Plzeň si pojistila další oporu, po Hejdovi prodloužil smlouvu i Kopic

12.02., 15:36
Aktuality
Jan Kopic (© AFP)

Záložník Jan Kopic prodloužil s Plzní smlouvu do léta příštího roku. Původní kontrakt měl třiatřicetiletému fotbalistovi vypršet po této sezoně. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Kopic působí v západočeském klubu od roku 2015, předtím hrál v Jihlavě či Jablonci. S Plzní vybojoval tři tituly a dvakrát si s ní zahrál skupinu Ligy mistrů. "Těším se na další skvělé zápasy, které nás společně čekají. Zůstat ve Viktorce pro mě byla jasná priorita a jsem rád, že jsme se s předstihem na všem domluvili," uvedl pětadvacetinásobný český reprezentant. V lize dosud odehrál 324 zápasů s bilancí 56 gólů a 61 asistencí.

Minulý týden prodloužilo vedení Viktorie smlouvu do konce příštího ročníku i s kapitánem Lukášem Hejdou. "Stejně jako u Lukáše Hejdy platí, že i Honza Kopic patří k nejzkušenějším hráčům v kabině a své zkušenosti dokáže přenést i na hřiště, kde je velmi platným hráčem. I proto jsme se společně velmi rychle domluvili na prodloužení kontraktu," řekl sportovní ředitel klubu Daniel Kolář.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
dinss

Doufám, že to je ten samý případ co u Hejdy. Tedy, že se s ním (bohužel až) příští rok se s ním počítá na lavici. Chápu obě prodloužení, ale fakt už by bylo fajn, aby to vytížení bylo proti horším klubům. Snad se teda chytí Souaré a na druhý straně bude hrát Cadu. Holik a Kopic můžou být do rotace.

Reagovat
kattos

Už jsem to říkal jinde, ale zrovna Viktorka má vyšší úspěšnost výher sním, než bez něj...

Zkvalitnit super ale zatím není kým

Reagovat
Bex5

Jirka je momentalne vetsi kvalita ale

Jinak za me Kopic a nova smlouva vse ok

Reagovat
kattos

Myslel jsem Hejdu

Reagovat
Bex5

Jo aha

Reagovat
ratusek

Opory

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele