Další články

Plzeň si pojistila další oporu, po Hejdovi prodloužil smlouvu i Kopic

Záložník Jan Kopic prodloužil s Plzní smlouvu do léta příštího roku. Původní kontrakt měl třiatřicetiletému fotbalistovi vypršet po této sezoně. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Kopic po výhře v Astaně: Získali jsme důležité body. Gól si píšu já i Kalvach

Podle plzeňského křídelníka Jana Kopice si vítězný gól v Astaně spolu s ním bude chtít připsat i spoluhráč Lukáš Kalvach, který střelu tečoval. Výhru 2:1 ve druhém kole skupiny Evropské konferenční ligy třiatřicetiletý záložník považuje za důležitou směrem k postupu do jarní vyřazovací fáze.

Čeká nás zápas podzimu, řekl Kopic před odvetou s Kostanají

Plzeňský Jan Kopic označil čtvrteční domácí odvetu závěrečného 4. předkola Evropské konferenční ligy s Tobolem Kostanaj za zápas podzimu. Reprezentační záložník věří, že Viktoria, která minulý týden v Kazachstánu zvítězila 2:1, má lepší tým a postoupí do skupiny.

Důležitost zápasu vnímáme, musíme to zlomit, řekl Kopic před odvetou s Dritou

Křídelník Jan Kopic si uvědomuje, že začátek sezony zatím Plzni vůbec nevychází podle představ. O to důležitější podle něj bude, aby Západočeši po úvodní bezbrankové domácí remíze ve čtvrtek zvládli venkovní odvetu 2. předkola Evropské konferenční ligy proti kosovské Dritě a konečně si připsali první soutěžní vítězství v ročníku.

Jsem legenda a čekám na reprezentační pozvánku, žertoval Kopic po 300. utkání

Plzeňský Jan Kopic se po jubilejním 300. zápase v první lize, ve kterém gólem pomohl k vítězství 2:1 nad Libercem, v nadsázce označil za legendu, protože se zařadil do Klubu legend. Dvaatřicetiletý záložník také netrpělivě očekává pozvánku od reprezentačního trenéra Jaroslava Šilhavého na březnový start kvalifikace o postup na mistrovství Evropy.

Kopic má trhlinu ve svalu a na podzim už zřejmě Plzni nepomůže

Plzeň se znovu na nějakou dobu budou musí obejít bez záložníka Jana Kopice. Dvaatřicetiletý křídelník si ze středečního utkání Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov odnesl trhlinu v lýtkovém svalu a do podzimní části sezony už s největší pravděpodobností nezasáhne.

Plzeňští si rozebrali chyby. Musíme zkusit dát první gól, nabádá Kopic

Plzeňští podle záložníka Jana Kopice chtějí favorizovanému Bayernu Mnichov ve středečním utkání Ligy mistrů co nejvíce ztížit cestu za očekávanými třemi body. Dvaatřicetiletý reprezentant se domnívá, že klíčové pro Viktorii bude doma rychle neinkasovat, a naopak se pokusit vstřelit první branku.

Kopic po debaklu 0:5: Nikdo v kabině nebrečel, Bayern je jiná váhová kategorie

Plzeňský Jan Kopic nebral debakl 0:5 na stadionu Bayernu ve skupině Ligy mistrů jako tragédii, která by měla úřadující české šampiony položit. Reprezentační záložník označil mnichovského giganta za jinou váhovou kategorii a zápas v Allianz Aréně se 75.000 diváky si bude pamatovat do konce života, byť s hořkou pachutí.

Kopic má natržený sval a bude nejméně měsíc mimo hru

Fotbalisté Plzně přišli po útočníkovi Janu Klimentovi na nejbližší zápasy o další oporu. Pravý křídelník Jan Kopic si ve středečním ligovém utkání se Slováckem natrhl sval a mimo hru bude nejméně měsíc. Novinářům to řekl trenér Viktorie Michal Bílek po dnešním vítězství 1:0 v Liberci.

Snad nebudeme potřebovat tolik štěstí jako před šesti lety, vzpomíná Kopic na šťastný postup

Záložník Jan Kopic věří, že Plzeňští nebudou potřebovat ve středečním úvodním duelu závěrečného play off Ligy mistrů na hřišti Karabachu stejné štěstí jako před šesti lety. Tehdy Viktoria o kolo dříve vydřela na úkor ázerbájdžánského celku postup, na němž se Kopic podílel asistencí. Dobře se mu vybavuje pozápasová euforie.

Hezký gól, doufám, že bude postupový, řekl Kopic v Helsinkách

Jan Kopic zařídil českým šampionům vítězným gólem výhru 2:1 v Helsinkách v úvodním zápase 2. předkola Ligy mistrů. Reprezentační záložník doufá, že jeho trefa Viktorii pomůže k postupu. V úterní domácí odvetě chce hrát aktivněji než ve finské metropoli.

Možná nejdůležitější dvojzápas sezony, řekl před Helsinkami Kopic

Podle záložníka Jana Kopice čeká Plzeň ve 2. předkole Ligy mistrů proti Helsinkám hned na startu nového ročníku asi nejdůležitější dvojzápas v sezoně. Pokud český šampion finského outsidera vyřadí, zajistí si v pohárech účast ve skupině, kde tři roky po sobě chyběl. Kopic to označil za možná hlavní cíl celé sezony.

Kopice těší, že Plzeň má před nadstavbou jisté druhé místo, potěšil ho i Bucha

Plzeňského fotbalistu Jana Kopice potěšilo, že Viktoria porazila v předposledním kole základní části první ligy Ostravu 2:1 a do nadstavby půjde nejhůře z druhého místa tabulky. Reprezentační záložník měl radost i ze zakončení spoluhráče Pavla Buchy, kterému připravil vítěznou branku.

Kopic prodloužil s Plzní smlouvu do roku 2024

Český reprezentant Jan Kopic prodloužil smlouvu s Plzní. Jednatřicetiletý záložník je podle nového kontraktu ve Viktorii vázán do roku 2024. Západočeši o tom informovali na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele