Lloris a Lisandro jsou neprodejní, prohlásil Aulas

16.05.2012, 22:50
Aktuality
Olympique Lyon bude po dlouhých třinácti letech scházet v milionářské Lize mistrů a vzhledem k jeho nepříliš růžové finanční situaci se spekuluje o odchodech některých hráčů. Hugo Lloris a Lisandro López ale mezi ně podle vyjádření prezidenta Aulase patřit nebudou...

Klubu z východu Francie zbývá v této sezóně odehrát poslední ligový zápas proti Nice, který ale již nemůže nic změnit na jeho konečné čtvrté příčce. Ta znamená, že Les Gones budou v příští sezóně účinkovat jen v Evropské lize.

V tamních médiích se proto hovoří o budoucnosti hráčského kádru a prezident Jean-Michel Aulas potvrzuje, že prodeji některých fotbalistů je nakloněn. ”Doufáme, že některé hráče v případě dobré ceny prodáme. Jestli Rubin Kazaň podá odpovídající nabídku za Källströma, můžeme na ní přistoupit. To samé platí v případě Gourcuffa, pokud nás některý další klub osloví,” prohlásil Aulas pro deník L’Equipe.

”Ovšem Hugo Lloris a Lisandro López jsou jména, která vůbec nemusí být zmiňována. Tito dva hráči jsou neprodejní,” dodal Aulas, jehož klub na podzim této sezóny prodloužil s francouzským reprezentačním brankářem smlouvu do léta 2015, zatímco argentinský kanonýr má s Olympiquem smlouvu o rok kratší.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (47)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lloris by vyšel pěkně draho. To by se pohybovalo okolo 30mil. euro. Rozhodně ale nemusí nikomu nic dokazovat, takže nemá proč jít třeba do Premier League.

Reagovat
-Carles-

Tá posledná veta vyznie dosť zvláštne, do PL chodia top hráči L1 hlavne kvôli tomu, že je na vyššej úrovni, dostanú viac prachov, môžu zvýšiť svoje kvality a byť úspešnejší

Taký Liverpool by mu podla mňa sadol.

Reagovat
galacticosi

súhlasím, Pepe je Pepe, ale nejak sa mu už nechce hrať v LFC.. bolo to vidno v druhej polovici sezóny

Reagovat
Langi

pokud by Liverpool nebo někdo zaplatil odpovídající částku tak by ho Aulas pustil, o tom žádná...naposledy to zkoušeli Slepice se 13 milionama, což je prostě nesmysl...asi jako Lisandro do Juventusu za 15

Reagovat
smazaný uživatel

Lisandrovi je 29, tam těch 15 mega má opodstatnění, víc za něj dostanou těžko. Lloris je jiná kategorie...

Reagovat
Langi

myslel sem to spíš tak že než Lisandra pustit za 15, tak je lepší s nim prodloužit smlouvu, protože pro nás je to pořád jeden z klíčovejch hráčů a pod cenou se ho zbavovat je nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, 15 mega by podle mě dokázali v Lyonu využít lépe, než jen mít Lisandra. Lepší, než ho pustit za 2 roky zadarmo (pokud u vás neplánuje zůstat 5 let a ukončit karieru.

Reagovat
Langi

zrovna u něj bych si dokázal představit, že u nás ukončí kariéru...pořád je to pro nás neskutečně platnej hráč...když ho prodáme za 15, tak koho přivedeme místo něj za ty peníze?? někoho kdo se bude půl roku zabydlovat a nebudem vědět jesi se prosadí...jeho prodej by se nám určitě nevyplatil

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš absolutně nechápu těch 24 mil za něj, strašná pálka za 27miletého hráče do klubu, který nemá prachy navíc

Reagovat
Langi

tehdy byla absolutně jiná situace...byli sme nejbohatší klub ve Francii, naprosto zajištěný, navíc od nás odcházeli hráči za částky mezi 20-30 milionama...takže v ty době na drahý posily fakt peníze byly...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, jenže od vás odcházeli hráči za 20-30 v tom nejlepším věku. A vy jste vyhodili 24 za hráče v nejlepším věku, bylo by pochopitelnější, kdybyste koupili nějakého mlaďase, kterého prodáte o 3 roky později za 50.

Reagovat
Langi

jo to možná bylo, ale Lisandro přišel jako náhrada za Benzemu, kterýho sme pustili za 35...a Lisandro je zrovna hráč kterej se nám hrozně vyplatil a pořád vyplácí...vem si Liverpool pustil Torrese a pak přivedli za 40 mega Carolla, kterej nic nepředved, tam to byly vyhozený prachy, ale o Lisandrovi bych takhle nemluvil, nám se hrozně vyplatil a pořád vyplácí, defakto je to tahoun celýho útoku...navíc měli sme tam horší obchody, viz Cissokho za 18, Ederson za 15, i ten Bastos byl za 18 drahej jako sviňa atd., tehdy prostě na drahý posily bylo, ted bysme si ty hráče dovolit nemohli

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže oni za Torrese koupili Suareze (24) a Carolla (21) - v horizontu 2 let se jim to začne vyplácet... To je hodně velkej rozdíl proti koupení výrazně starší náhrady.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecna hovadina

Reagovat
-Carles-

25-30 určite

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, bude to jen o tom, jak se Lyon postaví k tomu všemu. Těžko seženou lepšího brankáře, než je on, takže by měli nějakou tu korunu pustit v jejich zájmu. A ta věta byla myšlená spíše pro některé experty. Je dost přehlížený jen proto, že právě v PL nechytá.

Reagovat
Langi

podle mě naprosto rozumná slova hlavně aby to Aulasovi vydrželo

Reagovat
smazaný uživatel

jen to dodrzet

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Lisandro Lopez by mi docela seděl do Juventusu..ti mi připadají, že jim chybí střelec..Quagliarela s Vučiničem nejsou vyložení střelci a Matri toho taky moc nedá..Lisandra bych si dokázal představit jako letní kauf Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle statistik nevím jestli by to vytrhnul, ani nemusí být lepší než takový Borriello s Matrim, a navíc ten věk... jiná liga. Tohle asi nebude priorita pro Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo je dobry brankar, ale stale nemam pocit, ze patri k uplnej spicke..

Reagovat
smazaný uživatel

To já mám zase pocit, že je absolutní špička srovnatelná s Čechem nebo Casillasem.

Reagovat
Kenneth

*Hartem

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
F.Torres

Ty asi myslíš Marka co?

Reagovat
klvana

Tomu ver, že tam patří.

Reagovat
Langi

já si naopak troufám říct, že patří do TOP 5 gólmanů na světě...

Reagovat
janinho

tak ostava dufat, ze si sam Lloris vypyta prestup do Tottenhamu (hlavne ak chelsea prehra finale LM)... Spurs potrebuju konecne prvotriedneho brankara a Lloris ma pred sebou este vela rokov na vrchole.

Levy, zamakaj na tomto!

Reagovat
j_mrazik

Vždyť tam máte toho bubáka, ne?

Reagovat
Langi

Lloris sám prohlásil že s přestupem se zatím nezabývá...v první řadě by musel Tottenham přijít s odpovídající nabídkou

Reagovat
smazaný uživatel

Kim a Gourcuff by vazne mohli v lete odejit, zatezuji pokladnu vic nez dost...

Reagovat
Langi

Kim snad půjde do ty Kazaně...ale co se týká Gourcuffa, tak osobně nevím kam s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

do italie idealne... treba inter nema poradneho kreativniho hrace

Reagovat
smazaný uživatel

za kolik by mohl Yoann odejít ?

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju 10-15, ale necham se prekvapit

Reagovat
Langi

má jméno...takže já tipuju kolem 15...10 je asi málo

Reagovat
Arsenalista

Za takových 10-13 by ho mohl Arsenal vzít. V noze to pořád má, možná by z něho AW uměl ještě něco vyždímat...

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris do Anglie, kamkoliv ..

Reagovat
Manik...

Lloris do Arsenalu, pokud chtějí něco vyhrát, musejí mít pořádného golamana ... Jinak jinde by zbytečně 1 ze světových golmanů seděl -> to je blbost

Reagovat
Neuro

Szczesny ti přijde slabý? prakticky jen díky němu a Persiemu Arsenalu uhrál to třetí místo.. v Liverpoolu to byl jen jeho zápas..

Reagovat
juninho8

zeby Aulas dostaval rozum na zaklade tychto slov?.....vyzera to tak....

Reagovat
Robbie

podle mě Llorise nikdo nechce

Reagovat
Langi

kdyby sis pročetl komentáře tak bys věděl že ho chce Tottenham a spekulovalo se i o AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Gorcuff do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano tam by se hodlil, tam sbírají hráče tohoto typu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele