PSG chce Amrabata. Souhlasí i Mbappé

Tottenham, Liverpool či milánský Inter v posledních týdnech projevily zájem o Sofyana Amrabata, který s Marokem na nedávném světovém šampionátu v Kataru získal čtvrté místo, a podobně jako jiní kolegové z reprezentace se dostal do hledáčku evropských gigantů. Anglické kluby každopádně budou mít tvrdou konkurenci, pokud se pokusí záložníka Fiorentiny opravdu přivést do svých řad, o Amrabatovy služby totiž projevilo zájem PSG.

Ve Francii se zlobí na Martíneze

Více než sto tisíc lidí přivítalo brankáře mistrů světa Emiliana Martíneze ve čtvrtek v jeho rodném městě Mar del Plata. Centrem slavnosti byla pláž Las Toscas, kde se zápasy z Kataru včetně finálového triumfu Argentiny nad Francií během šampionátu přenášely. Policisté podle médií museli uzavřít několik ulic, aby zabránili chaosu.

All-Stars šampionátu: MS 2022 v kostce

Už jste se z nedělního finále vzpamatovali? Srdeční tep zpátky na normální hladině? Dobrá, nastal tedy správný čas jedno z nejlepších mistrovství světa v historii, co do herní kvality, pořádně zesumírovat a určit jeho All-Stars. Schválně, jestli se na TOP hráčích či gólech shodneme...

V rytmu samby: Osmifinále MS v kostce

Co teď s volným časem, když už se nehrajou čtyři zápasy denně? A co proboha dělat, když se dva dny dokonce nehraje vůbec? Program na celou dobu vám naplánovat nedokážeme, ale připravit pár minut čtení, to zase jo. Třeba tradiční kostkou, v níž nechybí tentokrát mimořádně nabitá ideální sestava.

Mbappé nemluvil s novináři. Chtěl se soustředit na triumf na šampionátu, zaplatí i pokutu

Kylian Mbappé, autor dvou branek z nedělního osmifinále proti Polsku, mlčel před médii od začátku světového šampionátu v Kataru. Během rozhovoru, který provedl jakožto vyhlášený nejlepší hráč utkání, každopádně osvětlil, proč tak činil. Všechnu svou energii chtěl totiž plně soustředit na konečné prvenství Francie na turnaji. Proti novinářům žádnou zášť nepociťuje.

Neexistuje způsob, jak zastavit Mbappého, zní z polského tábora

Odpoledne plné rekordů zažila francouzská reprezentace během dnešního osmifinálového duelu na mistrovství světa proti Polsku. Při výhře 3:1 se stal Olivier Giroud nejlepším střelcem historie "Les Bleus". Jeho kolega z útoku Kylian Mbappé se trefil dvakrát, s pěti góly se osamostatnil v čele tabulky střelců turnaje v Kataru a jako nejmladší hráč historie dal osmou a devátou branku na MS. Z obou táborů se po utkání snesla chvála hlavně na třiadvacetiletého Mbappého.

Svěží vítr z Afriky: 2. kolo MS v kostce

Pro průměrného evropského fanouška je mistrovství světa vždycky tak trochu exotika. V mezidobí jsou přeci jen na očích především celky ze starého kontinentu a reprezentace z Asie, Afriky či Ameriky jsou k vidění jen na lokálních šampionátech. O to větší pozornost je potřeba jim věnovat právě nyní - a ve druhém skupinovém kole bylo co sledovat.

Je to lídr týmu, ocenil Deschamps dvougólového střelce Mbappého

Trenér FrancieDidier Deschamps po výhře 2:1 nad Dánskem ocenil dvougólového střelce Kyliana Mbappého, který je podle něj pravým lídrem týmu. Třiadvacetiletý útočník se druhou a třetí brankou dotáhl na Ekvádorce Ennera Valenciu v čele tabulky střelců a zajistil obhájcům titulu jistý postup do osmifinále mistrovství světa.

Ibrahimović: Mbappé neměl zůstávat v PSG. Nikdy nejste důležitější než klub

Bývalý kanonýr Paris St. Germain Zlatan Ibrahimović zkritizoval útočníka Kyliana Mbappého za to, že si před sezonou rozmyslel odchod z francouzského velkoklubu a podepsal novou lukrativní smlouvu. Podle švédského kanonýra AC Milán žádný hráč není větší něž klub, čímž narážel na spekulace, že Mbappé má v PSG vedle obrovského platu i mimořádné pravomoci.

Mbappé podle Le Parisien podepsal smlouvu na rekordních 630 milionů eur

Francouzský útočník Kylian Mbappé v květnu podle listu Le Parisien podepsal s Paris St. Germain smlouvu na rekordních 630 milionů eur hrubého (asi 15 miliard korun). Dvouletý kontrakt s opcí na další rok vynese třiadvacetiletému francouzskému fotbalistovi měsíčně šest milionů eur, což po zdanění činí 2,7 milionu.

Mbappé popřel spekulace. Jsem v PSG šťastný, řekl

Hvězdný útočník Kylian Mbappé popřel spekulace médií, že chce v lednu odejít z Paris St. Germain. Po nedělním ligovém utkání proti Marseille novináře ujistil o setrvání v pařížském klubu, za který hraje od roku 2017.

Z idylky horor během pěti měsíců. Proč se vztah mezi Mbappém a PSG zhroutil?

V pondělí vybuchla na francouzské rozhlasové stanici RMC Sport bomba: Kylian Mbappé (23) v případě, že bude možnost, v zimě opustí Paris Saint-Germain. Informaci druhý den potvrdila i španělská Marca. A telenovela, které se zdál být před čtyřmi měsíci díky prodloužení smlouvy konec, je zpět.

O ničem jsem neslyšel, řekl Galtier ke spekulacím kolem Mbappého odchodu

Trenér Paris St. Germain Christophe Galtier po remíze 1:1 s Benficou uvedl, že o žádném požadavku hvězdného Kyliana Mbappého na lednový přestup neslyšel. Podle informací francouzských a španělských médií je třiadvacetiletý kanonýr, který v úterý skóroval z penalty, v týmu nespokojený.

Nespokojený Mbappé chce podle médií odejít z PSG

Necelých šest měsíců poté, co prodloužil smlouvu v Paris Saint-Germain, chce údajně Kylian Mbappé z klubu odejít. Podle informací francouzských a španělských médií je hvězdný kanonýr v týmu nespokojený a rád by změnil působiště už v lednovém přestupním termínu.

Mbappé ukončil nadvládu Messiho s Ronaldem a je nejlépe placeným hráčem

Útočník Kylian Mbappé z Paris St. Germain je podle magazínu Forbes nejlépe placeným fotbalistou. Francouzský reprezentant ukončil osmiletou nadvládu dvojice Lionel Messi, Cristiano Ronaldo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele