Suárez se v poháru zranil a zřejmě přijde o americké mistrovství

Uruguayská hvězda Luis Suárez zřejmě přijde o start na americkém mistrovství Copa América. Důvodem je svalové zranění na pravé noze, které si útočník Barcelony odnesl z nedělního finále Španělského poháru. I přesto hodlá na turnaj s národním týmem odcestovat.

Suárez zastínil Messiho i Neymara a Barceloně vystřílel titul

Barcelonští obhájili mistrovský titul především díky famózní střelecké formě Luise Suáreze. Uruguayský útočník v závěru sezony zastínil i hvězdné ofenzivní spoluhráče Lionela Messiho s Neymarem a 14 góly v posledních pěti kolech rozhodl dramatický konec španělské ligy.

Barcelona ukázala, jak drží při sobě, těšilo Suáreze po výhře 8:0

Útočník Barcelony Luis Suárez ve středu zažil mimořádný večer, když v zápase španělské ligy v La Coruni čtyři góly vstřelil, další tři připravil a pomohl k drtivému vítězství 8:0. Uruguayský fotbalista měl radost, že katalánský celek po nedávné krizi ukázal velkou soudržnost.

Barça za Suáreze zaplatila o 10 milionů méně, než se očekávalo

Z čerstvě uniklého dokumentu o přestupu Luise Suáreze z Liverpoolu do Barcelony vyplývá, že katalánský velkoklub na uruguayského ostrostřelce vynaložil méně peněz, než s kolika se původně počítalo. Skutečná částka totiž zní 64,98 milionů liber, zatímco těsně po přestupu média zpravidla uváděla sumu o celých deset milionů větší...

Ukázali jsme charakter, pochvaloval si Suárez

Uruguay vstoupila do kvalifikačního utkání o postup na mistrovství světa 2018 s Brazílií špatně a záhy prohrávala o dvě branky, nakonec ale dokázala alespoň vyrovnat. Kanonýr Luis Suárez si chválil charakter...

Suárez si po dvou letech zahraje soutěžní zápas za Uruguay

Barcelonského útočníka Luise Suáreze čeká v pátek po vypršení disciplinárního trestu po téměř dvou letech start v soutěžním utkání za reprezentaci Uruguaye. Devětadvacetiletý fotbalista před kvalifikačním zápasem o postup na mistrovství světa s Brazílií prohlásil, že styl hry měnit nehodlá. Chce však hrát stejně jako v klubu "umírněněji".

Messi a Suárez připomněli proti Vigu slavnou Cruyffovu penaltu

Barcelonští v nedělním domácím zápase španělské ligy se Celtou Vigo zaujali nejen drtivou výhrou 6:1, ale také netradičně zahranou penaltou. Lionel Messi totiž místo střely překvapivě nahrál zakončujícímu Luisi Suárezovi. Podobný kousek už v osmdesátých letech minulého století předvedl bývalý slavný hráč a trenér Katalánců Johan Cruyff.

Za Barcelonu hodlám hrát ještě dlouho, prohlásil Suárez

Luis Suárez od minulé sezóny nastupuje za Barcelonu, kde má uruguayský reprezentant kontrakt ještě na další čtyři roky. Sám pak doufá, že za katalánský celek bude nastupovat ještě dlouho...

Suárez oslavil výročí hattrickem, podle trenéra je nenahraditelný

Útočník Luis Suárez v neděli stylově oslavil roční výročí svého debutu za Barcelonu, když hattrickem rozhodl o domácí výhře 3:1 nad Eibarem. Trenér Luis Enrique uruguayského fotbalistu po utkání španělské ligy hodně chválil, podle něj je pro katalánský tým nenahraditelný.

Recenze knihy Luis Suárez - Přes čáru

Ve druhé polovině minulého roku šlo ve fotbalovém prostředí zřejmě o vůbec nejdiskutovanější jméno. Útočník Luis Suárez kousnul na MS v závěrečném zápase skupiny D italského obránce Chielliniho. A protože to nebylo poprvé, kdy si tímto způsobem vybíjel frustraci, vyfasoval tvrdý trest. Pauzy pak využil k napsání své autobiografie, jež se nedávno objevila na pultech knihkupectví...

Nejlepším fotbalistou Evropy bude Messi, Ronaldo nebo Suárez

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu UEFA za sezonu 2014/15 kandiduje obhájce trofeje Cristiano Ronaldo z Realu Madrid a barcelonská dvojice Lionel Messi, Luis Suárez. Vítěz bude oznámen 27. srpna v rámci losování základních skupin Ligy mistrů, kdy budou novináři hlasovat pomocí elektronického systému naživo.

Suárez: "Jesličky" Luizovi byly mou jedinou možností

Útočník Luis Suárez dvěma góly pomohl Barceloně ke středeční výhře 3:1 na hřišti Paris St. Germain v úvodním čtvrtfinále Ligy mistrů. Uruguayský reprezentant před oběma brankami přešel přes bránícího Davida Luize potupnými "jesličkami", které prý byly jedinou jeho možností v dané situaci.

Suárez si čím dál tím víc rozumí s Messim, těší Enriqueho

Pod suverénní nedělní výhru Barcelony 6:1 nad Vallecanem se podepsali hattrickem Lionel Messi a dvěma góly další útočník Luis Suárez. Ze spolupráce hvězdných fotbalistů má radost trenér Luis Enrique, podle kterého si Katalánci zaslouží být na prvním místě španělské ligy, ale nesmí polevit.

Suárez v Barceloně hledá gólovou formu, ale trenér mu dál věří

Uruguayský kanonýr Luis Suárez zatím v Barceloně nepotvrzuje výtečnou gólovou formu z Liverpoolu a v novém angažmá si připsal jen pět soutěžních zásahů. Trenér Luis Enrique však Suáreze chválí za přínos týmu a věří, že se na Nou Campu opět rozstřílí.

Podklouznout jako Gerrard, asi ukončím kariéru, přiznal Suárez

Dnes už kope za Barcelonu, minulou sezónu však Luis Suárez táhl za titulem Liverpool. Reálné naděje Reds ztratili po fatálním podklouznutí Stevena Gerrarda a porážce s Chelsea. Uruguayec nyní ve své nové biografii přiznal, že být na kapitánově místě, možná ukončí kariéru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele