazílie - brzy 36letý kanonýr podepsal dvouletou smlouvu v Grêmiu...

Suárez splnil úkol v Clubu Nacional, další výzvu našel v Brazílii

Luis Suárez bude po několika měsících opět měnit dres. Zkušený uruguayský útočník se v červenci vrátil domů a Clubu Nacional pomohl k zisku mistrovského titulu, nyní před sebou má let do Brazílie - brzy 36letý kanonýr je domluven na podmínkách smlouvy v Grêmiu...

Ronaldo, Messi, ale také Neymar. Velikáni mají poslední šanci získat zlato z MS

Lionel Messi (35), Cristiano Ronaldo (37) a mnoho dalších fotbalových osobností cestuje do Kataru s vědomím, že mají poslední šanci získat vysněnou trofej pro světového šampiona.

Útočník Suárez se vrací do Nacionalu, kde odstartoval kariéru

Bývalý útočník Liverpoolu nebo Barcelony Luis Suárez se vrací do uruguayského Nacionalu, kde odstartoval kariéru. Pětatřicetiletý fotbalista se s klubem z Montevidea dohodl na předběžné smlouvě.

Suárez dal košem River Plate a nadále si hledá nové angažmá

Luis Suárez nakonec zavrhl možnost působení v argentinském klubu River Plate. Dohoda mezi zkušeným uruguayským kanonýrem a slavným jihoamerickým celkem byla hodně blízko, sám fotbalista ale změnil názor po vyřazení River Plate z Copa Libertadores...

Suárez opustí Atlético, včera se rozloučil s fanoušky

Atlético Madrid včera remizovalo se Sevillou (1:1) a poslední zápas v dresu klubu z hlavního španělského města na Wanda Metropolitano sehrál Luis Suárez. Zkušenému uruguayskému útočníkovi končí smlouva a novou nepodepsal, v neděli večer dostal příležitost rozloučit se s fanoušky...

Italský svaz uzavřel vyšetřování Suárezovy jazykové zkoušky

Italský fotbalový svaz uzavřel vyšetřování podezřelé jazykové zkoušky uruguayského útočníka Luise Suáreze před loňským chystaným přestupem do Juventusu Turín. Podle závěrů svazu není dostatek důkazů o podvodném jednání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele