Lloris je připraven na boj o místo v brance Spurs

12.09.2012, 21:49
Aktuality
Hugo Lloris se vrátil ze srazu francouzské reprezentace, kde je brankářskou jedničkou, do Londýna. Po přestupu do Tottenhamu si musí místo v brance nového klubu teprve vybojovat, manažer Villas-Boas zatím hodlá dál stavět zkušeného Brada Friedela.

"Sraz jsem si užil, za reprezentaci chytám moc rád. Teď se vracím do jiného světa, do jiné soutěže, do jiného prostředí," říká letní posila Spurs.

Lloris byl v Lyonu před přestupem do Tottenhamu neotřesitelnou jedničkou, nové pozice se neobává. "Těch změn je hodně, neberu je ale nijak špatně. Musím poznat nové spoluhráče i trenéry, na každý pád budu pracovat na sto procent. V nové lize si teprve musím udělat jméno, budu se prát o místo a svůj úspěch si vybojuju," prohlásil.

Hugo Lloris oblékal dres Lyonu čtyři roky, po které neustále potvrzoval svoje vysoké kvality. Tottenham za něj na konci přestupního období zaplatil přibližně deset milionů eur.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (355)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele