Další články

Mbappé se rozhodne před ME. Na Euro přijedu s čistou hlavou, hlásí

Každým dnem se blíží největší transfer nadcházejícího léta a skončí tak dlouhodobá sága o budoucnosti Kyliana Mbappého. Francouzský útočník podle všeho neprodlouží kontrakt v PSG a za jasnou věc je často považováno stěhování do Realu Madrid, oficiální oznámení přijde na přelomu května a června.

Pastore o Mbappém: Po mistrovství si dobíral Messiho, srovnával ho s Cristianem Ronaldem

Čtyřiatřicetiletý argentinský středopolař Javier Pastore už nějakou dobu nehraje na té nejvyšší úrovni. Na evropském kontinentu se proslavil především díky svým angažmá v Palermu a AS Řím, největší část kariéry ale trávil v PSG. Právě ve Francii se na jeden rok potkal s jedním z největších velikánů světové kopané Kylianem Mbappém. A skládal mu velké komplimenty.

Nečekaný návrat Benzemy do reprezentace? Chce si zahrát na olympiádě v Paříži

Evropský šampionát v Německu pomalu a jistě klepe na dveře a po tomhle turnaji bude v létě k vidění další velká akce. Olympijské hry v Paříži jsou hlavně pro francouzskou reprezentaci důležitou událostí, i ty největší hráčské persony by na nich velmi rády startovaly a ukázaly se na domácí půdě. Dokonce je ve hře šance, že by se v nominaci mohl objevit Karim Benzema.

Mbappé zajistil PSG postup přes Real Sociedad. S trenérem nemám problém, odvětil

Hvězdný francouzský útočník Kylian Mbappé překonal další metu. Dvěma góly pomohl Paris St. Germain k vítězství 2:1 v odvetě osmifinále Ligy mistrů na hřišti Realu Sociedad a postupu. Byl vyhlášen hráčem zápasu a ve věku 25 let a 76 dní se stal druhým nejmladším fotbalistou, který v prestižní pohárové soutěži nastřílel 45 branek. Mladší byl pouze Lionel Messi. Mbappé po utkání popřel, že by měl rozepře s trenérem Luisem Enriquem, o nichž se spekulovalo.

Trest, nebo příprava na budoucnost? Trenér PSG Enrique upozaďuje Mbappého

Budoucnost v Paris Saint-Germain nevidí. Jeho přestup do Realu Madrid je pro většinu fanoušků hotovou věcí. Chybí mu už jen oficiální potvrzení ze strany španělského týmu. A tak to Kylián Mbappé začíná od stále ještě kmenového klubu schytávat. Podruhé za sebou byl předčasně střídán a z posledních pěti zápasů odehrál jen jednou 90 minut.

Honba za Zlatou kopačkou. Mezi největšími favority jsou Kane nebo Martínez

Zlatá kopačka je jedním z nejprestižnějších ocenění v evropském fotbale. Evropská fotbalová unie (UEFA) jejím prostřednictvím na konci každého ročníku oceňuje nejlepšího střelce. V sezoně 2023/24 o ni usiluje rovnou čtveřice horkých kandidátů. Jsou jimi Harry Kane z Bayernu Mnichov, Lautaro Martínez z Interu Milán, Kylian Mbappé z Paris Saint-Germain a své slovo bude zajisté chtít říct i držitel ocenění Erling Haaland z Manchesteru City.

Real bude Mbappému sedět, může se stát legendou, říká komentátor Jinoch

Přestupová sága, která se táhne už roky - jeden z nejlepších fotbalistů svět Kylian Mbappé (25) a jeho další fotbalový osud. Zůstane v Paříži, nebo odejde do Realu? Nepřetržitá a občas i únavná vlna spekulací zřejmě skončila - Mbappé už měl vedení Paris Saint Germain i svým spoluhráčům oznámit, že v létě po vypršení kontraktu opustí francouzskou metropoli a podle všech indicií zamíří právě do Madridu. Jak mu tohle angažmá sedne probíráme v čerstvé epizodě podcastu Livesport Daily se sportovním komentátorem stanice Nova Sport Michalem Jinochem.

Mbappé v Elysejském paláci, povečeří s katarským emírem a prezidentem Macronem

Francouzský útočník Kylian Mbappé a další hráči Paris Saint-Germain byli pozváni do Elysejského paláce, aby povečeřeli s prezidentem Emmanuelem Macronem a setkali se s katarským emírem, současným majitelem pařížského klubu.

Musíme si zvyknout na to, že budeme hrát bez Kyliana, vzkazoval Luis Enrique

Poté, co trenér Paris Saint-Germain Luis Enrique vystřídal Kyliana Mbappého při nedělní domácí remíze 1:1 s Rennes, prohlásil, že superhvězda, která má v plánu na konci sezony odejít, bude hrát, jak on bude chtít.

Datová analýza: Co může Real Madrid očekávat od příchodu Mbappého?

Kylian Mbappé (25) se po sedmi úspěšných sezonách v Paříži rozhodl opustit tamního ligového hegemona PSG a míří do Realu Madrid. Co mohou od francouzského mistra světa fanoušci Bílého baletu očekávat? Jaká bude jeho pozice a role na hřišti? A může se díky němu Real stát lepším týmem? Na tyto a další otázky hledá odpovědi datová analýza společnosti Stats Perform vypracovaná pro Livesport Zprávy.

Mbappého přesun do Realu Madrid před dokončením. Řeší se marketingová práva

V pondělí ráno to sice vypadalo, že Kylian Mbappé (25) již podepsal smlouvu s Realem Madrid, zdroje Livesport Zpráv ale informace deníku Marca nepotvrzují. Podle zjištění naší francouzské a španělské redakce dojde k dohodě až po dořešení posledních detailů, které se týkají rozdělení marketingových práv a účasti mistra světa na letošních olympijských hrách.

Mbappé se podle deníku Marca upsal Realu Madrid na pět let

Netrvalo to příliš dlouho. Necelé čtyři dny poté, co na veřejnost prosákla informace, že Kylian Mbappé (25) oznámil vedení PSG svůj letní odchod, přichází španělská Marca s další zásadní zprávou. Francouzská hvězda má podle renomovaného deníku mít už dva týdny uzavřenou dohodu s Realem Madrid.

Nechci to komentovat, řekl Enrique k možnému odchodu Mbappého z PSG

Luis Enrique, trenér Paris Saint-Germain, na dnešní tiskové konferenci odmítl komentovat spekulace kolem odchodu hvězdného kanonýra Kyliana Mbappého. Pětadvacetiletý útočník podle agentury AFP i dalších médií už oznámil vedení klubu, že po sezoně neprodlouží smlouvu a odejde.

Co nachystal Real pro Mbappého? Nižší plat, ohromný bonus a číslo po Modrićovi

Velký přestup se blíží, Kylian Mbappé (25) nezůstane v příští sezoně v Paris Saint-Germain. Redakce španělské a francouzské verze Livesport Zpráv ze zdrojů blízkých Realu Madrid zjistily, jak daleko je madridský velkoklub schopen zajít, aby ofenzivní superhvězdu konečně přivedl do svých řad.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele