Kopic se vrátil do základu a hned pomohl Plzni k vítěznému gólu

Středopolař Jan Kopic poprvé od listopadového utkání v Mladé Boleslavi nastoupil v lize v základní sestavě a hned pomohl fotbalistům Plzně centrem k vítěznému gólu proti Liberci. Šestadvacetiletý záložník si po výhře 1:0 hodně oddychl, že Viktoria po dvou předchozích ztrátách opět naplno bodovala a přiblížila se v tabulce na jeden bod k vedoucí Slavii, která hraje v neděli s Teplicemi.

Remíza s Boleslaví není tragédie, míní plzeňský Kopic

Ačkoli Plzeňští jdou do každého ligového utkání s cílem vyhrát, remízu 0:0 na hřišti Mladé Boleslavi nakonec berou. Uznávají totiž sílu soupeře. Jen je mrzí, že některou z šancí nevyužili, jelikož se jejich náskok na čele tabulky zúžil na dva body.

Musíme v Rumunsku bezpodmínečně zvítězit, řekl Kopic před Giurgiu

Plzeňští hráči musejí podle záložníka Jana Kopice ve čtvrtek na hřišti Giurgiu za každou cenu zvítězit, aby udrželi šanci na postup ze skupiny Evropské ligy. V ní je český mistr po třech odehraných zápasech se dvěma body poslední.

Myslím, že jsme překvapili i sami sebe, řekl Kopic

Záložník Jan Kopic se v dnešním přípravném utkání proti Arménii dočkal prvního gólu v reprezentačním A-týmu, ještě větší radost měl ale z toho, jaký výkon čeští fotbalisté při výhře 3:0 podali. Velmi dobrou hrou v premiéře pod trenérem Karlem Jarolímem překvapili i sami sebe.

Zanadávali jsme si, ale víc dělat nemůžeme, řekl k sudím Kopic

Plzeňského záložníka Jana Kopice po odvetě čtvrtého předkola Ligy mistrů s Razgradem (2:2) mrzelo, že španělští rozhodčí v čele s Albertem Undianem Mallencem v klíčových momentech Viktorii poškodil. Šestadvacetiletý fotbalista, jehož tým doma nedohnal úvodní ztrátu 0:2, si po shlédnutí opakovaných záběrů alespoň se spoluhráči v šatně zanadával.

Plzeňský Kopic: Hrají jen dva hráči, v kabině bylo ticho

Záložník Jan Kopic se gólově prosadil i v druhém kole první ligy a potvrdil svou dobrou produktivitu na začátku sezony. Radost z dnešní trefy proti Bohemians 1905 mu ale zkazil fakt, že fotbalisté Plzně s Pražany doma velmi nečekaně jen remizovali 1:1. Kopic navíc přiznal, že obhájce titulu nepodal dobrý výkon.

Podle Kopice přežila Plzeň v odvetě třikrát vlastní smrt

Za obrovské štěstí považují fotbalisté Plzně postup přes Karabach do 4. předkola Ligy mistrů. Záložník Jan Kopic připustil, že se spoluhráči třikrát přežil vlastní smrt, ale pak nahrál na gól Michaelu Krmenčíkovi a ukázal tak ázerbájdžánskému soupeři, jak umí být fotbal krutý.

Bude to povzbuzení na Karabach, řekl Kopic o výhře v Jihlavě

Fotbalistům Plzně zachránili vydařený vstup do sezony dva odchovanci Jihlavy Jan Kopic a Tomáš Kučera, kteří proti svému bývalému týmu ukázali motivaci a góly otočili zápas 1. kola. Výhra 2:1 je podle nich důležitá i z hlediska psychiky před úterní odvetou 3. předkola Ligy mistrů s Karabachem.

Koupí podepsaných dresů pomůžete na dobročinné účely

Chcete sobě nebo svým blízkým nadělit speciální vánoční dárek? V rámci charitativní akce na podporu bývalého třebíčského fotbalisty Davida Novotného je až do 20. prosince spuštěna aukce podepsaných fotbalových dresů, do níž svůj sportovní oděv věnovali třeba reprezentant Theo Gebre Selassie nebo plzeňský Jan Kopic. Ten se dokonce zúčastní i dobročinného fotbalového turnaje.

17.12.2015 Aktuality 60 komentářů
Zaujalo nás

Kopic se těší na návrat do Jablonce a doufá v gól

Většinu své ligové kariéry strávil Jan Kopic v dresu Jablonce, v pondělí se však na Střelnici představí poprvé jako soupeř. Záložník Plzně nebude mít s bývalými spoluhráči slitování a věří, že Viktorii pomůže na severu Čech ke třem bodům.

Vrba doplnil nominaci na závěr kvalifikace o Kopice s Frýdkem

Nominaci české reprezentace před závěrečnými zápasy kvalifikace mistrovství Evropy s Tureckem a v Nizozemsku doplnili záložník Jan Kopic z Plzně a univerzál Martin Frýdek ze Sparty. Dnes to oznámil trenér Pavel Vrba, který tak má k dispozici kompletní kádr 23 hráčů.

Kopic si vzal v Plzni desítku po Horváthovi a chce si zahrát LM

Jan Kopic nad přestupem z Jablonce do Plzně vůbec neváhal. Příchod do Viktorie považuje za krok vpřed a chce si s ní zahrát základní skupinu Ligy mistrů, rád by také získal mistrovský titul. Nosit bude dres s číslem deset, s nímž hrála legenda Pavel Horváth, který po uplynulé sezoně ukončil kariéru.

Kopic míří z Jablonce do Plzně, druhým směrem jdou Wágner a Tecl

Jan Kopic přestoupil z Jablonce do mistrovské Plzně. Reprezentační záložník podepsal se západočeským klubem smlouvu na tři roky. Opačným směrem zamířili útočníci Tomáš Wágner se Stanislavem Teclem. Oba kluby o tom informovaly na dnešních tiskových konferencích.

Kopicovi pomohl ke gólu v derby i trenér brankářů

Jabloneckému Janu Kopicovi pomohl k vítěznému gólu v dnešním podještědském derby proti Liberci i trenér brankářů Milan Veselý. V přestávce mu vytkl, že nedohrál dvě situace v pokutovém území a domácí záložník pak hned na startu druhé půle z podobné pozice rozhodl. Jablonec nakonec zvítězil 2:0 a poprvé v historii vyhrál obě ligová derby v sezoně.

Kopic touží prvně v lize uspět proti Spartě, která ho v zimě chtěla

V zimní pauze o něj usilovala pražská Sparta, Jan Kopic ale zůstal v Jablonci a se Severočechy teď touží letenského soupeře porazit v sobotním šlágru 20. ligového kola. Čtyřiadvacetiletý záložník bude usilovat o svou vůbec první výhru nad Spartou v nejvyšší soutěži, předchozích šest duelů totiž prohrál.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele