Mbappé blíže Realu Madrid? Vedení PSG už oznámil, že v létě v klubu skončí

Francouzský útočník Kylian Mbappé dle informací francouzského sportovního listu L'Équipe i pařížského deníku Le Parisien oficiálně oznámil vedení PSG, že v létě klub opustí. Je prý už připraven odejít do Realu Madrid, s ním se ovšem ještě na podmínkách definitivně nedohodl. Podrobnosti o odchodu mistra světa z roku 2018 zatím francouzská strana nekomentovala.

Ostrý atak na Mbappého: Jeho kotník vydržel, Brassiera uráželi na sociálních sítích

PSG ve středu postoupilo do čtvrtfinále Coupe de France přes Brest. Daleko víc než konečný výsledek se ale řešil moment ze 69. minuty. Kylian Mbappé, hlavní ofenzivní pilíř pařížské ekipy, byl ostře atakován Lilianem Brassierem. Bylo s podivem, že francouzský útočník duel dohrál až do konce. A stoper Brestu si toho po několika hodinách musel vytrpět opravdu dost.

Park princů opustíme, vzkazoval Al-Khelaifi. Mbappého odchod nepotvrdil

Je to spor, který se vede v Paříži léta. A není vlastně nijak překvapivé, že Nasser Al-Khelaifi, hlavní funkcionářský představitel PSG, oznámil, že v budoucnu francouzský velikán nebude působit v Parku princů. Vyjádřil se také k možnému odchodu útočníka Kyliana Mbappého do Realu Madrid, o němž se pevně spekuluje po celou zimu. Zatím ovšem bez pevné odpovědi.

Mbappé z PSG do Realu Madrid? Kanonýr má brzy oznámit přestup

Hvězdný útočník Kylian Mbappé už má podle všeho jasno o své budoucnosti. Kapitán francouzské reprezentace po sezoně přestoupí z Paris St. Germain, kde mu vyprší smlouva, do Realu Madrid, uvedly list Le Parisien a ESPN. Oznámit to má příští týden.

Konec několikaleté ságy? Mbappé údajně vyslyšel volání z Madridu a domluvil se na přestupu

Přestupová sága kolem Kyliana Mbappého (25) je podle všeho u konce. Francouzský útočník, který byl spojovaný s odchodem z PSG téměř každé přestupové období, se údajně domluvil s Realem Madrid. Podle francouzského serveru Footmercato by se měl do španělské metropole přesunout 1. července jako volný hráč. Oba kluby zatím o přestupu mlčí.

Mbappé o své budoucnosti stále nerozhodl, chce se soustředit na zbytek sezony

Hvězda francouzské reprezentace Kylian Mbappé stále neví, zda bude i v dalších sezonách nastupovat za Paris St. Germain. Uvedl to po vítězném souboji o francouzský Superpohár proti Toulouse. Pětadvacetiletému kanonýrovi končí v létě smlouva, dlouhodobě se spekuluje o zájmu Realu Madrid.

Messi, Mbappé a Haaland se po Zlatém míči utkají také ve finále ankety FIFA

Obhájce Lionel Messi, Kylian Mbappé a Erling Haaland jsou v užší nominaci na nejlepšího hráče světa v anketě mezinárodní federace FIFA. Stejná trojice se sešla i ve finále Zlatého míče, který v říjnu poosmé získal Messi.

Henry o Mbappém: Neuvěřitelné, 300 gólů nedají někteří ani na tréninku

Bývalý nejlepší střelec francouzské reprezentace Thierry Henry ocenil současnou hvězdu národního týmu Kyliana Mbappého za překonání hranice 300 soutěžních branek. Kanonýr Paris St. Germain na tuto metu dosáhl ve věku 24 let a 333 dní, což se nepodařilo ani nejlepším hráčům tohoto tisíciletí Lionelu Messimu a Cristianu Ronaldovi.

Forbes: Nejlépe placeným fotbalistou je Ronaldo, vydělá více než šest miliard

Nejlépe placeným fotbalistou je podle magazínu Forbes hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo. Osmatřicetiletý útočník saúdskoarabského týmu Al-Nasr si podle odhadů přijde ročně na 247 milionů eur (6,09 miliardy korun). Druhý je jeho věčný rival Argentinec Lionel Messi z Interu Miami, který vydělává 128 milionů eur.

Paris Saint Germain zařadil Mbappého zpět do prvního týmu

Hvězdný útočník Kylian Mbappé se vrátil do prvního týmu Paris Saint Germain, odkud byl v červenci vyřazen kvůli sporům o smlouvu. O jeho zapojení zpět do tréninku s mužstvem dnes informovalo vedení francouzských šampionů.

Kanonýři Mbappé a Neymar na úvod ligy nejsou v nominaci PSG

Hvězdní útočníci Kylian Mbappé a Neymar nejsou v nominaci Paris St. Germain na dnešní úvodní zápas nového ročníku francouzské ligy s Lorientem. Informovaly o tom internetové stránky obhájce titulu. V případě obou fotbalistů se spekuluje o blížícím se odchodu z klubu.

Zasmáli jsme se tomu, vyloučil Klopp možné Mbappého hostování v Liverpoolu

Manažer Liverpoolu Jürgen Klopp vyloučil, že by v následující sezoně mohl v jeho týmu hostovat hvězdný útočník Kylian Mbappé. Francouzský reprezentant má před sebou poslední rok smlouvy v Paris St. Germain a jednou z možností podle médií bylo působení u "Reds". Těmto spekulacím se ale Klopp v rozhovoru pro televizi Sky Germany vysmál.

Mbappé se nesejde se zástupci Al Hilalu, který za něj nabídl rekordní částku

Francouzský fotbalista Kylian Mbappé se odmítl sejít v Paříži se zástupci saúdskoarabského klubu Al Hilal, který za něj nabídl Paris Saint-Germain 300 milionů eur (asi 7,25 miliardy korun), čímž by z hvězdného útočníka udělal nejdražšího hráče historie. Napsal to francouzský sportovní deník L'Équipe.

Mbappé do Saúdské Arábie? PSG obdrželo nabídku od Al-Hilalu

Saúdskoarabský klub Al-Hilal poslal Paris Saint-Germain rekordní nabídku ve výši 300 milionů eur (asi 7,25 miliardy korun) na přestup hvězdného útočníka Kyliana Mbappého. Informovala o tom agentura AP, podle které potvrdil kontakt sám pařížský velkoklub.

Spekulace okolo Mbappého pokračují, útočník nejede na japonské turné

Kylian Mbappé (24) dokázal v pátek v úvodním přípravném zápase před sezonou skórovat a zpečetil tak výhru 2:0 nad nováčkem Ligue 1 Le Havre. Několik hodin po závěrečném hvizdu však přišla překvapivá zpráva.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele