Další články

Lloris se loučí s Tottenhamem, jeho novým působištěm bude LAFC

Tottenham po jedenácti a půl letech opouští Hugo Lloris. Dlouholetá opora a kapitán londýnského klubu se vydává do Major League Soccer, kde posílí Los Angeles FC...

Lloris má zraněné koleno, chybět bude minimálně měsíc a půl

Tottenham na Manchester City doma umí a v neděli ho opět porazil, aniž by inkasoval, tentokráte ovšem utrpěl i jednu ztrátu. Zraněné koleno si z utkání odnesl Hugo Lloris a začátkem tohoto týdne absolvoval vyšetření, jejichž výsledky ho nepotěšily, francouzského brankáře čeká dlouhá pauza...

Lloris se zastaví na čísle 145, brankář uzavřel reprezentační kariéru

Kapitán francouzských fotbalistů brankář Hugo Lloris ukončil reprezentační kariéru. S národním týmem v roce 2018 vyhrál mistrovství světa, na loňském šampionátu přidal stříbro, které má i z Eura 2016.

Francouz Lloris může jako první kapitán slavit druhé zlato z MS

Jednadvacet kapitánů zvedlo od roku 1930 jako první nad hlavu trofej pro mistry světa. Pokud v nedělním finále v Kataru uspěje Francie, stane se brankář Hugo Lloris prvním mužem s páskou na paži, jemuž se to povede podruhé.

Lloris nejspíš nebude na MS hrát s páskou s duhovým srdcem

Kapitán francouzské reprezentace Hugo Lloris naznačil, že nebude na mistrovství světa v Kataru nastupovat s páskou s duhovým srdcem, jež je součástí kampaně proti diskriminaci. Brankář Tottenhamu uvedl, že se bude řídit doporučením světové federace FIFA a národního svazu.

Martinelliho show a historická meta CR7: 10. kolo Premier League v kostce

Je Arsenal po nedělním skalpu Liverpoolu definitivně aspirantem na titul? Dle herního projevu rozhodně ano. Gunners v očekávaném šlágru zvítězili 3:2, pod což se gólem a nezištnou asistencí podepsal Gabriel Martinelli. Jednadvacetiletý Brazilec výkonnostně roste a hlasitě si říká o nominaci na mistrovství světa v Kataru, kde nebude scházet o šestnáct let starší Cristiano Ronaldo. Portugalec vstřelil v Goodison Parku 700. ligovou branku v kariéře.

Lloris zůstává v Tottenhamu, smlouvu prodloužil do roku 2024

Hugo Lloris ukončil spekulace o své budoucnosti. Úřadující mistr světa měl původní kontrakt v Tottenhamu platný jen do konce této sezony, nyní jej ale prodloužil o další dva roky.

Conte si je jistý, že Lloris prodlouží smlouvu v Tottenhamu

Tottenham bojuje o pohárové pozice a spoustu práce má i jeho vedení. Jedno z důležitých témat pro londýnský klub představuje Hugo Lloris, francouzský reprezentační brankář má kontrakt jen do konce června a Spurs usilují o prodloužení spolupráce, manažer Antonio Conte nepochybuje o šťastném konci...

Tank Antonio se propálil k rekordu: 2. kolo Premier League v kostce

Už před zápasem visel historický milník ve vzduchu. Fanoušci West Hamu se na po střechu zaplněném Olympijském stadionu upínali jak k vítězství, tak k jeho překonání - a dočkali se. Svěřenci trenéra Davida Moyese totiž deklasovali Leicester 4:1 a Michail Antonio poskočil dvěma brankami před legendárního Paola Di Cania.

Představení účastníků Eura 2020 - Francie

Málokdy je turnajový favorit ještě před výkopem tak zřejmý jako letošní Francie. Úřadující mistři světa za ty tři roky nejenže neoslabili, ale spíše naopak vypadají ještě silnější než v Rusku. S návratem Karima Benzemy, hrajícího v životní formě, působí soupiska Les Bleus takřka neporazitelně...

Tottenham zřejmě přišel o brankáře Llorise až do konce roku

Brankář Tottenhamu Hugo Lloris pro letošní rok s největší pravděpodobností dochytal. Francouzský reprezentační gólman si v sobotním zápase anglické ligy vážně zranil loket a podle trenéra národního týmu Didiera Deschampse je prakticky vyloučené, že se do konce roku do branky ještě vrátí.

Lloris: Z hráčů Ajaxu mohou být fantastičtí fotbalisté

Hráči Tottenhamu se ve středu na hřišti Ajaxu poperou o premiérovou účast ve finále Ligy mistrů. K tomu potřebují v semifinálové odvetě vymazat prohru 0:1 z Londýna. Brankář "Spurs" Hugo Lloris ví, že půjde o velmi náročný úkol. Mužstvo kouče Erika ten Haga považuje za mimořádně talentované.

Kane se stal nejlepším střelcem Tottenhamu v evropských pohárech

Po osmi letech je Tottenham mezi nejlepší osmičkou v Lize mistrů. Dortmundu v úterý oplatil vyřazení v osmifinále Evropské ligy na jaře 2016. O vítězství 1:0 v Německu rozhodl Harry Kane, jenž se díky 24. gólu stal nejlepším střelcem klubové historie v evropských pohárech.

Tottenham na několik týdnů přišel o brankáře Llorise

Anglický Tottenham se musí několik týdnů obejít bez brankáře Huga Llorise. Jednatřicetiletého gólmana mistrů světa vyřadilo ze hry zranění stehna. Sobotní zápas pátého kola anglické ligy s Liverpoolem zmešká také záložník londýnského celku Dele Alli.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele