Messi se Suárezem rozdrtili Orlando City. Lloris musel v MLS chytat na sněhu

03.03., 08:30
Aktuality
Lionel Messi a Luis Suárez (© AFP)

Přesvědčivou výhrou 5:0 skončil domácí zápas Interu Miami s Orlandem City. Po dvou gólech vstřelili jedny z největších hvězd floridského týmu Lionel Messi a Luis Suárez. Los Angeles FC cestovalo i s brankářem Hugem Llorisem k utkání s Realem Salt Lake. Duel se odehrál za nepříznivých sněhových podmínek a hosté ho prohráli 0:3.

Orlando skončilo loni druhé v boji o MLS Cup a také letos je tipováno na umístění na předních příčkách, proti Miami ale nemělo ani nejmenší šanci. Suárez v nedávné době nabíral kondici a nepodával výkony, které se od něj očekávaly.

"Jsem za něj šťastný, že se mu povedlo skórovat. Byli jsme celou dobu v klidu. Víme, co Luis dokáže," řekl po zápase Messi.

Uruguayský kanonýr převážil misky vah na stranu domácích už po pouhých čtyřech minutách a druhý gól přidal sedm minut nato. "Je přesně takový, kddyž to nečekáte, zlomí zápas ve váš prospěch tak jako dnes," dodal argentinský mistr světa.

Na 3:0 zvyšoval Robert Taylor, jemuž asistoval dvougólový Uruguayec. Poté už přišla řada na Messiho. Bývalý dlouholetý hráč Barcelony se jednou prosadil z rychlého protiútoku a v 62. minutě završil skóre hlavou - opět po nahrávce Suáreze. V mezičase hvězda Interu také přihrála svému uruguayskému spoluhráči na hattrick, jenže rozhodčí gól neuznali.

"Užíváme si, co děláme. Daří se nám a rosteme," těšilo po utkání 36letého Argentince.

Do akce s LAFC vyrazil také Lloris. V Salt Lake City se ovšem musel vyrovnat s vrstvou sněhové pokrývky. Možná i nepříznivé počasí přispělo k tomu, že hosté nakonec prohráli 0:3. Jejich trenér Steve Cherundolo se poté řádně zlobil."Byl to úplný vtip, že jsme dnes museli hrát. Bylo to jedno z nejhorších profesionálních utkání, jaké jsem kdy viděl," uvedl.

"Je mi líto hráčů, že si tím museli projít. Zápas se dnes neměl odehrát," dodal 45letý kouč.

Ani zápasu Interu Miami s Orlandem City se nevyhnuly problémy. Jen dvě hodiny před výkopem došlo k výměně sudího. Hosté totiž upozornili na fakt, že původně delegovaný Guiherme Cerett má na profilu na sociálních sítích fotku v dresu floridského klubu.

Autor: Vladislav Frk / flashscore.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
Memento_Mori_86

Konečně se mu daří, vidím to na zlatý míč.

Reagovat
Salfovic

Suárez by si ho zasloužil

Reagovat
Messiáš

Reagovat
oli9

Nepamatuju si sezonu nebo rok kdyby se mu nedařilo

Reagovat
Jordi Alba

1985/86 měl slabší.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Csaplárova past
Reagovat
Moshe Dajan

Ten první Messiho gól byl dobrý vtip

Reagovat
Salfovic
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele