Mbappé dostal od PSG ultimátum, rozhodnout se musí do konce měsíce

Nejistota kolem místa dalšího působení francouzské fotbalové hvězdy Kyliana Mbappého (24) by už neměla trvat déle než tři týdny. Vedení jeho současného zaměstnavatele Paris St. Germain totiž podle deníku L’Équipe zaslalo začátkem týdne útočníkovi dopis, v němž mu stanovilo ultimátum na rozhodnutí do konce července.

PSG směrem k Mbappému: Pokud chce zůstat, musí prodloužit smlouvu

Útočník Kylian Mbappé musí s Paris St. Germain podepsat novou smlouvu, pokud chce v klubu zůstat. Vedení Pařížanů o něj nehodlá za rok po vypršení současného kontraktu přijít zadarmo. Na tiskové konferenci po oznámení nového trenéra Luise Enriqueho to řekl prezident klubu Al-Khelaïfi.

Čekání na Mbappého? Číslo devět zůstává v Realu Madrid stále volné

Romantické chvíle ve městě nad Seinou jsou zřejmě dávno pryč. Od chvíle, kdy Kylian Mbappé (24) překvapil vedení PSG informací, že neprodlouží v klubu smlouvu, začaly se rojit spekulace třeba i o jeho možném letním odchodu. Pokud by někam měl francouzský forvard zamířit, má to být podle mnoha zdrojů adresa nejprestižnější: Real Madrid.

Mbappé neprodlouží s PSG smlouvu, mohl by odejít už v létě

Francouzský útočník Kylian Mbappé odmítá prodloužit s Paris St. Germain smlouvu, která mu končí za rok. Fotbalista to oznámil v dopise, jehož zasláním pouze potvrdil své rok staré stanovisko. Z hlavního města tak dost možná odejde už letos.

Mbappé potvrdil setrvání v PSG, bude útočit na další rekordy

Vedení PSG má napilno, oznámeny byly první odchody, očekává se představení první letní posily a součástí kádru i nadále bude jeho klíčová postava. Zaječí úmysly oproti minulému roku nemá Kylian Mbappé.

Ricův stav je po pádu z koně stále nejistý. Jsme s tebou, vzkazují jeho spoluhráči i okolí

V sobotu PSG slavilo ligový titul po remíze ve Štrasburku. Po zápase odcestoval jeho brankář Sergio Rico do Huelvy a zúčastnil se tam tradiční pouti. Došlo ovšem k nehodě, spadl z koně a byl vážně zasažený do hlavy. Okamžitě tak byl transportovaný do nemocnice v Seville, dva dny po incidentu se každopádně stále příliš neví, jak na tom po zdravotní stránce vlastně je.

Mbappé z PSG byl počtvrté za sebou vyhlášen nejlepším hráčem Ligue 1

Útočník Kylian Mbappé z Paris St. Germain byl vyhlášen nejlepším hráčem uplynulé sezony francouzské ligy. Čtyřiadvacetiletý fotbalista získal ocenění počtvrté za sebou.

Mbappé by měl být po Llorisově konci novým kapitánem Francie

Novým kapitánem úřadujících vicemistrů světa z Francie bude podle tamních médií útočník Kylian Mbappé, ačkoliv to trenér Didier Deschamps nepotvrdil. Uvedl však, že post brankářské jedničky před začátkem kvalifikace o mistrovství Evropy 2024 převezme Mike Maignan. Obě funkce dlouhodobě zastával Hugo Lloris, který v lednu ukončil reprezentační kariéru.

Messi nemluvil o prodloužení s PSG, v klubu se ale cítí dobře. Je skvělé hrát s Kylianem, řekl

Jestli sága Lionela Messiho v PSG skončí po této sezóně, kdy mu vyprší kontrakt, stále není jasné. Pětatřicetiletý Argentinec každopádně v rozhovoru pro klubovou televizi uvedl, že je v současné chvíli v hlavní francouzské metropoli spokojený. Je rád, že může hrát s Mbappém, a věří také, že Les Parisiens ještě můžou proklouznout mezi osmičku nejlepších v Lize mistrů.

Bayernu se nehraje pod tlakem dobře, v odvetě máme šanci, věří uzdravený Mbappé

Ani překvapivě brzký návrat uzdraveného Kyliana Mbappého nepomohl fotbalistům Paris St. Germain odvrátit domácí porážku 0:1 s Bayernem Mnichov. Hvězdný kanonýr naskočil do úvodního duelu osmifinále Ligy mistrů v 53. minutě za nepříznivého stavu a Pařížané od té doby převzali iniciativu.

Hráčem roku podle FIFA bude jeden z trojice Messi, Mbappé, Benzema

V závěrečné nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu světa za rok 2022 podle mezinárodní federace FIFA jsou Lionel Messi, Kylian Mbappé a Karim Benzema. Vítěz předchozích dvou ročníků Robert Lewandowski se do tříčlenného užšího výběru nedostal. FIFA o tom informovala na svém webu.

Messi nevyloučil start na příštím MS. S Mbappém jsme v pohodě, vzkázal

Lionel Messi nevyloučil, že by mohl na světovém šampionátu v roce 2026 obhajovat s argentinskou reprezentací mistrovský titul. Sedminásobný držitel Zlatého míče nechce předbíhat, vše bude záležet na vývoji jeho kariéry a zdravotním stavu. Messi tak v rozhovoru pro argentinský sportovní list Diario Olé zpochybnil svá poslední prohlášení, že pro něj byl nedávný turnaj v Kataru posledním MS.

Problém pro PSG, Mbappé má zraněný stehenní sval a bude tři týdny mimo hru

Tři body a také jednu ztrátu včera zaznamenalo PSG. Francouzský mistr vyhrál 3:1 na půdě Montpellieru a navýšil svůj náskok na čele tabulky francouzské nejvyšší soutěže, z jeho sestavy ovšem vypadne Kylian Mbappé. Útočník má zraněný stehenní sval a problém je vážnější, než se na první pohled zdálo.

Ronaldo poprvé není v nominaci na cenu FIFA pro nejlepšího fotbalistu roku

Dvojnásobný vítěz Cristiano Ronaldo se poprvé nebude ucházet o cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku podle FIFA. Experti portugalského útočníka nezařadili ani do úvodní čtrnáctičlenné nominace.

Messi dosáhl svého cíle, pogratuloval jsem mu hned po finále, řekl Mbappé

Kylian Mbappé po středečním ligovém vítězství PSG 2:1 nad Štrasburkem zopakoval, že porážka ve finále mistrovství světa s Argentinou nijak neovlivní jeho vztah s další hvězdou Pařížanů Lionelem Messim. Mbappé svému spoluhráči z klubu pogratuloval hned po finále v Dauhá, které Jihoameričané ovládli po penaltovém rozstřelu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele