Campos nepřímo přiznal: Příchod Neymara i Mbappého byl chybou

Ostře sledované trio PSG ve složení Kylian Mbappé, Neymar a Lionel Messi od startu sezóny začíná naplňovat předpoklady, které jsou do něj vkládány, statistická čísla však možná úplně neumějí popsat vztah Francouze a Brazilce. Luís Campos, hlavní poradce sportovního úseku Les Parisiens, v nedávném rozhovoru nepřímo přiznal, že přivedení obou hráčů byla chyba.

Ancelotti se nechce zabývat Mbappém

Kylian Mbappé by mohl PSG opustit už o rok dříve, ne až v roce 2025, jak se původně zdálo. Podle informací deníku L'Équipe má totiž francouzský forvard ve smlouvě zakotvenou opci, kterou může v roce 2024 uplatnit jedině on. Třiadvacetiletý člen pařížské ekipy je přitom stále nejvíce spojován s přesunem do Realu Madrid, takové otázky nicméně Ancelotti řešit nechce.

Mbappé se radil i s prezidentem Macronem a vyslyšel jeho přání

Útočník Kylian Mbappé prozradil, že se o možném přestupu z Paris St. Germain do Realu Madrid radil i s francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem. Hlava státu prý měla přání, aby mistr světa z roku 2018 zůstal ve Francii. Třiadvacetiletý hráč o víkendu prodloužil o další tři roky končící smlouvu s PSG.

Mbappé zůstane v PSG, prodloužil smlouvu do roku 2025

Paris Saint-Germain se může i v dalších letech spoléhat na Kyliana Mbappého. Žádaný útočník místo přesunu do Realu Madrid podepsal novou tříletou smlouvu...

Nečekaný obrat událostí, Mbappé prodlouží s PSG

Ještě nedávno se zdálo být jen otázkou času, kdy Real Madrid oznámí, že slavný bílý dres bude od léta oblékat Kylian Mbappé. Jenže nyní je všechno jinak, hvězdný útočník se podle listů L’Équipe a Le Parisien rozhodl setrvat v Paříži.

Oceněný Mbappé má o budoucnosti téměř jasno, neřekl ale, kde bude pokračovat

Hvězdný útočník Paris St. Germain Kylian Mbappé se potřetí za sebou stal nejlepším hráčem francouzské ligy. Při převzetí ceny prozradil, že už je o své budoucnosti téměř rozhodnutý, neřekl ale, v jakém dresu bude od příští sezony nastupovat. V Parku princů mu skončí smlouva na konci června.

Mbappé chápal, že část fanoušků PSG bojkotovala oslavy titulu

Přestože Paris St. Germain získal po sobotní domácí remíze 1:1 s Lens ve 34. kole francouzské ligy rekordní desátý titul, část jejich tvrdého jádra fanoušků opustila už kolem 75. minuty na protest proti vedení klubu stadion. Hvězdný útočník Kylian Mbappé jejich rozhodnutí chápal. Trenér Mauricio Pochettino ocenil, že se hráči po březnovém vyřazení v osmifinále Ligy mistrů zachovali profesionálně a došli si pro ligové prvenství.

Mbappé připustil, že by mohl zůstat v PSG

Útočník Kylian Mbappé připustil, že by mohl zůstat v Paris St. Germain. Třiadvacetiletý francouzský reprezentant to řekl po nedělním ligovém utkání s Lorientem, v němž pomohl dvěma brankami a třemi asistencemi k výhře 5:1. PSG se drží v čele soutěže o dvanáct bodů před Marseille.

Ještě jsem o budoucnosti nerozhodl, řekl Mbappé po výhře nad "svým" Realem

Hvězdný fotbalista Paris St. Germain Kylian Mbappé, který gólem v nastavení zařídil domácí vítězství 1:0 nad Realem Madrid v úvodním osmifinále Ligy mistrů, odmítl, že by skóroval proti příštímu zaměstnavateli. Francouzský reprezentační útočník se prý o budoucnosti ještě nerozhodl a přestupové spekulace ignoruje.

Ještě jsem se nerozhodl, reaguje Mbappé na spekulace

Letošní osmifinále Ligy mistrů proti sobě svede Paris Saint-Germain a Real Madrid a hodně sledovaným hráčem bude Kylian Mbappé. Stále teprve třiadvacetiletému fotbalistovi ve Francii po sezoně vyprší smlouva a hlavním uchazečem o jeho služby je právě Bílý balet...

V nominaci na cenu FIFA nechybí obhájce Lewandowski ani Ronaldo s Messsim

Hvězdní Lionel Messi z PSG nebo Cristiano Ronaldo z Manchesteru United nechybí v nominaci na cenu The Best pro nejlepšího hráče roku 2021 podle Mezinárodní fotbalové federace FIFA. V jedenáctičlenné nominaci je také obhájce vítězství, polský útočník Robert Lewandowski z Bayernu Mnichov nebo vítěz Ligy mistrů a evropský šampion Jorginho z Chelsea.

Deschamps: Mbappé díky týmu předvedl veškeré své umění

Útočník Kylian Mbappé nadchl svým výkonem v sobotním utkání proti Kazachstánu trenéra francouzské reprezentace Didiera Deschampse. Čtyřmi góly a asistencí se podílel na drtivé výhře 8:0 a postupu na mistrovství světa 2022 v Kataru. Podle Deschampse díky celému týmu hvězda Paris St. Germain předvedla své umění...

Respektuji ho, řekl Mbappé, proč věnoval proti Lipsku klíčovou penaltu Messimu

Jako vyjádření svého respektu označil útočník Paris St. Germain Kylian Mbappé situaci, kdy v úterním utkání Ligy mistrů dal přednost při zahrávání důležitého pokutového kopu svému spoluhráči Lionelu Messimu. Ač francouzský reprezentant patří v týmu k tradičním exekutorům, nechal za stavu 2:2 míč svému hvězdnému spoluhráči, a ten následně rozhodl trefou ve stylu Antonína Panenky o konečném vítězství.

Deschamps označil obrat s Belgií za jednu z nejlepších výher na lavičce Francie

Za jedno z nejlepších vítězství na lavičce francouzské reprezentace označil trenér Didier Deschamps čtvrteční triumf 3:2 nad Belgií v dramatickém semifinále Ligy národů. Kouč úřadujících mistrů světa, kteří zápas v Turíně otočili třemi góly ve druhém poločase, chválil také útočníka Kyliana Mbappého.

Mbappé připustil, že chtěl v létě z PSG odejít

Hvězdný útočník Kylian Mbappé poprvé veřejně připustil, že si v létě přál odejít z Paris St. Germain. Na konci července to také sdělil vedení pařížského velkoklubu. O dvaadvacetiletého mistra světa se v přestupním období zajímal Real Madrid, ale neuspěl u PSG s nabídkou na přestup.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele