Kopic v lize skóroval po více než roce, proti Jablonci dal svůj 49. a 50. gól

Plzeňský záložník Jan Kopic přispěl dvěma góly k suverénnímu vítězství 5:0 nad Jabloncem ve 12. ligovém kole a ukončil více než roční střelecký půst v nejvyšší soutěži. Jednatřicetiletý záložník proti bývalému týmu zaznamenal 49. a 50. ligovou branku, které chtěl oslavit už vloni.

Plzeň přišla o Kopice, který musel s poraněným kolenem na operaci

Viktoria Plzeň se bude muset nějaký čas obejít bez záložníka Jana Kopice. Třicetiletý český reprezentant se podrobil operaci poraněného kolena. Západočeský celek o tom bez dalších podrobností informoval na sociální síti twitter.

Reprezentaci opustilo po jednom pozitivním testu trio z Plzně

Dnešní testy na koronavirus v české reprezentaci na srazu před zápasy na Kypru, v Izraeli a ve Skotsku odhalily jednoho nakaženého hráče z Plzně. Trojice nominovaných z Viktorie záložníci Lukáš Kalvach s Janem Kopicem a útočník Zdeněk Ondrášek proto národní tým opustila. Vedení reprezentace jedná o náhradnících.

Čeká nás zápas podzimu, vyřazení si nepřipouštíme, řekl Kopic

Plzeňský záložník Jan Kopic označil čtvrteční utkání třetího předkola Evropské ligy proti Sönderjyske za zápas podzimu. Podle třicetiletého fotbalisty si Viktoria nepřipouští vyřazení, které by znamenalo druhý podzim za sebou bez účasti ve skupině evropských pohárů.

Kopic v zápase se Zlínem odpověděl na Guľovu kritiku po Slavii

Plzeňský záložník Jan Kopic v zápase 29. ligového kola se Zlínem pomohl favoritovi gólem a asistencí k domácímu vítězství 3:0. Třicetiletý reprezentant měl radost, že částečně napravil nepovedené vystoupení v nedělním šlágru na Slavii, po kterém ho kritizoval i trenér Viktorie Adrian Guľa.

Charitativní turnaj ve FIFA 20 vyhrál brankář Trmal ze Slovácka

Charitativní turnaj prvoligových fotbalistů ve videohře FIFA 20 ovládl Matouš Trmal ze Slovácka. Jednadvacetiletý brankář ve finále porazil opavského útočníka Lukáše Železníka a rozhodne o tom, kam poputuje 100 tisíc korun, které na boj proti koronaviru věnovala Ligová fotbalová asociace.

Chceme aspoň jednu trofej, řekl Kopic po postupu Plzně v poháru

Plzeňský záložník Jan Kopic pomohl Viktorii gólem a dvěma asistencemi k výhře 4:2 nad Mladou Boleslaví a postupu do semifinále domácího poháru. Devětadvacetiletý fotbalista cítí, že triumf v MOL Cupu je pro Západočechy mnohem blíž než ligový titul, byť boj s vedoucí Slavií nevzdává. Po sezoně ale chce Kopic zvednout nad hlavu minimálně jeden pohár.

V Mladé Boleslavi jsme měli vyhrát, litoval po prohře 1:2 Kopic

Plzenští hráči nevyužili ve 12. kole první ligy možnost dotáhnout se na vedoucí Slavii a Mladé Boleslavi podlehli 1:2, přestože od 29. minuty díky Janu Kopicovi vedli. Podle devětadvacetiletého záložníka měli Západočeši utkání vyhrát.

Kopic: Proti Antverpám musíme být nebezpečnější než v Pireu

Podle záložníka Jana Kopice musejí být plzeňští fotbalisté ve čtvrtečním úvodním zápase třetího předkola Evropské ligy proti Antverpám nebezpečnější a aktivnější než minulé úterý v Pireu, kde s Olympiakosem prohráli 0:4 a ve druhém předkole vypadli z kvalifikace Ligy mistrů.

Hráčem července v první lize je Kopic, trenérem Vrba

Nejlepším hráčem úvodního měsíce nového ročníku nejvyšší soutěže byl zvolen záložník Plzně Jan Kopic. Mezi trenéry zvítězil v anketě Ligové fotbalové asociace trenér Viktorie Pavel Vrba.

Kopic: Výsledek mohl být mírnější, Real proměnil všechno

Plzeňský záložník Jan Kopic uznal, že Real Madrid byl ve středečním zápase Ligy mistrů mnohem lepší než fotbalisté Viktorie. Vysoká porážka 0:5 ho však mrzela, protože španělský favorit podle něj oproti domácím proměnil téměř každou svou šanci.

Chtěli jsme to Baníku vrátit za pohár, řekl plzeňský Kopic

Návrat do základní sestavy v ligovém utkání oslavil plzeňský fotbalista Jan Kopic gólem, kterým rozhodl o výhře 1:0 ve šlágru 14. kola v Ostravě. Osmadvacetiletý záložník si necelou půlminutu před vypršením prvního poločasu navedl míč z levé strany na střed a povedenou ranou z 22 metrů obstřelil gólmana Jana Laštůvku.

Zraněný záložník Kopic bude Plzni chybět několik týdnů

Plzni bude několik týdnů chybět záložník Jan Kopic. Osmadvacetiletý hráč si v pátečním zápase první ligy se Spartou (1:0) poranil kotník a dostal sádru.

V Plzni jsou s losem LM spokojení, Real si přála většina hráčů

Plzenští hráči jsou s losem Ligy mistrů, který jim do skupiny G přidělil Real Madrid, AS Řím a CSKA Moskva, spokojení, protože španělského obhájce trofeje si přála velká část kabiny. Západočeši touží zabojovat minimálně o třetí místo zaručující postup do jarní fáze Evropské ligy.

Kopicovi přibyl k Realu další vysněný soupeř v LM Juventus

Hráči Plzně se na soustředění ve Westendorfu připravují na start nové sezony první ligy i na svůj třetí start v elitní Lize mistrů. Pomalu přemýšlejí o tom, jaké soupeře by chtěli do základní skupiny. Jasno má zejména Jan Kopic, který je velkým obdivovatelem Cristiana Ronalda, proto by si kromě Realu Madrid přál i tým nového zaměstnavatele portugalské hvězdy Juventus Turín.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele