Hráčem listopadu se stal Kopic, mezi kouči obhájil výhru Šilhavý

Nejlepším hráčem první ligy za listopad byl vyhlášen záložník Jablonce Jan Kopic. V anketě Ligové fotbalové asociace získal od fanoušků 2261 hlasů a o 140 hlasů porazil bosenského útočníka Jihlavy Murise Mešanoviče. Třetí skončil mladoboleslavský gólman Aleš Hruška.

Na fotbalistu listopadu kandidují Hruška, Kopic a Mešanovič

O ocenění pro nejlepšího hráče první ligy za měsíc listopad se ucházejí mladoboleslavský brankář Aleš Hruška, záložník Jablonce Jan Kopic a bosenský útočník Muris Mešanovič z Jihlavy. Mezi trenéry byli nominováni plzeňský kouč Miroslav Koubek, Roman Kučera z Jihlavy a jablonecký Jaroslav Šilhavý, který obhajuje triumf ze října.

Ještě je hodně kol do konce, uvědomuje si jablonecký Kopic

Jablonečtí ve 14. kole první ligy porazili díky brance Ruslana Mingazova doma Mladou Boleslav 1:0 a posunuli se na druhé místo tabulky o dva body před pražskou Spartu. Obhájce titulu má však k dobru nedělní zápas na hřišti Slovácka.

Čekal jsme na Bohemce těžší utkání, přiznal jablonecký Kopic

Jablonecký záložník Jan Kopic pomohl svému týmu k vítězství na hřišti pražských Bohemians 1905 gólem a asistencí. Po utkání přiznal, že očekával náročnější zápas.

Kopic bere reprezentaci jako náplast za sezonu Jablonce

Záložníkovi Janu Kopicovi premiérová pozvánka do A-týmu reprezentace vylepšila dojem z nepovedené sezony v Jablonci. Každou minutu v přípravě s Rakouskem (3. června) bude také brát jako dárek k 24. narozeninám, které oslaví den po zápase v Olomouci.

Kopic: Asi nám chyběly zkušenosti, výsledek je pro nás krutý

Záložník Jan Kopic dokázal v závěru prvního poločasu jako jediný překonat skvěle chytajícího brankáře Guillerma Saru, ani to ale Jabloneckým k úspěšnému výsledku v úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy s Betisem nestačilo. Středopolař Baumitu hodně litoval zahozených šancí, prohru 1:2 považoval za krutou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele