Lloris si zlomil zápěstí a přijde o začátek sezóny

Tottenham je ve velkých problémech. Jeho brankářská jednička Hugo Lloris si totiž na jednom z předsezónních tréninků zlomil zápěstí a s velkou pravděpodobností vynechá několik úvodních zápasů nadcházející sezóny. Zároveň také může upadnout zájem četných zájemců o jeho služby.

Lloris podepsal pětiletou smlouvu s Tottenhamem

Francouzský reprezentační brankář Hugo Lloris podepsal nový pětiletý kontrakt s Tottenhamem Hotspur. V anglickém klubu působí od roku 2012, kdy přišel z Lyonu za osm milionů liber (téměř 276 milionů korun). V minulé sezoně skončil s Tottenhamem na šestém místě Premier League.

Lloris předpokládá, že zůstane v Tottenhamu

O Huga Llorise má údajně velký zájem Paris Saint-Germain. Francouzský reprezentační brankář nyní svoji budoucnost nechce řešit, chce si odpočinout po světovém šampionátu. Předpokládá však, že bude dál chytat za Tottenham, protože klubové vedení jej nehodlá prodat.

Lloris nesmí odejít, má jasno Sherwood

Manažer Tottenhamu Tim Sherwood má pro svou brankářskou jedničku Huga Llorise jenom slova chvály. Proto si vůbec nepřipouští, že by francouzský reprezentant mohl v létě opustit White Hart Lane. Bez Llorise může Tottenham podle Sherwooda jen těžko pomýšlet na atak nejvyšších met.

Lloris chytal i po ztrátě vědomí, manažer Tottenhamu čelí kritice

Brankář Tottenhamu Hugo Lloris dochytal nedělní zápas anglické ligy s Evertonem přesto, že po střetu se soupeřem ztratil na chvíli vědomí, a manažer André Villas-Boas za to nyní sklízí kritiku. Charitativní organizace Headway, která pomáhá lidem s poškozením mozku, označila jednání londýnského klubu za nezodpovědné.

Lloris se nebojí, že by mohl přijít o svojí pozici v reprezentaci

Hugo Lloris si začátek svého angažmá v Tottenhamu jistě představoval jinak. Pětadvacetiletý brankář zatím v této sezóně nastoupil jen ke čtyřem soutěžním zápasů, neobává se ovšem, že by nedostatek herní praxe ohrozila jeho pozici jedničky ve francouzském národním týmu...

Lloris má zatím smůlu, jedničkou Tottenhamu zůstává Friedel

Přestože byl brankář Hugo Lloris v posledních letech jasnou jedničkou Lyonu i francouzské reprezentace, v novém klubu Tottenhamu si musí zvykat na nezvyklou roli náhradníka. Pro kouče "kohoutů" Andrého Villase-Boase zůstává první volbou americký veterán Brad Friedel.

Lloris je připraven na boj o místo v brance Spurs

Hugo Lloris se vrátil ze srazu francouzské reprezentace, kde je brankářskou jedničkou, do Londýna. Po přestupu do Tottenhamu si musí místo v brance nového klubu teprve vybojovat, manažer Villas-Boas zatím hodlá dál stavět zkušeného Brada Friedela.

Tottenham získal Llorise z Lyonu a Dempseyho z Fulhamu

Hugo Lloris přeci jen mění působiště, ačkoliv před pár dny vše nasvědčovalo tomu, že i nadále bude chytat za Olympique Lyon. Francouzského brankáře získal Tottenham, který posílil také ofenzivu mužstvo, když se mu podařilo z konkurenčního Fulhamu ulovit Clinta Dempseyho...

Lyon doufá v udržení Llorise, pravděpodobný je odchod Cissokha

Ve Francii už začala ligová sezona a vedle hráčů mají napilno také členové vedení jednotlivých klubů. Platí to například o Lyonu, v jehož případě je ve hře odchod dvou francouzských reprezentantů. V případě brankáře Huga Llorise vypadá nadějně jeho setrvání, jednání ovšem probíhají o odchodu obránce Alyho Cissokha...

Lloris podle prezidenta Aulase zůstane v Lyonu

Prezident Lyonu Jean-Michel Aulas je přesvědčen, že v létě neztratí svého klíčového muže Huga Llorise. Ten má povolení k odchodu a jeho zájemci mají ještě týden na podání nabídek, podle Aulase ale nikdo požadovaných dvacet milionů eur nenabídne.

Lloris a Lisandro jsou neprodejní, prohlásil Aulas

Olympique Lyon bude po dlouhých třinácti letech scházet v milionářské Lize mistrů a vzhledem k jeho nepříliš růžové finanční situaci se spekuluje o odchodech některých hráčů. Hugo Lloris a Lisandro López ale mezi ně podle vyjádření prezidenta Aulase patřit nebudou...

V Lyonu se obávají odchodu Llorise

Těžké úkoly v následujících týdnech čekají na Lyon. Olympique ani po porážce na půdě PSG nevzdává boj o francouzský titul a ještě hodlá zatopit Marseille a Lille, po sezoně pak bude bojovat o své hvězdy. Na Stade Gerland se obávají především odchodu brankáře Huga Llorise...

Lloris sní o angažmá v Manchesteru United

Hugo Lloris by v budoucnu rád přestoupil do Manchesteru United. Mladý brankář Lyonu ale zdůrazňuje, že se nyní nikam nechystá. V současném působišti je spokojený.

Nasri se stal francouzským Fotbalistou roku

Záložník Samir Nasri z Arsenalu byl zvolen francouzským Fotbalistou roku. V hlasování odborného časopisu France Football skončil druhý další ofenzivní hráč Florent Malouda z Chelsea a třetí byl brankář Hugo Lloris hájící barvy Lyonu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele