Fotbal není fér, řekl Suárez po zpackané premiéře na Camp Nou

Domácí premiéra v dresu Barcelony Luisi Suárezovi ani trochu nevyšla a uruguayský kanonýr se po sobotní porážce 0:1 s Celtou Vigo zlobil, že fotbal není spravedlivý. Domácí vyslali na soupeřovu branku 19 střel, čtyřikrát trefili břevno, ale na gól Larriveye z 55. minuty se jim odpovědět nepovedlo.

Začínám se zase cítit jako fotbalista, oddychl si Suárez

Útočník Luis Suárez přiznal, že se po zmírnění podmínek svého trestu za kousnutí soupeře zase začal cítit jako fotbalista. Sportovní arbitráž CAS totiž minulý měsíc povolila uruguayskému kanonýrovi trénovat s novými spoluhráči v Barceloně.

Suárez byl po včerejším debutu oficiálně představen fanouškům

Vzhledem k tomu, že měl donedávna uruguayský kanonýr Luis Suárez veškeré autogramiády a veřejné prezentace zakázaná, mohl být fanouškům Barcelony oficiálně představen teprve dnes - jen pár hodin po svém premiérovém vystoupení v dresu katalánského giganta...

Suárezův trest podle CAS platí, v Barceloně ale může trénovat

Sportovní arbitráž CAS potvrdila čtyřměsíční trest pro Luise Suáreze za kousnutí Itala Giorgia Chielliniho na nedávném mistrovství světa. Uruguayský útočník ale může alespoň trénovat se svými novými spoluhráči v Barceloně. Zápasy může Suárez hrát až od konce října.

Šéf anglické ligy je rád, že problémový útočník Suárez odešel

Šéf anglické ligy Richard Scudamore je rád, že uruguayský útočník Luis Suárez odešel z Liverpoolu do Barcelony. Podle funkcionáře totiž kontroverzní fotbalista, který na sebe naposledy upozornil pokousáním italského obránce Giorgia Chielliniho, škodil dobré pověsti Premier League.

Suárezovo odvolání začne CAS řešit za týden

V polovině srpna by měl mít uruguayský fotbalista Luis Suárez jasno o tom, zda si bude muset odpykat celý trest za kousnutí soupeře na mistrovství světa v Brazílii. Sportovní arbitrážní soud v Lausanne (CAS) začne jeho odvolání řešit v pátek 8. srpna a týden nato by měl být znám verdikt.

V nominaci na nejlepšího fotbalistu v Evropě je i Suárez

Mezi deseti fotbalisty nominovanými na trofej pro nejlepšího hráče působícího v Evropě je i kontroverzní Uruguayec Luis Suárez, který dostal od UEFA čtyřměsíční trest. V užším výběru mají stejně jako loni největší zastoupení hráči Bayernu, přestože letos Ligu mistrů nevyhráli. Schází však loňský vítěz Francouz Franck Ribéry, který kvůli zranění přišel o mistrovství světa.

Barcelona potvrdila příchod uruguayského útočníka Suáreze

Luis Suárez skutečně opouští Liverpool a od podzimu bude hrát za FC Barcelona. Katalánský klub celý transfer dnes oficiálně potvrdil s tím, že vše bude uzavřeno příští týden po zdravotní prohlídce. Sedmadvacetiletý kanonýr následně podepíše pětiletý kontrakt...

FIFA zamítla odvolání proti trestu pro Suáreze

Odvolací komise FIFA zamítla odvolání Uruguaye proti trestu Luise Suáreze, který za kousnutí soupeře na mistrovství světa dostal zákaz fotbalové činnosti na čtyři měsíce a nesmí nastoupit v devíti reprezentačních zápasech. Trest tak zůstává v platnosti, poslední šancí pro Suáreze je odvolání ke sportovní arbitráži v Lausanne.

Suárez se omluvil Chiellinimu a slíbil, že už nikdy nebude kousat

Uruguayský útočník Luis Suárez se na twitteru omluvil italskému obránci Giorgiu Chiellinimu za kousnutí na mistrovství světa. Sedmadvacetiletý hráč Liverpoolu, který dostal od disciplinární komise FIFA rekordní čtyřměsíční zákaz činnosti, také slíbil, že už se podobný incident nebude opakovat.

Suárez odmítl, že by Chielliniho kousl, prý jen ztratil rovnováhu

Uruguayský fotbalista Luis Suárez ve své obhajobě u disciplinární komise FIFA odmítl, že by v utkání mistrovství světa úmyslně kousl italského obránce Giorgia Chielliniho. Sedmadvacetiletý hráč tvrdí, že ztratil rovnováhu a na soupeře upadl.

Pokousaný Chiellini označil trest pro Suáreze za přemrštěný

Italský obránce Giorgio Chiellini označil za přemrštěný disciplinární trest, který dostal Uruguayec Luis Suárez za to, že ho v utkání mistrovství světa kousl. FIFA útočníkovi Liverpoolu udělila zákaz činnosti ve fotbale po dobu čtyř měsíců, a to včetně tréninků s klubem, a zakázala mu nastoupit do devíti zápasů za uruguayský tým.

Luis Suarez dostal za kousnutí soupeře distanc na čtyři měsíce

Uruguayský útočník Luis Suárez dostal za to, že kousl do ramene Giorgia Chielliniho z Itálie, od FIFA rekordní čtyřměsíční distanc ze všech fotbalových aktivit. Suárez tak již své reprezentaci na mistrovství světa nepomůže, což potvrdil i trest na zákaz startu v devíti mezinárodních duelech...

Suáreze se zastal i uruguayský prezident

Zatímco pro většinu fotbalového světa je útočník Luis Suárez po incidentu s italským obráncem Giorgiem Chiellinim darebákem, doma v Uruguayi se ho dál zastávají. Učinil tak dokonce i prezident jihoamerické země José Mujica.

Suárez potěšil sázkaře a firmy

Přestože potřeba Luise Suáreze kousat protihráče má na hony daleko k chvályhodnému činu, najdou se i tací, které poslední výstřelek uruguayského fotbalisty potěšil. Například sázkaře ve Švédsku nebo několik společností, které se rozhodly incident s italským obráncem Giorgiem Chiellinim využít k reklamním účelům.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele