Kopic se po debaklu s Austrálií divil, že jde o nejvyšší prohru

Čeští fotbalisté od rozdělení Československa v roce 1993 ještě nikdy neprohráli o více než tři branky. Až dnes v přípravě podlehli Austrálii 0:4 a i záložníka Jana Kopice překvapilo, že jde o nejvyšší porážku v historii.

Životní sezona, řekl po vítězství v anketě o hráče ligy Kopic

Záložník Jan Kopic považuje vítězství v anketě o nejlepšího hráče uplynulého ročníku první ligy za největší individuální ocenění v kariéře. Čerstvý mistr s Viktorií Plzeň uvedl, že prožil životní sezonu. S dvanácti gólovými asistencemi byl nejlepším nahrávačem soutěže a k tomu přidal šest branek.

Kopic o Sportingu: Čeká nás suverénně nejlepší soupeř v sezoně

Záložník Jan Kopic považuje Sporting za jasně nejlepšího soupeře fotbalistů Plzně v dosavadním průběhu sezony. Sedmadvacetiletý reprezentant by si z dnešního úvodního osmifinále Evropské ligy v Lisabonu rád odvezl výsledek hratelný do odvety.

Hrošovský s Řezníkem si přáli za soupeře právě Sporting

Plzeňské hráči přivítali s radostí, že se v osmifinále Evropské ligy potkají se Sportingem Lisabon. Potěšilo je, že narazí na atraktivního soupeře a zároveň se vyhnou nepříjemné zimní cestě do Ruska. Patrik Hrošovský s Radimem Řezníkem si dokonce ze všech 15 možných soupeřů přáli právě Sporting.

S Karvinou jsme měli opravdu problém, připustil Kopic

Plzeňští hráči zvládli další těžkou překážku. Ustáli tlak Karviné, odvezli si už dvanáctou výhru v sezoně a zůstali stoprocentní. Opět tak vytvořili tlak na druhou Slavii, se kterou se utkají v příštím kole, kdy už mohou udělat velký krok k titulu.

Kopic: S taktikou Lugana jsme měli problémy, musíme hrát jinak

Záložníka Jana Kopice mrzelo, že si plzeňští fotbalisté neporadili s taktikou Lugana, které především díky obrannému bloku a rychlým brejkům ve třetím utkání skupiny Evropské ligy zvítězilo 3:2. Podle sedmadvacetiletého reprezentanta Viktoria musí hrát jinak, aby neměla problémy i s dalšími soupeři.

Teď se bude Sparta hecovat na nás, míní plzeňský Kopic

Podle plzeňského záložníka Jana Kopice si v nedělním ligovém duelu na Spartě oba celky vymění role. Zatímco dosud to většinou bylo tak, že Viktoria byla tím týmem, který šel do utkání s touhou porazit pražský velkoklub, tentokráte je v roli velkého favorita, na kterého se bude chtít vytáhnout Sparta. Po devíti kolech totiž ztrácí už 12 bodů a je to pro ni zřejmě poslední šance na udržení se v boji o titul.

Kopic: Sami jsme si to zkomplikovali, ale vyhráli jsme zaslouženě

Česká reprezentace podle záložníka Jana Kopice v kvalifikaci mistrovství světa v Ázerbájdžánu vyhrála zaslouženě. Sedmadvacetiletého fotbalistu Plzně, který se na vítězství 2:1 podílel jedním gólem, mrzelo pouze to, že hosté v Baku neproměnili víc šancí a zbytečně se strachovali o výsledek.

Slávista Ngadeu a Kopic z Plzně jsou v sestavě kola Evropské ligy

Dva zástupci českých klubů se dostali do ideální sestavy 2. kola fotbalové Evropské ligy podle serveru uefa.com. Za výkon proti Astaně byl vybrán autor jediného gólu Slavie Michael Ngadeu, Plzeň reprezentuje Jan Kopic, který se na výhře nad Hapoelem Beer Ševa podílel gólem a asistencí.

Plzeň podle Kopice těžila proti Beer Ševě z ligového sebevědomí

Fotbalisté Plzně podle záložníka Jana Kopice zvládli domácí zápas Evropské ligy s Beer Ševou i díky sebevědomí z domácí soutěže, kterou vedou bez ztráty bodu. Autor gólu a přihrávky považuje triumf nad Hapoelem za hodně důležitý vzhledem k šancím Viktorie na postup ze skupiny.

Pořád je to padesát na padesát, řekl Kopic po remíze s FCSB

Plzeňský záložník Jan Kopic výrazně přispěl k remíze 2:2 s FCSB v úterním úvodním utkání 3. předkola Ligy mistrů, když v Bukurešti jeden gól dal a druhý připravil Michaelu Krmenčíkovi. Sedmadvacetiletý fotbalista přes slibný výsledek stále považuje dvojzápas s bývalou Steauou Bukurešť za otevřený.

Distributor drog dostal šestiletý trest, stíhání hrozí i Vaňkovi

Vítězslav Meišner, v jehož kauze svědčili Ondřej Vaněk a Jan Kopic, dostal za distribuci drog šestileté vězení. Dnešní rozsudek pražského městského soudu, podle nějž Meišner dodával drogy i Vaňkovi, není pravomocný. Předsedkyně senátu zároveň dala státní zástupkyni ke zvážení trestní stíhání Vaňka pro křivou výpověď, protože podle ní u soudu nemluvil pravdu.

Reprezentaci na zápasy v Belgii a Norsku doplnil Kopic

Nominaci české reprezentace pro přípravný zápas v Belgii a následné utkání kvalifikace mistrovství světa v Norsku dnes doplnil plzeňský záložník Jan Kopic. Trenér Karel Jarolím tak má pro nadcházející duely k dispozici šestadvacetičlenný kádr.

Kopic popřel u soudu s dealerem zkušenost s drogami

Plzeňský Jan Kopic dnes v hlavním líčení v kauze údajného drogového dealera Vítězslava Meišnera popřel, že by měl s drogami vlastní zkušenost. Ve svědecké výpovědi připustil, že obžalovanému půjčil půl milionu korun jen několik týdnů poté, co se s ním seznámil, a to na žádost dalšího českého reprezentanta Ondřeje Vaňka.

Vaněk a Kopic se zapletli do drogové kauzy

Reprezentanti Ondřej Vaněk a Jan Kopic podle Radiožurnálu figurují jako svědci v případu dvojice mužů, kteří jsou obžalováni z distribuce drog. Vaněk, jenž momentálně působí v ruské Ufě, si podle obžaloby od Vítězslava Meišnera drogy kupoval, v policejním vyšetřování to však odmítl. Hráč Plzně Kopic obžalovanému půjčil půl milionu korun.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele